![]() |
#2011 |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Dziewczyny kilka dni do Was nie zaglądałam, a wy taaak się rozpisałyście. Mam spore zaległości.
Andromedaa ciesze się, ze spodobał Ci się ten lokal "Pod parowozem". Jak szukałam sali na swoje wesele to znalazłam ten lokal w internecie. Bardzo nam się tam spodobało, ale niestety sala była za mała ![]() Co do kamerzysty to mogę polecić tego który kręcił u mnie, bierze niedrogo a nagrywa profesjonalnie. Nazywa się L. Pietrzykowski- była już mowa o nim na forum. Jeśli kogoś interesuje dam namiary na pv. Co do zabaw weselnych, to my mieliśmy takie: rzucanie welonu, zabawa z krzesłami i zbieranie na wózek. Nie chcieliśmy mieć żadnych "głupawych zabaw typu. poznawanie żony po biuście" dlatego ustaliliśmy wcześniej zabawy z orkiestrą ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-11-14 o 18:18 Powód: Dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zadomowienie
|
Oczywiście większość zabaw jest nie w moim guście,większość obleśne i chamskie.
Wkleiłam po prostu wszystko co miałam, może komuś się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
KATALINKA17 dzięki za te zabawy, na pewno coś wybiorę dla siebie, niektóre są naprawdę fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Raczkowanie
|
Katalinka na pewno Twoje zabawy przydadzą się przyszłym panią młodym
![]()
#2015 |
Zadomowienie
|
Fajne są oprócz tych co napisałam
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
katalinka sporo tego
![]() ja polecam Wam karetę byliśmy w tym roku na weselu gdzie była ta zabawa i naprawdę fajnie to wyglądało i wszyscy się świetnie bawili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
Na moim weselu najbardziej podobała się gościom zabawa z workiem - ludzie stają w kółku, i gdy gra muzyka podają sobie worek. Gdy muzyka ucichnie, osoba która aktualnie ma go w rękach wyciąga coś ze środka i zakłada na siebie - ze względu na zawartość worka (hełmofon, wieeeelki stanik, różowe barchany, peruka afro itp.) - było bardzo śmiesznie
![]()
![]() |
#2018 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki!!!
![]() Tak więc czekam porad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
Witaj angela1983. Przejrzyj wątek, bo już bardzo dużo zespołów było tu omówione.
Ja miałam na swoim weselu zespół z Cedzyny i tam są dwie panie i dwóch panów. Grają też na saksofonie. Jak byś była zainteresowana to daj znać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Przyczajenie
|
Właściwie to wolałabym kogoś z Ostrowca kto nie bierze dużo a dobrze gra
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Przyczajenie
|
Cześć
Zobacz zespół riva band . Mają stronkę www.rivaband.pl ja ich chciałam na swoje wesele ale nie wyszło. Nie zgrał się termin. |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Przyczajenie
|
Byłam na ich stronie ale nic poza kilkoma zdjęciami i kontaktem tam nie znalazłam
![]() W dziale mp3 niestety nie mają żadnej piosenki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
aniaa22 a na czym polega ta zabawa w karetę?
Hey angela1983 Na moim weselu będzie grał zespół Komfort z Ostrowca. Tu jest ich strona http://www.komfort.az.pl/ śpiewa tam dziewczyna i chłopak i z tego co wiem to na saksofonie też grają. Cenę mają bardzo przystępną, ale grają tylko w jeden dzień, w poprawiny już nie. Jeśli chodzi o Impresję to znajomi mieli tam wesele w czerwcu i wszyscy byli zachwyceni.Sala była ładnie udekorowana, jedzenie pyszne.I niedrogo. A Pasję i Leśne Kąty sami braliśmy pod uwagę ale w Pasji zraził nas właściciel który wszystko miał w nosie, a o Leśnych słyszeliśmy takie sobie opinie. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-11-16 o 20:40 Powód: PROSZE NIE PISAC POSTOW POD POSTEM! |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Przyczajenie
|
Dzięki mehja!!! Byłam u nich na stronie. Oglądaliśmy z narzeczonym wszystkie ich filmy. Muszę przyznać że świetną stronkę mają, dużo filmów i nawet jest też kilka mp3-ek. Bardzo nam się podoba śpiew tej dziewczyny. Mojemu narzeczonemu spodobała się bardzo gra na gitarze tego gościa z Komfortu, ale czegoś takiego jak dziewczyna na saksie to nie widziałam na weselu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Zakorzenienie
|
katalinka dodała opis tej zabawy na poprzedniej stronie przyznam ze nie czytałam bo nie bardzo miałam czas ale jutro przejżę i postaram się opisać jeśli coś się róznilo
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Raczkowanie
|
hej kobiety
![]() chciałam się spytać czy któraś z was oglądała w środku tą salę weselną na Zagłoby bo byłam w relaksie i strasznie mało miejsca a na Zagłoby było zamknięte. Mam jeszcze pytanie co do opłat w kościele bo ja jestem z parafii św Michała ale będziemy brali ślub na Ogrodach i właśnie niewiem ile sobie ksiądz z mojej parafii może zażyczyć za wydanie papierka. http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-63210.png i jeszcze chciałam pogratulować tym kobietką które już wyszły przeżyły swój wielki dzień ![]() Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2008-11-17 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
katalinka17 zabawy które podałas sa fajne i ja na pewno z niektórych skorzystam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, że mogłam się na coś przydać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Zadomowienie
|
mehja ja mam wesele w Pasji, o co chodzi, że napisałaś iż własciciel miał wszystko w nosie? bo moim zdaniem jest właśnie przeciwnie bo we wszystko się wtrąca
![]() ![]() Dziewczyny wytłumaczcie jeszcze raz tą zabawę z karetą ![]() ![]() Dziewczyny juz po ślubie mam pytanie..czy dogadywałyście z orkiestrą sprawy typu gry i jedzenia, żeby to w miare się zgrywało? Chodzi o to, że np.goście powinni móc w spokoju zjeść ciepłe danie, a okiestra nie powinna w tym czasie grać, napewno nie jakichś podrygujących kawałków ![]() ![]() ![]() angela1983 fajnym zespołem na wesele z Ostrowca, gdzie śpiewa również pani jest Sukces ![]() ![]() oliwkach1985 piszesz, że bierzesz slub na Ogrodach a nie w swojej parafii czyli w Michale.. Czy Ogrody to parafia Twojego przyszłego męża? Dlaczego zrezygnowaliście z Michała..? ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2008-11-17 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
oliwkach1985 koscioł na Ogrodach to moja parafia i jedyne co moge CI powiedziec jak narazie to to, ze wydaje mi sie, ze nie bedzie problemow z opłatami i dogadaniem sie, poniewaz tutejszy proboszcz jest bardzo miły i sympatyczny. Ogranista super ma głos i na pewno dobrze zagra, ja tu bede miec slub, ale jeszcze nie zamawiamy daty i godz.bo mamy jeszcze czas na to,a slub w 2010r.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
wstawiam wam wersję zabawy w karetę którą ja widziałam:
Potrzebne jest 9 krzeseł i 9 osób Każda z osób dostaje swoją rolę w karecie: Woźnica Biały prawy koń; czarny lewy koń Przednie kolo lewe; przednie kolo prawe Król i królowa (państwo młodzi) Tylne kolo lewe i prawe Osoba z zespołu lub DJ czyta historię i każdy z karety, w momencie wyczytania jego postaci, musi wstać i obiec krzesło. jeśli ktoś się pomyli lub nie zdąży musi wypić karniaka. A to historia Królowa ze swym królem lubili jeździć karetą. Konie króla były to dwa najpiękniejsze konie króla i królowej. królowa powiedziała do króla: królu, o królu, mój kochany królu, mój najukochańszy królu, pojedziemy na przejażdżkę karetą po okolicy. Niech woźnica zaprzęgnie konie. Więc woźnica po ostatnim spacerze na którym miał problemy z prawym tylnym kołem i prawym koniem sprawdził zaprzęg. Po przeglądzie woźnica rzekł do króla: Królu, o nasz królu, kochany królu, konie są gotowe. król z królową wsiedli do karety i pojechali na łąkę. królowa rzekła: Królu mam ochotę wyjść i pospacerować. powiedz woźnicy żeby zatrzymał konie. Woźnica zatrzymał konie i kareta stanęła. Król i królowa poszli podziwiać piękną okolicę należącą do króla. Nagle chmury poczerniały i zaczął padać deszcz. Król z królową wsiedli do karety i ruszyli do zamku. Gdy dotarli na miejsce królowa powiedziała do króla: Królu, kochany królu, najukochańszy królu, dziękuję ci za ten wspaniały dzień. Król uśmiechnął się i udał się na spoczynek ze swą królową. Woźnica rozprzęgł konie z karety i wprowadził je do stajni. Najpierw prawego białego konia a potem czarnego lewego konia. Woźnica posprawdzał koła: prawe przednie koło, lewe tylnie i tak wszystkie cztery koła. Na końcu poszedł spać woźnica. naprawdę fajna jest ta zabawa tylko pan młody się dużo musi nabiegać ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2008-11-17 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nasz ślub jest w lipcu więc ciemno nie będzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Przyczajenie
|
Duzy wybór zabaw oczepinowych został podany,fajnie,na pewno jest z czego wybrać.
![]() Co do Pasji,to moze i ładnie tam jest ale ja nie zdecydowałabym sie na wesele tam.ten właściciel jednak odstrasza.i to skutecznie.poza tym to nie tylko moja opinia,o pasji juz była kiedys mowa i z tego co pamiętam to nie były to dobre opinie..no chyba ze niektore z nich to tylko plotki i ktoś się nimi nie przejmuje. Jeśli chodzi o zespół to też mam komfort,spośród wolnych zespołow w których śpiewa dziewczyna tylko oni byli wolni.i po rozmowie z nimi i przejrzeniu a raczej przesłuchaniu ![]() mam jeszcze małe pytanko.wiem ze kilka razy na forum była mowa o panu kamerzyście z opatowa,ze fajnie kreci.jak sie on nazywa i czy ktoras z was z nim juz moze wspolpracowala? Edytowane przez devoted Czas edycji: 2008-11-18 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podaję Wam tu linka na dobrego kamerzystę, zobaczcie jego stronkę jeśli Wam sie spodoba to mogę Wam na PW dać namiary na niego.
![]() http://exposureroom.com/members/mirbec.aspx/videos/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Przyczajenie
|
Witam. Ja już zamówiłam weselę w Impresji. Sala jest bardzo ładna, cena również przystępna i z właścicielami się można dogadać. Jedyne co mnie martwi, to fakt że oni nie mają profesjonalnej obsługi tylko bazują na stażystach-no a takie osoby się dopiero uczą. Drugą rzeczą jest ilości miejsca do tańca. Planujemy zaprosić 100 osób i tak trochę się obawiam czy nie będzie ciasno.
Opinie słyszałam naprawdę różne na temat tego lokalu, w przewadze tych złych ale pocieszam się faktem że nie wszystkim się dogodzi. Zespół polecam HDS z Bałtowa, nie ma co prawda solistki ale są bardzo sympatyczni panowie, którzy naprawdę znają się na tym co robią. |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Przyczajenie
|
My już z narzeczonym zdecydowaliśmy się konkretnie na zespół Komfort. Dzwoniliśmy do nich i zarezerwowaliśmy wstępnie termin. W tym tygodniu również mamy się spotkać i ustalić wstępne szczegóły. Co do impresji to rozmawiałam dziś z kolegą który miał tam wesele i było lekko ponad 100 osób i podobno nie było najmniejszego problemu. I co do obsługi to raczej pozytywnie się o nich wyrażał, niczego im nie brakowało, jedzenie full wypas, pyszne, zapewniał mnie żebym się o to nie martwiła, że mogę sobie spokojnie tam zaklepywać. I tak właśnie z narzeczonym poważnie o tej Impresji myślimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zadomowienie
|
oliwkach1985 piszesz o sali przy ulicy na Zagłoby, czy tej na działkach??
devoted to ja wspominałam o tym kamerzyście. Byłam na weselu, na którym kręcił, oglądałam płytkę i będziemy go zamawiać na 100%. Napisze ci PV z adresem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny regularnie czytam Wasze wypowiedzi i naprawdę można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy
![]() jeśli chodzi o salę Impresje to sama ją zamówiłam, mimo że nie znałam żadnych opinii na jej temat. Zdecydowałam się na nią gdyż mi się ona podoba, oraz ceny są konkurencyjne w stosunku do innych sal i nie ma wymaganej liczby gości ( na moim weselu bedzie okolo 80 osob) wydaje mi sie że dla trakiej liczby gości nie będzie ciasno. [B]felek [B] mam do Ciebie takie pytanie, w Impresji proponuja w podstawowej wersji 4 dania, można zamówić jeszcze 5 za dodatkową opłatą. Zdecydowałaś się na 4 dania czy 5? Bo ja się zastanawiam czy 4 dania to nie za mało. Jeśli chodzi o zespół HDS z Bałtowa słyszałam że jest bardzo fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Olajka co do Pasji to 3 razy umawialiśmy się z właścicielem na oglądanie sali a jego nie było, chociaż samochód stał na podjeździe. W końcu udało nam się ją obejrzeć, bardzo mi się podobała ta sala.Ale facet nie pamiętał czy ma jeszcze wolne terminy na przyszły rok, musiałby sprawdzić w kalendarzu a tego znowu nie ma przy sobie. Musieliśmy zadzwonić po południu i okazało się że ma 2 wolne terminy ale zniechęcił mnie swoim zachowaniem, tak jakby mu wogóle nie zależało.A w ten najważniejszy dzień nie chcę się martwić że coś będzie nie tak, że facet nawali itp.
![]() angela1983 cieszę się że się na coś przydałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zadomowienie
|
nefeli i felek co do Impresji to mnie też ta sala sie podoba. Byłam tam w zeszłym roku na Andrzejkach i było super, jedzonko mi smakowało wiec nie macie sie czym przejmować!
Co do nieprofesjnalnej obsługi, to wcale nie musi być gorsza! Bedzie dobrze! nefeli a o której macie ślub? Bo mnie sie wydaje ze 4 gorące dania w zupełności wystarczą! Odnoścnie zabaw na oczepiny to my rzucaliśmy welonem/musznkiem i zbieraliśmy na podróż poślubną i tyle. Ja jestem przeciwniczną takich zabaw, szczególnie tych obleśnych!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.