|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: BIAłYSTOK, wątek zbiorczy - gdzie znajdę...
Cytat:
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Na Madro.
|
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja znam te czasem się rozgladam: ![]() - Centrum odzieży używanej - na Ciepłej, koło MAdro w "Okrąglaku",zaraz za MAdro po tej samej stronie. - Nad dworcem pks - no i jak sie idzie ul.Jurowiecką w strone Białostoczku mijamy ulice Ciepłą i tuz na rogu jest szmateks<niedawno go odkryłam tam są też ksiazki w obcym <chyba angielskim nawet widziałam>- Fatałaszek na Zwyciestwa, obok niego jets też drugie wejście z ciuchami - Anka bis, i w strone Waszyngtona na pzreciwko Mc Dacka <nie dworzec>- W Trzech kłosach są dwa ciuchowe sklepy jeden na górze Gwoździej, drugi w piwnicy ![]() no i na Słonecznym stoku są budy dokłądnie to Sikorskiego chyba jest - Nad Rossmanem na Jurowieckiej jest chyba z 5 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja jeżdze na Madro ale zeby w hali po lewej?hmm tam kiedyś było ale teraz nie ma jak dobrze widizałam.. jachodze zaraz za te stoiska ...wchodzimy idziemy prostoo mijamy wszystkie..a co wam bede mówić :P gazety sa tez w Rzemieślniku na Sienkiewicza przy przystanku na pzreciwko Adamby Rzemieślnik róg Pałacowej i Warszawskiej na 1 piętrze jak pamiętam. |
|||
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podpinam sie! szukam stroju ceny sa kosmiczne takie w miare ktore wygladaja dobrze zaczynaja sie od 60 -150zl, ja akurat chce wydac najmniej czyli gora te 60 i nie moge nigdzie znalezc, ale wiesz co sweet megi w sumie teraz sporo promocji jest, ja sie przelece dzis do new yourkera i hmu to dam znac, powiem Ci ze jeszcze widzialam w carry za 35zl, nawet taki jak chcialam bo wiazany na szyje i miseczki porzadne ale kolory takie w ciapki jakies. dam znac jak cos zobacze ale tez czekam na odp dziewczyn moze ktoras cos widziala lub kupowala? ja mam zaledwie 2tyg na kupienie stroju. a co do starszych gazet sa jeszcze na piasta w budkach ;-) blisko biedry i lewiatanu, biale budki, kilka ich jest i w srodku wlasnie gazety chociaz nie duzy wybor ale ja znalazlam cos dla siebie
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2010-07-01 o 16:35 |
|
|
|
|
#3611 |
|
Konto usunięte
|
ja stroje kupuje w lumpkach hehe ale nei w bialym
![]() piore je 3 razy, prasuje i smigam, wam tez polecam pszukac po 2nd handach |
|
|
|
#3612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W carry znalazłam fajny, ale kurde, juz go nie ma;/ tzn widzialam w białej, został jedyny rozmiar i to bylo chyba z 3 tyg temu, w carefourze nie ma juz, nie wiem jak na produkcyjnej. Był taki w pasy... z fajnym stanikiem wlasnie. w h&mie bylam jakis tydzien temu i powiem Ci szczerze ze nie ma nic fajnego ( przynajmniej dla mnie), ciekawe czy cos jest fajnego w calzedonii w bialej? niby fajne maja w kolekcji, ale boje sie ceny bombowej;/slyszalam tez o lumpkach, kolezanka mi doradzala, tylko nei wiem gdzie? pracuje teraz i nie mam zbytnio czasu zeby latac po 10 lumpkach i nic nie znalezc...;/ POWIEDZCIE CZY COS JEST NA STOISKACH PRIMARKU. facet mial na allegro taaaki moj wymarzony stroj z primarka, ale neistety licytacja i sie troche spoznilam;/ |
|
|
|
|
#3613 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio kupiłam strój kąpielowy za 30zł w kontri na ul. Białówny. Mają swoją stronę internetową i stamtąd zamówiłam kilka rodzajów, następnego dnia poszłam zmierzyć i wybrałam jeden
Lubię ten sklep za duży wybór, zwłaszcza staników wąskich pod biustem, często mają promocje i złożenie zamówienia nie przesądza o jego kupnie- można mierzyć do woli i się decydować
|
|
|
|
#3614 |
|
Przyczajenie
|
wiecie gdzie mogę zrobić badania do prawa jazdy kat. b?
|
|
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wlasnie slyszalam o kontri i wypatrzylam sobie tam jeden akurat za 60 zl, widzialam za mniej ale nie podobaly mi sie bo byly zwykle. Ale moze w realu wygladaja inaczej, przejde sie tam w poniedzialek moze i popatrze pomierze, zobacze co tam maja dobrego.
w new yourkerze wlecialam na chwile bo bylam moment przed zamknieciem i sie przerazilam same majtki 40zl stanik oddzielnie tez tyle.. jeszcze na dodatek takie wiesniackie tragedia.
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
W fatałaszku na zwycięstwa można kupić stroje kapielowe na wagę(30 zł za kg) jak sie dobrze poszuka to można coś ciekawego znaleść ja za swoj zapłaciłam 3 zł
|
#3619 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny kiedy są dostawy w lumpku w 3 kłosach?
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie znajdę ręczny mikser? i w jakiej cenie?
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
tragedia! pimpkie, crop, owszem przecenione- wychodzi jakies 40zl ale sa tragiczne, w carry.. no juz troche lepiej cena 35zl wszystkie, sa w miare i sa straszne niektore, ale ja sobie nie znajde, moj biust nie miesci sie w L i musze jakies usztywniany
|
#3622 |
|
Rozeznanie
|
sklep Kontri jest prawie na rogu ulicy malmeda i białówny, obok sklepu Puchatek, radzę tylko zrobić zamówienie, bo nie mają wszystkiego na sklepie
mój strój jest niby zwykły (kosztował 30zł), bo jest jednolity, jednak ma piękny turkusowy kolor i taki trochę mieniący się materiał (blasku nie było widać na fotkach w necie) dziewczyny piszą o lumpkach, co prawda wychodzi tanio, ale trzeba mieć dobre oko by coś wypatrzyć (w sumie zwiększa radość zakupu ), ale osobiście nie czułabym się komfortowo w bieliźnie, którą ktoś już miał na sobie.powodzenia w zakupach
|
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
kolezanka mi mowila o jednym lumpku, w ktorym kupila sobie b. fajkny stroj i na pewno nie byl on uzywany, po prostu byly to koncowki kolekcji. mial jakies wybrakowania, ale to jakis jeden cekinek, ktorego przeszyla z innego miejsca. pewnie ja nie bede miala takiego szczescia, zeby znalezc jakis fajny w przyzwoitej cenie. Mi sie podobal 1 w croppie i jak cos to juz chyba kupie ten...
|
|
|
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
W którym miejscu na madro znajdę stoisko z kosmetykami?
|
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a może widzialyscie gdzies jakies przeceny na torebki? albo gdzie mozna jakas fajna za niewielkie pieniadze?
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
- idąc na hale po lewej stoi babka z jurowieckiej<co miala perfumy widać lakiery>
-potem na hali po lewej jak wchodzisz pierwszymi drzwiami skręcasz w pierwszą alejke i zaraz druga czy trzecia budka< ana pzreciwko są korale,kolczyki > -tzrecie idąc alejka na hale po prawej stoi babka z perfumami i jest kolorówki troszke<ale ta babka dla mnie jest strasznie niesympatyczna >sweet megi pojęcie "niewielkie pieniadze" jest względne dla niektórych np 70zł to tanio dla innych drogo wracając do tematu największy wybór to chyba na ryneczkach( na Wierzbowej, Madro, KAwaleryjska> jest w czym wybierać i cenowo od 35 w zwyż...w DEichmanie mam jedną upatrzona ale szkoda m i 70 zł..ech....ejMala widziałam taki w Carrefourze na Zielonych Wzgórzach
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam stroj w fatalaszku za 5 zl ;P taki nic specjalnego zwykly czarny, nowy ale pomyslalam ze skoro pasuje i 5 zl to nie ma nad czym sie zastanawiac, i torebki tam tez byly-kilka, moze cos dla siebie znajdziesz, ja w koszu wygrzebalam fajna za 15zl tylko musze pasek dokupic jakis i bedzie gitara
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co pamiętam kiedyś kupowałam sobie od czasu do czasu Avanti na Madro i było chyba za 1,5zł a tu na Wierzbowej za 1zł ;D Jest różnica! Nie wielka ale jest. W porównaniu co w kiosku kolporterze itp 4,5zł... Fakt że po miesiącu się ogląda ją ale...
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny za odpowiedzi dotyczace torebek i strojow
pewnie skusze sie na ryneczek lub pojde na latwizne - allegro
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Kiedyś było tego pełno na jurowieckiej.

tragedia.