![]() |
#2191 |
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Andromedaa a w którym kościółku bierzecie ślub?
![]() U mnie pan za filmowanie bierze 1200 zł-4 kpl DVD , a za zdjęcia 800 zł. w tym reportaż ze ślubu, wesela. Mają być też z pleneru.4 kpl- Pokaz slajdów i zdjęcia do samodzielnego wywołania. ![]() Ajriska nie planujecie podszkolić się trochę w tańcu w szkole tańca? My mamy zamiar sie wybrać i poduczyć, żeby wszystko było na zapięty guzik ![]() ![]() oliwkach1985 na pierwszy taniec chyba jednak weźmiemy ten utwór co planowalismy wcześniej czyli Walc z ,,Nocy i Dni" Dziewczyny moja znajoma idzie jutro na Andrzejki do Impresji a tam za pare ponad 100zł to nie dużo ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2008-11-28 o 17:32 Powód: dopisek ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Raczkowanie
|
My za sam plener płacimy fotografowi 500 zł, wszystkie zdjęcia z pleneru w albumie, a plener po weselu w wygodnym dla nas dniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Rozeznanie
|
olajko weźmiemy ślub w parafii na Piaskach
![]()
#2194 |
Przyczajenie
|
dla justkaost z każdej imprezy w smykowie goście są zadowoleni -taka jest prawda-aletu chodzi o stronę kuchni i całego rozliczania po weselu podaj mi przykład lokalu który chce pieniądze po imprezie a to że płaci sie za to co sie zje iwypije to jedna wielka lipa .Itu nie chodzi o szefową bo oni są naprawdę w porządku ale nie jest prawdą że ''szef to twój pan ''-bo co jest wart szef bez pracownika -czy taka właścicielka GOśCINY sama obsłuży impreze-raczej nie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że to trochę jest tak, że każdy godzi się na pewne "szachrajstwa" ze strony obsługi weselnej np. ja wiedziałam, że podczas pakowania jedzenia po weselu wiele rzeczy pewnie "przygarnie" obsługa, ale co tam - było tego tyle, że dla wszystkich starczyły, a i tak i tak musiałam za to zapłacić.
![]() |
#2196 |
Przyczajenie
|
tam obsługa nic nie ''przygarnia'' tam nic sie nie ma prawa zmarnować
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Raczkowanie
|
Widzę że ceny są różne?!
Pan z opatowa powiedział nam 950 zł. A zadjęcia : te które sobie wybierzemy to za te mamy zapłacić!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem wychodzi z Ciebie rozgoryczony ex-pracownik.
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Raczkowanie
|
kłótnia?
Nono, widzę jakąś sprzeczkę
![]() A ja się pochwalę moim fotoblogiem, www.monikinda.flog.pl wreszcie zabrałam się za zebranie wszystkich zdjęć. Nawet nie jestem w połowie. Mam jakiś tydzień zaległości w czytaniu forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Monikinda fajną masz tą biżuterię
![]() Myślałaś może o założeniu sklepu internetowego z twoją biżuterią? Ja sobie założyłam i coraz więcej biżuterii sprzedaję ![]() Przepraszam wszystkie dziewczyny za zboczenie z tematu ![]() A jeżeli chodzi o naszego fotografa i kamerzystę to za wszystko zapłaciliśmy 1900 zł. Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2008-11-29 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Przyczajenie
|
wesela napewno tam nie zrobię a Wam miłe Panie życzę wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia . NIEjestem rozgoryczonym ex-pracownikiem -może kiedyś spotkacie osobę która tam pracowała a takich w okolicach Ostrowca nie brakuje -a ona napewno wiele ciekawego Wam opowie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Monikinda masz talent w rękach. Śliczne te cacka. Azakowana dobrze mówi z tym sklepem.
Grazia jeśli chodzi o sale w Smykowie to ja też słyszałam same dobre opinie.Ale jeśli wiesz coś co my powinnyśmy wiedzieć to powinnaś napisać wprost. Nie wiem o co ci chodzi że z tym rozliczaniem po weselu to wielka lipa bo znajoma w tamtym roku zapłaciła 100zł/os., za tyle jedzenia poszło i tyle zawołali. Olajka z tą szkołą tańca to dobry pomysł. My chcielibyśmy żeby ktoś nas nauczył jakiegoś fajnego układu na pierwszy taniec. Za kamerzystę płacimy 800zł. A zdjęcia robimy tylko z pleneru + prezentacja multimedialna (250zł)+fotoksiążka (150zł). |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Rozeznanie
|
Ja mojemu mężczyźnie także wspominałam o kilku lekcjach tańca przed ślubem i wyraził jakby aprobatę
![]() ![]()
#2205 |
Przyczajenie
|
Z tego co czytam to ja mam chyba najdroższego kamerzystę bo Pani od Górczyńskiego powiedziała nam 1500zł. A za zdjęcia ok.500zł.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nam powiedział 1500 za filmowanie, a za zdjęcia tj. cały pakiet 1400
![]() |
#2207 |
Przyczajenie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
My zdecydujemy sie tylko na zdjęcia w plenerze, więc za to ma byc ok.500zł
Z tym kursem tańca to świetny pomysł, my z narzeczonym też o czymś takim myslelismy. Czy w O-cu jest tylko szkoła tańca Twist, czy jest jeszcze jakaś? Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-11-30 o 00:02 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
BAN stały
|
Ja mysle drogie PAnie, ze nie macie co narzekac na stawki operatorow video i fotografikow. Ale tych prawdziwych a nie amatorow. Pewnie, ze lokalizacja zmusza do innej polityki cenowej ale juz rok temu stawki obowiazujace na artystyczna fotografie slubna w takich miastach jak wawka, bialystok, krakow i lodz... akurat tam bo mam wiarygodne informacje wlasnie z tych miast, siegaja 2tysiecy i nikt sie nie targuje. Z tym, ze fotografie robia tam artysci a nie rzemieslnicy. Za zdjecia takich specow jak Bartek JAstal (www.bartoszjastal.com), Doroty Kaszuba (www.whitesmokestudio.com), Darka..nazwiska nie pamietam.. (www.5czwartych.com) czy BW grupy (www.bw.dj.pl) stawki siegaja kilku tysiecy zlotych i jak wiem to np. Bartosz nie ma zadnych wolnych terminow na rok w przod zawsze. Jezeli drogim Paniom wydaje sie, ze robienie zdjec to bieganie z aparatem i pstrykanie to zareczam, ze tak nie jest, praca z lustrem, z kreatywnym systemem oswietlenia to inna para kaloszy niz istotnie tylko naciskanie guziczka w kompaktowej cyfrowce.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Przyczajenie
|
łamię swoje zasady ale trudno -mam napisać wprost -więc niech będzie - wGOśCINIE należy unikać niektórych dań a szczególnie tych gdzie są śledzie .NIC więcej nie mogę napisać- TYM co Wam napisałam chcę udowodnić że nie jestem jakąś przeciwniczką Smykowa a jedynie chciałam Was ostrzec że nie wszystko co wychwalone jest super .Być może teraz liczy inaczej i kusi piękny wygląd sal ale za drzwiami kuchni jest i będzie tak samo -ja jeszcze w tym roku tam pracowałam więc nie uwierzę ze tak szybko coś się zmieniło
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Raczkowanie
|
Myślę że gdyby się ktoś tam potruł śledzikami czy czymś innym to rozeszło by się po mieście że jest tam coś nie tak. A jak narazie nikt prócz ciebie PRETENSJI NIE MA ....................dla MNIE TEMAT zamknięty.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie nie ma się o co spierać, bo każda z was przedstawia sprawę z innej strony. Grazia opisuje to (jeżeli oczywiście pisze szczerze - ale to nie mi oceniać) co zauważyła podczas pracy w kuchni, natomiast wy wszystkie piszecie o tym, jak to wszystko wygląda ze strony klienta (panny młodej). Jeżeli tak trudno wam jest uwierzyć w to co Ona pisze, to nikt was do tego nie zmusza przecież. Po prostu przyjmijcie to jak każdą nieprzyjemną opinię na temat danego lokalu. Albo ją weźcie pod uwagę albo olejcie. Nie ma sensu dyskutować na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
ArS - a do której grupy ty zaliczasz siebie - amatorów czy tych drugich?
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak po Andrzejkach? My siedzieliśmy w domu przy winie...Szkoda nam było kasy, z resztą ja nie za bradzo lubię takie imprezy w lokalu. Postawiłam sobie tylko karty żeby zajrzeć w niedaleką przyszłość.
![]() Felek wiem że kiedyś była szkoła tańca w Malwie na Stawkach ale nie wiem czy jeszcze jest.Ale chyba tak. |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Przyczajenie
|
Dziękuję mehja za odpowiedź.
Jeśli chodzi o opinie lokali, to nigdy nie ma się tej pewności jak będzie i czy wszystko się uda. Nawet w najlepszym lkalu zdarzają sie wpadki, poza tym ile jest gości tyle moze być gustów i zawsze coś komuś może nie pasować. Ja mimo iz słyszałam o Impresji dużo niezbyt dobrych opini, zdecydowałam się na wesele właśnie tam. Także dziewczyny głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
azakowana masz rację. nawet jeśli chodzi o "naszą" salę różne opinie były tutaj na forum. ty byłaś zadowolona a agat już mniej. naprawdę dziewczyny nie ma się co sprzeczać. spróbuję się coś dowiedzieć o smykowie. jak coś będę wiedziała to dam znać.
jeśli chodzi o zdjęcia to u mnie będzie je robił ars i nam Jego fotki strasznie się podobają. zresztą nie chodzi o same zdjęcia ale i podejście. bo wydaje mi się że On bardzo dobrze rozumie jak ważny dla każdej z nas jest ten dzień i jakie znaczenie mają ładne zdjęcia ze ślubu. ceny nie będę podawać bo każda z Was może zapytać go o to na PW |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
olajka ja właśnie się zastanawiałam nad kancelarią - Zabiorę Cię ale to już jest na prawie każdym weselu
co do szkoły tańca to słyszałam tylko o twiście w szkole nr 5 Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2008-11-30 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Raczkowanie
|
Dot.: kłótnia?
Cytat:
![]()
![]() |
#2219 |
Zadomowienie
|
Witajcie Laleczki
![]() ![]() ![]() ![]() felek nam ta pani blondyneczka powiedziała 1900 za fotki i filmowanie ![]() ![]() Dziewczyny moi znajomi chodzili do szkoły tańca właśnie do Twista i ślicznie zatańczyli ten pierwszy taniec ![]() ![]() ![]() oliwkach1985my właśnie jak pisałam wyżej myślimy żeby tam poćwiczyć pod okiem doświadczonej w tym kierunku osoby. Najlepiej w butach na obcasie tańczyć co by się można było przyzwyczaić do takiego tańca. Ja na codzień nosze obcasy ale tu trzeba uważać na suknię. Z resztą Panna Młoda ma troszkę łatwiej jeśliby się pomyliła to nie będzie aż tak widać jak w wypadku Pana Młodego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, które były na Andrzejkach w Novum lub w innych lokalach piszcie jak było, jakie wrażenia?? ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Ja andrzejkowej zabawy nie miałam, poniewaz miałam zjazd i 2 zaliczenia. Co do szkoły tanca by troche sie podszkolic, to fajny pomysł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.