|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: BIAłYSTOK, wątek zbiorczy - gdzie znajdę...
hej dziewczęta
być może taki temat już był poruszany ale nic nie znalazłam. Wiecie może gdzie w Białymstoku można kupić oryginalne buty Emu? Byłam w Heavy Duty w Białej i Alfie ale nie mają mojego rozmiaru Zostaje chyba Allegro, jednak wolałabym w sklepie bo można przymierzyć i zobaczyć jak leżą na nodze. proszę o odpowiedź
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoje w tamtym roku właśnie tam kupiłam, w tym roku jest jeszcze więcej modeli do wyboru
|
|
|
|
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Orientujecie się gdzie teraz jest w promocji karnet do solarium lub gdzie warto iść?
I gdzie mogę kupić taką wodę perfumowaną http://merlin.pl/Pierre-Cardin-Pour-...19,549564.html. wcześniej widziałam ją w centralu a teraz już nie ma jej Edytowane przez mrowkan Czas edycji: 2010-12-06 o 09:49 |
|
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
widziałyscie gdzieś może w ostatnich dniach krem johnon's do twarzy,taki w różowym opakowaniu(słoiczku)? tam gdzie zawsze kupowałam nie ma go od dłuzszego czesu i tak sie zastanawiam, że moze go wycofali?
|
|
|
|
#4865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4867 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny na kawaleryjskiej sa takie kurtki prawie do kolan ze sciagaczami w roznych miejscach. Stois jest kilka - cena to 450zł za kurtke .Prosba do kobitek (ktore sa lub byly lub je maja ) jak je oceniacie ? z czego one sa? oplaca sie je kupic?
a wogole gdzie moge kupic jakas ciepla kurtke dluga na promocji? ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- pisal ktos prace dyplomowa lub magisterska na temat zwiazany z wyceny nieruchomosci? prosze o odzew na pv ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Chodze do "Żaru tropików " na waryńskiego 2. Polecam to solarium ze swojej strony -szczegolnie kabine nr 7. W karnecie 6-te opalanie gratis i rabat 10% na karnet.
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
nokia - kurtka za 450 jest pewnie puchowa, sama sprzedaje puchowe długie płaszcze na kawaleryjskiej [kolor grafit i beż]. Towar jest z Polski [firma Lemontion], szefowa chodzi już któryś rok z rzędu a kurtka nie dość, że mało zniszczona i wygląda dobrze to i puch prawie na miejscu. Także polecam, jeśli chodzi Ci o tą konkretną.
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
mam takie pytanko
Orientujecie się czy może te torebki sylwestrowe z Deichmanna i CCC są później przeceniane czy nie mam co na to liczyć?
|
#4870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4871 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
Bo właśnie zastanawiam się czy lepiej iść na staż z urzędu pracy za 740 zł miesięcznie i mieć wolne weekendy czy pracować w butiku za 1000 zł (strasznie mało ;/ myślałam,że co najmniej z 1200 zł dają). A powiedz mi jeszcze czy jako pracownik masz jakieś zniżki na ubrania z tego sklepu??
|
|
#4873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() są jeszcze gdzieś ? |
|
|
|
|
#4874 |
|
Raczkowanie
|
Zamawiała któraś z was na allegro takie spodnie:
http://allegro.pl/spodnie-alladynki-...346390484.html lub http://allegro.pl/l-67-spodnie-harem...344122877.html Pewnie jakościowo nie bardzo? Gdzie indziej moge takie kupić? W galeriach pewnie kosztują150-200? |
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy przegapiłaś moją odpowiedź czy nie ale powtórzę że są na rynku kościuszki w sklepie Justyna
![]() |
|
|
|
#4876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W googlach "wyskakuje" jakaś gin. dr Fogiel z Warszawy- mam nadzieję, że to nie ona, i że nie wyjechała![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Aha, i dzwoniłam do dr Kamińskiej, dermatolog z ul.ogrodowej (którą kilka dziewczyn polecało tu na forum), żeby się umówić na wizytę... Wolny termin dopiero w II połowie lutego;( Szkoda, że do tych lekrzy tak długo trzeba czekać.... |
|
|
|
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4879 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]
Ale nie krzycz na mnie. ;P ehhehe Bo właśnie zastanawiam się czy lepiej iść na staż z urzędu pracy za 740 zł miesięcznie i mieć wolne weekendy czy pracować w butiku za 1000 zł (strasznie mało ;/ myślałam,że co najmniej z 1200 zł dają). A powiedz mi jeszcze czy jako pracownik masz jakieś zniżki na ubrania z tego sklepu??[/QUOTE] Nie wiem czy się liczy moje zdanie ale wydaje mi się że lepiej żebyś poszła na staż!może kasa mniejsza ale po nim mozliwe że dostaniesz etat. Na twoim miejscu własnie bym tak zrobiła a dopiero potem ewentualnie szukała pracy w galeri. Przechlapane jest pracować w weekendy nie oszukujmy się. Fakt masz w tygodniu wolne, jednak co wolny weekend to wolny. W moim przypadku nie ma czegos takiego jak zniżki dla pracownika, jednak z tego co wiem kupując w innych butikach czasami się zdarza że jako pracownik galeri jakieś tam znizki są. Co do premi to róznie bywa zależy od wyrobionego targetu, który czasem naprawdę bywa nie do wykonania. A i przepraszam, ale nie chcialam na ciebie krzyczeć! ![]()
|
#4881 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Tak. |
|
|
|
|
#4883 |
|
Zadomowienie
|
a moze wiecie w jakim klubie w Białymstoku mozna najtaniej spędzic sylwestra?
Poki co znalazłam tylko herkulesy 50zl od osoby.
|
|
|
|
#4884 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Jeśli to drugie - wybrałabym staż (o ile dostałabyś w takiej firmie, o której myślisz, a nie gdziekolwiek).Btw, na razie nie ma w UP pieniędzy na staże. |
|
|
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem,że nie ma pieniędzy, od stycznia mają być. Masakra z tą pracą...
|
|
#4886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli go polecasz, to spróbuję Strasznie wcześnie ta rejestracja, ale skoro takie wymagania, to trzeba będzie się przejechać![]() Pisałaś WanilQ o gin. Fogiel - dzwoniłam na siewną (pod nr, który podałaś
|
|
|
|
|
#4887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamawiałam alladynki japan style - mam już drugą parę i powiem Ci tak te tańsze wytrzymały stosunkowo krótko, materiał badziewny, po paru praniach zrobiła sie z nich szmatka mimo to i tak je lubiłam. Teraz mam drugie, droższe takie same i niebo a ziemia. Materiał fajny, nie rozciągają się tak ale za to wszystko się do nich czepia, każdy paproch, każda sierść
|
|
|
|
#4889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A rejestracja niestety wcześniej, ale tak jak pisałam możesz przyjechać i na 10, ale wtedy będzie więcej ludzi przed Tobą. Tutaj masz tą wygodę, że w tym samym dniu co zajeżdżasz Cię przyjmują, a nie za miesiąc albo dwa. A tego dr mogę polecić, współpracuje ze studentami, więc powiedzmy, że jest na "czasie". ;P Jest też bardzo sympatyczny, byłam u niego już kilka razy. Nie wiem w sumie z czym do niego idziesz, bo ja byłam z takimi pierdółkami, ale mam nadzieję, że Ci pomoże.
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Raczkowanie
|
Cześć białostoczanki
Wiecie gdzie można kupić u nas rękawiczki "z jednym palcem"? W galeriach są jedynie bardzo cienkie, a mi chodzi o porządne i ciepłe
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

być może taki temat już był poruszany ale nic nie znalazłam. Wiecie może gdzie w Białymstoku można kupić oryginalne buty Emu? Byłam w Heavy Duty w Białej i Alfie ale nie mają mojego rozmiaru
Zostaje chyba Allegro, jednak wolałabym w sklepie bo można przymierzyć i zobaczyć jak leżą na nodze. proszę o odpowiedź

Chyba, że nie podawałyście