![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
olajka ja sie wybieram na Sylwestra za Opatów. Ten lokal nazywa sie Skorpion.Jest zaraz za Opatowem przy tarsie na Sandomierz.
mehja ta srodkowa suknia była wystawiona ostatnio na allegro- ktoś z Ostrowca sprzedawał. Nowa-likwidacja salonu z tego co pamietam. ![]() Usłyszałam ostatnio, że Sylwester w RER to 450zł mniej w portwelu. ![]() A ja czekam na księdza" po kolędzie " żeby porozmawiać-przy okazji ![]() I witam nowa koleżankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
ninuska
![]() Życzę wszystkim Udanej zabawy sylwestrowej i pomyślności w nowym roku! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2008-12-31 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
No to życzenie ode mnie
![]()
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
mehja- ta srodkowa sukienka jest do kupienia na allegro- kup teraz 999 str
http://www.allegro.pl/item514117052_..._na_miare.html numer- (numer 514117052) |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
waniliaania2009 dzięki za tą stronkę, niektóre z tych sukienek są prześliczne, ale nie odważę się kupić bez przymiarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym się nie odważyła, tym bardziej, że fotografie pochodzą z oficjalnych stron firm, od których kopiująa wzory - to nie są fotki szytych przez nich sukien (tzw. real foto).
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
|
Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009!!!!
#2709 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to ode mnie też życzenia Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2009 roku a tym, które w tym roku ślubują Najpiękniejszego ślubu i udanego wesela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Wtajemniczenie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2009
![]() Czy ktoras z Was ma moze slub na Piaskach 4 lipca? |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
Ja również życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!!
Zdecydowaliśmy się w finale niestety na ślub i wesele w mojej parafii a nie w Ostrowcu jak to miało być. Przemyśleliśmy wszystkie za i przeciw i u mnie wyjdzie sporo taniej ponieważ ceny w mieście są dużo wyższe niż u mnie ![]() Za osobę wyjdzie 150 zł za dwa dni podczas gdy w Ostrowcu prawie wszędzie 160 zł za jeden dzień, stół wiejski za 1300 zł a wszędzie w Ostrowcu za 2 tyś. Trochę mi szkoda, ale trzeba być ekonomicznym ![]() ![]()
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ja wam później opiszę wrażenia po Sylwestrze w Przystani. Teraz tylko powiem, że jestem bardzo rozczarowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
Przeddidzie wydaje mi sie, ze wystarczyło by poszukac dobrze, nie wszystkie lokale są tak drogie, moze jednak poszukajcie jeszcze troche.
Troche mnie dziwią ceny ktore teraz sobie naliczają własciciele lokali, ja za 2 dni zaplacilam 160 zł, a musiałam miec tylko swoj alkohol, reszta byla w cenie, stol wiejski tez. A z innej beczki, to Wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU, dla dziewczyn zamężnych, aby ten rok obfitował w równie piękne chwile jak 2008 ![]() A dla dziewczyn, które wychodzą za mąż w 2009 roku, może dziwnie to zabrzmi, ale życze wam by czas płynął wam jak najwolniej, abyście mogły delektowac się tym szczególnym dniem, bo najprzyjemniejsze jest czekanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Waniliaania2009 bardzo dobra sale wybralas ![]() ![]() Wszystkim wizazystka w 2009 roku zycze Wszystkiego Najlepszego ![]()
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
(bardzo dobra sale wybralas
![]() no to sie ciesze ![]() ![]() A czy wlasciciel przed weselem dal ci spis potraw do wyboru? -jak tak to ktore sa warte polecenia? Czy wiesz jakie sa pokoje w Przystani- czy dwu pokojowe czy wieksze i w jakiej cenie. Aha- i czy mialas fajerwerki bo podobno oni w Przystani sami je proponuja ale nie wiem czy to tylko plotka? Czy masz jakies zdjecia z sali jak juz byla przystrojona? ewelka111`twoj bukiet byl trudny do wykonania a wyszedl rewelacyjnie ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-01-01 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki i już po Sylwestrze, Nowy Rok powitany
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracając do Sylwestra to siedzieliśmy w domku w 5 osób. Przyszła para znajomych, a Nowy Rok witał z nami też tata mojego narzeczonego ![]() ![]() Niedługo zacznę pierwsze oglądanie za suknią ![]() Dziewczyny więc OBY TEN ROK 2009 PRZYNIÓSŁ NAM WIECEJ TYCH WSPANIAŁYCH CHWIL. DZIEWCZYNOM, KTÓRE WYCHODZĄ W TYM ROKU ZA MĄŻ ŻYCZE CUDOWNEGO ŚLUBU I WESELICHA A DZIEWCZYNOM, KTÓRE CZEKAJĄ NA SWÓJ DZIEŃ DO JESZCZE PRZYSZŁEGO ROKU WYTRWAŁOŚCI W CZEKANIU I RÓWNIE WSPANIAŁEGO ŚLUBU I WESELA ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-01-01 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zadomowienie
|
Co do fryzjera to NIE POLECAM nowego zakładu Avangarda na Rynku!!!!! Po prostu katastrofa!!!!
Za to fajne solarium mają!
#2719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do fajerwerek, to nic takiego mi nie proponowali, moze wprowadzili to od niedawna. Jakies tam fotki sali mam, ale tez musisz poczekac do 6, jesli jeszcze nie widzialas sali ubranej, to warto zajechac tam w sobote okolo 14-15 jak juz wszystko jest przygotowane do wesela, rozstawione stoly itp. Wiem od wlasciciela ze lokal ma strone internetowa, ale jakos trudno ja znalezc, mi sie do tej pory nie udalo ![]() Wiecej pomoge Ci po powrocie.
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
W Nowym Roku zycze Wam Kochane wszystkiego dobrego
![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-01-02 o 07:49 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam Was dziewczyny w Nowym Roczku ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o tą przystań, to też chętnie skorzystam z tych fotek itd bo tez tam bede miec wesele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-01-02 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny teraz ja wam coś napiszę o Przystani. Gdy moja kuzynka miała tam wesele w lipcu, byłam zachwycona. Sala jest pięknie udekorowana, romantycznie w tiulach i różach. Otoczenie również fajne. Jedynie jedzenie nie za bardzo dobre. Ale i tak polecałam tą salę wszystkim. Zmieniłam zdanie po tegorocznym sylwestrze. Jedzenia brakowało, goście byli głodni, zabrakło chleba, wędlin... Jedzenie przygotowywano w takich warunkach, że sanepid powinien zamknąć ten lokal. Byłam w szoku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Mehja
ja byłam rok temu na sylwestrze w Przystani, jedzenie było takie sobie,nie najgorsze, ale boje sie myslec jak oni to robili jak teraz tak napisałas. Bleee. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Noniestety, ja słyszałam, że z jedzeniem w przystani jest tak średnio. Znajoma kiedys była na weselu, było tak mało jedzenia, że goście chodzili do baru w tym samym budynku, żeby nie byc głodnym. A sala...mnie się kojarzy z sutereną, nie lubie tak nisko umiejscowionych sal. Ale ładnie ustrojone filary. Własciciele są ok, noclegi jak najbardziej ok, czysto (spałam tam po swoim slubie), ale niestety rano nie było szans umyć głowy, bo ciepła nie dochodziła także mam mieszane uczucia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
katalinka17 a gdzie ty robiłaś wesele bo wypadło mi z głowy?
Dziewczyny, na tym Sylwestrze grał zespół Ballados czy jakoś tak. Głosy przeciętne, jak każdy z nas, troszkę za dużo wypili... |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie byłam w Przystani ale po tych fotkach to mi się tam nie podoba, szczególnie ta podłoga ......
#2727 |
Zakorzenienie
|
Byłam tam oglądając nasze lokalne sale i nie przypadła mi ona do gustu ze względu na to piwniczne umieszczenie - jakoś tam ciemno i ponuro.
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
"Przystań" na tych zdjęciach faktycznie nie wygląda zbyt ładnie ale jak jest już przybra na wesele to prezentuje się na prawdę ładnie. Zapalają dużo świateł i małych lampek i jest fajnie i nastrojowo, taki romantyczny klimat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
ewelka111 czy to przypadkiem nie TY jesteś na stronce salonu "Marta"?
#2730 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Jestem nowa ![]() Mam prośbe planuje ślub w Ostrowcu ja jestem z Lipska a narzeczony z Łagowa wybraliśmy Ostrowiec bo jest w połowie drogi ![]() Tylko ma problem ze znalezieniem sali, ponieważ my byśmy chcieli wynajac sama sale bez obsługi i "jedzenia" czy takie w Ostrowcu wogule są? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.