|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
A jaki jest Twój naturalny kolor włosów?
Szczerze mówiąc zazwyczaj kobiety, które niewiele mają z rudym wspólnego i farbują się na rudo - nie podobają mi się. Kolor wygląda bardzo nienaturalnie, nie pasuje do kolorytu cery, brwi, rzęs itp. Co innego jak naturalny rudzielec podkręci swój naturalny kolor włosów ciemniejszym, jaśniejszym rudym, czerwonym.
|
|
#752 |
|
Zadomowienie
|
Rumianek rozjasnia wloski,czasem nawet z lekko rudym odcienie. Uwazajcie jednak,poniewaz rumianek ma lekko dzialanie wysuszajace. Moje wloski sa blond i naturalnie krecone,a wlos krecony zawsze jest lekko suchy,wiec w moim przypadku rumianek na pewno odpada
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
też chciałam cołączyć do grona blondynek.
miałam juz na głowie chyba wszystkie kolory a najdłużej to chyba czarny ale juz ponad rok temu postanowiła zostać blondynką(naturalny ciemny blond)i nie żałuje bo bardzo dobrze czuje się w tym kolorze.
http://s6.suwaczek.com/20090214310123.png Edytowane przez dorka19801 Czas edycji: 2008-02-22 o 22:36 |
|
|
|
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś już byłam ruda, zdania były podzielone jednym sie podobałam - innym nie. Teraz tak myślę, że tamten kolor był za ciemny (miedź) teraz myślę nad jaśniejszym rudym mam bardzo jasną karnację więc powinno pasować... chyba? ;d
|
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
a to moj blond
natyralny jasno-srednii blond sidoczny przy skorze samej reszta to casting loreal szampon koloryzujacy w kolorze swietlisty blond+dzisiejsze refleksy od fryzjera
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
Oj jak ja bym chciała mieć takie gęste włosy
ładny kolor
|
|
|
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
olkie strasznie mi sie podobaja Twoje wloski, taki maja fajowy kolorek, swietna dlugosc i objetosc... zazdroszcze
|
|
|
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
Super objętość...co do koloru, to chyba jednak zrezygnuję z tego świetlistego blondu, bo jak dla mnie wydaje się zbyt jasny...
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje proste druty, nawet na lokówkę się nie zakręcają
|
|
|
#761 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktore jeszcze dodatkowo rozswietlily wlosy naprawde to jest troche ciemniej po castingu mi wychodzi taki jak na opakowaniu jest przedstawiony kolor"przed"
|
|
|
#763 |
|
Rozeznanie
|
No to ja jutro polecę i sprawdze jakie jest to przed....a powiedz mi czy ten casting rzeczywiście się spiera, to znaczy zmywa? I czy nie robi tego na rudo?
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Dołączam do grona blondynek ![]() W najbliższym czasie postaram się dołączyć zdjęcia moich włosków Jestem blondynką od urodzenia i czuję się blondynką od stóp po głowę, dlatego ubolewam, że mi z roku na rok coraz bardziej ciemnieją ![]() Mam troszkę pasemek naturalnych, troszkę farbowanych, ale jednak od spodu wyciera ten ciemniejszy kolor... ech... ![]() Myślałam, żeby potraktować główkę jakimś szamponem koloryzującym, żeby troszkę je rozjaśnić - chyba przy blondzie nie powinny powychodzić żadne kolorystyczne "cuda"?
|
|
|
|
|
#765 |
|
Rozeznanie
|
byłam w sklepie i nie wiem czy sie zdecyduje bo wyjdzie mi identyczny kolor jaki mam teraz
to chyba nie ma sensu?
|
|
|
|
|
#766 |
|
Przyczajenie
|
A czy jest na forum osoba, ktora ma brązowe wlosy (mogla uzywac rozjasniacza) ale chodzi mi o to, czy jak teraz (po sporej ilosci pasemek) zrobie jakis blond na glowie wyjdzie bardzo glupio?;d Nie wiem w jakiej mierze odcienie bede roznic sie od siebie. I ogolnie o to czy zwykle farby są w stanie zrobic na takich wlosach klorek choc przyblizny do tych na opakowaniu...Doswiadcznyc h prosze o rade
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
kuurcze jestem po refeksach i jestem jasniutka blondi<beczy> ale dobrze bo jutro sie umowilam z kolesiem i mi ma zrobic ciemny blond pasemka zebu optycznie przyciemnic wloski
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałabym uzyskać taki kolor hmmm raczej nie miedziany i nie ciemny... raczej taki jaśniutki w najblizszym czasie załączę moj aktualny kolor włosów
|
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
załączam fotki ... lepszych nie znalazlam ;( jesli zajdzie potrzeba zrobię nowe
Edytowane przez NoPasaran Czas edycji: 2008-01-11 o 21:25 |
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
NoPasaran, to jest blond?
olkie, kusisz tymi refleksami, kusisz
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zadomowienie
|
Po paru próbach rozjaśnienia włosków chyba już tez moge dołączyć do waszego grona
Tak na marginesie to o wiele lepiej czuje sie w jasnych włosach i jeszcze troszke farbowania przede mna żebym byłam całkiem zadowolona z koloru ale myśle że do wakacji bedzie tak jak sobie wymarzyłam Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
moj naturalny kolor wlosow to ciemnt blond, a teraz mam balejaz... i tak sie zastanawiam co z tym zrobic bo w ogole mi sie nie podoba... |
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkim blondynkom polecam szampon Eva Natura z rumiankiem i nagietkiem, jest delikatny w dzialaniu, nie przesusza jak typowy szampon ziolowy. a efekty sa widoczne bardzo szybko, moje rozjasnil conajmniej o pol tonu |
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce ciemny blond teraz
|
|
|
#775 |
|
Rozeznanie
|
szampon Eva Natura z rumiankiem i nagietkiem owszem ladnie rozjasnia wlosy, nie platal mi wlosow i nawet nawilzal.. ale uwaga dla wlosow przetluszczajacych sie- szampon przyspiesza przetluszczanie i to w ekspresowym tempie. Wlosy mialam oklapniete i bez zycia juz pare godzin po myciu.. a taki dobry sie wydawal
. Uzylam pare razy go zeby sprawdzic czy to zasluga tego szamponu i sie potwierdzilo. Po odstawieniu wlosy byly takie jak zwykle..Za to mysle ze dla wlosow suchych nie majacych sklonnosci do szybkiego przetluszczania bedzie bardzo dobry.
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z 10 cm poszloooooo.....
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2008-01-08 o 19:54 |
|
|
|
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
czemu obcielas
?
|
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
bo konce byly zniszczone.troszke mi lyso ale mam nadzieje ze za 3 miesiace juz beda w miare dlugie
rosna mo oj 1,4cm na miesiac wiec ciagle zyje nadzieja
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, a jaki makijaż dla blondynki (popielaty) z orzechowymi oczami? wszystkie artykuły przewidują tylko wersje z niebieskimi/zielonymi, a jak się czuje jak z kosmosu
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

:P

mam bardzo jasną karnację więc powinno pasować... chyba? ;d