Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-22, 13:06   #2611
Andromedaa
Rozeznanie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość
Ja dokładnie chcę aby moja sukienka miała półgolf z koronki ale nie wiem czy coś takiego pasuje na sierpieńA za suknia będę chodzić z moja mamą i może ciocią.
Taki półgolf, o którym wspomina Elsi jest bardzo stylowy i elegancki, ale wymaga on chyba odkrytych plecków... takie połączenie jak najbardziej pasuje w sierpniu

... moje serce jest pełne Ciebie
jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru...

Edytowane przez Andromedaa
Czas edycji: 2008-12-22 o 13:08
Andromedaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 13:28   #2612
michel82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Andromedaa Pokaż wiadomość
Taki półgolf, o którym wspomina Elsi jest bardzo stylowy i elegancki, ale wymaga on chyba odkrytych plecków... takie połączenie jak najbardziej pasuje w sierpniu
Jak najbardziej się zgadzam, że pasuje na sierpień. I napewno pięknie będzie to wyglądało, ale nie dla mnie coś takiego - ja nie chce żadnych golfów czy półgolfów, bo źle się w czymś takim czuje. Drażni mnie coś takiego. Ja muszę mieć wolną szyję

Maja jest już z nami
08.04.2012
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 13:38   #2613
Andromedaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez michel82 Pokaż wiadomość
Jak najbardziej się zgadzam, że pasuje na sierpień. I napewno pięknie będzie to wyglądało, ale nie dla mnie coś takiego - ja nie chce żadnych golfów czy półgolfów, bo źle się w czymś takim czuje. Drażni mnie coś takiego. Ja muszę mieć wolną szyję
Ja podobnie jak Elsi81 biorę ślub w sierpniu, tyle że Ona na początku miesiąca, a to przecież środek lata

Michel82 Ty nie przepadasz za golfami, a ja bym się źle czuła w sukni z gorsetem

Stary 2008-12-22, 13:41   #2614
michel82
Wtajemniczenie

Ja już sama nie wiem jaką chcę tą suknię Zgłupiałam całkowicie, mam za duży wybór Dobrze, że nie będę jej wybierać sama tylko z pomocą mamy i koleżanki

Maja jest już z nami
08.04.2012
Stary 2008-12-22, 13:55   #2615
Estrella
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez michel82 Pokaż wiadomość
Co do przymierzania sukienek w ostrowieckich salonach to mówię NIE!!!!!!!!!! Po tym wszystkim, co tu przeczytałam, zastanawiam się, czy jest wogóle sens, żeby oglądać te sukienki Jedynym wyjątkiem jest salon, w którym wcześniej był Troll. Tam sprzedaje bardzo miła pani byłam tam jakiś miesiąc temu i powiem szczerze, że jedna sukieneczka podobała mi się problemu z przymierzaniem nie ma, bo jak ta pani powiedziała, sukienki nie można kupić w ciemno bez przymierzania.
Byłam tam parę dni temu i musze sprostować,bo przymierzyć można tylko te w salonie,a jest ich ok.6,a wszystkie pozostałe z kolekcji można zamawiac tylko w ciemno widząc je na zdjęciu
Estrella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 15:37   #2616
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estrella Pokaż wiadomość
Byłam tam parę dni temu i musze sprostować,bo przymierzyć można tylko te w salonie,a jest ich ok.6,a wszystkie pozostałe z kolekcji można zamawiac tylko w ciemno widząc je na zdjęciu
No to wybór oszałamiający. Myślałam, że chociaż to będzie jakiś normalny salon, gdzie będzie duży wybór sukienek a 6... to tyle co nic. Przejdę się niedługo do tego salonu na Reja, może tam będzie lepiej.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 16:07   #2617
felek
Przyczajenie

Ja też myślałam o sukni z takim półgolfem ale nasz ślub będzie na początku lipca, więc obawiam się że może byc bardzo gorąco. Jak myślicie dziewczyny czy nie będzie to śmieszne?
felek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 20:08   #2618
ninuska
Zadomowienie

Widze, ze nie będe sama z problemem wyboru sukni. Juz się nad tym zatanawiam i bedzie baaardzo cięzko. chyba że dostanę strzałą amora w serce i bedę wiedziała,że ......to ta jedyna .... Casami żałuję że facetem nie jestem- każdy garnitur jest prawie identyczny.....

No nic, co do temperatury powietrza w naszym dziwnym klimacie to myśle, że nie bardzo będziemy mogły ustrzelic pogodę. I nawet z golfikiem czasami w lipcu może być chłodno.Kaprysna ta nasza aura... Pamietacie Wielkanoc ubiegłoroczna?? nikt chyba się nie szykował na zaspy:/
W każdym bądź razie kobietki wydaje mi się, że nie powinnyśmy zwracac uwagi na pogodę tylko na to, w czym się dobrze czujemy. Ja raczej nie wystąpię w gorsecie bez jakichkolwiek ramiączek i wolała bym się chyba nawet trochę poddusić niż czuć skrępowanie

Jeszcze wróce do sukienek- nie mam pojęcia jak tu zamówić coś z katalogu tak na oko. I chyba będę trzymać sie zdania, że nic nie kupię, puki wczesniej tego nie przymierzę.
Wow, trochę sie rozpisałam . To dodam tylko, że swięta bedę się widziała z moim facecikiem, każdego dnia po kilka godzinek bo- jak w każde święta opracuje - tyle dobrego,że na nocetym razem.

Edytowane przez ninuska
Czas edycji: 2008-12-22 o 20:10
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 22:50   #2619
olajka
Zadomowienie

My również mieszkamy razem, ale samą Wigilię chyba spędzimy osobno, nad czym ubolewam, bo chcielibyśmy razem, mieszkamy od siebie niedaleko ale do mojego narzeczonego przyjeżdzają dziadkowie, a ja także wole u siebie No chyba, że się zmieni i może on do nas przyjedzie a potem pojedziemy do niego jeszcze zobaczymy jak to będzie, napewno nie będzie źle

Ja za swoją suknią będę chodziła z mamą i z przyjaciółką chyba Pewnie też ciężko będzie mi wybrać tę jedyną. Mam tylko nadzieję, że nie będę się denerwować przy tym wybieraniu, przymierzaniu. Nie lubie sytuacji gdy coś mi się spodoba, a źle leży. Ja także nie mam zamiru kupować czegokolwiek w ciemno, absolutnie Ja nie chce sukni z golfem czy półgolfem bo chce z dekoltem co by mozna piekny naszyjnik zawiesić, poza tym taki by mi jakoś przeszkadzał chyba. Myslałam, o sukni np.z takimi małymi rekawkami opuszczanymi zalotnie na ramionach A co myślicie o tych sukniach z trenami? moja siostra miała z niewielkim ale jej cos sie tam poodczepiało i jej musieli pomagac doczepiać. Ja wychodze za mąż w październiku a to juz ciężko naprawde przewidziec jaka pogoda będzie..

Dziewczyny, niektóre z Was pisały, że Wasi mężczyźni maja tylko jednego rodzica..I mam takie o to pytanie, jak wygladały te wszystkie obrzędy np. błogosławieństwo, witanie chlebem i solą, póżniej podziekowania i kwiaty dla rodziców, przecież rodzice wspólnie tańczą wiec jak to było? chyba smutno troszke co.. ?

Mam pytanie do dziewczyn juz mężatek ale i tez do tych które są bliżej swojego slubu. Czy nie miałyscie takich obaw, odczuc dziwnych, czy to napewno ten na całe życie, czy dobrze robicie wychodzac za mąż teraz i akurat za tego człowieka, czy dalej będzie tak pieknie równiez po slubie itp..? Czytałam, że wiekszość panien mlodych tak ma, i to nawet w dniu slubu ale, że jest to normalne

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.

Edytowane przez olajka
Czas edycji: 2008-12-22 o 22:57
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 23:22   #2620
Elsi81
Zakorzenienie

Hm dzięki dziewczyny za odzew w sprawie tego półgolfu, ja się bardzo dobrze czuję w takim czymś,nie wiem jak gorset na mnie by leżał wszystko się okaże jak się wybiorę do salonu i po przymierzam parę sukien bo może być tak, że to co ja chcę może mi nie pasować, tak więc mam nadzieje, że jak wejdę to zobaczę ta jedna jedyną, też nie lubię niezdecydowania.

Olajka Chyba każda z nas ma te myśli bez wyjątku

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 07:10   #2621
aniaa22
Zakorzenienie

rany ciężko za wami nadążyć dziewczyny. no ale udało mi się wszystko wreszcie przeczytać

jeśli chodzi o święta to spędzamy je razem. jedziemy na wigilię najpierw do moich rodziców a potem do moich teściów a reszta wyjdzie w praniu

azakowana możliwe że i do Gorlic w te święta zawitam

sukienkę będę kupowała z moim narzeczonym tutaj w gdańsku i zaczynam szukać zaraz po nowym roku już sie nie mogę doczekać

pewnie już przed świętami się nie odezwę bo dzisiaj wyjeżdżam więc życzę Wam Wesołych Świąt
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 07:43   #2622
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Moja kolelezanka miała slub w lipcu i miała sukienke z takim połgolfem, był on zrobiony z koronki i miała na nim swiecace kryształki, bardzo ładnie to wygladało.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 07:43   #2623
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn juz mężatek ale i tez do tych które są bliżej swojego slubu. Czy nie miałyscie takich obaw, odczuc dziwnych, czy to napewno ten na całe życie, czy dobrze robicie wychodzac za mąż teraz i akurat za tego człowieka, czy dalej będzie tak pieknie równiez po slubie itp..? Czytałam, że wiekszość panien mlodych tak ma, i to nawet w dniu slubu ale, że jest to normalne
Olajka ja parę dni temu miałam takie myśli, więc mam nadzieję, że to normalne Pytałam narzeczonego czy też ma takie myśli ale faceci to jednak inna kategoria zdziwił się, że mi coś takiego do głowy przychodzi.
Stary 2008-12-23, 08:08   #2624
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

azakowana możliwe że i do Gorlic w te święta zawitam
Aniu to może się spotkamy gdzieś w mieście A nawet nie będziemy wiedzieć że to my A w jakich rejonach Gorlic Ty masz rodzinę?
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 08:25   #2625
aniaa22
Zakorzenienie

cała rodzina mieszka pod gorlicami w Dominikowicach a jeden mój wujek mieszka w Gorlicach ale tak na peryferiach. tam są takie domki jednorodzinne na górkach. ale nie wiem co to za ulica tam niedaleko jest liceum i jedzie sie po bruku. hi hi wstyd się przyznać że nie wiem gdzie wujek mieszka.

a ja to bym Cię poznała bo przecież zdjęcia widziałam

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2008-12-23 o 08:36
Stary 2008-12-23, 09:15   #2626
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
cała rodzina mieszka pod gorlicami w Dominikowicach a jeden mój wujek mieszka w Gorlicach ale tak na peryferiach. tam są takie domki jednorodzinne na górkach. ale nie wiem co to za ulica tam niedaleko jest liceum i jedzie sie po bruku. hi hi wstyd się przyznać że nie wiem gdzie wujek mieszka.

a ja to bym Cię poznała bo przecież zdjęcia widziałam
A rzeczywiście To jak mnie gdzieś spotkasz to się ujawnij
A wujek to może mieszkać na Górnym Osiedlu
Ja mieszkam całkiem po drugiej stronie Gorlic koło Parku i Stadionu.
Stary 2008-12-23, 10:02   #2627
aniaa22
Zakorzenienie

no jeśli będę i Cię zobaczę to pewnie że się ujawnię hi hi tyle cennych informacji od ciebie dostałam
Stary 2008-12-23, 11:37   #2628
Andromedaa
Rozeznanie

Mnie przy zakupie sukni będzie towarzyszyć moja mama, poproszę też przyjaciółkę, która będzie świadkiem i narzeczonego, by nas wszędzie zawiózł
A propos, dziewczyny bierzecie do przymiarki buciki na obcasie?
Zajrzymy na pewno do Kielc i jeszcze do jakiegoś miasta-dokładnie muszę się zastanowić, abyśmy nie stracili niepotrzebnie czasu

Olajko to naturalne mieć wątpliwości

Stary 2008-12-23, 11:57   #2629
karolina403
Raczkowanie

Ja na zakupy sukni bede jezdzic z mama i pewnie z siostra chyba ze nie bedzie mogla. Juz niedawno patrzylam na Reja i powiem ze nawet ladne sa, ja wybralam z katalogu 2 z ktorych bym miala uszyta jedna, ale to dopiero pierwszy salon jeszcze mam pare do obejscia bo bede jechac do kielc.

Jesli chodzi o tegoroczna Wigilie to razem jedziemy do mojej cioci do Zgierza, a potem w pierszy dzien wracamy do niego. U nas nie ma z tym problemu bo mieszkamy na sasiednich osiedlach wiec zawsze bedziemy troche u mnie a potem u niego
karolina403 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 12:18   #2630
Elsi81
Zakorzenienie

Andromedaa Pewnie ,że buty trzeba wziąźć bo wtedy widzisz jak suknia leży bo buty kilka cencymetrów dodają i sukienka się wyżej unosi

Stary 2008-12-23, 14:22   #2631
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Już teraz życzę Wam z okazji świąt Bożego Narodzenia wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, spokojnej, rodzinnej atmosfery, dużo zdrówka, radości oraz śniegu, za którym na pewno każda tęskni
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 15:13   #2632
olajka
Zadomowienie

mehja
Wlasnie tak ja ostatnio miałam tez mu powiedzialam ale tak dziwnie spojrzal na mnie i troche sie zasmucil ze to nie ma sensu poruszac juz takiego tematu dotyczacego przemyslen. Napewno nie z narzeczonmym, ktory moglby sobie pomyslec ze chce sie wycofac albo co, (a ja nie mysle o niczym takim) z przyjacioka to co innego

Jak myslicie, kiedy powinnam zacząć juz chodzic za suknia jak mam slub w październiku?

Ja takze chce zyczyc Wam dziewczyny spokojnych, rodzinnych Świat Bozego Narodzenia i wspanialego, szampanskiego Sylwestra

Edytowane przez olajka
Czas edycji: 2008-12-23 o 15:17
Stary 2008-12-23, 16:26   #2633
michel82
Wtajemniczenie

Jakiś czas temu tak miałam i myślałam, że to ze mną jest coś nie tak. Ale widzę, że nie tylko ja miałam takie obawy. Mojemu narzeczonemu nawet o tym nie wspomniałam, nie chciałam go martwić i jednocześnie nie chciałam, żeby sobie coś pomyślał. Teraz na szczęście już tak nie mam i jestem pewna, że to jest ten Jedyny, ten na całe życie

A teraz coś dla Was dziewczyny

________________$$$$$$
______________$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$ $
__________$$$$$$$$$$$$$$$ $$
_________$__________$$$$$ $$$
_________$$$$$_________$$ $$$$
__________$___$$$$$$_____ $$$$
_________*$$$_$_$$_$$____ _$$$
________$_$_$**_$_$_$$$__ _$$$
_________$(O)___(O)_$_$$_ *$$$
_______$$__________$*$_$_ _$$$
____$*__$____*___$$$__$__ *_$$
___$*_____*$$$*________$_ __.**
___$*_______*_________.*$ __****
____$*_________________*$ __***
___$$$$*_____________*$$§ §§§
_$$$$$$$$$*_______*$$$$$$ §§§§§
$$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$ $$§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$ $$§§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$ $$$§§§§
_$$$$*$$$*******$$$*__$$$ $$$§§§§
__$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$ $$$§§§
_____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$ $$$§§
_____$*$$*******___*$$$$$ $$$§
_____$*__________________ __*$
_____$$*_*__*___*$$_*___* __*$
______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_ $$$
_________$_______$_______ _$
_________$*______*_______ *$
__________$$$$$$$$$$$$$$$ $
______$$$$$$$$$$**$$$$$$$ $$
____$$$$$$$$$_______$$$$$ $$$
___$$$$$$______________$$ $$$$

Świąt białych, pachnących choinką,
skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
pełnych niespodziewanych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija

Maja jest już z nami
08.04.2012

Edytowane przez michel82
Czas edycji: 2008-12-23 o 16:29 Powód: dopisek
Stary 2008-12-23, 16:35   #2634
Andromedaa
Rozeznanie

W te piękne i jedyne w roku chwile życzę Wam pogodnych, zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz aby Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność

Stary 2008-12-23, 16:55   #2635
azakowana
Zakorzenienie

To i ja się do życzeń dla wszystkich dziewczyn dołączam

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy,
że mu kiedyś się przydarzy.
Może cicho bez hałasu
wyjeżdżając gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z wspólnej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śnieg popada z rana.
Może tak jak to lubicie
licząc dziury na suficie,
sami zresztą chyba wiecie,
gdzie najlepiej się czujecie.
Takie dla Was mam życzenia
w dniu Bożego Narodzenia.

_______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
_____ _____▓▓▓▓▓▓▓▓▓__________
Stary 2008-12-23, 21:03   #2636
Ywanka
Zadomowienie

Jak bombka na choince i gwiazdka na niebie,
tak Bóg miłosierny zjawia się u Ciebie.
I daje Ci spokój, radość i wiarę,
w te Święta radosne, hojne i wspaniałe.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 263.jpg (22,6 KB, 1 załadowań)
Stary 2008-12-23, 21:11   #2637
olajka
Zadomowienie

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta Ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba.
Każdy pragnie gwiazdki z nieba
Dla Was Dziewczyny WESOŁYCH ŚWIĄT

Edytowane przez olajka
Czas edycji: 2008-12-23 o 21:13

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-23, 23:01   #2638
Elsi81
Zakorzenienie

Życzeń, które Wam tu życzę na razie nie wyliczę
więc podaję pierwsze z kraju
by Wam żyło się jak w raju
by w Wigilię u rodzinki
wszyscy mieli fajne minki
by przy stole chciał zagościć
pakiet zdrowia i miłości
i u wszystkich był tak mocny
by pozostał całoroczny.

WESOŁYCH ŚWIĄT!!

Edytowane przez Elsi81
Czas edycji: 2008-12-23 o 23:04
Stary 2008-12-23, 23:45   #2639
ArS
BAN stały

GG do ArS

Życzę Wam Drogie Panie.. i to "drogie" nie dlatego, że Wasi meżczyźni potrafią wydac na Was krocie , ale z powodów innych...które ominę tutaj szerokim łukiem, życzę Wam pogodnych zdrowych i radosnych Świąt , wiele miłości i uczuć wielkich. Pogody ducha, bo to ona daje nam właściwy dystans do tego świata. I oczywiście ... ślubu marzeń Wszystkiego dobrego życzy ArS i Agencja Fotograficzna Pstryk.info. A żeby nie zanudzać zanadto a wywołać chociaż drobny uśmiech to ja pozwolę sobie na wklejenie świątecznego klimatu na rysunku Andrzeja Mleczki w formie następującej :

Edytowane przez ArS
Czas edycji: 2008-12-23 o 23:49 Powód: zmiana linku
ArS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-24, 07:57   #2640
mehja
Zakorzenienie

Ja również dołączę się do życzeń.

Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości