![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bon Prix
Witam
Dziewczyny mam do Was pytanko: Czy ktoś zamawiał ostatnio ubrania z Bon prix?? Zamówiłam wczoraj z katalogu (zamawiłam internetem) Nastepujące ubrania: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c....3.1.&pr=30 687 http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...33.1.&pr=28 834 http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...30.1.&pr=31 767 Kupił ktoś je ?? Zasatanawia sie nad jakością bo różne opinie na temat ubrań z bon prix słyszałam ![]() Kupujecie w Bon PRIX?? Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Często zamawiam z katalogów wysyłkowych , również i ciuszki z Bon Prix i sobie to chwalę.
Denerwuje mnie bieganie po sklepach, marketach, po prostu nie lubię tego, a takze często nie ma tego , czego bym chciała, nie lubię byc ubrana w seryjnych ciuszkach a na firmowe nie zawsze mnie stać. Wiadomo ,przesyłka kosztuje , jednakże policzyć czas i koszty przejazdu , to sądzę , że na jedno wychodzi. Co mogę doradzić z własnego doświadczenia , nalezy wybrać mniejszy rozmiar niż nosimy i wiecej niż jedną sztukę , wybierajac z kilku aktualnych katalogów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Mnie już od dawna kusi, dużo ładnych rzeczy tak w katalogu mają jak dla mnie
![]() ale się boję że ciuszki nie będą dobrze leżeć :/ dzięki wam już wiem że jak coś to rozmiar mniej zamawiać... może kiedyś wreszcie się przełamię, jednak ja lubię latać po sklepach i zobaczyć wszystko na żywo i 'zmacać' materiał :P Jak się zdecyduję to się pochwalę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Zamawiałam trochę rzeczy z bon prix i nie wiem czy po prostu miałam pecha, bo ilekroć zamawiałam bezpośrednio, zawsze robiłam zwrot, natomiast jak zamawiałam na allegro byłam zadowolona
![]()
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No te dosyłki też mnie strasznie denerwują! Czasem tą "najważniejszą" rzecz dostaję na końcu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Czy ktoś ostatnio robił zakupki w bon prix??
I jak wrażenia?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny. z czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia zwizane z posciela z bon prixa? Jak z jakoscia? Jak sie zachowuje po praniu? Czy podane rozmiary sa dokladne? I w ogole jakies opinie...
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
podrzucam
przysłali na katalog. prawie cały pokreśliłam, bo jest masa fajnych rzeczy. Boję się tylko, że wyślą mi beznadziejny rozmiar albo jakąś szmatkę ![]() kupiłabym spodnie za 34,90 ALE... ![]() czy któraś z Was jest teraz w temacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jaki rozmiar zamówiłaś? wysłali dobry rozmiar? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
kurdę
![]() jak zamawiacie w bon prix? wg swojego rozmiaru rzeczywistego czy wg ich rozmiaru? ![]() normalnie noszę 38, a wg ich rozmiarówki powinnam mieć 42 i boję się ryzykować... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ja noszę 36/38 i zamawiam zawsze ten mniejszy rozmiar lub najmniejszy 34 czasem jest.
Alufa co do swetra to zamówiałam 36/38 i jest na mnie dobry. Na resztę rzeczy czekam już prawie 2 miesiące ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
ja noszę 38 i zamawiałam 36/38, albo 36 (zależy jaki rozmiar był) i rzeczy są dobre, nawet dość luźnawe.
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
ok
dzięki za odpowiedzi ![]() czekać 2 miesiące na przesyłkę to już MEGA przesada! ![]() kusi mnie sweter taki jaki zamówiła Seona, ale jeśli jest szansa, że będę czekała na niego 2 miesiące to chyba podziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Czytam i czytam i widzę,ze dość często te przesyłki od nich przychodza późno
![]() Upatrzyłam sobie tam sukienkę i strasznie ją chcę, tylko teraz mam wątpliwości, bo jak przyjdzie za późno? Kupowałyście tam sukienki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Druga jest super, taka czarna bez pleców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mi się podoba ![]() ale mi chodzi o inną... trochę się boję,bo jak będzie za duża, to ja jej nie założę- nie zakładam nic chociaż trochę luźnego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Nie czytałam całego tematu, tylko tak teraz siadłam z katalogiem, przyjrzałam się ostatniej stronie - imię i nazwisko, numer ewidencyjny... No właśnie, skąd oni mają moje dane i z jakiej racji dostaję ten katalog, skoro nigdy nic od nich nie zamawiałam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
w wielu miejscach wyrazasz zgode na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach marketingowych, nawet nie wiesz przez ile firm to przechodzi
![]() czy ktos zamawiał moze te spodnie: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...11.1.&pr=30396 czekam na 34 ale sie chyba nie doczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Ja właśnie czekam na moją paczkę, kupowała,m poraz pierwszy i od razu zapisałam się do klubu. Moja kuzynka zamawia widziałam ciuszki i są świetnę tyle że ona to chudzinka i te 34 są lekko za duże
![]() Zamówiłam tunikę,sukienkę, dwa topy i bluzkę z drugą, nie wiem jak to określić ![]() Normlanie noszę 38/40 zamówiłam 36/38 i jetem ciekawa tej rozmiarówki. Dam znaćjak dostanę paczuszkę, póki o czekam na nią 9 dni więc jeszcze mają czas ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
o booszz co wy mówicie z tymi przesyłkami
![]() ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Cassie24 a jaką sukienkę zamawiałaś?
![]() jak dostaniesz te rzeczy to się pochwal jak wyglądają itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Cyska wg regulaminu to od 7-21 dni.
Pochwalę się jak dostanę paczuszkę razem ze zdjęciami i ewentualnymi uwagami ![]() Ja kiedyś zamawiałam z Otto, paczkę ze strojem kąpielowym zamawiałam w marcu dostałam w lipcu i to po przebojach i setkach tlefonów do ich firmy. Na allegro kupowałam namiętnie ale teraz jak czytam ceny wysyłek to oczopląsów dostaję. Przypuścmy zestaw 10stringów za 12zł dawniej wysyłka 4,5 teraz 10zł bo wysyłają paczką. Doszłam do wniosku że zakupy na allegro się nie opłacą. Jestem ciekawa jak to będzie z tym BonPrix bo szczerze przy dwójce małych dzieci nie mam ani czasu ani ochoty biegać po sklepach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przyszedł mi sweterek i była dołączona kartka o treści:
bla blaa....dostarczenie zamówionych przez Państwa artykułów może jeszcze trochę potrwać, gdyż chwilowo nie posiadamy ich na skladzie. Nie chcąc kazać Państwu czekać postanowiliśmy dostraczyć podobny artykuł z innego materiału..... i co to ma znaczyć ?!? to chyba troche nie fair... co to za wysyłanie PODOBNEGO artykułu... chociaż muszę przyznać że gdyby nie ta kartka to bym sie nie zorientowała ![]() Dostalyscie kiedyś coś takiego? bo to pierwsze zdanie troche brzmi jakby mieli mi dosłać ten dobry sweter.. ale szczerze to nie wierze aby w czasie oczekiwania na przesylke zabawiali mnie innymi swetrami ![]()
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Tego właściwego pewnie nie dostaniesz ,chyba że odeślesz ten który Ci przysłali .
Firma chciała być uprzejma i żebyś długo nie czekała przysłali Ci podobny ,z tym że odsyłanie to będzie koszt paczki do nich ze sweterkiem którego nie zamawiałaś plus koszt ich wysyłki do Ciebie czyli mierzenie niechcianego sweterka to ok 20zł .
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Dostałam dzisiaj paczuszkęz BonPrix
![]() ![]() Okrecz oczekiwania od dnia złożenia zamówienia trwał 13dni. Acha mają mi do 4 tygodni dostałać topy na ramiączkach ale z tym mi się akurat nie spieszyło ![]() Po dzisiejszej dostawie doszlam do wnoiosku że będę częściej u nich kupować ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Raczej tego co zamawiałaś nie dostaniesz. Ale najlepiej tam zadzwoń i zapytaj. Edytowane przez cassie24 Czas edycji: 2010-11-06 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że sweter mi sie podoba i nie chce mi sie robić z tego halo, ale jak by bylo inaczej to ja bym im tam już zrobiła rozróbe ![]() Choć materiał jest taki sobie.. bardzo cieniutki, prześwitujący i rozciągający sie.. zobaczymy po praniu co z tego będzie.... Cassie raczej nie na wyprzedaży.. nic takiego nie jest napisane...
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-02-17 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.