![]() |
#2611 | |
Rozeznanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]()
the final countdown... ![]() jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... ![]() Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2008-12-22 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Michel82 Ty nie przepadasz za golfami, a ja bym się źle czuła w sukni z gorsetem ![]()
![]() |
#2614 |
Wtajemniczenie
|
Ja już sama nie wiem jaką chcę tą suknię
![]() ![]() ![]()
#2615 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Przyczajenie
|
Ja też myślałam o sukni z takim półgolfem ale nasz ślub będzie na początku lipca, więc obawiam się że może byc bardzo gorąco. Jak myślicie dziewczyny czy nie będzie to śmieszne?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2618 |
Zadomowienie
|
Widze, ze nie będe sama z problemem wyboru sukni. Juz się nad tym zatanawiam i bedzie baaardzo cięzko. chyba że dostanę strzałą amora w serce i bedę wiedziała,że ......to ta jedyna ....
![]() No nic, co do temperatury powietrza w naszym dziwnym klimacie to myśle, że nie bardzo będziemy mogły ustrzelic pogodę. I nawet z golfikiem czasami w lipcu może być chłodno.Kaprysna ta nasza aura... Pamietacie Wielkanoc ubiegłoroczna?? nikt chyba się nie szykował na zaspy:/ W każdym bądź razie kobietki wydaje mi się, że nie powinnyśmy zwracac uwagi na pogodę tylko na to, w czym się dobrze czujemy. Ja raczej nie wystąpię w gorsecie bez jakichkolwiek ramiączek i wolała bym się chyba nawet trochę poddusić niż czuć skrępowanie ![]() Jeszcze wróce do sukienek- nie mam pojęcia jak tu zamówić coś z katalogu tak na oko. I chyba będę trzymać sie zdania, że nic nie kupię, puki wczesniej tego nie przymierzę. Wow, trochę sie rozpisałam ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2008-12-22 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zadomowienie
|
My również mieszkamy razem, ale samą Wigilię chyba spędzimy osobno, nad czym ubolewam, bo chcielibyśmy razem, mieszkamy od siebie niedaleko ale do mojego narzeczonego przyjeżdzają dziadkowie, a ja także wole u siebie
![]() ![]() ![]() Ja za swoją suknią będę chodziła z mamą i z przyjaciółką chyba ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, niektóre z Was pisały, że Wasi mężczyźni maja tylko jednego rodzica..I mam takie o to pytanie, jak wygladały te wszystkie obrzędy np. błogosławieństwo, witanie chlebem i solą, póżniej podziekowania i kwiaty dla rodziców, przecież rodzice wspólnie tańczą wiec jak to było? chyba smutno troszke co.. ? Mam pytanie do dziewczyn juz mężatek ale i tez do tych które są bliżej swojego slubu. Czy nie miałyscie takich obaw, odczuc dziwnych, czy to napewno ten na całe życie, czy dobrze robicie wychodzac za mąż teraz i akurat za tego człowieka, czy dalej będzie tak pieknie równiez po slubie itp..? Czytałam, że wiekszość panien mlodych tak ma, i to nawet w dniu slubu ale, że jest to normalne ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2008-12-22 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Hm dzięki dziewczyny za odzew w sprawie tego półgolfu, ja się bardzo dobrze czuję w takim czymś,nie wiem jak gorset na mnie by leżał wszystko się okaże jak się wybiorę do salonu i po przymierzam parę sukien bo może być tak, że to co ja chcę może mi nie pasować, tak więc mam nadzieje, że jak wejdę to zobaczę ta jedna jedyną, też nie lubię niezdecydowania.
Olajka Chyba każda z nas ma te myśli bez wyjątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
rany ciężko za wami nadążyć dziewczyny. no ale udało mi się wszystko wreszcie przeczytać
![]() jeśli chodzi o święta to spędzamy je razem. jedziemy na wigilię najpierw do moich rodziców a potem do moich teściów a reszta wyjdzie w praniu ![]() azakowana możliwe że i do Gorlic w te święta zawitam ![]() sukienkę będę kupowała z moim narzeczonym tutaj w gdańsku i zaczynam szukać zaraz po nowym roku ![]() ![]() pewnie już przed świętami się nie odezwę bo dzisiaj wyjeżdżam więc życzę Wam Wesołych Świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Moja kolelezanka miała slub w lipcu i miała sukienke z takim połgolfem, był on zrobiony z koronki i miała na nim swiecace kryształki, bardzo ładnie to wygladało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
cała rodzina mieszka pod gorlicami w Dominikowicach
![]() ![]() a ja to bym Cię poznała bo przecież zdjęcia widziałam ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2008-12-23 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wujek to może mieszkać na Górnym Osiedlu ![]() Ja mieszkam całkiem po drugiej stronie Gorlic koło Parku i Stadionu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
no jeśli będę i Cię zobaczę to pewnie że się ujawnię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Rozeznanie
|
Mnie przy zakupie sukni będzie towarzyszyć moja mama, poproszę też przyjaciółkę, która będzie świadkiem i narzeczonego, by nas wszędzie zawiózł
![]() A propos, dziewczyny bierzecie do przymiarki buciki na obcasie? Zajrzymy na pewno do Kielc i jeszcze do jakiegoś miasta-dokładnie muszę się zastanowić, abyśmy nie stracili niepotrzebnie czasu ![]() Olajko to naturalne mieć wątpliwości ![]()
#2629 |
Raczkowanie
|
Ja na zakupy sukni bede jezdzic z mama i pewnie z siostra chyba ze nie bedzie mogla. Juz niedawno patrzylam na Reja i powiem ze nawet ladne sa, ja wybralam z katalogu 2 z ktorych bym miala uszyta jedna, ale to dopiero pierwszy salon jeszcze mam pare do obejscia bo bede jechac do kielc.
Jesli chodzi o tegoroczna Wigilie to razem jedziemy do mojej cioci do Zgierza, a potem w pierszy dzien wracamy do niego. U nas nie ma z tym problemu bo mieszkamy na sasiednich osiedlach wiec zawsze bedziemy troche u mnie a potem u niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Andromedaa Pewnie ,że buty trzeba wziąźć bo wtedy widzisz jak suknia leży bo buty kilka cencymetrów dodają i sukienka się wyżej unosi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Już teraz życzę Wam z okazji świąt Bożego Narodzenia wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, spokojnej, rodzinnej atmosfery, dużo zdrówka, radości oraz śniegu, za którym na pewno każda tęskni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zadomowienie
|
mehja
Wlasnie tak ja ostatnio miałam ![]() ![]() Jak myslicie, kiedy powinnam zacząć juz chodzic za suknia jak mam slub w październiku? Ja takze chce zyczyc Wam dziewczyny spokojnych, rodzinnych Świat Bozego Narodzenia i wspanialego, szampanskiego Sylwestra ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2008-12-23 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Wtajemniczenie
|
Jakiś czas temu tak miałam i myślałam, że to ze mną jest coś nie tak. Ale widzę, że nie tylko ja miałam takie obawy. Mojemu narzeczonemu nawet o tym nie wspomniałam, nie chciałam go martwić i jednocześnie nie chciałam, żeby sobie coś pomyślał. Teraz na szczęście już tak nie mam i jestem pewna, że to jest ten Jedyny, ten na całe życie
![]() A teraz coś dla Was dziewczyny ________________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ $ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $$ _________$__________$$$$$ $$$ _________$$$$$_________$$ $$$$ __________$___$$$$$$_____ $$$$ _________*$$$_$_$$_$$____ _$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$__ _$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_ *$$$ _______$$__________$*$_$_ _$$$ ____$*__$____*___$$$__$__ *_$$ ___$*_____*$$$*________$_ __.** ___$*_______*_________.*$ __**** ____$*_________________*$ __*** ___$$$$*_____________*$$§ §§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$ §§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$ $$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$ $$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$ $$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$ $$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$ $$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$ $$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$ $$$§ _____$*__________________ __*$ _____$$*_*__*___*$$_*___* __*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_ $$$ _________$_______$_______ _$ _________$*______*_______ *$ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$ $$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$ $$$ ___$$$$$$______________$$ $$$$ Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija
Razem od 14.02.2006 Mąż i żona 26.09.2009 Mama Aniołków [*]14.02.2010[*]15.01.2011 Maja jest już z nami ![]() 08.04.2012 Edytowane przez michel82 Czas edycji: 2008-12-23 o 16:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Rozeznanie
|
W te piękne i jedyne w roku chwile życzę Wam pogodnych, zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz aby Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność
![]()
#2635 |
Zakorzenienie
|
To i ja się do życzeń dla wszystkich dziewczyn dołączam
![]() Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś się przydarzy. Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana. Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. _______________./\. ____________ __>_<_ _____________Ѽ.\/ Ѽ ___________;->( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ '(█) ♥ *$ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '* ___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o __.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) _____________▓▓▓▓▓___________ _____ _____▓▓▓▓▓▓▓▓▓__________ |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zadomowienie
|
Jak bombka na choince i gwiazdka na niebie,
tak Bóg miłosierny zjawia się u Ciebie. I daje Ci spokój, radość i wiarę, w te Święta radosne, hojne i wspaniałe. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
#2637 |
Zadomowienie
|
Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta Ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba. Każdy pragnie gwiazdki z nieba Dla Was Dziewczyny WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2008-12-23 o 21:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Życzeń, które Wam tu życzę na razie nie wyliczę
więc podaję pierwsze z kraju by Wam żyło się jak w raju by w Wigilię u rodzinki wszyscy mieli fajne minki by przy stole chciał zagościć pakiet zdrowia i miłości i u wszystkich był tak mocny by pozostał całoroczny. ![]() ![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2008-12-23 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
BAN stały
|
Życzę Wam Drogie Panie.. i to "drogie" nie dlatego, że Wasi meżczyźni potrafią wydac na Was krocie
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ArS Czas edycji: 2008-12-23 o 23:49 Powód: zmiana linku |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Ja również dołączę się do życzeń.
Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.