BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=)))) - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-22, 15:27   #2611
asiaTM
Rozeznanie

Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))

odrosty brr tragedia.. ja muszę z rudymi wytrzymać jeszcze tydzień

asiaTM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-22, 16:32   #2612
yes
Zakorzenienie

patrzcie jakie ja mam rozwiązanie przy odrostach (prawie 3 miesięcznych)

warkoczyki cornrowsy na całej głowie kolezanka mi robi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04283 (Medium).jpg (70,8 KB, 198 załadowań)
Stary 2009-04-22, 20:10   #2613
asiaTM
Rozeznanie

fajnie tylko trzeba by jeszcze mieć do warkoczyków długie włosy moje nie podołają
ale dzielnie postanowiłam znów zapuszczać, cierpliwości tylko brak..

Stary 2009-04-22, 21:01   #2614
aagusiaa88
Zakorzenienie

Hmmm, dobry pomysl, tylko ja siebie w czyms takim nie widze
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-23, 12:36   #2615
fisch1
Raczkowanie

mam pytanie - czy któraś z was używała farby Loreal Feria Preference odcień 10.2 - bardzo jasny perłowy blond??? Możecie napisać jak wam wyszło? Czy nie żółty, podobny do próbnika, na jaki kolor kładłyście farbę, czy bardzo niszczy i czy wam włosy nie wypadały.....

Edytowane przez fisch1
Czas edycji: 2009-04-23 o 12:57
fisch1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-23, 13:32   #2616
fradza
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
to i ja pochwalę się moim blondem :d

naturalny kolor to szatynka ale schodziła na ten na zdjęciu z czarnych farbowanych ;d

włosy były w ciągu 4msc 3 razy rozjaśnianie i dwa razy farbowane - ludzie się dziwią jakim cudem nie spaliłam chociazby końców.. Ale jakoś się udało ;d chyba mam mega wytrzymałe włosy. Jak widać końcówki po czarnych to bardziej złoty odcień, różnicy tak bardzo na codzień nie widać ale ciąglę biję się z myslami czy warto to ściąć czy poczekać aż podrosną... W stanie są dobry i szkoda troche ;/

to co na zdjęciu to 1x rozjaśnianie plus joanna naturia srebrny pył. W sumie dążę do czegoś bardziej "szarego"
eyo to co ja widze to strasznie zniszczone włosy, na twoim miejscu scielabym troszke;/ naprawde nie pisze tego złośliwie

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
Ja nie twierdzę - ja wiem jakie są. To Ty twierdzisz, że powinny być zniszczone a ja wiem, że nie są. Widziałam już różne włosy po rozjaśnianiu - albo guma albo siano. Na ogól miekkie włosy nie są sianem chyba, że masz inne podejście do kwesti organoleptycznych.
Zniszczone włosy to ja miałam po farbowaniach na czarno + trwała - wypadałay, nie rozczesywały się i byłe porozdwajane. Skoro te tak się nie zachowują to niby czmeu ma twierdzić, że jest inaczej ?

A co do koloru - kolor jest nierówny bo końcówki były czarne wiec siłą rzeczy inaczej by nie zeszło - na codzień tego nie widać bo zwyczajnie na zdjęciach dużo bardziej widac różnicę ( różnica jak na foto, robione przy oknie)

* robiąc zdjecia telefonem na super jakość liczyć nie można
to co piszesz to nie jest argument, wierz mi, że miekkie włosy są sianem.Do tych włosów niepotrzebny jest super aparat,od razu widac postrzepione sianowate koncowki.Nie rozumiem dlaczego nie dajesz sobie powiedziec, ze sa w tragicznym stanie.Pozdrawiam
fradza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 10:36   #2617
arzdąc
Raczkowanie

GG do arzdąc

Hej dziewczyny Ostatnio tak sie zastanawiam(czytałam watek o stezeniach oxydantów tam tez zadałam pytanie ale nikt nie odpisał)
ja uzywam do rozjasniacza 12% oxydantu by uzyskac jasny blond na ciemno brazowych z natury włosach ale tak mysle moze zejsc na 9%towy i poprostu trzymac go dłużej i moze tak samo rozjasnil by mi włosy a nizszy to chyba mniej niszczy włoski? Wiecie cos na ten temat,zbliza sie farbowanie odrostów i mysle czy nie spróbowac tgo 9%.Prosze o radę
arzdąc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 10:43   #2618
yes
Zakorzenienie

spróbować zawsze można, choć ja mam ciemny blond z natury włosy i 9% woda nie rozjaśnia mi do ładnego blondu, tylko złoto-źółtego. . Ogólnie moje włosy się ciężko rozjaśniają (chyba mam mocny pigment)
Stary 2009-04-24, 12:42   #2619
aagusiaa88
Zakorzenienie

A ja mam pytanie czego wy uzywacie? Jakiej firmy
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 15:15   #2620
Kissmisiaa
Zakorzenienie

A ja stoję przed życiowym dylematem. Czy zrobić znów pasemka czy zafarbować się na jakiś konkretny blond. Korci mnie robić pasemka, a jednocześnie szkoda mi moich włosów. Podobają mi się odcienie z Garnier Color Naturals, a dokładniej podobają mi się dwa odcienie: 9.13 - Bardzo Jasny Beżowy Blond albo 9.1 - Bardzo Jasny Popielaty Blond. Mój kolor naturalny włosów to ciemny blond, aktualnie z pasemkami. Czy któraś z was farbowała się tymi odcieniami??

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2009-04-24 o 15:29
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-25, 06:40   #2621
arzdąc
Raczkowanie

GG do arzdąc

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
A ja stoję przed życiowym dylematem. Czy zrobić znów pasemka czy zafarbować się na jakiś konkretny blond. Korci mnie robić pasemka, a jednocześnie szkoda mi moich włosów. Podobają mi się odcienie z Garnier Color Naturals, a dokładniej podobają mi się dwa odcienie: 9.13 - Bardzo Jasny Beżowy Blond albo 9.1 - Bardzo Jasny Popielaty Blond. Mój kolor naturalny włosów to ciemny blond, aktualnie z pasemkami. Czy któraś z was farbowała się tymi odcieniami??
Kiedys na rozjasnione rozjasniaczem włosy uzyłam 9.13 b.j.bezowy blond i wyszedł własnie taki,ale na naturalnych włosach moze byc inny efekt.

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie czego wy uzywacie? Jakiej firmy
Ja uzywam rozjasniacza estetiq system i jak narazie 12% oxydantu
Stary 2009-04-25, 07:57   #2622
blooondii
Przyczajenie

i ja się dołączam
blooondii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-25, 08:05   #2623
yes
Zakorzenienie

ja wiele razy farbowałam/ rozjaśniałam włosy sama.
ale teraz postanowiłam, że będę chodzić prywatnie do fryzjerki [50 zł za farbowanie, ścięcie i modelowanie]

i wiem, że rozjaśnia 12% wodą + proszek rozjaśniający
Stary 2009-04-25, 08:17   #2624
arzdąc
Raczkowanie

GG do arzdąc

Ja farbuje sama i dałam za prof.rozjasniacz z oxydantem 50 zł i uzywam go z małymi przerwami na nieudane experymenty przez 2 lata i konca preparatu nie widac nawet połowy nie zuzyłam.Po experymentach zawsze do niego wracam i jestem zadowolona.Byłam raz dawno temu u fryzjera to tak mi spaliła włosy ze nie mogłam w lustro patrzec,wole farbowac sie sama,jest ładnie i bardzo taniutko
Stary 2009-04-28, 07:48   #2625
maallena
Przyczajenie

Dziewczyny proszę o poradę. Farbowałam włosy 6,0 z majirela i chociaż wyszedł jak brąz to teraz została z niego tylko zółto-złoto-zielona poświata jakby (brrr..) i teraz zamarzył mi się kolorek 9.11 lub 9.01 lub 8.01 czy jest szansa żeby to wyszło na 9%. moje naturalne to mysi jasny blond. Ale nie wiem, czy złapie pozostałość po 6,0 (to robiłam na 3% ) co myślicie??? da się??

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez arzdąc Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny
Moze któras z Was mi podpowiedziec czy włosy rozjasniane rozjasniaczem z 12% oxydantem (mają one żółty odcien i chodzi mi o zniwelowanie tej żółci) pokryje farba loreal VIKING chciałabym własnie uzyskac taki odcien jak na opakowaniu tej farbki a jak nie to jakiej powinnam uzyc byle by nie superrozjasniajacej bo dodatkowo wysuszy włosy.
Pozdrawiam.
miałam kiedyś takie zółte trochę po rozjaśniaczu samym (u fryzjera) i kupiłam płukankę eliminującą z marionu i chociaż umyłam tylko kilka razy to efekt był. Nie zaszkodzi spróbować no chyba, że to już przerabiałaś
maallena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-28, 08:05   #2626
marta301
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maallena Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o poradę. Farbowałam włosy 6,0 z majirela i chociaż wyszedł jak brąz to teraz została z niego tylko zółto-złoto-zielona poświata jakby (brrr..) i teraz zamarzył mi się kolorek 9.11 lub 9.01 lub 8.01 czy jest szansa żeby to wyszło na 9%. moje naturalne to mysi jasny blond. Ale nie wiem, czy złapie pozostałość po 6,0 (to robiłam na 3% ) co myślicie??? da się??
Nie ma szans żeby z poziomu 6 przejść na 9 bez rozjaśniania. Ja przechodząc z poziomu 7 na 8/9 miałam robione delikatne rozjaśnianie . W dodatku masz naturalny jasny odrost, który chwyci o wiele jaśniej niż reszta włosów. Proponuję zrobić to u fryzjera .
Stary 2009-04-28, 11:13   #2627
arzdąc
Raczkowanie

GG do arzdąc

Dziewczyny zrobiłam eksperyment,wyczytałam na jakims forum ze do rozjasniania ciemnych włosów wcale nie trzeba uzyc wody 12% tylko mozna nizsza i dłuzej trzymac tak tez dzis zrobiłam uzyłam do mojego rozjasniacza wody 9% a nie jak zwykle 12 -stki i trzymałam półtorej godziny po zmyciu rozjasniacza oczywiscie nałozyłam odzywki i spłukałam sam czubek głowy by nie miec niebieskich koncowek(bo robiłam same odrosty) płukanką celia(1 nakretka na pół litra wody) i mam cudowny kolor taki perłowo srebrny z tego wynika ze wcale nie trzeba takiego zrącego oxydantu za miesiac na odrosty spróbuje wody 6% moze i taka wystarczy trzymajac np 2 godzinki.

Mam do Was pytanie mam 2 litry oxydantu 12% towego i troche mi tego szkoda bo to duza ilosc , moze któras z Was wie czy mozna rozcienczyc oxydant tak by był 9% lub nawet 6% i czym to rozcienczyc jesli taka mozliwosc istnieje..?
Stary 2009-04-28, 12:57   #2628
agniesia blondi
Raczkowanie

witam wszystkie blondyneczki i przylaczam sie do waszego grona, a to moje wlosiska SN851307.jpg (94,3 KB
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SN851307.jpg (94,3 KB, 182 załadowań)
agniesia blondi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-28, 13:14   #2629
morelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arzdąc Pokaż wiadomość
Dziewczyny zrobiłam eksperyment,wyczytałam na jakims forum ze do rozjasniania ciemnych włosów wcale nie trzeba uzyc wody 12% tylko mozna nizsza i dłuzej trzymac tak tez dzis zrobiłam uzyłam do mojego rozjasniacza wody 9% a nie jak zwykle 12 -stki i trzymałam półtorej godziny po zmyciu rozjasniacza oczywiscie nałozyłam odzywki i spłukałam sam czubek głowy by nie miec niebieskich koncowek(bo robiłam same odrosty) płukanką celia(1 nakretka na pół litra wody) i mam cudowny kolor taki perłowo srebrny z tego wynika ze wcale nie trzeba takiego zrącego oxydantu za miesiac na odrosty spróbuje wody 6% moze i taka wystarczy trzymajac np 2 godzinki.

Mam do Was pytanie mam 2 litry oxydantu 12% towego i troche mi tego szkoda bo to duza ilosc , moze któras z Was wie czy mozna rozcienczyc oxydant tak by był 9% lub nawet 6% i czym to rozcienczyc jesli taka mozliwosc istnieje..?
Ciesze się, że pozbędziesz się tego zajzajeru. Włosy na pewno ci podziękują. Myslę, że można rozcieńczyć ale jeśli ma byc trwalszy efekt farbowania, to raczej nie wodą (jesli kon iecznie chcesz, można dodać ciepłej wody do utleniacza. Jeśli dodasz do dwunastki dziewiatkę (pół na pół), to wyjdzie ci dziesięć i pół. Musiałabyć wtedy rozcieńczyć znowu szóstką, ale będzie wtedy jakieś osiem%. Może mniej kosztowne bedzie kupienie tańszej szóstki ?

"Prawdziwe szczęście niewiele kosztuje; jeśli jest drogie, niedobrego jest rodzaju".
F.-R. Chateaubriand
morelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-28, 16:40   #2630
maallena
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marta301 Pokaż wiadomość
Nie ma szans żeby z poziomu 6 przejść na 9 bez rozjaśniania. Ja przechodząc z poziomu 7 na 8/9 miałam robione delikatne rozjaśnianie . W dodatku masz naturalny jasny odrost, który chwyci o wiele jaśniej niż reszta włosów. Proponuję zrobić to u fryzjera .
dzięki za odpowiedz odrostu jeszcze nie ma a myślisz, że mogłabym zaszaleć z 12% ? czy to zbyt duże ryzyko jak na samodzielne działanie? te moje włosy na poziom 6 to już nie wyglądają, miejscami widać już blond. mhmm sama nie wiem...
Stary 2009-04-28, 17:34   #2631
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesia blondi Pokaż wiadomość
witam wszystkie blondyneczki i przylaczam sie do waszego grona, a to moje wlosiska SN851307.jpg (94,3 KB
Widac, ze geste i zdrowe Czym je pielegnujesz?

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-28, 18:18   #2632
justpl
Raczkowanie

Witam serdecznie.
Myślę,że w gronie blondynek znajdę poradę co do moich włosów.
Mam naturalne ciemne blond włosy, czasami miałam robione jasne blond pasemka aby rozjaśnić kolorek. Teraz mam bardzo cienkie podniszczone prostowaniem i modelowaniem włosy.
Co byście poradziły do ich pielęgnacji ?.
PS: zastanawiałam się nad użyciem jakieś dobrej farby, bo włosy wtedy wyglądają na pełne życia i są lśniące, dobrze się układaj. Może wystarczył by mi dobry szampon pielęgnacyjny?, porządna odżywka...
Proszę o rade. PS: dołączam 2 fotki.1 w słońcu, 2 w zwykłym świetle.
Pozdrawiam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mojewlosy1.jpg (4,9 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mojewlosy2.jpg (4,1 KB, 84 załadowań)
justpl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-29, 13:32   #2633
agniesia blondi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Widac, ze geste i zdrowe Czym je pielegnujesz?
dziekuje,szczerze?wlasciw ie niczym,,,tzn wszystko z umiarem:jakis szampon(nie mam stalego, czesto zmieniam , gdy widze ze cos nie tak ze skora glowy) , odzywka najczesciej ze splukiwaniem-tez zmieniam, probuje rozne).Jakis czas temu uzywalam WAXA, skonczylam opakowanie i teraz przerwa.Wlosy bardzo poprawily swoj wyglad po odlozeniu na bok farby.Nie farbuje od roku(robilam de;likatne pasemka rozjasniajace), nie susze, i nie prostuje wlosow(nigdy tego nie robilam zreszta)-i uwazam ze to jest najlepsza pielegnacja
agniesia blondi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-29, 15:41   #2634
justpl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesia blondi Pokaż wiadomość
dziekuje,szczerze?wlasciw ie niczym,,,tzn wszystko z umiarem:jakis szampon(nie mam stalego, czesto zmieniam , gdy widze ze cos nie tak ze skora glowy) , odzywka najczesciej ze splukiwaniem-tez zmieniam, probuje rozne).Jakis czas temu uzywalam WAXA, skonczylam opakowanie i teraz przerwa.Wlosy bardzo poprawily swoj wyglad po odlozeniu na bok farby.Nie farbuje od roku(robilam de;likatne pasemka rozjasniajace), nie susze, i nie prostuje wlosow(nigdy tego nie robilam zreszta)-i uwazam ze to jest najlepsza pielegnacja
Chyba pójdę Twoim tropem i odłożę na dłuższy czas suszarke,modelarkę i prostownice...
Też chce mieć takie zdrowe włosy
justpl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-29, 16:39   #2635
marta301
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maallena Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedz odrostu jeszcze nie ma a myślisz, że mogłabym zaszaleć z 12% ? czy to zbyt duże ryzyko jak na samodzielne działanie? te moje włosy na poziom 6 to już nie wyglądają, miejscami widać już blond. mhmm sama nie wiem...
Nie, 12 % to stanowczo za dużo , mi fryzjerka robiła rozjaśniaczem z 3% oksydantem (!), też byłam w szoku jak się dowiedziałam . Rozjaśniacz nie był wcale długo trzymany a włosy rozjaśniły się do jasnożółtych, miejscami aż prawie białych. Poza tym mniejsze stężenie oksydantu dłużej trzymanego na włosach jest dla nich lepsze niż wyższy oksydant krócej trzymany .
Stary 2009-04-29, 16:43   #2636
chojrak123
Przyczajenie

mam nadzieję, że mogę zapytać w tym wątku... jak uzyskać mniej więcej taki kolor na baardzo jasnym chłodnym blondzie? chciałabym wrócić do swojego naturalnego koloru- bardzo zbliżonego do tego, dlatego chcę nałożyć farbę przy której odrost praktycznie nie byłby widoczny, z góry dzięki i pozdrawiam wszystkie blondynki!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez_tytułu_3.jpg (24,2 KB, 160 załadowań)
chojrak123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-30, 19:36   #2637
asiaTM
Rozeznanie

POMOCY ! ! :/

rozjaśniłam dziś włosy 12% oxydantem i.. od góry wyszedł mi blond a dalej taki bardziej miedziany (od góry naturalne dalej były farbowane) ...
czy jest szansa żebym położyła na to jakiś blond TYLKO JAKI? żeby całe były blond?

kupiłam Loreal Excellence kolor 7 Blond (moze ktoś nim robił?)
ale tak teraz patrze że troszkę ciemny i wolałabym coś jaśniejszego..

Edytowane przez asiaTM
Czas edycji: 2009-04-30 o 22:45

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-01, 11:53   #2638
maallena
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marta301 Pokaż wiadomość
Nie, 12 % to stanowczo za dużo , mi fryzjerka robiła rozjaśniaczem z 3% oksydantem (!), też byłam w szoku jak się dowiedziałam . Rozjaśniacz nie był wcale długo trzymany a włosy rozjaśniły się do jasnożółtych, miejscami aż prawie białych. Poza tym mniejsze stężenie oksydantu dłużej trzymanego na włosach jest dla nich lepsze niż wyższy oksydant krócej trzymany .
mam nowy pomysł doszukałam się na forum o majiblondzie, że na 9% można spokojnie zrobić sobie blondzik na głowie taką np 900S czy czymś innym z tych rozjaśniających stosowałaś kiedyś?? tylko jakoś tak się boję, że wyjdzie mi coś dziwnego może bezpieczniej będzie strzelić sobie u fryzjera balejaż i potem na to (oczywiście po odczekaniu i waxie ) nałożyć coś z majirela 9,01 lub 9,11 albo 9,1 bo mniej więcej takie mam naturalne. jakie to szczęscie, że mamy wizaz i takie mądre dziewczynki jak Ty dzięki za pomoc

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez asiaTM Pokaż wiadomość
POMOCY ! ! :/

rozjaśniłam dziś włosy 12% oxydantem i.. od góry wyszedł mi blond a dalej taki bardziej miedziany (od góry naturalne dalej były farbowane) ...
czy jest szansa żebym położyła na to jakiś blond TYLKO JAKI? żeby całe były blond?

kupiłam Loreal Excellence kolor 7 Blond (moze ktoś nim robił?)
ale tak teraz patrze że troszkę ciemny i wolałabym coś jaśniejszego..
asiaTM robiłam tym włosy (poznaje po pani na opakowaniu ) i u mnie każdy ze sklepowych blondów wychodzi na brąz, a najgorsze jest, że spiera się na rudo-zielono-złoty odrosty po rozjaśniaczy mogą Ci wyjść na zielonkawo. ja się tak nie znam jak dziewczyny tutaj, ale jak nakładałam na rozjaśniane włosy sklepowe średnie czy ciemne blondy to zawsze był taki nawet ładny brąz, ale potem okropnie się spierał i szybko. może spróbuj taką farbę, która wyeliminuje miedź - dziewczyny pisały jaki numerek po przecinku za to odpowiada. powodzenia
Stary 2009-05-02, 09:41   #2639
asiaTM
Rozeznanie

za pozno nalozylam juz wczoraj w sumie to taki rudy blond wyszedl..
przynajmniej nie są zielone

edit...

Mam teraz coś takiego jak bym mogła z tego zrobić blond ?
tylko kolejne spotkanie z rozjaśniaczem ??
Czy może jakąś farbę by tylko wystarczyło nałożyć ?

Edytowane przez asiaTM
Czas edycji: 2009-05-05 o 21:04
Stary 2009-05-02, 13:36   #2640
chojrak123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez chojrak123 Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że mogę zapytać w tym wątku... jak uzyskać mniej więcej taki kolor na baardzo jasnym chłodnym blondzie? chciałabym wrócić do swojego naturalnego koloru- bardzo zbliżonego do tego, dlatego chcę nałożyć farbę przy której odrost praktycznie nie byłby widoczny, z góry dzięki i pozdrawiam wszystkie blondynki!
może mógłby jednak ktoś coś doradzić? byłabym wdzięczna

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...&d=1241019768- zdjęcie

Edytowane przez chojrak123
Czas edycji: 2009-05-02 o 13:37
chojrak123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości