|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Rozeznanie
|
Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
hej dziewczyny';]
przez całe życie prawie- mialam jasny blond. Teraz takze, rozjasniam pasemkami (bo mam ochote cos z nimi zrobic ale sie boje wiec tylko rozjasniam czasami) Chcialabym ciemniejsze wloski, jaki kolor by mi pasowal?? Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-11-08 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2222 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie Stockholm wychodzi jak na testerku z tymi sztucznymi włosami. Ale ostrzegam, po kilkunastu myciach ociepla się i nie ma już tego perłowo-szarego dcienia. Dodam, że kładłam Stockholm na odrosty w kolorze jasny srebrzysty blond (to moje naturalne). Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz mam farbowane na bardzo bardzo jasny blond perłowy ![]() Cytat:
A ciepły blond, to nietylko blond słomiany-to blond od ciemnego do też bardzo bardzo bardzo bardzo jasnego blondu (poziom12). Ma ciepły połysk. Ja mam naturalny jasny srebrzysty blond-to bardzo zimny blond, ale nie mam włosów białych ani siwych, poprostu jest zimny, srebrzysty na nich połysk. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-02-02 o 21:14 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Bo do tych najaśniejszych -poziom 12-bardzo bardzo bardzo bardzo jasny, to jeszcze brakuje ci 3 tony Cytat:
Na pierwszej fotce, to nie jest prawdziwy blond-to włosy utlenione:/ Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-02-02 o 21:15 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Raczkowanie
|
goldange
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2226 | |
BAN stały
|
Cytat:
Osiągniesz taki kolor farbami profesjonalnym, np. Framesi, Alfaparf, on mają bogatą i podobną ofertę kolorków. Szukaj blondów na poziomie 11 lub 11S (to te rozjaśniające), a jeśli Goldwell to poziom 11, 12 tylko do pasemek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, że ktoś mi coś poradzi... jaką farbą drogeryjną zrobić odrosty? zawsze robie włosy u fryzjera farbami matrixa, jednak tym razem jestem zmuszona zaoszczędzić i zafarbować się sama w domu. Kolor włosów jak na zdjęciach, odrosty mam takie w kolorze szarego blondu-kolor trudny do określenia. Błagam jaka farba dałaby na odrostach taki kolor jaki mam?
![]() Za kilka dni wyjeżdzam i nie chciałabym na feriach wstydzić sie brzydkich odrostów ;/
![]() |
#2230 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli dobrze rozjaśniają się, to podobny jest Loreal Recital Hollywood 9.0 to bardzo jasny blond i Loreal Recital 10.0 Scandynavie-to bardzo bardzo jasny blond rozjaśniający. Oba są na 6% wodzie. Wychodzą tak jak ich próbniki. Podobnie wyszedł mi też casting Świetlisty bond-900 to też bardzo jasny blond, ale to już jest szampon koloryzujący. Wyszedł mi podobny odcień do twojego (oczywiście patrzę na kolor bez strefy odrostowej). Edytowane przez goldange Czas edycji: 2009-02-04 o 14:17 Powód: mały błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo za pomoc
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() prosze bardzo o pomoc . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Rozeznanie
|
Goldange tyle, że te ciemniejsze wloski to nie moj naturalny. Ja mam naturalnie jasny, czyli te jasne to prawie moje- rozjasniane tylko cienkimi pasemkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2234 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To musisz mieć swoje superjasnego kolorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To zdjęcie jest z wrzesnia 2006, wtedy jeszcze nie rozjasnialam wlosów. Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-11-08 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
blondyneczki jaka farbe proponujecie do pasemek?
![]() |
![]() |
#2237 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo nie podobają mi się te wszystkie tlenione blondy, są okropne. Jasne są piękne, ale jak są naturalne. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() prosze bardzo o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Mimo tego ze znam podejscie ludzi do tzw tlenionych blondi czuje się w platynie idealnie! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2240 |
Rozeznanie
|
goldange masz racje, teraz wiem, że tamte miałam ładne... niepotrzebnie zaczelam kombinowac. Troszke żałuję, aleno niestety.... kobieta kobieta i zmian potrzebuje.
ehh :P wtedy były takie piękne zdrowe...aż mi serce żal ściska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Przyczajenie
|
dziewczyny moze jednak mi ktoraś pomoże........potrzebuje zmiany,a nikt mi jeszcze nie odpowiedzial na moj post
![]() nie mam doswiadczenia z blondami,bo jedyne co robilam to pasemka jasne ...jednak wole jednolity kolor i Magdy szejbal mi bardzo odpowiada........jednak nie wiem jaki blond polozyc na moj mysi zeby wyszedl taki jak ma ona i nie żółty czy rudy. prosze o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2242 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zapuszczaj swoje włosy i nie farbuj ich, ja tak właśnie teraz robię. A jak masz inny odcień obecnie na głowie od swojego natural, to trzeba je na podobny odcień ufarbować i czekać jak odrosną swoje. Pozdrawiam ![]() Cytat:
Ja też mam bardzo jasną karnację, opalanie to koszmar :/ Ale wracam do naturalnego. Mój naturalny to jasny blond srebrzysty z platynowo-perłowymi platynowo-słonecznymi cieniutkimi refleksami. To moje naturalne. Chociaż, w zimie niestety przyciemniają się dość znacznie:/ Cytat:
![]() Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2009-02-06 o 10:00 Powód: Post pod postem, proszę korzystać z opcji multicytowania i edycji. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
Przyczajenie
|
witam!!ze wzgledu na to,ze Magda szejbal jest teraz w ciazy i przyciemnila wloski ciezko jest zanlesc fotke odpowiadajaca jej poprzedniemu kolorkowi....udalo mi sie znalesc tylko takie....mam nadzieje,zd choc za wiele na nich nie widac to ktos mi pomoze w uzyskaniu takiego kolorku.wysylam stronke,bo jakos nie moge skopiowac tu zdjecia
http://pomponik.pl/galerie/podpatrzo.../duze,868051,4 znajduja sie tam 4 fotki.taki kolorek mi sie podoba ,bo jest zblizony do naturalnego. Edytowane przez seniorita667 Czas edycji: 2009-02-06 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny! Sama mam naturalny ciemny blond ( w sumie nie da się go określic jest między miodem a złotym
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Przyczajenie
|
jesli mi ktos udzieli informacji bede bardzo wdzieczna.
pozdrawiam Edytowane przez seniorita667 Czas edycji: 2009-02-06 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mam problem ,otoz zafarbowalam sobie wczoraj wloski ktore wygladaly mniejwiecej jak na 1 zdjeciu , farbą loreal recital preference les blondissimes 03 popelaty bardzo bardzo jasny blond , wydawalo mi sie ze uzyskam taki popielaty blondzik , ale niestety wyszedl mi zolty kolor wlosow , dziwny jakis taki ![]() Poradzcie mi prosze co zrobic ,zeby zmienic ten odcien ,ktory mam teraz na jakis chlodny? Czy moge polozyc teraz jakas farbe popielaty blond? Paskudnie wygladam w tej zolci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Raczkowanie
|
o to przed mniejwiecej i po
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2248 |
Raczkowanie
|
Sprawcą byla ta farba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
Na tę chwilę mogę Ci polecić piankę do włosów
http://www.allegro.pl/item541404425_...nde_150ml.html ja używam tej, ale jest wiele innych tego typu pianek. Zamieni Twoje żółte pasma w bardziej białe. Przy kolejnej koloryzacji polecam Garnier 111 super jasny blond- sprawdzone!! Nigdy nie wychodzą żółte.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.