![]() |
#1651 |
Zadomowienie
|
Dot.: niecaly tydzien zostal
Dziewczyny ma któraś z Was namiary na tego Górczyńskiego i czy trzeba umawiać się z nim, że to on ma krecić? Nie chce jakiegoś niedouczonego gościa,pomocnika. I mam jeszcze jedno pytnko, gdzie załatwiałyscie autka do ślubu i jakie? Przeglądałam ogłoszenia i nie ma nic ciekawego ;(. Tzn są te typowe amerykańskie limuzyny a my wolimy coś innego..
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Zadomowienie
|
Dot.: niecaly tydzien zostal
Cytat:
Wydaje mi się, że nie ma znaczenia kto u nich kręci, bo raczej dobrych kamerzystów mają, a często panie nagrywają ![]() ![]() kontakt:http://www.vstudio3.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
A czy to nie ten sam przypadkiem, ktory byl tu strasznie odradzany? Czy mi sie nazwiska pomylily?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Raczkowanie
|
no był. ja nie mam problemow z kamerą bo swoja bedzie i sami obrobimy materiał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
Mi też się pomyliły - Gierczak to ten odradzany.
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
tyle ich było to łatwo się zakręcić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Raczkowanie
|
Napewno Wam sie pomyliło, bo Górczyński to świetny kamerzysta i świetne filmiki robi.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej na początku chciałam przywitać wszystkie dziewczyny które swoimi wpisami tworzą to właśnie forum, postanowiłam dołączyć do Was bo też mam w planach zamążpójście.
Może od razu przejdę do sedna sprawy: Jeśli chcecie to mogę polecić Wam kamerzystę naprawdę godnego uwagi super kreci, ma bardzo dobry profesjonalny sprzęt a co najważniejsze robi to z pasją. Na moim weselu będzie właśnie kręcił, widziałam Jego parę płyt z nagraniami i z czystym sumieniem mogę go Wam polecić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Raczkowanie
|
moja biżuteria
Wersja ostateczna. Szkło weneckie i diamentowe kuleczki. Mam różową wstawkę w pasie więc się komponuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | |
Rozeznanie
|
Dot.: moja biżuteria
Cytat:
monikinda przesliczna ci wyszla ta bizuteria!!! ![]() ![]()
![]() |
#1661 |
Raczkowanie
|
Monikinda bardzo ładna Ci wyszła ta bizuteria, super
![]() ![]() Dziewczyny kto teraz w najbliższym czasie slubuje? Monikinda napewno, a potem bo juz tej listy nie ma, właśnie szukałam. Edytowane przez karolina403 Czas edycji: 2008-10-10 o 11:37 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 |
Wtajemniczenie
|
Karolina403 już wstawiam naszą listę, usunęłam ją chwilowo, bo jak pisałam na innym wątku to zajmowała za dużo miejsca, a potem się okazało że gdzieś mi ten spis zaginął i właśnie przejrzałam cały wątek żeby to stworzyć od nowa
![]() No gdzie ta lista? ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2008-10-10 o 15:27 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Raczkowanie
|
No jest jest dzieki bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Raczkowanie
|
Monikinda i Sybir jak tam samopoczucie jeszcze wam tydzien zostal nie caly, wieczory panienskie juz zrobione?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zadomowienie
|
monikinda piękna biżuteria!!!
#1667 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny a ja tak trochę z innej beczki Wam powiem że jestem właśnie u rodziców i wczoraj pojechaliśmy do Pałacu dogadać jeszcze parę spraw. zamówiliśmy wszystkie pokoje w Pałacu żeby nam się nikt obcy nie wałęsał
ale jedna rzecz mnie zszokowała ![]() ![]() ![]() babka wciskała nam jeszcze kity że porcje jedzenia są duże a podłoga wcale nie jest śliska ![]() ![]() i jeszcze jedna rzecz mnie wkurzyła. byliśmy tam koło 12.30 a jedzenie już było na stołach i to nie tylko owoce ale sałatki i np. ryba po grecku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Raczkowanie
|
Oj dawnoooo mnie nie było
![]() ![]() I takie pytanie do aneta23oc i Polpol gdzie odbywa się wasze weselicho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny czy możecie mi powiedzieć jak u Was wygląda opłata za orkiestrę na 2 dni chodzi mi o przyszły rok, bo strasznie stawki w górę poszły porównując z tym rokiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Raczkowanie
|
Justkaost ja mam wesele 12.09.09 w domu weselnym w kałkowie i w kałkowie też bedzie ślub (jak uda załatwic sie w parafi na rosochach licenje od proboszcza).
A właśnie jedna z dziewczyn jest z parafi na rosochach a bierze slub w innym kosciele dlatego chciałam zapytac jak tam przeprawa z proboszczem i ile kosztuje wydanie licencji i czy nie ma z tym zadnego problemu????Z góry dzieki za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Przyczajenie
|
Witajcie po długim czasie mojej nieobecności, ale jestem w centrum przygotowań, gdyż ślub za 5 dni.
Licencje u księdza proboszcza z Rosoch dostaliśmy bez problemu, poszliśmy do kancelarii, a licencja była juz podpisana dawno przez proboszcza, pogodała z nami i wogóle super było, żadnych problemów, wszyscy nas starszyli, że niebędzie łatwo, a tu proszę. Pierwszy raz słyszę, że w pałacu nie wolno napoji z plastikowymi butelkami. Ja mam tam wesele, i mozemy kupować co chcemy, ale to zależy na kogo się trafi, gdyż nas obsługiwał taki młody chłopak i był bardzo symaptyczny. Ja za orkiestre za 1 dzień płacimy 3800 bardzo dużo, ale bardzo ładnie graja. Pozdrawiam wszystkich odezwę się za dwa dni ![]()
#1672 |
Wtajemniczenie
|
Elsi81 my za orkiestre w przyszłym roku płacimy 2900zł (1 dzień), w porównaniu z tym co kiedyś pisały dziewczyny to sporo, ale ja jakoś tylko na takie trafiałam i z takimi rozmawiałam co biorą ok. 3 tys.
![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2008-10-13 o 13:13 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Sybir dzięki za informację teraz przynajmniej wiemy że ta baba tylko tak sobie wymyśliła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj strasznie drogo się cenią na przyszły rok u nas za dwa dni wołały 3900zł ale utargowaliśmy na 3600zł wzięliśmy ten zespół bo byliśmy w kropce nie ma wolnych terminów na 01.08.09r trochę za późno wzięliśmy się za przygotowywania, bo moja kuzynka za rok bierze ślub tydzień po moim weselu i orkiestrę zamawiali w styczniu i płacą za 2 dni 2700zł.Człowiek nawet nie pomyślał ze stawki tak w górę pójdą.Za nie wiedzę się niestety płaci. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Raczkowanie
|
Sybir to fajnie ze nie bylo problemu z proboszczem na Rosochach, mnie to czeka ale dopiero gdzies w czerwcu.
Z tego co napisałyscie to ceny za orkiestre na przyszły rok sa juz jak dla mnie kosmiczne matko, to co bedzie dalej. Ja płace 2500zl za 1 dzien , wiec tez wcale nie za malo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, strasznie podrożało. Ja płaciłam 2400 z dojazdem i to było wtedy dość sporo...
![]() |
#1678 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() A my mamy orkiestrantów za 2500 i to razem z poprawinami ;-) Bylismy u Górczyńskiego i pani blondyneczka,jego pracownica powiedziała 1900 za kamerowanie i fotki. Można więcej fotek zrobić albo jakąś fotoksiążkę jeszcze. Ale do plenerowych (bo w studio nie bardzo chcemy) chyba weźmiemy takiego innego fotografa, bo robił koleżance i boskie poprostu wyszły. Górczyński tez nie robi chyba w studio tylko same plenery, pokazywała nam i też ładne.
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2008-10-14 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Raczkowanie
|
Faktycznie Kościół jest spory ale to moja rodzinna parafia więc nie chę wymyślać
![]() ![]() Co do kamery to ja będę mieć tylko fotografa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Przyczajenie
|
Jeszcze 2 dni, a my dziś dokonaliśmy ostatnich zakupów. Pozdrawiam i trzymajcie za mnie kciuki.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.