Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-02, 16:38   #1591
karolina403
Raczkowanie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Tez Tak mysle ania ze jakos cicho sie zrobila, ale juz niedlugo dziewczyny bede pisac recenzje ze swoich wesel bo przeciez chyba sa dwa.
karolina403 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:12   #1592
aggie23
Rozeznanie

no to moze cos skrobne ja juz dopinam wszystko na ostatni guzik. zalatwilam poradnie przedmalzenska (bo kurs mielismy wazny z liceum). troche sie balismy jak my to zalatwimy bo oboje pracujemy i konczymy poznym popoludniem ale udalo sie super poszlismy do poradni w kosciele na naszym osiedlu w Krakowie i spedzilismy tam 30 min! pan byl baaardzo mily. to jakis wykladowca z uniwerku i opowiadal troche o tym jaka plaga sa rozwody i ze malzenstwo wazne itd, takie tam ale nawet interesujace. balismy sie ze bedziemy musili herezji sluchac i uczyc sie o bezpiecznym planowaniu rodziny uff obeszlo sie bez . pan stwierdzil ze jak mamy czas to mozemy przyjsc na drugie spotkanie (bo on zawsze robi 2), ale jak nie mamy czasu to ok, on nam te karteczki podpisze. fajnie wiec juz z kosciolem zalatwione wszystko (aha jeszcze 1 spowiedz zostala).

w przyszlym tygodniu mam przymiarke sukni (mimo ze z wypozyczalni to tez mam przerobki w cenie wypozyczenia ) juz zapomnialam prawie jak ta moja suknia wyglada tak dawno ja zarezerwowalam

a poza tym to juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!!

w przyszly weekend jedziemy do ostrowca wiec pozalatwiamy juz ostatnie rzeczy, czeka nas jeszcze jedna wizyta w kwiaciarni, wizyta u ksiedza i to chyba tyle.
mam nadzieje ze te 3 tygodnie szybko mina
cel 2: 72
cel 3: 67
aggie23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 09:07   #1593
aniaa22
Zakorzenienie

aggie to super ze juz tak macie wszystko pozalatwiane ja wlasnie najbardziej boje sie zalatwiania tych nauk i reszty koscielnych spraw
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:52   #1594
agat77
Raczkowanie

Czesc Dziewczyny. Wrzucilam fotki z Palacu Tarnowskich na moj profil. Zapraszam do ogladania jesli chcecie zobaczyc jak tam wygladaja wesela. I przepraszam, ze tak dlugo musialyscie czekac, ale dopiero wczoraj doszla do mnie paczka ze zdjeciami i z filmem (!)
agat77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:59   #1595
karolina403
Raczkowanie

Agat bardzo fajne zdjecia i przepieknie przystrojone stoły bardzo ladnie wygladaja te biale krzeseleczka.
karolina403 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 19:28   #1596
agat77
Raczkowanie

Dzieki Karolinko
Stary 2008-10-03, 21:00   #1597
felek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Edysia24 Pokaż wiadomość
Witam dziweczynki

Własnie dziś wróciłam do domu z wesela siorki Było SUPERR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! wybawiłam się jak nigdy, zresztą wszyscy byli bardzo zadowoleni Tylko żałuje jednego..... STRASZNIE SZYBKO TO ZLECIAŁO Teraz przejde do sedna. Wesele bylo w "Pasji" musze powiedzieć że rewelacja, sala przepiękna, jedzenia ful, że jeszcze brzuch z przejedzenia mnie boli i najważiejsze pyszne było. właściciel może nie za fajny ale w końcu nie on w tym wszystkim najważniejszy Zespół "KOMFORT" sama wybrałam SUPER!!!!! w poprawiny był "Champion" dwóch przemiłych panów. Kamerzysta Pietrzykowski z Rosoch, ten młody, bardzo fajny miły facet i zna się na rzeczy, podpowiadał co i jak, bo przecież wszyscy mało zorientowani, zestresowani, ale wyszło super, teraz tylko czekamy na plyty Pozdrawiam i zmykam bo nie wiem co jeszcze pisać

Hej
mam pytanko, czy w tej pasji naprawdę ten gość jest taki nieprzystępny co do mniejszej ilości gości? Tzn ja planuje ślub na max 100osób ale z tego pewnie z 15 nie przyjdzie. A on powiedział że minimalnie musi być 110 osób. On jest chyba niepoważny. Przeciez nie każdy robi teraz takie wesela, bo ceny są wysokie.
Jesli ktos sie orientuje to prosze o odpowiedź.
Jestem tu nowa więc WITAM wszystkich i pozdrawiam!
felek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 21:21   #1598
Ostrowczanka
Zakorzenienie

O właścicielu Pasji słyszałam dużo ZŁEGO - z pierwszej ręki...

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 22:58   #1599
No_Doubt1
Zadomowienie

GG do No_Doubt1

tam jest pieknie polecam
No_Doubt1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 10:20   #1600
ewelka111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agat77 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny. Wrzucilam fotki z Palacu Tarnowskich na moj profil. Zapraszam do ogladania jesli chcecie zobaczyc jak tam wygladaja wesela. I przepraszam, ze tak dlugo musialyscie czekac, ale dopiero wczoraj doszla do mnie paczka ze zdjeciami i z filmem (!)

Agat super fotki, jak widać towarzystwo bawiło się super. Najfajniejsza jest ta fotka jak faceci trzymają Cię na rękach Agat nie bardzo sobie wyobrażam,byś moga zrobić weselicho w innym lokalu, Pałac pasował rewelacyjnie w Twim przypadku

ewelka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 14:19   #1601
Edysia24
Przyczajenie

GG do Edysia24

Ten Pan Robert z Psji, nie jest aż taki ZŁY tylko troszke ma swoje problemy jak każdy. U nas chyba było ze 130 osób, więc nie wiem czy nie może być mniej, z poprawinami byl troszke kłopot bo trzeba było zapłacić jak za całą iloś gości mimo że nie wszyscy przyszli. Ale jeśli ja miała by swoje robić to na pewno też tam, lokal super i wszystko było udane.
Edysia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 16:10   #1602
Ywanka
Zadomowienie

Agat77 piękne fotki, widać ze goście super się bawili, a WY pięknie wyglądaliście!

Ale sala mnie sie osobiście nie podoba, za dużo tych złoceń!
Stary 2008-10-04, 20:11   #1603
ninuska
Zadomowienie

Agat zdjęcia superanckie
Mam pytanie do dziewczyn, które wyporzczaja suknię- ile wcześniej trzeba to zrobić?? oooo i witam nową kolezankę
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 20:25   #1604
aggie23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
Agat zdjęcia superanckie
Mam pytanie do dziewczyn, które wyporzczaja suknię- ile wcześniej trzeba to zrobić?? oooo i witam nową kolezankę
ja to zrobilam w kwietniu a slub mam za 3 tygodnie. czyli pol roku wczesniej.niecierpliwa bylam po prostu.ale rownie dobrze moglabym dzis isc i suknie zamowic na jedno by wyszlo bo wcale nie trzeba sporo wczesniej. to zaden problem, idziesz jak do sklepu wybierasz suknie i juz. ewentualnie male przerobki. wcale nie trzeba duzo wczesniej. ogolnie polecam pomysl wypozyczania bo kupno moim zdaniem to pieniadze w bloto wyrzucone. moja suknia jest nowa, nigdy nie uzywana i uwazam ze dobra decyzja byla wypozyczalnia
Stary 2008-10-04, 20:39   #1605
ninuska
Zadomowienie

Dzięki aggie. A ile zapłaciłaś za te przyjemność??
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 21:24   #1606
aggie23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
Dzięki aggie. A ile zapłaciłaś za te przyjemność??
z racji tego ze nie wybralam drogiej wypozyczalni w centrum miasta ale mala, fajna na uboczu krakowa to zaplacilam 400zl za sukienke i 80zl za futrzane bolerko
Stary 2008-10-05, 09:56   #1607
monikinda
Raczkowanie

GG do monikinda
kwiaty

Hej dziewczyny. Czy w Ostrowcu istnieje coś takiego jak giełda kwiatowa, tam skąd kwiaciarnie kwiaty kupują? Za 2 tyg. o tej porze bedzie juz po weselu
monikinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 15:29   #1608
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Dot.: kwiaty

Edysia - ktoś z moich znajomych miał styczność z tym panem, nie w sprawie weselnej - i mam o nim jak najgorsze zdanie.
Więcej nie mogę napisać, bo sobie nie życzy tego znajoma osoba.

Stary 2008-10-05, 18:33   #1609
Estrella
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aggie23 Pokaż wiadomość
no to moze cos skrobne ja juz dopinam wszystko na ostatni guzik. zalatwilam poradnie przedmalzenska (bo kurs mielismy wazny z liceum). troche sie balismy jak my to zalatwimy bo oboje pracujemy i konczymy poznym popoludniem ale udalo sie super poszlismy do poradni w kosciele na naszym osiedlu w Krakowie i spedzilismy tam 30 min! pan byl baaardzo mily. to jakis wykladowca z uniwerku i opowiadal troche o tym jaka plaga sa rozwody i ze malzenstwo wazne itd, takie tam ale nawet interesujace. balismy sie ze bedziemy musili herezji sluchac i uczyc sie o bezpiecznym planowaniu rodziny uff obeszlo sie bez . pan stwierdzil ze jak mamy czas to mozemy przyjsc na drugie spotkanie (bo on zawsze robi 2), ale jak nie mamy czasu to ok, on nam te karteczki podpisze. fajnie wiec juz z kosciolem zalatwione wszystko (aha jeszcze 1 spowiedz zostala).
A gdzie takiego fajnego pana znalazłaś? Bo z tego co ja wiem wymagane są 3 wizyty z poradni.Jedną mamy już za sobą,ale 2 jeszcze zostały,a niestety u tej pani u której byliśmy było dokładnie tak jak się obawiałaś,że będzie Z chęcią pozostałe 2 podpisy zdobyłabym bez rozmawiania o konsystencji śluzu...
Estrella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 18:42   #1610
aggie23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Estrella Pokaż wiadomość
A gdzie takiego fajnego pana znalazłaś? Bo z tego co ja wiem wymagane są 3 wizyty z poradni.Jedną mamy już za sobą,ale 2 jeszcze zostały,a niestety u tej pani u której byliśmy było dokładnie tak jak się obawiałaś,że będzie Z chęcią pozostałe 2 podpisy zdobyłabym bez rozmawiania o konsystencji śluzu...
Kraków, dzielnica Nowa Huta, w kościele u nas na osiedlu. ilość wizyt zależy od parafii. Pan nas się zresztą pytał ile u nas w Ostrowcu wizyt w poradni robią, mówimy, że 3, a on na to, że tutaj są dwie tylko. przy czym nas te gadki o śluzie ominęły naprawdę było spoko
Stary 2008-10-05, 18:49   #1611
Estrella
Rozeznanie

Tylko,że ja właśnie w Krakowie byłam,a nie w Ostrowcu i tu od nas 3 wymagali :P A do poradni można iść za każdym razem do innej,więc skoro tam było ok,to poprosiłabym o dokładne namiary
Estrella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-05, 19:02   #1612
aggie23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Estrella Pokaż wiadomość
Tylko,że ja właśnie w Krakowie byłam,a nie w Ostrowcu i tu od nas 3 wymagali :P A do poradni można iść za każdym razem do innej,więc skoro tam było ok,to poprosiłabym o dokładne namiary
oś. kalinowe, parafia św. Józefa. poradnia czynna jest w poniedziałki od 16:00 do 18:00. baaaardzo polecam
Stary 2008-10-06, 11:53   #1613
katalinka17
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny, dawno tu nie pisałam,ale czytelniczką jestem stałąI troszkę się stęskniłam za tymi przygotowaniami ślubymi, szkoda,że wszystko już za mną

Odnośnie poradni, to ja nie polecam babki z kościoła na stawkach

A dla zainteresowanych, zapraszam na moją stronkę, umieściłam troszkę nowych zdjęć z pleneru i studiaPrzepraszam, za jakość, ale musiałam rozdzielczość ograniczyć, dlatego są niewyraźne.

SYN

Edytowane przez katalinka17
Czas edycji: 2008-10-06 o 12:17 Powód: dopisek
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 12:52   #1614
agat77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
Agat77 piękne fotki, widać ze goście super się bawili, a WY pięknie wyglądaliście!

Ale sala mnie sie osobiście nie podoba, za dużo tych złoceń!

Dziekuje ze wszystkie mile slowa.
Co do sali to ja tez nie bylam nia zachwycona. Oprocz tych zlocen jest tam duzo jeszcze bardziej tandetnych elementow np. w grocie na zewnatrz jest betonowa kaczka i pingwin i taki maciupki delfinek (!) Zwroccie uwage Dziewczyny jak tam kiedys bedziecie,ze na suficie jest pelno malowidel golych pan ( i to nie tylko biust im widac! Kosmos!)
Ale niestety wszystko bylo juz pozajmowane i mialam wybor miedzy Palacem a Lysica :-(
Stary 2008-10-06, 13:23   #1615
aniaa22
Zakorzenienie

Katalinko i Agat piękne fotki!!!

katalinko naprawde super razem wyglądacie bardzo podobaja mi się Twoje fotki z pleneru. widać że dobrana z Was para

Agat dzieki za fotki z Pałacu. teraz przynajmniej wiem jak tam wszystko wygląda w trakcie wesela mi sie ta sala podoba i wole złocenia niz np. balony. każdy ma swój gust wygladaliście super a wesele musiało być ciekawe
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 13:29   #1616
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Katalinko - fajne fotki .
Agat - bardzo ładnie wyglądaliście ze swoim lubym, no i ci Szkoci... (pamiętam jakie było zdziwo na naszym weselu, gdy moim gościom mignęli Szkoci ).

Stary 2008-10-06, 14:31   #1617
Agulaa84
Raczkowanie

Katalinka jak mozna obejrzec Twoje zdjecia? Probowalam na Twoim profilu, ale nic mi sie nie pokazuje. Czy moze zle szukam?
Agulaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 15:44   #1618
agat77
Raczkowanie

Dziekuje DziewczynyKochane jestescie

Ostrowczanko, mam nadzieje, ze nie rozrabiali tam za bardzo w hotelu;-) To dosc imprezowe towarzystwo. Kilka osob wcale nie spalo tej nocy podobno;-)

Katalinka, no wlasnie, jak mozna obejrzec Twoje fotki?
I dziekuje bardzo za przemily komentarz do zdjecia)

Aniaa, no pewnie, ze tak. Sala jest naprawde elegancka i choc troche przesadzili z wystrojem ( jak na moj gust), to wielu osobom sie podoba. Zabawa na pewno bedzie udana. Tylko uwaga na sliska podloge. Dobrze jest sobie cos podkleic na podeszwach.
Stary 2008-10-06, 16:04   #1619
olajka
Zadomowienie

Witajcie Dziewczynki Ja równiez zastanawiam sie nad tym Gorczynskim.. On chyba ladnie to robi i taki chwalony
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 16:14   #1620
olajka
Zadomowienie

Dziewczyny napiszcie gdzie iść na trwały makijaż ślubny? Oczywiście najpierw na próbny
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości