|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Zadomowienie
|
justys1358 My mamy wesele w Krynkach za Ostrowcem, a trzeba bardzo wcześnie tam termin zamawiac bo jest tam wyjątkowo tanio i mają bardzo dużo chetnych. Zamawialiśmy w sierpniu i już wtedy cały czerwiec 2010 był zajęty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Zakorzenienie
|
Niezle, dzieki za informacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj byliśmy pod Michałem i był zamknięty, ale w gablocie przy plebanii pisało co mają przynieść zgłaszający do ślubu. Należy przynieść : dowód osobisty, metrykę chrztu (ważną 6 miesięcy)-nie rozumie o co tu chodzi(?), zaświadczenie o ukończeniu kursu przedmałżeńskiego (którego jeszcze nie mamy!), ostatnie świadectwo z religii. Nauki przedślubne są w każdą sobotę o 19. Nawet nie wiem gdzie..czy na plebanii? Nic bliżej nie wiem
![]() ![]() ![]() azakowana ja nie znam nawet księży w Michale ![]() ![]() Dziewczyny to wogóle co teraz mamy robić, iść po dokumenty z chrztu itp a w miedzy czasie ten kurs robić??? doradźcie coś bo fajnie by było mieć już z głowy jak najwięcej pozałatwianych spraw ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2008-11-05 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Rozeznanie
|
witam dziewczęta
![]() od mojego ślubu minely prawie 2 tygodnie wiec pora na relacje - przepraszam ze nie wczesniej ale bylismy ciagle w ostrowcu na urlopiku a neta nie mam tam niestety. dziekuje wam za mile zyczenia i gratulacje ![]() To byla cuuuuudowna noc ![]() ![]() ![]() ![]() Mialam straszna treme przed slubem - w sobote bylam po prostu jednym wielkim klebkiem nerwow, az sie nie spodziewalam ze tak to bedzie mnie stresowalo. Tatus chcac uspokoic corke polecial do sklepu po zoladkowke i zaaplikowal mi kieliszek i pomoglo ![]() ![]() ![]() Potem wesele - polecam kaazdemu Sale Bankietowa Malpol Ziemianska na Kilinskiego. Wszyscy goscie mowili ze tam jes slicznie, jedzenie bylo super, baardzo go duzo, cieple dania byly pyszne, nasz wiejski stol tez zrobil furore. Goscie sie dobrze bawili i my tez. Muzyka rowniez bardzo fajne - rowniez polecam zespol Prestige - swietni sa i bardzo ladnie graja. Mieli tez dla nas kilka niespodzianek ktorymi powalili gosci ![]() ![]() Sesja zdjeciowa rowniez wyszla swietnie - robilismy zdjecia w muzeum w Czestocicach. Postaram sie szybko wrzucic jakies foteczki dla was. A najbardziej niesamowite bylo uczucie przebudzenia sie po calej imprezie obok meza ze swiadomoscia ez to juz jest moj maz... Oboje bylismy przejeci tym ze jestesmy nagle malzenstwem. Dziewczyny nawet sie nie spodziewalam ze to takie cudowne uczucie ![]() ![]() ![]() ![]()
start: 15.03.2016 - 85,8 ![]() jest:79,9 ![]() cel 1: 79 - osiągnięty ![]() cel 2: 72 cel 3: 67 Edytowane przez aggie23 Czas edycji: 2008-11-05 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Zadomowienie
|
aggie23 wspaniale czytać Twoje wrażenia z tego ważnego dla Was dnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Raczkowanie
|
1 rzut fotek;)
Na razie te 3, zrobione przez kolezanke, ktora byla z nami na sesji
![]() Jak wygladaja wszelkie papierologie poslubne? Ile czasu mam na wyrobienie nowego dowodu? Czy musze brac jakies papióry z USC, typu akt małżenstwa czy cos? Czy moze mi ktos podac numery tel do USC i UM, lub mejle? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1898 |
Zakorzenienie
|
Super aggie opisałaś ten Wasz szczęśliwy dzień aż łezka się w oczku zakręciła, ja też Ci życzę pięknych szczęśliwych wspólnych lat na NOWEJ DRODZE ŻYCIA.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1 rzut fotek;)
Monikindo na te pytanka co zadałaś to ja niestety nie pomogę bo nie wiem.Chciałam Ci powiedzieć ,że foteczki śliczne a ten bukiet normalnie marzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Raczkowanie
|
proste goździki.
Do calego slubu podeszlam na luzie. Z tego co tu czytam chyba jestem osobą, która najmniej przejmowała się całą organizacją- przecież nie może tak być, że w Ostrowcu nic się nie znajdzie.
Panorama była zamówiona 1 rok przed Zespół Akordband jakos w kwietniu ![]() Fotograf, pozytywnie zakręcony Andrzej Partyka 1 mies przed Fryzjerka tydz przed Makijaż odpadł bo ja sama, kolezanka pozyczyla mi dosc profesjonalne kosmetyki Paznokcie tydzien przed Cera, sama sobie maseczki i pilingi robilam Strojenia sali i kosciola Michala nie bylo, jest tak ladnie ze wg mnie dodatkowe ozdoby spowodowaly by przerost formy nad trescia Samochod zamowiony byl 3 tyg przed Kamera nasza Najgorsza jest cala papierkowosc Egipt byl super, zdjec jeszcze nie zgralam ![]() Wydaje mi sie, ze latwiej jest zamowic zespol a potem szukac sali. Zalanczam bukiet w wyrazniejszej formie ![]() Edytowane przez monikinda Czas edycji: 2008-11-05 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: proste goździki.
Też uważam że najpierw kapela a potem sala bo o dobrych muzyków trzeba wcześniej walczyć a sala zawsze się jakaś znajdzie bo ich więcej jest niż samych dobrych grajków.Monikindo proste goździki ale za to jakie piękne, to moje ulubione kwiatki, które są trochę zapomniane w dzisiejszych czasach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1902 |
Wtajemniczenie
|
No wreszcie mamy jakieś relacje
![]() Aggie aż mi się łezka w oku zakręciła jak czytałam co napisałaś. Bardzo się cieszę, ze wszystko się udało. Teraz tylko poproszę zdjęcia ![]() Monikinda miałaś cudowny bukiet i Twoja sukienka tez bardzo mi się podoba, jest taka w moim typie. Wogóle ślicznie wyglądałaś ![]() Gratulacje dziewczyny i wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Zadomowienie
|
aggie23 śliczna relacja, ciesze sie ze wszystko Wam się udało.
Czekamy na fotki!!!! monikinda suuuuper fotki a bukiet rewelacja - bardzo mi się podoba!
#1904 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny w końcu się odezwałyście, aggie23, monikinda super, ze się wszystko udało, ale jak mogło by być inaczej
![]() Monikinda bardzo fajne fotki, bardzo ładnie wyglądałaś, bukiet miałaś super ![]() ![]() Aggie jak najszybciej wrzuć jakieś fotki, czekam z niecierpliwością!!!!! Olajka co do Twoich pytań. Najpierw oczywiście zamawiasz godzinę i datę ślubu, dopiero później donosisz dokumenty. Co do kursu przedmałżeńskiego, to jeśli go nie macie to możecie zacząć robić. Kurs odbywa się kilka razy w roku, za każdym razem w innej parafii. Spytajcie w Michale kiedy rozpoczyna się najbliższy kurs ![]() ![]()
#1905 |
Zadomowienie
|
Dot.: proste goździki.
monikinda fajne foteczki
![]() ![]() ![]() Dziewczyny doradźcie coś mi w związku z poprzednimi pytaniami i wątpliwościami ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1906 |
Zakorzenienie
|
aggie cieszę się że jesteś zadowolona
![]() ![]() ![]() monikinda fajne fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1907 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny Sybir wstawiła fotki ze ślubu
![]()
#1908 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wrzucam kilka fotek
![]()
start: 15.03.2016 - 85,8 ![]() jest:79,9 ![]() cel 1: 79 - osiągnięty ![]() cel 2: 72 cel 3: 67 Edytowane przez aggie23 Czas edycji: 2008-11-06 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Raczkowanie
|
No Aggie warto było czekać na fotki, bardzo ładne
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1910 |
Zadomowienie
|
Aggie23 świetne foty
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Olajka - fryzurka w salonie 'u Bożeny' na Siennienskiej. Polecam ![]()
#1912 |
Raczkowanie
|
otóż z paznokciami wyszlo tak, ze mialam transakcje wymienna i kolezanka tipserka mi frencz zrobila, paznokcie za bizuterie
włosy moje zdjecia w Szydłowcu u mena kamerował najmłodszy brat 16 lat, teraz bedzie odbrabianie fimu |
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Zadomowienie
|
aggie23 śliczne fotki. Poprosimy o więcej!
Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki: czy wybieracie się gdzieś na Andrzejki? Moze orientowałyście się jakie są ceny w lokalach?
#1914 |
Zadomowienie
|
Sybir11 wspaniałe zdjątka
![]() ![]() ![]() Dziewczyny!!!!! poradźcie co teraz należy zrobić i jak Wy to załatwiałyście? Azakowana jak to było w Michale..? Chodzi mi o te wszystkie sprawy urzędowo-kościelne w przypadku konkordatowego ślubu. Przeczytajcie 4 moje wypowiedzi wcześniej i odpowiedzcie ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2008-11-06 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Zakorzenienie
|
Ogladam zdjecia nowych kolezanek-przepieknie wyszłyscie. Kazda z nas chciałaby tak superowo wygladac. WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA
![]() ![]() Sybir11 ogladałam twoje fotki i slub w mojej parafii brałas. Przpieknie wygladałas. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2008-11-06 o 14:07 Powód: dopisek :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie wyglądałyście dziewczyny - SYBIR, AGGIE23, MONIKINDA.
Sybir - znam z widzenia Twojego męża - chodziłam do podstawówki (rok niżej) z jego bratem, a mój brat chodził do jednej klasy z jego siostrą ![]() Ostrowiec jest jednak mały ![]()
![]() |
#1917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak poza tym to procedura ślubna w każdym kościele wygląda tak samo.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-11-06 o 15:27 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Cieszę się że znalazłam wasze forum. Wasze rady są naprawdę bardzo przydatne. Ja za 8 miesięcy wychodzę za mąż i mam mnóstwo pytań z tym związanych. Czy może któraś z Was miała ślub w kościele na Pułankach? Bo ja tam będę miała i mciekawa jestem jak tam jest, czy jest jakaś dekoracja itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
Aggie fajne fotki, wyglądałaś ślicznie
![]() Sybir Twoje fotki też super ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Raczkowanie
|
1 www.andrzejpartyka.com/mikcze1 - przygotowania i kościół
2 www.andrzejpartyka.com/mikcze2 - przyjęcie i plener wszystko ujawniam, a co mi tam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.