|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
i kolejne:
![]() |
#2912 |
Zadomowienie
|
Piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co - przeziębiłam się i się nudzę.
Mi się bardzo podoba ta dekoracja z pojedynczymi balonikami - prosta a efektowna, tylko trzeba mieć hel.
![]() |
#2914 |
Wtajemniczenie
|
Mehja ja znalazłam moje zaproszenia przypadkiem na allegro, chciałam zamówić próbki, skontaktowałam się ze sprzedawcą i okazało się że jest to firma z Olkusza, mają swoją stronę
www.metier.net.pl Pani Agnieszka, z którą ja się kontaktuję jest świetna i bardzo pomocna, wszystkie moje pomysły przyjmuje, przysłała mi nawet zdjęcia ze swojego wesela bo chce podobne dekoracje. 1 - zaproszenie 2 - menu 3 - menu, winietka , zawieszka - moja bedzie z napisami tak jak na piątym zdjęciu 4 - środek zaproszenia, tekst przykłądowy, ale kolorystyka będzie taka sama 5 - wspomniana zawieszka też z przykładowym tekstem Dwa zdjecia są słabej jakosci, bo niestety z telefonu ![]() Aha no i widze, że tu różne kolory tła wyszły, ale wszystko będzie na kremowym papierze. Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-01-06 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Śledzę Wasze forum od jakiegoś czasu i wkońcu zdecydowałam się napisać. Mam do Was pytanko. Co myslicie o sali dolnej (bankietowej) w Smykowie????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanka fajne są te balony z helem ale niestety taki balonik opada po 3 godz. Więc praktyczniejsze są tradycyjne
![]() kasiuni_a fajne te zaproszenia ![]() gorzata9 witaj na forum. Niestety jeśli chodzi o tą salę to ja nie pomogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
O patrz, nie wiedziałam. No to w takim razie wygląda efektownie, ale nie wytrzyma...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 |
Zadomowienie
|
gorzata9 Hej hej, dobry wybór. Byłam tam na weselu w ubiegłym roku i bedę 1 sierpnia. Chciesz jakies fotki?? Mogę ci przesłac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczeta, my w koncu zrezygnowalismy z Krynek. Zdecydowalismy sie na wesele jednodniowe, wiec stwierdzilismy ze ta sala jest za daleko, a druga rzecz ze nie bardzo mi sie jednak podoba. Na zdjeciach, ktore widzialam wczesniej lepiej to wygladalo. Ale to tylko moje zdanie. No i zastanawiamy sie co tu dalej zrobic, bo wesele bedzie raczej mniejsze niz wieksze, a do tego skad ja moge wiedziec ile osob przyjdzie za 2 lata, a w wiekszosci sal sa minima osob. Czy znacie sale gdzie takich wymogow nie ma? Zastanawiamy sie nad Ziemianska. Jedyne co nam tam przeszkadza to otoczenie, bo reszta jest jak najbardziej ok. Byla ktoras z was tam na weselu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Kasiuni_a zaproszenia śliczne też mnie się takie podobają ale niestety liczę się z kosztami i raczej wybiorę tańsze
gorzata9 sala w Smykowie na dole jest super, a oprócz tego świetny jest tam pomysł z wiejskim stołem czyli osobne pomieszczenie zrobione w stylu starej chaty czyli wszystko w drewnie i do tego wystrój jak za dawnych lat właśnie w takich chatach Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-01-06 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Raczkowanie
|
No wlasnie teraz jest to min 80 w Panoramie, a jak sie nazywa ta sala w Smykowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Bankietowa Sala w Smykowie nie ma jakiejś szczególnej nazwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Raczkowanie
|
A znasz moze numer telefonu? I gdzie dokladnie jest ten Smyków? daleko od Ostrowca?
Edytowane przez Agulaa84 Czas edycji: 2009-01-06 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Zapytam się siostry która tam miała wesele i podam Ci na PW (już wysyłam do niej esa)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To i tak nie drogo wychodzi jak to wszystko w tym się zawiera, ja będę szukać takich powyżej złotówki i sama będę podpisywać bo mam ładne pismo nie chwaląc się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My też mamy jednodniowe wesele, poprawin nie robimy i właśnie w Ziemiańskiej, na górnej sali. Z tego co wiem, to tam nie ma żadnych wymogów co do minimalnej ilości gości, wręcz przeciwnie, maksymalnie 100-120osób, zależy na którą salę się zdecydujecie.
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jakie można fajne przystrojenie autka zrobic do ślubu? Chciałabym romantyczne serca jakieś, może macie jakie fotki ? ( Ostrowczanka może Ty masz
![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedno: Czy bedziecie wierne tej zasadzie zeby miec na sobie cos nowego, starego, pozyczonego i niebieskiego??? ![]() A'propo's zaproszeń----- > http://www.nanoprojekt.pl ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-01-06 o 11:38 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja dziś dzwoniłam do Venus i dowiedziałam się, że cena się nie zmieniła na 2009!
![]() ![]() Agulaa84 także polecam ci Venus, bo warunki cenowe super (6 dań gorących i wszystko inne w cenie) otoczenie trochę lepsze niż w Ziemiańskiej, nie ma tych stromych schodów i apartament dla nowożeńców gratis ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-01-06 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też myślałam o serduszkach na masce ![]() A co do tej zasady, to też o tym myślałam i chyba tak zrobię. Tylko jeszcze nie bardzo wiem co to będzie ![]() ![]()
![]() |
#2932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zadomowienie
|
A to suknie które mi się narazie podobaja, na które trafiłam na internecie
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-01-06 o 11:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Zadomowienie
|
Ostrowczanka wow ale mieliście piękne zaproszenia!
olajka ja byłam wierna tej zasadzie (chyba jedynej) i tak: nowe - suknia stare - buty (bo ze ślubu cywilnego) niebieskie - podwiązka pożyczone - naszyjnik od mojej mamy
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozmawialam z orkiestrą o tej sali i nie polecaja jej, ale tylko dlatego ze dla muzyki to bardzo trudna sala do grania. Jest dluga... Natomiast jedzenie i wygląd śa ok ![]()
![]() |
#2937 |
Zadomowienie
|
Daisy89 tak samo i ja słyszałam, że trudna do grania jest np Pod Różą
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Wtajemniczenie
|
My chcieliśmy mieć wesele najpierw w Smykowie na górnej sali (nasz pierwszy termin był wolny 15.08.09), ale później stwierdziliśmy, że ta sala będzie za mała. Pomyśleliśmy o Venus, ale tam nie mieli wolnego terminu. W pobliżu była Ziemiańska i zdecydowaliśmy się właśnie na nią, na górną salę i ostateczny termin 26.09.09. Sala nam się spodobała, jedzenie też mają dobre. Może otoczenie nie jest za piękne, ale tym się nie przejmujemy. Najważniejsze, żeby zabawa była udana, żeby goście się dobrze bawili. Przecież nikt nie będzie zwracał uwagi na otoczenie, nie będzie siedział przed budynkiem, tylko na sali.
![]()
#2939 |
Zadomowienie
|
I jeszcze takie.. Jak widzicie każda jest całkiem inna
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zadomowienie
|
olajka fakty każda inna.
Ale mnie z poprzednich i tych ostatnich nr 1 i 4 najbardziej sie podobają. Przymiarka na pewno przeważy decyzje, a moze to być suknia o której teraz nie pomyślisz....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.