![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
http://allegro.pl/item490019930_wese..._chrysler.html
http://allegro.pl/item488981198_zawi...i_okolice.html http://allegro.pl/item484766057_300c..._do_slubu.html
![]() |
#2162 |
Zadomowienie
|
Ostrowczanka jak zwykle pomocna
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
olajka ja poprosz te namiary. co do aut to niestety nie pomogę bo też sama nic nie mogłam znaleźć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny właśnie przeglądałam wasze opinie na temat smykowa i muszę wyznać że bardzo sie mylicie sądząc że jest tam pięknie i rożowo owszem od strony sali-tak ale od strony kuchni tragedia wierzcie ja naprawdę wiem co piszę
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Wtajemniczenie
|
A co dokładnie masz na myśli??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Przyczajenie
|
miałam tam dużo wesel i przy rozliczeniu nigdy nie jest tak jak obiecują zazwyczaj wedlug nich goście byly nie nasycone dużo jedli dużo pili i ogolnie puszczą cię z torbami
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
Moja siostra miała tam wesele i jakoś szczególnie ją nie skasowali i nie puścili z torbami. Normalne, że jak się godzisz płacić od tego ile goście zjedzą, to tak Cię policzą (od jakiejś sumy- do jakiejś). A jedzenie było tam naprawdę smaczne
![]()
![]() |
#2168 |
Zadomowienie
|
Ja to nie wiem jak tam co i jak bo nie byłam i nie widziałam ;p Jak to u Was jest liczone z dziećmi? Płaci się połowe czy jak? I wogóle do jakiego wieku uważają kogoś za dziecko właściciele Waszych lokali?
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Tam gdzie ja mam mieć czyli w Novum za dzieci do lat 7 nie płacimy od 8 do 14 połowę sumy a od 15 tak jak za osobę dorosłą.Będę teraz miała okazję się przekonać jak tam jest bo w Sylwestra się właśnie tam wybieram.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Możliwe że konkurencja,moja siora tam miała wesele i nie mieli jakoś problemów z opłatami a z właścicielami idzie się dogadać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Elsi81 dobre warunki macie w Novum jeżeli chodzi o dzieci, my w Venus nie płacimy za dzieci do lat 4 a za dzieci do lat 10 płacimy połowę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Andromedaa a patrzyłaś tutaj www.pracowniawspomnien.com
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
Moze.
Mój kuzyn maił tam wesele i nic o takim postępowaniu właścicieli nie mówił. Z kolei moich rodziców znajoma urządzała tam wesel córki i była zadowolona, oni też wynajmowi pokoje dla gości, to wraz ze śniadaniem tanio ich to wyniosło.
#2175 |
Przyczajenie
|
nie jestem żadną konkurencją ja piszę to co widziałam od strony kuchni bo tam pracowałam i poprostu śmieszą mnie te wszystkie pochwały na temat gościny a czy będziecie tam się bawić tojuż Wasza sprawa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może znacie jakąś dobrą krawcową tu w Ostrowcu która ma fach w ręku, bo chodzi mi o przeróbkę sukni na sylwka.Dobrze by było żeby miała wyobraźnie i umiała doradzić bo ja nie mam pojęcia jak moją sukienkę odmienić co można do niej doszyć żeby jako tako wyglądała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Rozeznanie
|
A ja się już nie martwię... rozwiązaliśmy problem zatrudniając kamerzystę, od którego również dostaniemy plik zdjęć oraz panią fotograf z pasją wyłącznie do zdjęć w plenerze. Poza tym dysponujemy dobrym sprzętem cyfrowym na własny użytek, więc myślę że zatrudnimy chętnego z rodziny
![]() Cieszę się, że mogę już zapomnieć o panu Żywczyku brrr ![]() ![]()
#2178 |
Raczkowanie
|
Hej!!!
![]() Udało nam się załatwić kamerzystę, czyli tego pana z Opatowa!Już u niego byliśmy zostawiliśmy zadatek. On też będzie robił nam zdjęcia. ![]() mam pytanko: jak cenią się kamerzyści którzy będą kamerować Wasze wesela? A jeśli chodzi o zdjęcia to jak to wygląda?? Bo my mamy płacić za zdjęcia, które wybierzemy sobie sami. |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Więc naprawdę nie wiem co sadzić o Twojej opinii. Wiem że właścicielka jest bardzo ostra i wymagająca jeśli chodzi o personel. Sama byłam świadkiem jak przed weselem pani z obsługi musiała rozwiązywać wszystkie kokardy przy krzesłach i robić je od nowa. Właścicielka uważała że są krzywe. Szkoda mi dziewczyny było bo 70 kokard rozwiązać i na nowo zrobić to naprawdę nie tak łatwo. Ale szef twój pan. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
aneta23oc a ile kosztuje ten pan z opatowa, też się nad nim zastanawiałam ale okazało się że jest zajęty a o cenę nie zdążyłam zapytać. My płacimy za kamerzystę 800zł.
andromedaa a co to za pani fotograf? |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Raczkowanie
|
ja mam już z głowy zespół teraz tylko na początku roku musimy załatwić salę
![]() no i pozostanie zbieranie funduszy ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2008-11-28 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Raczkowanie
|
powiedzcie mi kochane czy myślałyście nad piosenką na pierwszy taniec?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Rozeznanie
|
U mnie sprawa dekoracji kościoła jest jeszcze niewiadomą i logicznie pozostanie do następnego roku. Jesteśmy czwartą parą w kolejce do ślubu, więc można założyć, że będziemy zależni od innych. Ksiądz, z którym rozmawialiśmy rzucił hasło, aby wszystkie pary porozumiały się ze sobą w sprawie wystroju i rozwiązały temat wspólnie lub po prostu zdały się na siostry zakonne, których kobiecy zmysł nie zawiedzie
![]() ![]()
#2185 |
Raczkowanie
|
oliwkach1985 ja myślałam nawet bardzo intensywnie nad pierwszym tańcem, ale to jest w moim przypadku barrrdzo trudne, moje kochanie jest lewe w tańcu więc potrzeba mi coś fajnego do czego dam radę nauczyć do choć kilku prostych kroków żeby mnie nie zabił na parkiecie w pierwszych minutach wspólnego życia
![]() Jeśli chodzi o suknie to upatrzyłam sobie na razie salon, na szczęscie mieszkam w Krakowie i nie będę skazana na Panią z Wąskiej Uliczki ![]() http://www.slubne-suknie.pl/galeria.html jest o tyle fajny że mają własne suknie ale i uszyja co tylko sobie klient zażyczy, moja znajoma kupowała sobie tam w tamtym roku matriał na suknie i była zachwycona życzliwą i fachową obsługą, skocze tam po nowym roku i sama sprawdze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,ja tez ponawiam pytanie koleżanek..jak przeciętnie kształtują się u Was ceny kamerzystów i fotografów?co do fotografów chodzi mi o cene pleneru
Edytowane przez devoted Czas edycji: 2008-11-28 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Rozeznanie
|
devoted ja wynajęłam kamerzystę za 1200zł, mam zagwarantowane w tym również plik zdjęć oraz sesję plenerową według uznania. Pan z miejsca zaproponował nam nieco niższą cenę z uwagi na to, że nie planujemy wielkiego wesela, a przyjęcie
![]() ![]()
#2188 |
Zakorzenienie
|
Ja za kamerzystkę w 2008 r. płaciłam 1200, za fotografa z samego ślubu i wesela (bez pleneru) - 700 zł.
![]() |
#2189 |
Wtajemniczenie
|
Ja bedę płacić w przyszłym roku 800 zł za kamerzystę i tyle samo za fotografa (przygotowania, slub, wesele, plener w innym dniu).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zadomowienie
|
Też jestem ciekawa w jakiej cenie jest kamerzysta z Opatowa bo przyznam, że się nie orintuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.