BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=)))) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 17:06   #2221
ziaaa
Rozeznanie

Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))

hej dziewczyny';]
przez całe życie prawie- mialam jasny blond. Teraz takze, rozjasniam pasemkami (bo mam ochote cos z nimi zrobic ale sie boje wiec tylko rozjasniam czasami)
Chcialabym ciemniejsze wloski, jaki kolor by mi pasowal??

Edytowane przez ziaaa
Czas edycji: 2009-11-08 o 19:01
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 19:21   #2222
goldange
BAN stały

Cytat:
Napisane przez patrycja123456789 Pokaż wiadomość
Kochana, ja wlasnie robilam Świetlistym Blondem Loreala. mialam jasny blond, ale chcialam zeby nabral ladnego odcienia i wyszly mi... szare, mysie.... beznadziejne. Taki szary, brudny blond.
Nie polecam!
To zależy, ja też robiłam świetlistym blondem. I moje odrosty ociepliły się do naturalnego odcienia, ale ja mam naturalny kolor jasny srebrzysty blond

Cytat:
Napisane przez Klacek Pokaż wiadomość
no właśnie z tymi farbami to nigdy nic nie wiadomo, farbowałam exellence 10.21 i widać w poprzednim poście jak wyszło moje włosy były w podobnym odcieniu tylko trochę ciemniejsze, może rozjaśniło z 0,5 tonu ale ja chciałabym coś jaśniejszego i popielatego najlepiej dlatego pomyślałam o preference np shockholm albo scandinavie, może ktoś wie jak wychodzą te odcienie?
Witaj,
mnie Stockholm wychodzi jak na testerku z tymi sztucznymi włosami.
Ale ostrzegam, po kilkunastu myciach ociepla się i nie ma już tego perłowo-szarego dcienia.
Dodam, że kładłam Stockholm na odrosty w kolorze jasny srebrzysty blond (to moje naturalne).

Cytat:
Napisane przez MOTYLowa Pokaż wiadomość
witam wszystkie blond gwiazdy !

mam pytanie a propos wrócenia do wyjściowego koloru włosów. Obecnie moje włosy wyglądają tak, jak na 1szej fotce-całość włosów to pasemka - b.jasny blond i moje naturalne, i niestety, jak widać- pojawił się już odrost ;/ ;/
Jak można 'fachowo' ocenić odcień tych naturalnych? Chciałabym zafarbować resztę na ten kolor. Zastanawiam się nad tymi trzema farbami, jak myślicie którą zaryzykować?
fachowo-to jasny blond popielaty-8.1

Cytat:
Napisane przez katebury Pokaż wiadomość
witam wszystkie blondyneczki

mam pytanie do Was- obecnie mam wlosy półdługie i zawsze robiłam u fryzjerki pasemka produktami farouk (rozjasniaczem). Ale juz od dwoch miesiecy robialm odrosty farbą tez u fryzjerki (farbą bez amoniaku ), niestety kolory sa inne, tnz na gorze na odroscie mam taki slomkowy kolor (okolo 4 cm), a dalej platynowe po pasemkach. terz pojawil sie odrost (ciemny blond ok 0,5 cm) i chcaialbym polozyc fabe majiblond loreal. Chcailabym miec jeden ładny! kolor na glowie.Czy jesli zmieszam farbe z woda 9% to włosy z pasemkami bede sie dalej rozjasniac czy nie?? Jesli tak to chyba musze nakladac na odrosty ale czy wtedy nie powsatnie efekt roznych kolorów, czy powinnam na końcowe 15 min przeciągną cale wlosy??? Myslalm tez o oxydancie 6% ale nie wiem czy przyciemni mi wlosy (po pasemkach) ??

1, 2 i 3 zdjecie moj kolor wlosow ( siwatklo dzienne ale z lampą )

4, 5 i 6 zdjecie moj kolor wlosów (ale zdjecia robione bez lampy)

ostatnie zdjecie to cos podobnego co chciałabym osiągnąć, czyli cieply kolor taki sloneczny, a nie taki pasemkowy zimny popielaty. Dlatego myslalm o farbie majiblond 903 S ???

pozdrawiam ))
Jeśli położysz na platynowe końcówki farbę z 9%wodą to dalej będą rozjaśniać się do bieli.

Cytat:
Napisane przez veiled Pokaż wiadomość
włosy blond sa bardzo slabe i cienkie- zazwyczaj ... moje wlosy sa bardzo podatne na wszyelkie krecenie czy prostowanie i kiedy spie i wstaje rano maja czasami dziwne ksztalty ale najbardziej denerwuje mnie tyl glowy, po bokach moje wloski sie ladnie unosza do gory sa puszyste i jestem z nich zadowolona ale z tylu glowy sa okropne-plaskie i jakby ciensze... czy macie na to jakies sposoby...moze jakies odzywki czy pianki?
Zazwyczaj, ale nie zawsze. Ja mam naturalny jasny blond srebrzysty i są one bardzo bardzo gęste i grube.
Teraz mam farbowane na bardzo bardzo jasny blond perłowy

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Wiem, że pytanie jest mega głupiem pewnie dla was, ale:
Czym się różni ciepły blond od zimnego? Zimny to prawie biały, a ciepły "słomiany"? (przykład)

I jak stwierdzić jaki odcień jest dla mnie odpowiedni...?

I drugie pytanie: używałyście castinga z loreala? Jeśli teraz mam blond balejaż i chciałabym, aby kolor był nieco jaśniejszy, bardziej złoty, to używając castinga mimo, że nie ma amoniaku da radę zmienić odcień moich włosów?
Czy w ogóle nic nie ruszy?
Zimny blond-to blond od poziomu ciemnego zimnego blondu do tego bardzo bardzo bardzo bardzo jasnego zimnego (poziom 12), czyli ten białawy. Ma zimny blask.
A ciepły blond, to nietylko blond słomiany-to blond od ciemnego do też bardzo bardzo bardzo bardzo jasnego blondu (poziom12). Ma ciepły połysk.
Ja mam naturalny jasny srebrzysty blond-to bardzo zimny blond, ale nie mam włosów białych ani siwych, poprostu jest zimny, srebrzysty na nich połysk.

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2009-02-02 o 21:14 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania.
goldange jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 20:23   #2223
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez patrycja123456789 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, może ktoras z Was bedzie umiała mi pomoc
jaka farba uzyskac taki kolor, albo chociaz cos podobnego? I jaki to wlasciwie jest kolor?
Ja mam jasny blond swoje, ale odrosty wyszly mi zoltawe ostatnio a konce jasniejsze w ogole mam brzydki, brudny odcien blondu i chcialabym sie go pozbyc.
Palette blond bC1

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 20:26   #2224
goldange
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Klacek Pokaż wiadomość
Widzę że chcesz pofarbować się tym odcieniem, dlatego wkleję jeszcze dwie fotki robione w sztucznym świetle żebyś mogła lepiej zobaczyć kolor.
Moje naturalne były w kolorze średni blond raczej taki szary popielaty z naturalnymi pasemkami prawie białymi. Ta farba nie rozjaśnia za bardzo, mnie rozjaśniła tak o ton, nie więcej.

A pozatym to chcę przefarbować włosy na jaśniejszy kolor, bardzo was proszę jaka farba mi je rozjaśni. Może ktoś farbował np scandinavie lub stockholm i mógłby się podzielić wrażeniami to bardzo proszę bo wpadły mi te kolorki w oko.
Z gory dziękuję za odpowiedzi

Pozdrawiam
Klacek, to nie jest średni blond a bardzo jasny blond.
Bo do tych najaśniejszych -poziom 12-bardzo bardzo bardzo bardzo jasny, to jeszcze brakuje ci 3 tony

Cytat:
Napisane przez ziaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny';]
przez całe życie prawie- mialam jasny blond. Teraz takze, rozjasniam pasemkami (bo mam ochote cos z nimi zrobic ale sie boje wiec tylko rozjasniam czasami)
zdj 1: obecnie
zdj 2: jakos 2 lata temu
O wiele ładniejszy masz swój blond na drugiej fotce niż ten na piewrszej.
Na pierwszej fotce, to nie jest prawdziwy blond-to włosy utlenione:/

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2009-02-02 o 21:15 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania.
Stary 2009-02-02, 21:04   #2225
anomalia83
Raczkowanie

goldange zerknij jeśli możesz na moje pytanko na poprzedniej stronie, może będziesz w stanie coś mi podpowiedzieć
anomalia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 21:32   #2226
goldange
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anomalia83 Pokaż wiadomość
goldange zerknij jeśli możesz na moje pytanko na poprzedniej stronie, może będziesz w stanie coś mi podpowiedzieć
To platynka słoneczna z lekkimi perłowymi pasemkami (albo komputer trochę przekłamuje światło).
Osiągniesz taki kolor farbami profesjonalnym, np. Framesi, Alfaparf, on mają bogatą i podobną ofertę kolorków.
Szukaj blondów na poziomie 11 lub 11S (to te rozjaśniające), a jeśli Goldwell to poziom 11, 12 tylko do pasemek.
Stary 2009-02-02, 22:10   #2227
anomalia83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goldange Pokaż wiadomość
To platynka słoneczna z lekkimi perłowymi pasemkami (albo komputer trochę przekłamuje światło).
Osiągniesz taki kolor farbami profesjonalnym, np. Framesi, Alfaparf, on mają bogatą i podobną ofertę kolorków.
Szukaj blondów na poziomie 11 lub 11S (to te rozjaśniające), a jeśli Goldwell to poziom 11, 12 tylko do pasemek.

Dziękuję
anomalia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 22:21   #2228
goldange
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anomalia83 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Proszę
Stary 2009-02-04, 14:04   #2229
Paulyna_
Raczkowanie

Mam nadzieje, że ktoś mi coś poradzi... jaką farbą drogeryjną zrobić odrosty? zawsze robie włosy u fryzjera farbami matrixa, jednak tym razem jestem zmuszona zaoszczędzić i zafarbować się sama w domu. Kolor włosów jak na zdjęciach, odrosty mam takie w kolorze szarego blondu-kolor trudny do określenia. Błagam jaka farba dałaby na odrostach taki kolor jaki mam?
Za kilka dni wyjeżdzam i nie chciałabym na feriach wstydzić sie brzydkich odrostów ;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy.jpg (11,5 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cv.jpg (12,1 KB, 207 załadowań)

dieta na erasmusie!

start: 81 kg
Cel I: 77kg JEST
Cel II: 73 kg
Cel III: 69 kg
Cel IV: 65 kg

60 kg musi być!
Paulyna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-04, 14:14   #2230
goldange
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Paulyna_ Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że ktoś mi coś poradzi... jaką farbą drogeryjną zrobić odrosty? zawsze robie włosy u fryzjera farbami matrixa, jednak tym razem jestem zmuszona zaoszczędzić i zafarbować się sama w domu. Kolor włosów jak na zdjęciach, odrosty mam takie w kolorze szarego blondu-kolor trudny do określenia. Błagam jaka farba dałaby na odrostach taki kolor jaki mam?
Za kilka dni wyjeżdzam i nie chciałabym na feriach wstydzić sie brzydkich odrostów ;/
Trudno jest doradzać, jeśli nie widzi się "na żywo" włosów. Ważny jest nie tylko kolor, ale jak włosy przyjmują farbę, jak rozjaśniają się.
Jeśli dobrze rozjaśniają się, to podobny jest Loreal Recital Hollywood 9.0 to bardzo jasny blond i Loreal Recital 10.0 Scandynavie-to bardzo bardzo jasny blond rozjaśniający. Oba są na 6% wodzie. Wychodzą tak jak ich próbniki.
Podobnie wyszedł mi też casting Świetlisty bond-900 to też bardzo jasny blond, ale to już jest szampon koloryzujący. Wyszedł mi podobny odcień do twojego (oczywiście patrzę na kolor bez strefy odrostowej).

Edytowane przez goldange
Czas edycji: 2009-02-04 o 14:17 Powód: mały błąd
Stary 2009-02-04, 16:25   #2231
Paulyna_
Raczkowanie

dziękuje bardzo za pomoc wybiore sie dzisiaj do drogerii i popatrze na próbkach te kolorki loreala

dieta na erasmusie!

start: 81 kg
Cel I: 77kg JEST
Cel II: 73 kg
Cel III: 69 kg
Cel IV: 65 kg

60 kg musi być!
Paulyna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-04, 22:06   #2232
seniorita667
Przyczajenie

czesc dziewczyny czy ktoś mi pomoże .....chcialabym bardzo miec kolor włosów jak Magdalena Szejbal z Kryminalnych ....ponoć jesteśmy do siebie bardzo podobne (oczywiście ja jestem ta lepsza połówka ) i stad wiem,ze by mi ten odcien pasowal.moj naturalny kolor włosów jest jak jej taki mysi.
prosze bardzo o pomoc .
seniorita667 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-04, 22:13   #2233
ziaaa
Rozeznanie

Goldange tyle, że te ciemniejsze wloski to nie moj naturalny. Ja mam naturalnie jasny, czyli te jasne to prawie moje- rozjasniane tylko cienkimi pasemkami
Stary 2009-02-04, 23:39   #2234
goldange
BAN stały

Cytat:
Goldange tyle, że te ciemniejsze wloski to nie moj naturalny. Ja mam naturalnie jasny, czyli te jasne to prawie moje- rozjasniane tylko cienkimi pasemkami
To jeśli naturalne są prawie te twoje jasne to gratuluję blondu i zwracam honor, bo włosy naturalne są najładniejsze
To musisz mieć swoje superjasnego kolorku
Stary 2009-02-05, 13:29   #2235
ziaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez goldange Pokaż wiadomość
To jeśli naturalne są prawie te twoje jasne to gratuluję blondu i zwracam honor, bo włosy naturalne są najładniejsze
To musisz mieć swoje superjasnego kolorku
Od kiedy zaczelam kombinowanie z kolorami (głównie z pasemkami- czerwone, czarne itd- bo wiadaomo swoje się nudzi :P) to zaczęły mi ciemnieć delikatnie, dlatego teraz raz na jakis czas (moze raz na 3mce) robie pasemka rozjasniaczem.
To zdjęcie jest z wrzesnia 2006, wtedy jeszcze nie rozjasnialam wlosów.

Edytowane przez ziaaa
Czas edycji: 2009-11-08 o 19:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 14:52   #2236
Sesja
Zakorzenienie

blondyneczki jaka farbe proponujecie do pasemek?
Stary 2009-02-05, 16:03   #2237
goldange
BAN stały

Cytat:
Od kiedy zaczelam kombinowanie z kolorami (głównie z pasemkami- czerwone, czarne itd- bo wiadaomo swoje się nudzi :P) to zaczęły mi ciemnieć delikatnie, dlatego teraz raz na jakis czas (moze raz na 3mce) robie pasemka rozjasniaczem.
To zdjęcie jest z wrzesnia 2006, wtedy jeszcze nie rozjasnialam wlosów.
To jak naturalny odcień to piękny. Ja nie robiłambym na twoim miejscu żadnych pasemek.
Bardzo nie podobają mi się te wszystkie tlenione blondy, są okropne.
Jasne są piękne, ale jak są naturalne.
Pozdrawiam
Stary 2009-02-05, 18:54   #2238
seniorita667
Przyczajenie

czesc dziewczyny czy ktoś mi pomoże .....chcialabym bardzo miec kolor włosów jak Magdalena Szejbal z Kryminalnych ....ponoć jesteśmy do siebie bardzo podobne (oczywiście ja jestem ta lepsza połówka ) i stad wiem,ze by mi ten odcien pasowal.moj naturalny kolor włosów jest jak jej taki mysi.
prosze bardzo o pomoc bardzo,bardzo prosze
Stary 2009-02-05, 19:30   #2239
Rockbunny
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!

Mimo tego ze znam podejscie ludzi do tzw tlenionych blondi czuje się w platynie idealnie! Mam bardzo jasną karnację i taki kolor mi pasuje najbardziej (testowałam kolory od gorzkiej czekolady po czerwień i fiolet ;p) naturalny kolor to szary jasny blond ;] ost rozjasniam 12% wodą w kremie plus proszek revlonu blond up. Super białe pasemka za 7 zł polecam
pielęgnuję loki wg CG
nie farbuję
jem mało a często
hulam hopem
IM MNIEJ TYM LEPIEJ, działa na wszystko!
Rockbunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 20:15   #2240
ziaaa
Rozeznanie

goldange masz racje, teraz wiem, że tamte miałam ładne... niepotrzebnie zaczelam kombinowac. Troszke żałuję, aleno niestety.... kobieta kobieta i zmian potrzebuje.
ehh :P wtedy były takie piękne zdrowe...aż mi serce żal ściska ( może uda mi się doprowadzić spowrotem do nich- marzycielka ze mnie!
Stary 2009-02-05, 20:34   #2241
seniorita667
Przyczajenie

dziewczyny moze jednak mi ktoraś pomoże........potrzebuje zmiany,a nikt mi jeszcze nie odpowiedzial na moj post
nie mam doswiadczenia z blondami,bo jedyne co robilam to pasemka jasne ...jednak wole jednolity kolor i Magdy szejbal mi bardzo odpowiada........jednak nie wiem jaki blond polozyc na moj mysi zeby wyszedl taki jak ma ona i nie żółty czy rudy.
prosze o pomoc
Stary 2009-02-05, 23:36   #2242
goldange
BAN stały

Cytat:
goldange masz racje, teraz wiem, że tamte miałam ładne... niepotrzebnie zaczelam kombinowac. Troszke żałuję, aleno niestety.... kobieta kobieta i zmian potrzebuje.
ehh :P wtedy były takie piękne zdrowe...aż mi serce żal ściska ( może uda mi się doprowadzić spowrotem do nich- marzycielka ze mnie!
Nie martw się, zapuszczaj swoje włosy, bo masz je naprawdę śliczne. Ja mam na głowie bardzo bardzo jasny blond popielato-perłowy. Robione fryzjerskim odcieniem, ponoć wyglądają naturalnie, ale nie podoba mi się, chociaż kiedyś byłabym zachwycona. Wracam do naturalnego jasnego blondu, trudno, że będzie o 2 tony ciemniejszy od tego, jaki aktualnie mam na głowie. Będzie to mój naturalny
Zapuszczaj swoje włosy i nie farbuj ich, ja tak właśnie teraz robię. A jak masz inny odcień obecnie na głowie od swojego natural, to trzeba je na podobny odcień ufarbować i czekać jak odrosną swoje.
Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez Rockbunny Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Mimo tego ze znam podejscie ludzi do tzw tlenionych blondi czuje się w platynie idealnie! Mam bardzo jasną karnację i taki kolor mi pasuje najbardziej (testowałam kolory od gorzkiej czekolady po czerwień i fiolet ;p) naturalny kolor to szary jasny blond ;] ost rozjasniam 12% wodą w kremie plus proszek revlonu blond up. Super białe pasemka za 7 zł polecam
To dorze, że masz je zdrowe, bo przy platynie, to musi być ciężko.
Ja też mam bardzo jasną karnację, opalanie to koszmar :/
Ale wracam do naturalnego. Mój naturalny to jasny blond srebrzysty z platynowo-perłowymi platynowo-słonecznymi cieniutkimi refleksami. To moje naturalne. Chociaż, w zimie niestety przyciemniają się dość znacznie:/

Cytat:
Napisane przez seniorita667 Pokaż wiadomość
dziewczyny moze jednak mi ktoraś pomoże........potrzebuje zmiany,a nikt mi jeszcze nie odpowiedzial na moj post
nie mam doswiadczenia z blondami,bo jedyne co robilam to pasemka jasne ...jednak wole jednolity kolor i Magdy szejbal mi bardzo odpowiada........jednak nie wiem jaki blond polozyc na moj mysi zeby wyszedl taki jak ma ona i nie żółty czy rudy.
prosze o pomoc
Umieść tu foto, wtedy można doradzić.

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2009-02-06 o 10:00 Powód: Post pod postem, proszę korzystać z opcji multicytowania i edycji.
Stary 2009-02-06, 06:54   #2243
seniorita667
Przyczajenie

witam!!ze wzgledu na to,ze Magda szejbal jest teraz w ciazy i przyciemnila wloski ciezko jest zanlesc fotke odpowiadajaca jej poprzedniemu kolorkowi....udalo mi sie znalesc tylko takie....mam nadzieje,zd choc za wiele na nich nie widac to ktos mi pomoze w uzyskaniu takiego kolorku.wysylam stronke,bo jakos nie moge skopiowac tu zdjecia
http://pomponik.pl/galerie/podpatrzo.../duze,868051,4
znajduja sie tam 4 fotki.taki kolorek mi sie podoba ,bo jest zblizony do naturalnego.

Edytowane przez seniorita667
Czas edycji: 2009-02-06 o 16:16
Stary 2009-02-06, 07:23   #2244
girl932
Przyczajenie

Talking Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))

Hej dziewczyny! Sama mam naturalny ciemny blond ( w sumie nie da się go określic jest między miodem a złotym )... chciałam je rozjaśnic ale powiem tak, próbowałam szamponetek nic nie dawały zresztą norma a te na 24 mysia są fajne, ładnie się trzymają ale nie schodzą i strasznie niszcza włsy. Odradzam tez eksperymentowania z wodą utlenianą... rumianek daje tyle samo co cytryna czyli duzego efektu nie ma. Polecam farbe ale tylko Garniera! jedyna farba, która w najmniejszym stopniu niszczy włosy... Dobrac kolor jasniejszy o ton badz dwa i poszaleć powodzenia
girl932 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 16:15   #2245
seniorita667
Przyczajenie

jesli mi ktos udzieli informacji bede bardzo wdzieczna.
pozdrawiam

Edytowane przez seniorita667
Czas edycji: 2009-02-06 o 16:17
Stary 2009-02-07, 21:20   #2246
tisane7
Raczkowanie

Witam

Mam problem ,otoz zafarbowalam sobie wczoraj wloski ktore wygladaly mniejwiecej jak na 1 zdjeciu , farbą loreal recital preference les blondissimes 03 popelaty bardzo bardzo jasny blond , wydawalo mi sie ze uzyskam taki popielaty blondzik , ale niestety wyszedl mi zolty kolor wlosow , dziwny jakis taki zrobilam sobie fioletowa plukanke ,i pasemka ktore wczesniej byly zolte ,jeszcze przed ta farba ,zrobily sie biale ,tak to wyglada teraz jak na fotkach .

Poradzcie mi prosze co zrobic ,zeby zmienic ten odcien ,ktory mam teraz na jakis chlodny? Czy moge polozyc teraz jakas farbe popielaty blond?

Paskudnie wygladam w tej zolci
tisane7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-07, 21:50   #2247
tisane7
Raczkowanie

o to przed mniejwiecej i po
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (33,5 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (53,3 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (40,8 KB, 126 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (42,9 KB, 88 załadowań)
Stary 2009-02-07, 21:54   #2248
tisane7
Raczkowanie

Sprawcą byla ta farba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5ffa01eb2d084316b5d49d33b55e4623dcef565d.jpg (6,5 KB, 76 załadowań)
Stary 2009-02-09, 08:47   #2249
elficzeq
Zadomowienie

GG do elficzeq Send a message via Skype™ to elficzeq

Cytat:
hej dziewczyny';]
zdj 1: obecnie
zdj 2: jakos 2 lata temu
mi się bardzo podobasz na tym pierwszym zdjęciu!

elficzeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-09, 08:52   #2250
elficzeq
Zadomowienie

GG do elficzeq Send a message via Skype™ to elficzeq

Cytat:
Napisane przez tisane7 Pokaż wiadomość
Sprawcą byla ta farba
Na tę chwilę mogę Ci polecić piankę do włosów
http://www.allegro.pl/item541404425_...nde_150ml.html

ja używam tej, ale jest wiele innych tego typu pianek. Zamieni Twoje żółte pasma w bardziej białe.
Przy kolejnej koloryzacji polecam Garnier 111 super jasny blond- sprawdzone!! Nigdy nie wychodzą żółte.

elficzeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości