![]() |
#2341 |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Co do wodki to u mnie na weselu byl Bols, goscia bardzo smakowala. Ja nie jestem szmakoszem wodki, przyznam sie wam, ze na weselu nie napilam sie ani kropli. Toasty pilam woda, byla wlana do butelki z wodki
![]() ![]() Natomiast jesli chodzi o wystroj sali, to mnie nic nie obchodzilo, wystroj byl juz w cenie, takie rozwiazanie jest bardzo wygodne mozna zaoszczedzic czas i troche kasy.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-12-09 o 09:38 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Co do wystroju sali to u mnie też chyba jakiś jest ale nie spytałam czy dodatkowo płatny.
![]() A wódki nienawidzę i też nie wezmę jej do ust na weselu. ![]() ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2008-12-09 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co wiem to oni jeszcze nie mają tych owalnych stołów na razie, więc nie wiem jak to może wyglądać bo powiem Ci ,że i my nad tymi owalnymi stolami myślimy ale jak podpisywaliśmy umowę to babka mówiła ze za rok to nawet wystrój się może nieco zmienić wspominała coś, że będzie można wybierać dekorację stołów .Mnie też się sala podoba ale rzeczywiście stół młodych specjalnie się nie wyróżnia może inaczej z tymi owalnymi stołami będzie wyglądać.A ślub mam 1.08.2009 r tak więc moja droga Ty pierwsza zdasz relację jak tam było. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
relację na pewno zdam, jak my pytalismy to nam powiedziali, że owalne stoły juz maja tylko udzie sa przyzwyczajeni to tych standardowych i nie biorą. Troche wkurza mnie cena, tzn. fakt , że będzie ona ustalona 2 tygodnie przed slubem, więc cięzko mi policzyc koszty. Nie wybrałam jeszcze menu bo nie mogę sie zdecydowac. a wy juz ustaliliście? Mysle, tez nad jakimiś atrakcjami, bo ostatnio byłam na weselu i naprawde mieli fajne pomysły ale nie moge ich powtórzyc bo Ci sami goście będą i u nas. Może Ty masz jakieś sugestie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zadomowienie
|
A tam dziewczyny co Wy takie abstynentki
![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że tak czy tak, to od strony lokalu jakieś bukieciki na stole prezentowałyby się ładnie ![]() grunia22 hmm a jakie atrakcje masz na myśli ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Grunia22Powiem Ci że ja nawet menu nie miałam w rękach, mieli na e-maila przesłać i chyba zapomnieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Rozeznanie
|
Ja menu miałam już w rękach na wstępnym spotkaniu , kiedy nie wiedzieliśmy tak po prawdzie czy właśnie tam urządzimy nasze przyjęcie. Było kilka minut czytane, omawiane, ale, że sporo tego mieli, niewiele zostało mi w głowie
![]()
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
My dostaliśmy menu przy podpisywaniu umowy. Konkretne dania wybierzemy tydzień przed ślubem. Ale ja już teraz wiem które chciałabym u siebie. Mniam
![]() A nad pokazem fajerwerków też się zastanawiałam ale to co, musiałabym wyganiać wszystkich gości na dwór żeby obejrzeli? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Dopiero sie zarejestrowalam, ale przyznam ze od dluzszego czasu sledze wasze wypowiedzi na tymze forum ![]() My planujemy nasze wesele w 2010r. Sale juz prawie mamy..i zespol tez tzn jestesmy umowieni na podpisywanie umow wstepnych. Co do zespolu nie jestem jeszcze przekonana w 100% Jesli ktos cos wie na temat zespolu Riva Bend z Ostrowca lub Prestige z Opatowa to prosze napiszcie ![]() Z gory dziekuje! |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Witaj rusalka27, fajnie że jest nas coraz więcej.
![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-01-13 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Przyczajenie
|
Dzieki mehja
![]() Ja tez sie ciesze, ze jest nas coraz wiecej. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zadomowienie
|
My również widzieliśmy menu podczas podpisywania umowy. Dokładniej będziemy ustalać bliżej ślubu
![]() Riva Band fajnie grają. Nie polecam napewno Champion, tam gra jeden z Riva Band bo sie z nimi rozstał i strasznie zawodzi ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Witaj rusalka27 no nasze grono się powiększa
![]() Już moje menu widziałam(dzięki grunia22 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Rozeznanie
|
Witam nową koleżankę, ja również przyłączam się do pochlebnych opinii na temat tego zespołu
![]()
#2355 |
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o wódkę to my będziemy mieli wyborową, choc chcieliśmy finlandie ale raczej z niej zrezygnujemy ze względu na cenę. Natomiast jeśli chodzi o atrakcje to teraz nowościa jest fontanna czekoladowa, może słyszalyście. Tylko nie wiem gdzie mozna wynająć w ostrowcu. Z tego co wiem to fontanny robią wrazenie na weselach i maja "wzięcie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
Witaj rusalka27
![]() Nefeli ta fotanna czekoladowa to calkiem fajna sprawa, ale nie wiem czy mozna ja znalezc gdzies w Ostrowcu ![]()
#2357 |
Zakorzenienie
|
Fontannę czekoladową miała moja kuzynka na weselu w Przystani w lipcu tego roku. A druga fontanna była z musu truskawkowego. Pychota.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a wygląda to tak: (chciałam wkleić link, ale jest jakaś blokada, więc wpiszcie w google - fontanna czekoladowa i pojawi się nazwa Carmen)
the final countdown... ![]() jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... ![]() Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2008-12-09 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
U mojej kuzynki maczało się winogrona i rurki waflowe.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Wtajemniczenie
|
Na targach ślubnych w Kielcach dopadłam taką własnie fontannę czekoladową
![]() Sałyszałam też głosy, że czasem na weselach ludzie wręcz tłoczą się przy tym stoliku z fontanną i jest to dla nich główna atrakcja. Trzeba też uważać, bo łatwo można się pokapać czekoladą (sama się uciapałam) i potem np. niechcący pannie młodej suknie uplamić. Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2008-12-09 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Wtajemniczenie
|
Co do wódki, to jeszcze nie wiemy jaką będziemy mieć, myśleliśmy o wódce Nemiroff, chodziła nam też pogłowie Finlandia i Bols. A na którą się zdecydujemy to się jeszcze okaże. Mamy jeszcze tochę czasu.
Jeśli chodzi o menu, to dostaliśmy przy podpiswaniu umowy, mam je w domu i nie wiem na co się zdecydować, wszystko brzmi tak smacznie. Będziemy je ustalać bliżej wesela, a dokładnie na tydzień przed. Ta fontanna czekoladowa robi wrażenie, ale u nas raczej tego nie będzie, może zdecydujemy się na pokaz sztucznych ogni. W ubiegłym roku we wrześniu byliśmy na weselu u mojej kuzynki, na której był około pół godzinny pokaz sztucznych ogni - jako prezent niespodzianka od rodziców pani młodej. Wyglądało to rewelacyjnie, szczgólnie, gdy na koniec zapłonęło serce z pierwszymi literami imion młodej pary.
#2363 |
Wtajemniczenie
|
U nas w cenie 130zł/os ma być 6 dań gorących, w tym obiad z dwóch dań. Jednak nie wiem, czy nie zrezygnujemy z jednego dania gorącego na rzecz czegoś innego (np.grilla) a to tylko dlatego, że ślub mamy dosyć późno bo o 18.00 To wszystko jest jeszcze do ugadania się z właścicielką (w końcu sama to zaproponowała, ale wtedy jak podpisywaliśmy umowę, to jeszcze nie wiedzieliśmy o której będzie ślub)
![]() |
#2364 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2365 |
Wtajemniczenie
|
Katalinka a Ty miałaś tę żołądkową czystę deluxe na swoim weselu? W jakiej ona jest mniej więcej cenie? I czy ma dozownik?
Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2008-12-09 o 21:38 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Raczkowanie
|
fajnie by było gdyby ktoś podał namiary gdzie można wypożyczyć fontanne w ostrowcu, bo ja wiem gdzie można w kielcach ale mają dojazd do 50km, widzę że jest to coraz popularniejsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Niedawno w Makro była taka nieduża fontanna za bodajże 100 zł.
Na Allegro kosztuje niecałe 80 zł - myślę, że z zakupem czekolady też nie byłoby kłopotu, a fontannę potem można odsprzedać, albo pożyczać ![]() http://allegro.pl/item498094751_hit_...czekolady.html
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry pomysł z tą fontanną dziewczyny takiego smaka mi narobiłyście ![]() michel82 a gdzie masz to wesele w Venus? jeśli dobrze pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
widzę że mamy słodki temat
![]() ![]() A powiedzcie mi co do alkoholu to gdzie jest u nas jakaś dobra hurtownia w której mogę go kupić? poza tym robimy wesele ze swoimi kucharkami więc namiar na hurtownie spożywczą byłby mile widziany ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.