![]() |
#2641 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Ja również życzę Wam wszystkim dziewczyny (i chłopaki też) zdrowia i radości, pogody ducha i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku.
Gdy nadejdą te piękne święta, każdy o bliskich swoich pamięta. Przesyłam gorące życzenia. Niech gwiazdka pomyślności co zabłyśnie znów o zmroku, zaprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Raczkowanie
|
Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! ![]() ![]() _________$$$_______$$$ ________$___$_____$___$ _______$_____$___$_____$ _______$$____$___$____$$ ________$$$___$_$___$$$ __________$$$$_T_$$$$ _______________$ ______________$_$ __________$$$_$_$_$$$ _________$$$$$___$$$$$ ________$$$$$$$_$$$$$$$ ______$$$$$$$$$_$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$ $$$ $$$$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$ $$$$$$ $$$_$$$$$$$$$_____$$$$$$$ $$_$$$ _$$$_$$$$$$$$_____$$$$$$$ $_$$$ __$$$_$$$$$$_______$$$$$$ _$$$ ___$$$_$$$$_________$$$$_ $$$ ____$$$_$$$_________$$$_$ $$ _____$$$_$$_________$$_$$ $ ______$$$$___________$$$$ _______$$$___________$$$ ________$$___________$$ |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Raczkowanie
|
Świąt radosnych,
przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Święta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥• **•.♥ ___________< o > _____________\/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _______________$$$$$ _______________$$$$$ |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() czytałam właśnie wątek o sukniach i muszę przyznać że ja też myślałam o tym że będę ją wybierać z mamą, ale muszę chyba jeszcze wziąść ze sobą siostrę bo co trzy głowy to nie jedna ![]() widziałam te suknie z tym golfem i niektóre są naprawdę ładne. Ja muszę mieć jakieś ramiączka albo ewentualnie taki golf http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Raczkowanie
|
Po świętach, jak to po świętach....gdyby była konieczność, suknia napewno byłaby poszerzana bo w boczkach przybyło pewnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
A ja w święta mało jadłam, no może z wyjątkiem karpia, którego uwielbiam
![]() A co do sylwestra to też nie mamy jeszcze planów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Witam po świętach. Jeżeli chodzi o Sylwestra to dla mnie nie jest to jakiś szczególny dzień i najchętniej bym go przespała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Azakowana świetny pomysł z tym Eurobiznes. Uwielbiam tą grę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Wtajemniczenie
|
Witam i ja po świętach
![]() ![]() Co do Sylwestra to też nie mamy planów, ale już od kilku lat nie mam ciśnienia na to, że w tę noc muszę coś wyjątkowego robić. Kilka domówek, dyskotek i balów nam się już w życiu zdażyło i teraz najchętniej siedzimy w domu poprostu i ja zaraz po północy usypiam. Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2008-12-28 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki
![]() ![]() A Sylwester.... zachciało mi sie takiego balu,ale ubiegła mnie siostra i nim mi sie zachciało to zaprosiła nas do siebie na taką "elegancką" pub-ówkę. W sumie w lokalu bedzie- taki mały bal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
I ja witam Was wszystkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Elsi81 widzę, że zmieniłaś avatar, to twój portret?
![]() Dziewczyny jednak spędzę Sylwestra jako kelnerka na balu w Przystani ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
Witam po świętach.
Planów na Sylwestra brak, a miało być tak pięknie... ![]() mehja jeżeli możesz to napisz ile dostaniesz za obsługę.
#2654 |
Zakorzenienie
|
Ywanka 150zł za 8-10godz. Na szczęście po tym nie musimy sprzątać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zadomowienie
|
No to fajnie, zawsze to dodatkowa kasa!
#2656 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() witam i ja po świętach ![]() wreszcie wróciliśmy do domu i najchętniej to bym wcale z niego nie wychodziła, a tu jutro do pracy ![]() ![]() na sylwestra idziemy do znajomych bo mamy małego psiaka i boimy się że będzie się bała fajerwerków więc nie chcemy jej zostawiać samej |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Tak mehja to jestem ja
![]() To fajnie że mimo iż nie poszalejesz to zarobisz w Sylwestra, ja jak bym miała taką okazje to bym skorzystała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Raczkowanie
|
Witam poświątecznie
![]() Mam do Was pytanie. Co wiecie na dzień dzisiejszy o sali RED? Czy na jednej sali jest miejsce do tańćzenia i na stoły? Czytałam troche w tym wątku już o tym ,ale akurat tej informacji chyba nie było. My już zdecydowaliśmy, że w Novum dla nas za drogo i szukamy czegoś innego... ![]()
#2659 |
Zakorzenienie
|
Swieta mineły szybko,dzis do pracy trzeba było wrócic. A wiecie co najgorsze jest to,ze moj Narzeczony po nowym roku jedzie na delegacje i plany dotyczace ogladania sali i wyboru orkiestry znowu sie przesuna.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich po świętach. Po raz pierwszy w całości spędziłam święta z moim miśkiem. Było super
![]() ![]() ![]() A co do Sylwestra to plany były takie, że mieliśmy go spędzić tylko we dwoje, ale czy tak będzie, to się okaże już w środę. Miał być romantyczny wieczór we dwoje, kolacja przy świecach... ![]()
#2661 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co wiem to w Red też tanio nie jest jeśli chodzi o wesela, ale musisz pojechać i sama się dowiedzieć tak najlepiej będzie bo popytasz o wszystko co Cie interesuje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Przyczajenie
|
hej
![]() my mamy wesele w red... wystroj jest fajny - klasyczny, elegancki... w 1 czesci sali sa stoly-owalne a w 2 jest mijesce do tanczenia... lokal wydaje sie byc bardzo ok...co do organizacji..sama chetnie dowiedzialabym sie czegos wiecej, np od osob ktore mialy tam/byly na weselu ![]()
#2664 |
Wtajemniczenie
|
Kolejna pozycja na liście odhaczona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Raczkowanie
|
kasiunia_a kupowalaś może już szampana, albo wino? dokładnie chodzi mi jak to mniej wiecej sie przelicza na osobe, my wódke tez juz kupilismy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
kasiuni_a jeśli możesz to napisz gdzie kupiliście wódkę i po ile
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2668 |
Raczkowanie
|
my wódki kupiliśmy 0,5 l. na osobę +10 butelek, wyborową po 18,43 w kieleckiej hurtowni
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Raczkowanie
|
My tez juz kupilismy wodke przed swietami ale win szampana to jeszcze juz przed samym weselem. U nas liczylismy 0,5l na osobe na samo wesele bez poprawin ale jeszcze dodatkowo wzielismy wiecej z 40 butelek, lepiej zeby zostalo niz zabraklo. My kupowalismy na kilinskiego w Eldorado.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Wtajemniczenie
|
Alkohol kupowaliśmy w hurtowni MTC w Tarnobrzegu. Wódka Ozone w cenie 19,5zł/0,5l + litr soku pomarańczowego Fortuna gratis. Kupiliśmy na 180 osób 200 butelek. Liczyliśmy po 0,5 na osobę na wesele dwudniowe + te 20 butelek na wszelki wypadek.
Wino i szampan też kupiliśmy, chociaż nie było tego w planach, ale ma prawie 20% podrożeć, zresztą byliśmy już na miejscu, przechować gdzie mamy a i nie popsuje się. Szampan jakiś Ciel de Paris nam polecono, francuski, no ale to rzecz jasna nie prawdziwy szampan tylko wino musujące, więc cena w porządku. Liczone było 8 osób na jedną butelkę szmpana. Wino kupiliśmy białe i czerwone półsłodkie, czerwone Don Solis a białe Imiglykos, na te 180 osób mamy po 12 butelek tego i 12 tego, czyli 24. Wychodzi też 8 osób na butelkę, a kiedyś słyszałam że się chyba liczy 10 osób/butelka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.