|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Gość
|
Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2432 | |
Raczkowanie
|
DZIEKUJĘ skorpion91 :-* byłam po farbe w sklepach oblatałam wszystkie jakie sa w Szczecinie i u mnie ta farba jest wycofana champage ferii ;-( zato kupiłam kolorek feria 92 Pani w drogeri powiedziała ze wyjdzie mam nadzieje te ma racje. MAM NADZIEJE ZE BEDZIE ŁADNY
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2433 |
Zadomowienie
|
takze sie przylanczam do grona Blondynek
![]()
![]() |
#2434 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2435 |
Raczkowanie
|
moniska44444 dziekuje Ci za odpowiedź, niestety już zapózno zrobiłam loreal'em vikingiem i wyszła tragedia, włosy mam szaro-żółto-fioletowe
myłam kilka razy włosy zeby to wypłukac, troche mi sie udało, ale mimo wszystko załuje, mam nadzieje, ze szybko mi sie ten kolor wypłuka... straciłam tylko kase i naraziłam włosy na zniszczenie... zastanawiam sie jeszcze nad garnierem belle color 111, ale nie chciałabym tego wszytskiego pogorszyc iz zniszczyc włosów bo są bardzp delikatne i cienkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co myslicie o szamponie przeciwłupieżowym? słyszałam ze wypłuke kolor?? norka27 powiedz mi jak długo trzyma Ci sie ten viking? moze mi cos doradzic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak jest ![]() ![]() swoja droga to nie zniszczyły sie bardzo te moje włosy ta odzywka dołaczona jest super ![]() moze jutrp bede w stanie pokazac sie na ulicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2440 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2441 |
Raczkowanie
|
Podłączam się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2442 |
Raczkowanie
|
czy majiblond coś da? jeżeli tak, to jaki kolor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Przyczajenie
|
i ja też blond:P mój naturalny to ciemny blond ale mam pasemka:P nie załuje ze je zrobiłam poza tym że strasznie mam zniszczone włosy nie dosć ze od farbowania to i od prostownicy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Przyczajenie
|
Również jestem blondynką. Mam ciemniejszy blond, ale z jasnymi (naturalnymi) refleksami. Jak sądzicie czy powinnam sobie dorobić troche więcej jaśniejszych pasemek za pomocą naturalnych lub sztucznych środków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Raczkowanie
|
nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Dziewczyny! Czy ktoraś z was farbowała kiedykolwiek loreal feria 92? Bo kupiłam ta farbe i sie troche boje co mi wyjdzie... Jak coś to piszczie bardzo mi na tym zalezy... ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Raczkowanie
|
Cześć Blondaski, ja chciałabym napisać wam tylko jedno - jeżeli długo (albo od zawsze) byłyście blondynkami to dobrze się zastanówcie, zanim zmienicie kolor na ciemny blond (który najczęściej wychodzi bardzo ciemny) lub jakieś brązy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2449 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2451 |
Raczkowanie
|
moniska44444
![]() ![]() spróbuj sobie tą ferię na jakimś pasmku... ja to już zaczynam wątpić we wszytskie farby drogeryjne, ani razu nie byłam zadowolona z efektu, zazdroszcze dziewczynom, które mają ciemny blond i dzięku farbie sklepowej mają takie cudne blondziki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zazdroszczę... jedyna farba (farbowałam nią raz i kolor wyszedł boooski po prostu) z jakiej byłam zadowolona to Palette Deluxe 100, ale teraz 'ulepszyli' tą farbę i nie ma mojego blondu... A nr 100 rozjaśniał włoski o 4 do 6 tonów ![]() ;((
![]() |
![]() |
#2453 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Raczkowanie
|
Cześć blondyneczki
![]() Pierwszy raz jestem u "Was" i proszę o pomoc ![]() Więc zacznę od początku.... Jestem malowaną blondynką ( naturalne ciemny brąz) raz przez pasemka, raz przez balejage... Jakiś czas temu, dokładnie w październiku 2008 pomalowałam u fryzjerki włosy na jednolity blond + pasemka. ( wyszły takie hmm ciepły blond, jak dla mnie trochę za ciepły), potem w grudniu na ten mój ciepły blond z pasemkami i ciemnymi odrostami nałożyłam same pasemka. Już wyglądałam lepiej niż za 1 razem, ponieważ włoski zrobiły się jaśniejsze. Wiadomo, jak się pomalowało włosy w grudniu to w marcu ma się już ok 4 cm odrosty ![]() Wczoraj byłam u fryzjerki aby zrównać kolory. O rozjaśniaczu nawet nie ma mowy, bo i tak zrobiłam straszny "puch" na głowie przez wcześniejsze rozjaśnianie. Fryzjerka pomalowała mi włosy na jakiś taki hmmm dziwny blond ![]() ![]() I co ja mam teraz zrobić doradźcie mi kobietki proszę Was bardzo, aby to jakoś wyrównać. Chciałabym uzyskać jakiś taki kolorek jaśniejszego blondu, tylko, nie żółtego... ![]() Chodzi mi o pomalowanie włosów w domu, farbą drogeryjną. Proszę doradźcie jaka firma farby, na jakie kolory zwracać uwagę- na jakieś platynowe blondy ? Bo i tak wyjdzie zapewne ciemniejszy kolor ![]() Czy na odrostach mam trzymać dłużej farbę? ( dziwna zbieżność tu zachodzi, bo jak mam włosy suche to odrosty mam ciemniejsze od reszty, a jak mam mokre to wręcz odwrotnie- odrosty jasne, reszta ciemne). Farby jakieś rozjaśniające, czy zwykłe blondy,ehhh ![]() Nigdy nie malowałam się sama na blond i zupełnie nie wiem czym mam się kierować... Rozpisałam się trochę, ale mam nadzieję, że to tylko mi i Wam pomoże. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Gość
|
piekny kolor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam Blondyneczki
![]() ![]() ![]() Jestem naturalna blondynka..Jak bylam mala mialam biale wloski jednak z wiekiem staly sie one ciemniejsze...w wieku 18 lat odbilo mi i zafarbowalam wlosy na 2 odcienie blondu,jeden jasny na gorze a ciemniejszy na dole...Zaluje tego poniewaz odrosty juz byly ciemniejsze niz dotychczas ![]() ![]() Obecnie mam takie jak w zalączniku,.jednak plakac Mi sie chce na ten kolor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Raczkowanie
|
a ja mam naturalny ciemny blond, czyli nie dość że blonynka to do tego jescze ciemna;P ale i tak chodzę do fryzjera je rozjaśniać. Ostatnio jestem na etapie zachwycania się nordyckim blondem. Prawie białe włoski, cudo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Rozeznanie
|
Dziekuje bardzo za mile slowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.