![]() |
#2581 |
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Dziewczyny a jak w koŃcu z tym sklepem tam po Trollu? Jest coŚ fajnego i jakie ceny?
![]() A my to już później się będziemy przejmować tym Dniem Skupienia. Po Nowym Roku zaczniemy te kursy itp. Moja znajoma kupiła w Kilecach gdzieś suknię, i dostali wycieczkę do Turcji ale nie pamiętam co tam było dokładnie w cenie. Z tego co mówiła to suknia ponad 3000 (bez rewelacji, jak za taką cenę, standard totalny), ale ona też dużo lubi się chwalić ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | ||
Raczkowanie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-12-21 o 13:25 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Zakorzenienie
|
Ja to dziewczyny w Ostrowcu raczej kupować nie będę bo nie chce żeby mi reklamówkę z Biedronki na głowę zakładała babka jak bym miała suknie przymierzać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zadomowienie
|
Marcia23 Dziki za informację
![]() ![]() ![]() A co do Ostrowca, to znajoma kupowała w salonie tym na rogu wąskiej uliczki, zapłacila 1900 bez dodatków za bardzo prostą, skromną suknie. A przecież kasa nie mała.Chyba jednak Kielce górą co do zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny-mężatki, mam przede wszystkim do Was takie pytanie, ale pozostałe też mogą się wypowiadać
![]() ![]()
#2587 |
Zakorzenienie
|
andromedaa ja co prawda nie jestem jeszcze mężatką ale wypowiem się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Rozeznanie
|
A propos (nie)przymierzania sukni ślubnej, to moja koleżanka wychodzi za mąż tuż po świętach, a suknię zakupiła w Wąskiej uliczce
![]() ![]()
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Raczkowanie
|
Witam!
Ja mimo, że mieszkam z narzeczonym już 1,5 roku to na Wigilię zawsze jeździmy osobno - ja do siebie On do siebie i szczerze mówiąc jak na razie mi to pasuje ![]() Może po ślubie się to zmieni, ale niestety będziemy musieli wybierać do których rodziców jedziemy bo mieszkamy od siebie ok 80 km a jeździć taki dystans w zimę i to jeszcze w środku świąt to chyba za bezpieczne nie jest...
#2591 |
Zadomowienie
|
Co o kupna sukni to ja poszłam rozejrzeć się w maju, a zamówiłam suknie w lipcu, wesele miałam w październiku. Więc spokojnie uszyto mi na mój wymiar.
Ja też jak weszłam do salonu i od razu "moją" suknie zobaczyłam i już wiedziałam że to TA! Dla mnie też nie ma znaczenia czy suknia jest z nowej czy starej kolekcji, ważne żeby mi się podobała!
#2592 |
Zakorzenienie
|
Ywanka nie bałaś się, że suknia nie będzie dobrze leżeć, nie będzie pasowała do ciebie, źle się będziesz w niej czuła? Podobno tak jest, że najlepiej wygląda się w sukniach, których wogóle nie brało się pod uwagę. A w tych, które tak bardzo nam się podobały, wyglądamy niezbyt.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Raczkowanie
|
Trochę się przeraziłam tym co mi napisałyście o tych dniach skupienia:0
jeśli chodzi o to czy będę chodzić po sklepach w ostrowcu szukając sukni to odpowiedz brzmi NIE!! bo skoro mam wejść do sklepu a pani ma na mnie patrzeć jak na intruza to ja dziękuję. http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html michel82 dziękuję za adresy sklepów ![]() Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2008-12-21 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To salon Maxi Moda na rogu Wąskiej Uliczki. Bardzo miła pani, przymierzyłam kilka sukien, dobierała mi welon, ozdoby, bolerko itp.
![]() |
#2595 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam podobnie jak Ywanka - zobaczyłam suknie na wystawie i od razu wiedziałam, że ma być ta i żadna inna. A że ja nie miałam jak przymierzyć sukni - nawet jakby można było - jestem (jak to ktoś kiedyś ładnie określił) raczej kulista
![]() Jeżeli chodzi o święta to te będziemy spędzać z rodzicami męża - mieszkają jakieś 200 m od nas. U moich rodziców byliśmy w tamtym roku. I tak będzie na zmianę ponieważ Ostrowiec jest 200 km ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My Wigilie spędzamy z rodziną. Najpierw idziemy do teściów a potem do mojej rodzinki z racji, że u mnie wigilia trwa o wiele dłużej i musimy się zgrać z rodzeństwem, które też wcześniej ma kolacje u teściów. My mamy o tyle dobrze, że jestesmy z jednego miasta więc to tylko chodzi o kolejność wizyt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Rozeznanie
|
Miło Was czytać dziewczyny
![]() ![]()
#2599 |
Zakorzenienie
|
Andromedaa no to faktycznie macie problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tak samo jak mehja dzieli nas tylko osiedle wiec problemu nie będzie. Andromedaa ale raz możecie zorganizować święta tak, że możecie jednych i drugich rodziców zaprosić do siebie jak mieszkacie razem i o ile Twoi teściowie nie maja za dużej rodziny którą muszą w święta odwiedzić ale raz tak możecie zrobić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Rozeznanie
|
Dzięki za pocieszenie Elsi81, mehja, Wy to macie fajnie
![]() cóż mój narzeczony ma jedynie matkę, za którą ja nie przepadam. Potrafię sobie wyobrazić święta bez niej, ale bez moich najbliższych nie...
#2602 |
Zadomowienie
|
Dla mnie święta to tez tylko z moją rodziną. Niestety czasem musimy jechać do moich teściów, mimo ze ich lubię to święta wole spędzić z moja rodzina.
#2603 |
Zakorzenienie
|
Andromedaa Moj narzeczony tez ma tylko mame, za która tez nie przepadam,wiec po lsubie bedzie problem ze swietami,u kogo je spedzac,ale mamy jeszcze czas. Poki co, wigilie spedzamy osobno,po niej moj P. przychodzi do mnie i zawsze idziemy na pasterke,a w 1 i 2 dzien swiat to róznie bywa.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 |
Wtajemniczenie
|
Co do przymierzania sukienek w ostrowieckich salonach to mówię NIE!!!!!!!!!! Po tym wszystkim, co tu przeczytałam, zastanawiam się, czy jest wogóle sens, żeby oglądać te sukienki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz co do Wigilli i Świąt. Jesteśmy razem już prawie 3lata. Nie mieszkamy razem, dzieli nas 70km ![]() Natomiast w tym roku zobaczymy się dopiero w pierwszy dzień świąt. Wigilię spędzimy osobno, w pierwszy dzień świąt ja pojadę do narzeczonego zostanę do drugiego dnia świąt i rano po śniadaniu przyjedziemy do ostrowca i on zostanie u mnie już do niedzieli.
Razem od 14.02.2006 Mąż i żona 26.09.2009 Mama Aniołków [*]14.02.2010[*]15.01.2011 Maja jest już z nami ![]() 08.04.2012 Edytowane przez michel82 Czas edycji: 2008-12-22 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
michel82 Rozumiem CIe, bo ja mam tak samo z wyborem czegos, a tu chodzi o suknie ta jedyna, wiec problem by wybrac jest wiekszy. Ogladajac wystawy badz zagladajac do salonu gdy rzuci mi sie jakas w oczy, to zaraz i druga wiec jesli bym miała wybierac to nie umiałabym sie zdecydowac. Ten "problem"mam przed soba i conajmniej rok do pierwszej przymiarki wiec wszystko przede mna, ale juz teraz wiem,ze bedzie ciezko. A mam takie pytanko, z kim chodzcie wybierac suknie slubne? Z mamą, siostra, przyjaciółka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja napewno pójdę z mamą ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2607 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, ja też czuję, że będę miała kłopot z wyborem sukni. W ogóle jestem bardzo niezdecydowana a tu chodzi w dodatku o taką ważną rzecz! na pewno będzie tak, że jak już się w końcu zdecyduję i kupię to potem będę mówiła ''a może tamta byłaby lepsza". Zawsze tak mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te adresy co podałyście jeśli chodzi o Kielce to powiem Wam, że oglądałam suknie na necie i mają bardzo fajne modele Kiara ma ładne a Cymbelline też masz duży wybór ale drogie.Ja jeśli chodzi o moją suknie to mam wizje co ona powinna zawierać ale bardzo mały wybór jest z tym czymś co ja sobie umyśliłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2610 |
Zakorzenienie
|
Ja dokładnie chcę aby moja sukienka miała półgolf z koronki ale nie wiem czy coś takiego pasuje na sierpień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.