|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Raczkowanie
|
Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wax na pewno kupie, choc keidys stosowalam i nie bardzo mi pomagał, ale sproboje jeszcze raz moze dluzsze stosowanie przyniesie jakies efekty. Olej kokosowy gdzie go dostane? Moze na allegro? \ Co do mojego przejscia do blondu... Bylam wczoraj u fryjzjera. Oczywiscie zobaczyl moje wlosy stwierdzil, ze naprawde sa zniszczone, ze boi sie nawet pasemek zrobic, ale w koncu zrobił mi pasemka a reszte pasemek ciemny blond tak zeby wlosy jakos wyglądały. Oprócz tego podcial mi wlosy pocieniował, wyciąl wiekszość popalonych włosów dosyć skrócił. A dzisiaj siedze już na głowie z Palette XXL czysta platyna. Jak narazie włosy są zółciutkie. Rozjaśnily sie niezle.. Będę miala żółtego kurczaka ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dagirll olej kokosowy dostaniesz w sklepach z ziołami lub ze zdrową żywnością. Daj znać jak Ci wyszło to farbowanie włosków i czy jesteś zadowolona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok w takim razie poszukam gdzieś w jakims sklepie zielarskim. Dzisiaj kupiłam sobie Wax, zaczne troche włosy kurowac. A włosy mam w kolorze pomarańczy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
czy slyszałyscie coś o farbie CC?
to jakas porządna farba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Raczkowanie
|
Która farba jest lepsza? Garnier 100% color, czy Loreal?
Mi po Garnierze włosy zaczęły masowo wypadać... Co myślicie o Lorealu?
![]() |
#2677 |
Raczkowanie
|
moniek
naprawde :O moja mama juz od jakiekos czasu jej uzywa i jest ok , ja ostatnio tez farbowalam garnierem i jest super , wogole fryzjeri go polecaja ;x ale to zalezy od wlosow ;x loreal niby tez nie niszczy wlosow , wiec sprobuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
Raczkowanie
|
No właśnie też się zdziwiłam, bo wcześniej robiłam pasemka u fryzjerki ( rozjaśniaczem) i włosy mi nie wypadały...
Kiedyś też malowałam włosy różnymi farbami, a teraz skusiłam się na Garniera- bo czytałam opinie i nikt nic takiego nie napisał, więc sama nie wiem... Dlatego też pomyślałam o lorealu i sama nie wiem ![]()
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest wiosna dlatego ci wypadają włosy. Kup sobie jakieś witaminy i maski regenerujące i powinny po pewnym czasie przestać wypadać. A jak nie to idź do dermatologa. Ja od marca straciłam połowę swoich włosów. Chociaż mi się tak wydaję a wypadają masowo. Ja zamiast Garnier 100% color kupiła bym Garnier Color Naturals. Świetnie odżywiają włosy.
![]() |
![]() |
#2680 |
Rozeznanie
|
Kissmisiaa -->a jakiego garnier color naturals uzywalas- jaki blond?
![]() |
#2681 |
Wtajemniczenie
|
Garnier Color naturals sa naprawde lagodne
![]() ![]()
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
No nie wiem, czy to z winy wiosny. Fakt wypadały mi włosy, brałam różnego rodzaju suplementy, wcierki itp i przestały. Ale jak tylko pomalowałam włosy od razu zaczęły mi strasznie wyłazić....
![]() |
#2683 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a czy któraś z Was ma taki kolor włosów?
![]() Bardzo mi się podoba, nie wiem jak profesjonalnie jest, to odcień blondu, marze o takim.. Chyba wybiore sie do fryzjera.. Moze ktoras z Was ma taki kolor, albo zblizony?
![]() |
#2684 |
Raczkowanie
|
Kupiłam dzisiaj farbę loreal silver blond p01. Farbował ktoś włosy tą farbą? Ja jeszcze trochę muszę poczekać z farbowaniem bo tydzień temu farbowałam garnierem 111 i tam gdzie miałam włosy rozjaśniane wyszły szare wpadające w błękit a odrosty wyszły trochę żółte. Poczekam trochę na odrost i dopiero zafarbuję
![]()
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
No to się przyłączam do Blondyneczek Wizażowych
![]() Uwielbiam blondy, te farbowane (kilka razy już farbowałam różnymi odcieniami blond) jak również podobają mi się te naturalne... Ja mam naturalnie blond włosy. Dość jasne. Raczej popielate (?) ![]() Czasem kusi mnie by pofarbować na jeszczeee jaśniejszy kolorek jakąś platynę lub "srebro" ale niektóry mówią że ten mój jest i tak jasny i powinnam przy nim zostać. A teraz zdjęcia (niestety komórką) i moje naturalne włosiska ![]() ![]() 1 zdj. - mój blond przy świeci słońce 2 zdj. - mój blond w cieniu
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2009-05-22 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Rozeznanie
|
moze ktoras z dziewczyn uzywala tej farby? (tego kolorku) i moglaby opisac wrazenia
![]() P.S. widzialam sporo pozytywnych opini na innych stronach, a na KWC ma bardzo niska ocene... tylko dziewczyny w wiekszosci wypowiadaly sie o ciemniejszych kolorach...
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
mi podobny kolor do tego z drugiego zdjecia wychodzi po lorealu stockholm, tylko ze ja schodze z ciemnych wlosow wiec koncowki sa troszke ciemniejsze, ale ogolnie jestem zadowolona z tej farby i mimo iz nie jest rozjasniajaca to z kazdym farbowaniem sa coraz jasniejsze ale wlasnie taki lekko karmelowy blond, wstawiam fotke ale w rzeczywistosci sa jasniejsze niz na zdjeciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 |
Rozeznanie
|
moje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
Przyczajenie
|
hej
Mam taki sam blond jak ostatnio wklejone zdjecie-taki platynowo popielaty mozna powiedzieć,tylko że moje są za łopatki-rozjaśniam najsilniejszą wodą 12 % dodaną do rozjaśniacza Platin ...z natury mam taki mysi polski popielaty blond...taki jak Agata Paskudzka...i do takiego koloru bym chciała bezboleśnie wrócić....jak to zrobić dziewczyny??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje stockholmem robilam wlosy kiedys i mialam zupelnie inny kolorek.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
no w sumie tak najlepiej bo fryzjer dobierze ci kolor uwzgledniajac stan wlosow i takie tam, a wiadomo jak to drogeryjne farby na kazdej glowie inaczej, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, ja tez schodze z ciemnych włosow, najpierw poszlam na pasemka, po swoich nie udanych, zrobil mi pare tylko pasemek pierwsza warstwe niestety wyszlam "ciemniejsza" niz przyszlam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Przyczajenie
|
dziewczeta!ja mam takie pytanko.czy robila ktoras z was wloski garnierem nutrisse odcien 89?
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- ja tez wlasnie chcialam sama pokombinowac..hhehe.prosz e o opinie o tej farbie.ja mam naturalny kolor taki szary sredni blond.niewiem w sumie co to za kolor ![]() ![]() to moj kolor wloskow a to jest ta farbka.jak myslicie nie zrobi mi rudosci na klaczkach?rozjasni je?ja mam w sumie podatne wlosy na farbowanie.czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi ![]() Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2009-06-06 o 11:02 Powód: Post pod postem, korzystaj z opcji edycji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2695 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomalowałam dokładnie tą farbą włosy ok. mies. temu. Ciężko jest mi cokolwiek napisać, bo jestem naturalną brunetką i kolor mi wyszedł taki rudo blondowy ![]() Nie jest źle, ale reszta włosów była wcześniej rozjaśniana u fryzjera i jest jaśniejsza ![]() Zresztą po Garnierze zaczęły wypadać mi włosy, więc sama nie wiem...
![]() |
![]() |
#2696 |
Rozeznanie
|
dziewczyny w zalaczniku widzicie jaki mam kolor włoskow
chcialam pofarbowac blondem. oczywiscie nie uzywajac rozjasniacza bo chce tylko o kilka tonow włoski rozjasnic a nie całkowicie. czy chwyci na moj kolor w ogole ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A, to jest Twój naturalny kolor? Wydaje mi się, że łatwo sie rozjaśni, choć mam wątpliwości czy uda Ci się o kilka ton rozjaśnić włosy samą farbą. Najlepsza rada - udaj sie do dobrego fryzjera, na pewno zrobi Ci kolor jaki pragniesz, bez nie potrzebnego ryzyka spalenia włosów ![]()
![]() |
![]() |
#2698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w rzeczywistosci troche jasniejszy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2699 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
![]() |
#2700 |
Zadomowienie
|
Pomocy! z natury mam ciemny blond, lecz farbuje je od paru lat na jasny blond a raczej mam balejaż lecz zlewa sie na jeden kolor. Ostatni raz bylam u fryzjera w marcu i mam prawie 5 cm odrostu. Dziś kupilam sobie farbe: Schwarzkopf Pallete kolor C10 (platynowy blond)http://www.skapiec.pl/img/443584-140...blond-c10.html
Chciałabym zaczać farbowac na jeden kolor wlosy, ale sie boje...niewiem czy wybralam dobra farbe ![]() ![]() wlosy.jpg
![]() Edytowane przez n-nika Czas edycji: 2009-06-05 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.