|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
![]() ![]() Jak tak to jaki (najlepiej by nie niszczyl, bo mam cienkie i delikatne wlosy) Dzieki ![]()
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
ja uzywam mnostwa kolorow, palety inglota daja duzo mozliwosci, ja najbardziej lubie ciemny braz ze zlotem o odcieniu miedzi lub z bezem, ale maluje tez ladnie wycieniowanym fioletem o kolorze wrzosu, rozowym polaczonym ze zlotym, turkusem ze zlotym, zielenia, dobrze dobrany odcien bedzie ladnie sie zgrywal z twarza i wlosami
Edytowane przez marika_lol Czas edycji: 2008-01-08 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
dolączam do grona
![]() mam taki pytanie: Mam juz odrosty[blond] i nie wiem na którą farbkę sie zdecydować Moj wyjsciowy kolor to ciemny blond. Mysle nad: Schwarzkopf Natural & Easy 532 Perłowy Jasny Popielaty Blond http://www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=4056 lub L'Oreal Casting Świetlisty Blond - 900 http://www.delikatna.com.pl/p/pl/642...ond_-_900.html (jest bez amoniaku-kusi mnie , ale nie wiem czy sie nie spierze szybko ![]() lub Garnier Color Naturals Bardzo Jasny Popielaty Blond 9.1 http://www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=455 Dziewczyny mam nadzieje, ze pomozecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2008-01-09 o 11:09 Powód: post pod postem, proszę korzystać z opcji edytowania! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
ja farbowałam garnierem 7 i 8 ... jasny blond i blond i po jakimś czasie wlosy zrudzialy - nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie ja tez czytałam ,ze ten Garnier niezafajny, wiec on odpada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
moze casting jako najmniej inwazyjny srodek koloryzacji
![]() ![]()
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
no chyba ten casting kupie, jak nie wyjdzie to pojde do fryzjera ;-)
oby mi tylko złapał te odrosty ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
zlapie
![]() ![]()
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki ...Dołączam do Waszego grona.
![]() Jako mała dziewczynka miałam jasniutki popielaty blond. Potem Ciemniał ...Obecnie mam coś jakby średni blond ale chłodny (czasem m wydaje i się iż z rudawymi przebłyskami- ale to chyba jakieś zwidy ) ![]() Jeszcze do niedawna , chciałam mieć jasny brąz i.. farbowałam kilka razy szamponetkami albo używałam szamponu do włosów brązowych (trochę przyciemniają jednak) ..wciąż mam resztkę ale... Już Nie chce czegoś takiego.. Teraz chce mój własny blondzik. Myślałam też, jako maniaczka, że mam ciemny blond ale..jak farbowałam ostatnio szamponetką i były tak kolorki to wyszło że średni.. ![]() Tak czy inaczej Cieszę się z mojego kolorku. Odkąd mam swoje naturalne koleżanki doradzają abym się nie farbowała bo mi w nich najlepiej ... taki "blond piasek pustyni " Jak to powiedziała moja fryzjerka ![]() Właśnie nabyłam też mój 1 szampon "dla blondynek" - Gliss Kura. Ciekawe jak się spisze??? Bo ten do brązowych był nie zły ![]() (używałam jak miałam szamponetkę na włosach) Cytat:
![]() Wybrałam kolorek "mroźny beż" aby tylko "ton w ton" wzmocnić moje popielate włoski.. a to to wyszło mi na głowie -ciemno brązowe wpadające w kasztan. ![]() ![]() Ogólnie farba świetna co do właściwości pielęgnacyjnych -łapie równo ale.. kolorki wychodzą taaaaaaak diametralni ciemniejsze że nie polecam.
![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
ja też dołączę do tego jakże wspaniałego blondynkowego grona
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
Motylowa -Ja bym nie nazwala Twoich wloskow jasnym popielatym blondem ,ale na zdjeciu ,to tak inaczej i w ogole
![]() ![]() ![]() ![]() Przypominasz mi Magde Mielcarz ![]()
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#794 |
Rozeznanie
|
olkie.. a ktory z tych 3 blondow castinga jest najjasniejszy i nie przyciemni wlosow??
tak obecnie wygladaja moje wlosy po sprayu joanny..tylko mam dosc duze odrosty juz, mimo ze nie sa az tak widoczne, bo mam raczej baleyage po tym sprayu to mnie troche irytuja ![]() Czy ktorys z tych blondow nie przyciemnilby mi wlosow tylko je rozswietlil i ujednolicil?? p.s jedno zdjecie zakryte..wybaczcie.. glupia mina ![]()
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
oj, ja już nie będę blondi ;( właśnie mam na głowie farbę palette deluxe ciemny brąz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj podciełam końcówki, zakupiłam sobie serum do końcówek z joanny oraz piankę z l'oreala dodającą objętości. Wczoraj zrobiłam moim włosom kurację odżywczą, tz. nałożyłam na nie odzywkę z panetene do wlosów blond i tzrymałam ponad godzinę pod recznikiem.....efekt-włosy gładkie,prościuteńkie, pięknie lśnią, mają bloond refleksy-niestety jest minus-są strasznie oklapnięte, a niestety mi taka fryzura nie pasuje:/ To znaczy takie proste włosy...rano pianka mi sie zacięła i moze też przez to sa jakie są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Rozeznanie
|
sprobowalam na pasemku castinga- świetlisty blond i na moich wlosach nie ma ZADNEGO EFEKTU.. wydawalo mi sie ze nie mam za ciemnych wlosow do tego koloru i ze powinien je rozswietlic, a tu nic..zero śladu. No trudno juz chyba beda musialy zostac takie jakie sa...albo fryzjera i jakies jasne pasemka...
![]() |
#798 | |
Wtajemniczenie
|
a ja jednak kupiłam Londę 18 - swietlany blond.
Cytat:
Ide do fryzjera ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2008-01-11 o 13:36 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja wlasnie ide sobie zrobic maske z waxu i kupilam jedwabiste serum z joanna profesional ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2008-01-11 o 15:34 Powód: post pod postem! |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
olkie a co to za serum?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Olkie za informacje
![]() jeszcze się holerny Casting trzyma :/
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
nie wiem czemu ale zawsze na zdjeciach wydaje mi sie, ze moje wlosy wychodza o wiele jasniejsze..i to na wszystkich. Patrzac w lustro ciagle wydaja mi sie za ciemne.. to chyba jakas fobia
![]() ![]() ![]() Wiec kusi mnie ten Casting swietlisty blond. A jak w niektorych miejscach wlosy mam ciemniejsze to on nie przyciemni ich jeszcze bardziej? Bo jesli nie ma opcji przyciemnienia wlosow to na pewno sprobuje go uzyc na cale wlosy ![]()
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
Przyłanczam sie do grona
![]() probowalam juz je przyciemniac,ale jednak blond to blond ![]() i nie polecam szamponow koloryzujacych,bo ktos zadal to pytanie:P
![]() |
![]() |
#804 |
Zadomowienie
|
![]()
mam fotki
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez NoPasaran Czas edycji: 2008-05-21 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo raz mi się wydaje że to średni popielaty-blond , koleżanki mówią że jest jasny a ostatnio rodzinka mówi że mi ciemnieją i już nie wiem czy to nie jasny brąz?? Czy może farba mi do końca nie zeszła..No ale już ponad miesiąc i się ten jasny nie zmienia... A może to jakiś złoto-rudawy blond? Niby to nie ważne ale... chciałoby się wiedzieć jaki kolor się posiada ![]()
![]() |
![]() |
#806 |
Wtajemniczenie
|
noparasan ten blond byl sliczny
![]() Ale braz tez ciekawy, taki kuszący, wyglada jak czekoladka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam takie same watpliwosci i to bardzo czesto :P Niby malo wazna sprawa, a jak zaprzata glowy kobiet ![]() Mi sie wydaje, ze moze sa jasniejsze od flesza.. a kolory wszystkiego wokol sa takie jak w rzeczywistosci tylko moje wlosy wydaja mi sie jasniejsze ![]() A juz najtrudniej chyba okreslic kolor jak sie ma wlosy w odcieniach blondu..bo ladny blond naprawde trudno uzyskac i potem go utrzymac.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
no to tez sie dołącze
![]() blondi od urodzenia.. zawsze mialam taki złotawy jasny odcien (nigdy mi sie niepodobal ale wszytscy mi go chwalili wiec sie przekonalam ze jednak niejest taki zly ) pomimo ze mialam naturalne pasemka to zrobilam sobie jasniejsze (troche nieswiadomnie ale to juz inna historia:P) no i teraz troche zaluje bo niemoge teraz powiedziec ze to moj naturalny kolor ..no ale trudno :p moje wlosy niestey (jak chyba wiekszosci blondynek) sa cieniutkie i tak jakos wydaje mi sie ze ich bardzo malo :/:/:/ no wlasnie blondyneczki ..wy tez macie taki problem ?
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale slyszalam, ze ilosciowo jest ich wiecej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Rozeznanie
|
A to moje włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.