![]() |
#1531 |
Przyczajenie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Mam jeszcze jedno pytanie ale to do dziewczyn ktore brały slub w Kościele w Denkowie czy nie bylo problemu jesli ktos chcial organizowac slub w innym Kościele i jak wyglada to ewentualnie w tej "mojej" parafi. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sala była ładnie ubrana, ale koleżanka była nadgorliwa i chciała ją jeszcze upiększyć. Kupiła organtynę na stół i takie tam szczególiki, bez których można by się obejść ![]() ![]()
![]() |
#1533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam ślub w parafii w Denkowie, ale ja byłam "z tej parafii". Rozumiem, że jesteś z innej i chcesz w Denkowie, tak? Jeśli tak, to po mnie 16 sierpnia brała ślub dziewczyna skądś indziej, jej narzeczony (teraz mąż ![]() Jesli chodzi o odwrotną sytuację (jesteś z Denkowa i chcesz brać ślub gdzie indziej) to nie mam zielonego pojęcia.
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!!
![]() Troche nie zaglądałam do Was i widzę, że mamy nowe kleżaki. Superancko, Pozdrowionka dla Was. może dodam kilka słówek od siebie. To tak: Polpol: nie słyszałam niestety o żadnym z wymienionych przez Ciebie zespołów, ale jak chcesz to podam ci namiary na zespół, który my zamówiliśmy. Moge go spokojnie polecić. Byliśmy na weselu, na którym grali. Mój narzeczony jeżdzi na taksówce w Ostrowcu i wiózł ostatnio jakąś kobietkę z wesela, na którym właśnie nasz zespół grał. I usłyszał, że na wielu takich imprezkach była ta kobietka, ale takiego zespołu jeszcze nie słyszała( oczywiscie w pozytywnym znaczeniu). Aż sami się ucieszyliśmy z takiej opinii ![]() Luthien86: hm... masz na myśli tę salę(dość nową) za prywatnym domem? Agulaa84: Popieram, nie czekaj z zamawianiem zespołu. Ja mam wesele w lipcu 2010 i juz zamówiliśmy salę i zespół.I jak się okazało, nie byliśmy pierwsi, którzy już sie pytali o termin na 2010. Naprawdę dobrze mieć te dwie rzeczy z głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Raczkowanie
|
witam
jestem po raz pierwszy, wcześniej tylko czytałam wypowiedzi. Chciałabym się bardzo dowiedzieć coś na temat Impresji tego nowego lokalu na sandomierskiej. Planujemy niewielkie wesele na 80 osób na październik 2009. Bardzo pomocne będą dla mnie wszystkie wypowiedzi ponieważ mieszkamy w innym mieście, i praktycznie nie znamy żadnych opinii na temat ostrowieckich lokali. |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Witaj nefeli
![]() nie wim nic o tej sali niestety. my też mieszkamy poza Ostrowcem i w sumie to pierwsza i ostatnia sala jaką oglądaliśmy to Pałac Tarnowskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zadomowienie
|
Hej Nefeli, ja Ci niestety nie pomogę za wiele, ale myslę, że na pewno znajdzie sie ktoś, kto coś powie o tym lokalu. Z tego co wiem, to miejsca nie jest za wiele, na pewno nie na 160 osób jak u mnie, ale Twoja liczba zmiesci się tam na pewno. Słyszała od znajomej, która była tam w sylwestra, że sala bardzo ładna i ogólnie jest zadowolona. Niestety tylko tyle moge napisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Zadomowienie
|
Nefeli: Może tu znajdziesz coś na temat tej sali http://www.ostrowiecnr1.pl/index.php?p=forum&w=247
|
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Przyczajenie
|
ninuska- tak chodzi mi o tą salę. Ogladałam ja i szczerze mowiac w srodku wyglada naprawde niezle. moze ten podjazd jest nie zarewelacyjny ale w sumie fajnie to wyglada. ewelka111 duzo mi powiedziala na temat tej sali chociaz nie ukrywam ze chcialabym znac troche wiecej opini przychylnych lub nie bo jak wiadomo sa rozne gusta i kazdemu moze sie podbac cos innego. a im wiecej bede wiedziala tym lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zadomowienie
|
O matko, okropne to forum ktore podalyscie, samo wyklocanie sie u kogo to bylo lepiej....porazka
![]() I malo obiektywnych opinii. |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zadomowienie
|
luthien86: ty rówież możesz zajrzeć na te stronę, którą podałam powyżej. Możliwe,że też znajdziesz coś na temat tej sali. Ja tam byłam w wakacje i faktycznie, wygląda bardzo ładnie. Właścielka podała nam cene i nas troche tym przeraziła bo dość wysoka.Za te pieniądze to ja swoich ogści opłacę tam, gdzie robię. Wlizyła w nią wynajecie sali +kucharki+kelkerki.Ale mozna sobie wynajac sama salę i wstawić- jak to zrobiła znajoma-catering.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 |
Zadomowienie
|
Masz rację katalinka, nie to co u nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ktos wychwalal Gierczaka....boze zmiluj!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo Ninuska, niestety ale jeszcze nigdzie nie znalazlam opini na temat tej sali. dlatego tez tu Was spytalam bo myslalam że może jednak ktoś cos słyszał. Sala wiem że jest bardzo ładna bo byliśmy ją oglądać, chcialam się dowiedzieć czy obsługa i jedzenie jest godna polecenia. Spytam jeszcze znajomych moze ktoś będzie wiedział jak się cos dowiem to napewno się podziele z Wami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zadomowienie
|
nefeli co do Impresji to sala mi się bardzo podoba, elegancka - byłam tam na Andrzejkach. Z tym ze moja koleżanka była teraz (jakoś w lato) na weselu i stwierdzała ze kiepskie jedzenie tam jest! Z tym ze np.na Andrzejakach było super jedzonko i sporo. Wiec pewnie każdy ma odmienne zdanie. Ale ogólnie sala jest OK, ładnie łazienki
![]() Aha i wesele ma 80 będzie spoko, bo więcej osób to nie wyobrażam jak pomieszczą sie na parkiecie! katalinka17 Gierczaka pewnie jego "prawa ręka" chwaliła ![]() ewelka111 ![]() Jeszcze raz dziękuje za informacje o salonie Marta, dziś byłam u p. Kingi i jest BARDZO ZADOWOLONA! Chyba wreszcie znalazłam swoja fryzjerkę!!!
#1546 |
Raczkowanie
|
ewelka111
![]() Jeszcze raz dziękuje za informacje o salonie Marta, dziś byłam u p. Kingi i jest BARDZO ZADOWOLONA! Chyba wreszcie znalazłam swoja fryzjerkę!!![/quote] Co zrobiłaś z włosami jakiś nowy kolor i zaszalałaś z fryzurką ![]()
#1547 |
Zadomowienie
|
Tradycyjnie na blond - ale ładny kolorek mi wyszedł. I wycieniowywałam z długości i zmieniłam kształt grzywki.
Szaleństwa nie było!
#1548 |
Zadomowienie
|
A ja ide na fryzure do p. Agnieszki, orientuje sie ktos czy jest dobra??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Raczkowanie
|
Agnieszka A. (bo sa dwie) jest super. Czesala mnie i do slubu i na rozne wesela. Za kazdym razem bylam bardzo zadowolona. Fryzury wygladaly naturalnie, elegancko, zadnych nastroszonych bab czy wsiowych upiec i trzymaly sie do rana niemalze bez zadnych zmian. A robila mi wsio - i nonszalanckie upiecia i klasyczne koki, i rozpuszczone krecona podczas gdy moje naturalne proste i o dziwo loki do rana przetrwaly jak nic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Raczkowanie
|
Tam sa chyba dwie albo trzy agnieszki, mnie jedna obcina agnieszka w takich kreconycg wlosach i zawsze jestem zadowolona, zawsze jakos fajnie obetnie,ladnie uczesze ze kazdemu sie podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny za wiadomosci
![]() ja wlasnie sie zastanawiam, mam fryzure na lekkiego "Boba", nie wiem czy sciac sobie tak diametralnie, zeby bylo wyraznie widac, czy potrzymac i moze mi jakos je upnie, choc watpie, bo wlosy nawet do lopatek nie dostaja. |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zadomowienie
|
Z dzisiejszego dnia wiem ze są tam 3 Agnieszki, ale wszystkie dziewczyny co dzisiaj widziałam fajnie obcinają, robią fryzury.
Powiem szczerze za tylko p. Marta niemiłe wrażenie na mnie zrobiła!
#1553 |
Raczkowanie
|
Katalinka chyba lepiej zebys podciela to wtedy lepiej wlosy sie uloza,a niewiem czy dalaby sie jakos upiac takie krotsze wlosy ja zazwyczaj mialam podcinane i ukladane wlosy.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No prosze, a Marta mi fryzure slubna zrobila, bardzo bylam zadowolona, bo nie dosc ze podsunela mi pomysl na nia to jeszcze byla trwala, 3 dni na glowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Zadomowienie
|
Pisząc ze zrobiła niemiłe wrażenie miałam na myśli jej osobę, a to ja czesze to nie wiem. No ale to moja opina o niej.
#1556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Acha, ja u niej tylko 3 razy bylam i jedyne co mnie wkurzalo to to ze co chwila ode mnie odchodzila i zajmowala sie czyms innym, no wiadomo ze jest wlascicielka i musi wszystkiego przypilnowac, ale bez tego na pewno krocej bym tam siedziala. Takze jesli ktos chce oszczedzic czas to jej nie polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Zadomowienie
|
Takie samo miałam wrażenie.
Klientki czekały dziś a jej pracownica włosy robiła! No kurcze pierwsze w kolejności są klientki!
![]() |
#1558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to teraz sie bardzo ciesze, ze umowilam sie do innej babeczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się - pani Marta dobrze strzyże i czesze, ale jest wiecznie zalatana i zdarza jej się być nieuprzejmą,
Dlatego wolę chodzić do innych kobietek - mnie, mamę i teściową świetnie uczesała pani Luiza.
![]() |
#1560 |
Zadomowienie
|
Jeszcze jedno zdanie na temat salonu Marta - będzie miał stronę w internecie, dziś fotograf robił fotki
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.