![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Sama nie będę korzystać, więc nie polecam z własnego doświadczenia, tylko wyszperane w googlach, ale proszę:
http://www.kamuro.lap.pl/ To nie Ostrowiec, ale woj. świętokrzyskie. |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tam gdzie ja mam wesele czyli w sali bankietowej malpol ziemianska robia fajerwerki na zyczenie. pokaz kosztuje 600zl. wlascielka ma wlasnie firme cateringowa (malpol) i organizuje tez przyjecia we wlasnych lokalach itd, wiec moze i sam pokaz fajerwerkow moglaby zorganizowac. jesli jestes zainteresowana to ci moge podac kontakt do niej na prv ![]()
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() aggie23 poproszę o ten kontakt a teraz szybko wchodzę na stronkę od Ostrowczanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
aniaa22, czy tam w Pałacu Tarnowskich jest możliwe wykonanie takiego pokazu??
bo coś mi się wydaje ze nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
niewiem, narazie się nie dowiadywałam jeszcze :P dopiero się rozglądam troszkę za jakąś firmą która mogła by to zrobić bo do wesela jeszcze mam trochę czasu. Pewnie jak uda nam sie być w Ostr. to podjedziemy tam i do urzędu miasta żeby się dowiedzieć
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Czy ma ktoś może namiary na firmę dekoratorską (chodzi o udekorowanie kościoła) z Ostrowca lub okolic? Z góry dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znalazłam tylko to w necie niestety nie z Ostrowca tylko z Kielc, ale nic więcej nie wiem na ich temat http://www.studio-dekoracji.pl/index.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Również to znalazłam - dziękuję za dobre chęci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam na 3 weselach w Ostrowcu, tylko kurde nie pamiętam wszystkich nazw tych miejsc :/
Wiem, że jedno było "Pod Różą", w tym domu weselnym. Bardzo fajna organizacja i obsługa -miła, młoda właścicielka, mili kelnerzy. Czysto i schludnie. Spytam TŻ'ta gdzie były pozostałe, bo on jest stamtąd i powinien znać te nazwy.
#160 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj moja mama dostała ulotkę nowej firmy zajmującej się organizacją wesel, robią tam dekoracje, wynajmują samochody, ale nie wiem czy to zawsze organizują wszystko razem czy można ich zatrudnić w celu np tylko udekorowania kościoła. Ale nie szkodzi zapytać. Jest to podobno nowa firma, która zaczyna działalność 21 kwietnia dopiero. Mieści się podobno na Ogrodach, nazywa się PHU Młoda Para. Mi się już nie przyda bo wszystko mam już załatwione ale może którejś z Was.
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
A masz może jakiś namiar - strona www, telefon? Byłabym bardzo wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
azakowana ja też bardzo proszę o kontakt do tej firmy
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
mam do nich numer telefonu, ale nie wiem czy mogę tu na forum go napisać. Napiszcie do mnie na a.zakowana@geodetka.pl to wam podam namiary.
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a wiecie moze czy sa w ostrowcu gdzies wypozyczalnie sukien slubnych? jesli tak to gdzie??? a w tych salonach kolo parafii sw. michala mozna tez wypozyczac suknie? dajcie znac jak cos wiecie.thx
#165 |
Zakorzenienie
|
Podobno na Reja była jakaś wypożyczalnia, ale czy cały czas jest to nie mam zielonego pojęcia.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
azakowana - dziękuję za meila.
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() Polecam się na przyszłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
azakowana i linaaaa dzieki za pomoc, jak tylko bede w ostr to przejde sie na reja
![]() a propos dekoracji kosciola, zajmuje sie tym firma malpol, firma cateringowo-uslugowa, ja wlasnie w ich sali bankietowej mam wesele. zgodnie z cennikiem ktory mi dali to kosztuje to 200zl. firma jest na kilinskiego jak cos moge na prv przeslac kontakt.
start: 15.03.2016 - 85,8 ![]() jest:79,9 ![]() cel 1: 79 - osiągnięty ![]() cel 2: 72 cel 3: 67 Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-09 o 19:08 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
To ja poproszę o kontakt na mój priv.
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nie wiecie może jaka jest fryzjerka w tym nowym salonie, bodajże nazywa się Divine na ulicy targowej??
BARDZO WAŻNE! |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
dziewczyny znalazlam dzis suknie slubna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#174 |
Zakorzenienie
|
To sie pochwal jakimś zdjęciem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy ktos slyszal o zespole HEAVEN z Jędrzejowa kolo Kielc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
Przechodze tamtendy prawie codzienie. chiałam sie tam czesać na studniówkę ale mja bardzo drogo jak na salon dopiero co otwraty( byłam jakieś 2 tyg po otwarciu. POwiedzili mi o jakieś za fryzure 90 zł jak sie w innych pytałam o tą samą to 50-60. Z tego co widze ta mają troche kijetek i nawet ładnie czeszą.
#177 |
Rozeznanie
|
mailowałam z nimi jak szukałam zespołu dla siebie. słuchałam ich mp3 i nawet fajnie grali. ale rozwaliła mnie ich cena bo jak dla mnie, i porównując do innych zespołów to strasznie drogo chcieli bo 2600zl za 1 dzień, 3300 z poprawinami jeśli zapewni sie im nocleg, a bez noclegu 3500zl... hmmm. na ja mam zespół za 1800zł i grają dużo lepiej.
![]() |
#178 |
Przyczajenie
|
Faktycznie to dosyc duzo.Na mp3 calkiem fajnie im to wychodzi ale moze ktos ich mial okazje slyszec na zywo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Jak miło poczytać o Ostrowcu ![]() Może ja Wam coś pomogę. Zacznę od kamerzysty. Nie bierzcie GIERCZAKA!!!!! Mojego meża siostra juz sie na niego nacięła. Miał on filmować a przysłał swojego pracownika - straszna łajza - za przeproszeniem. Podczas przysięgi nakładanie obrączek - gdzie to najważniejszy moment ceremonii - nagrał im plecy! Osobiście 3,5 roku temu oglądałam jego nagranie i podobała mi się ale nie wiem czy to Gierczak kręcił czy też miła jakiegoś dobrego pracownika. Naprawdę dziewczyny nie polecam jego. Koszt ok. 800 zł. Polecę natomiast GÓRCZYŃSKIEGO - po prostu rewelacyjnie i profesjonalnie!!!! Co do sali. Nie polecam PASJI - ciemne ściany, kiepskie oświetlenie, jedzenie takie sobie i na właściciel trzeba uważać! -zdziera kasę! Jeden kibelek do kobiet - zdecydowanie za mało. Sala w SMYKOWIE jest bardzo fajna - mam na myśli tę na górze. Elegancka, przytulna. Pyszne jedzenie. Restauracja w HOTELU GROMADA - elegancko, profesjonalna obsługa, bardzo dobre jedzenie. Któraś z Was pisała o kościele na Ogrodach i jego przybraniu. Wiem ze tam przybiera kościół bodajże zakonnica, ale mnie sie nie podoba. Sztuczne kwiaty w stojakach i poprzyklejana na taśmę na podłodze. Mam fotkę jeśli któraś chce to mogę wysłać na mila. Co do makijażystki to polecam p. Martę. Mnie malwowa i byłam bardzo zadowolona. Ma lokal przy wejściu do Parku - nie wiem jaka to ulica. Salonu EWA nie polecam! Drogo! Ostrowczanka mój kuzyn jechał własnie tą Czajką co wkleiłaś linka! |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
ja chyba wybiorę się do tego salonu za mpk, kolo przychodni medyk - chyba to katalinka o nim wspominała. już tam czesałam sie kiedyś na wesele (jako gość oczywiście
![]() ![]() azakowana - nie pochwalę się sukienką bo mam tylko swoje zdjęcia w niej i boję się żeby TŻ nie zobaczył ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.