![]() |
#1711 |
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Ja też zamawiałam na allegro, polecam takie rozwiązanie, bo rzeczywiscie różnica w cenie kolosalna.
W Ostrowcu jak zjeżdża się w dół Radwana w stronę Okólnej to po lewej stronie jest drukarnia, w takim starym, zniszczonym domu. Wybór ogromny, ale licząc to około 2 zł drożej za każe niż na allegro Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2008-10-19 o 10:32 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
Sybir i Monikinda życzę Wam wszystkiego najpiękniejszego!!!
Czekamy z niecierpliwością na relację i fotki!!!!
#1713 |
Zakorzenienie
|
Zaproszenia kupowałam z tej strony i byłam bardzo zadowolona.
www.nanoprojekt.pl
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Ja robiłam zaproszenia sama i według mnie dla osoby, która oczywiście ma na to czas jest to najtańsze rozwiązanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Raczkowanie
|
Monikinda i Sybir dziś jesteście już mężatkami. Mam nadzieje, ze wszystko się udało
![]() ![]() Co do zaproszeń to ja też sama robiłam. Co do drukarni to na pewno zaproszeniami zajmuje się ta drukarnia o której pisała Katalinka. Zaproszenia były także w sklepie komputerowym na Iłżeckiej, koło świata bawełny, nie wiem czy jeszcze projektują, musisz się zapytać. Najtańsze gotowe zaproszenia kupisz w tej hurtowni na Jana Pawła, obok kościoła. Są tam przeróżne rzeczy związane ze ślubem. Dziewczyny mam jeszcze słowo na temat kupowania welonu. Najtańsze welony są w tym sklepie z dewocjonaliami jak się schodzi po schodkach koło kościoła św. Michała (na samym dole po lewej). Maja bardzo duży wybór, nie wszystkie są na sklepie, niektóre trzeba zamawiać z katalogu. Ja za swój zapłaciłam połowę taniej niż w salonie ślubnym ![]() ![]() Azakowana super te Twoje zdjęcia, cieszę się, ze Twoja podroż poślubna też była udana.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-10-19 o 13:29 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyna za pomoc ja właśnie patrzyłam na allego i znalazłam zaproszenie ze zdjęciem sliczne i za nie duze pieniadze bo tylko 1.80 tylko ja wiem czy to tearz zamawiac jak jeszcze tyle czasu a sa super, ale może pozniej tez takie beda albo i lepsze. Bede w przyszly weekend w Ostrowcu to napewno pojde tam do drukarnmi i popytam i napewno zajde do tej hurtowni na Jana Pawła. Jeszcze raz dziekuje dziewczyny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
Ja nie wiem gdzie jest taki sklep ze ślubnymi rzeczami na Jana Pawła
![]() Jak ktoś potrafi sam robić piękne zaproszenia to czemu nie? ![]() ![]() Dzisiaj mi własnie siostra mówiła, że zaproszenia przez internet najlepiej zamawiać. Słyszam, też że na Kilińskiego jest gdzieś drukarnia to tam sie udam najpierw kiedy będziemy je zamawiali ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sklep z artykułami ślubnymi jest w okolicach cukierni/lodziarni Zarzyckich - trzeba wjechać w tą uliczkę obok, i w pewnym momencie skręcić w stronę kościoła, w prawo. Tam widziałam kieliszki, ozdoby na auto, pudełko do ciasta itp. Nowy sklep z artykułami ślubnymi jest też w takim domu koło Bazarku na Ogrodach - tam gdzie na dole jest sklep z Agd (Neonet chyba) i gabinet kosmetyczny Erisa. To ten dom, u dołu którego jest taki mały parking przy bazarku.
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne te zaproszenia, lubię takie ręcznie wykonane ale drogie wiec będę musiała poszukać tańszych bo u mnie trochę tych zaproszeń będzie około 80. Do tej pory jeszcze się zaproszeniami nie interesowałam ale dobrze wiedzieć że na allegro są tańsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Sybir i monikinda gratuluję Wam i życzę wszystkiego najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Raczkowanie
|
już po
Hej wszystkim.
Wesele się udało. Polecam wszystkim mój zespół, nigdy czegoś takiego nie słyszałam. Czasem ciarki po ciele przechodziły jak grali i śpiewali. Wspaniały kontakt z gośćmi. Nazywają się Akord Band, same młode osoby ![]() W dzień wesela wogóle nie miałam stresu. Nie miałam wiatraków w brzuchu, ktore są oznaką zdenerwowania - w moim przypadku. Nie upuściłam obrączki przy wkłdadaniu na palec ![]() Włosy ok, czesała mnie moja osiedlowa fryzjerka. Kulka z kwiatow przepiekna byla. Robila ją kwiaciarinia Tara. Fotograf jak przyszedł to zaniemowił ![]() Dziś o 10:00 mamy sesję zdjęciową, Jak tylko uzyskam jakies zdjecie to się pochwalę. Biżuteria, ktora wydawala się bardzo ciężka przetrwała hulanki weselne. Jutro wylatuje w podroz poslubna do Egiptu ![]() Dziękuję wszystkim za życzenia. Życzę wszystkim również wszystkiego dobrego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: już po
monikinda to świetnie że wszystko się ładnie udało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Monikinda Gratulacje
![]() I oczywiście udanej podróży poślubnej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
Monikinda to zyczę udanej podróży poślubnej i fajnie że wszystko sie udało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję i życzę udanej podróży
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() wspaniałych wrażeń przy spełnianiu marzeń. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkich.
Mam wrażenie, że to był sen, czas zleciała tak szybko :-( Był to najpiękniejszy dzień w moim życiu: pogoda cudna, ksiądz idealnie przeprowadził mszę, suknia była cudna, kilka łez uroniłam, nawet mojemu TŻ głos zadrżał w kościele, a jesteśmy ze sobą 8 lat. Było cuuuuuuuudnie, poprostu spełniły się moje marzenia dotyczące ślubu. Bardzo dziękuje za wszystkie życzenia, jesteście kochane. Zdjęcia dołącze wkrótce, jak tylko znajdę chwilkę.
#1728 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Czekamy z niecierpliwością na fotki
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Raczkowanie
|
NO to czekamy na zdjęcia, tylko pogartulowac ze wszystko sie udalo i wygladalo jak tego chcialas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Raczkowanie
|
Ja również życze WAM wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!!!Gratulacje!!!
Ciesze się że wszystko się Wam udało tak jak sobie to wymarzyłyście!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny super ze wszystko sie Wam udało. Czkamy zatem na fotki!
monikinda oj zazdroszczę CI tego Egiptu, sama z chęcią pojechałabym tam jeszcze raz. Czekam na relacje!
#1733 |
Zakorzenienie
|
Sybir ja również przyłączam się do gratulacji
![]() Oby w waszym związku było jeszcze lepiej niż przed ślubem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zadomowienie
|
Aż miło posłuchać tzn poczytać
![]() ![]() ![]() A ja chociaż mam jeszcze tyyyyyyle czasu do własnego ślubu to pomaniuniu oglądam sobei suknie.Nie moge sie powstrzymać, żeby nie wskoczyc chociaż na chwilkę na allegro albo inną stronkę ![]() Muszę przeprosić, że się tak rzadko odzywam. Czytam wszystkie posty,tylko nie moge pomóc, bo jeszcze nie zajmowałam się kwiaciarną czy fryzjerem i nie mogę doradzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Sybir ja tez się cieszę że wszystko było tak jak sobie wymarzyłaś jeszcze raz gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Raczkowanie
|
Szczerze gratuluję dziewczynom że już "PO"................. .. Cieszę się ż4e wszystko poszło OK.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Raczkowanie
|
Monikinda, Sybir...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
![]() Ale ten czas leci...masakra ![]() Zaraz skończą nam się październikowe śluby... Zaglądam tu niestety rzadziej niż wcześniej i niestety nie trzymam ręki na pulsie...ale będzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Rozeznanie
|
Sybir, Monikinda gratulacje !!!!! Ach jak wam dobrze, ze juz po.
Ja juz sie nie moge doczekac soboty. Az nie wierze ze zostaly mi tylko 4 dni! Jutro ostatni dzien do pracy i wieczorem do Ostrowca. Czwartek i piatek spedze pracowicie - ostatnie spotkanie z ksiedzem, z kamerzysta i z zespolem. Poza tym odbior wedlin na wiejski stol (zamawialismy w hurtowni i wyszlo nam jakies 700 zl taniej niz gdybysmy zaplacili za nie w lokalu), ostatnia spowiedz i dmuchanie balonow do ozdobienia naszych domow ![]() a tak wogole to dzis odebralam suknie - po ostatnich przerobkach jestem bardzo zadowolona ![]()
#1739 |
Zadomowienie
|
Monikinda i Sybir wszystkiego najlepszego, najszczersze życzenia ode mnie, oby w Waszym życiu wszystko się zmieniło.............ale tylko na lepsze ![]() ![]() ![]() ![]() No i witam w klubie mężatek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
aggie23 teraz przed Tobą Twój wielki dzień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.