|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: BIAłYSTOK, wątek zbiorczy - gdzie znajdę...
Dziewczyny, może wy mi pomożecie, bo już totalnie czuję się załamana. Otóż mam problem w znalezieniu czegoś co nadawałoby się na studniówkę. Chodziłam w czwartek chyba 3 godziny po galeriach i nic nie znalazłam. Pewnie myślicie, że jestem wybredna albo, że szukam sobie jakiejś księżniczkowej sukienki na bal;p Właśnie o to w tym chodzi, że wszędzie gdzie nie zajde, to są takie zwykłe "małe czarne" strasznie dopasowane i wyglądam w nich jakbym szła na imieniny do cioci a nie na studniówkę. Jednym słowem nic specjalnego. Najlepiej żeby nie była "lejąca się" tylko trochę bombkowa, przed kolano. Znalazłam taką wymarzoną w Ryłko Fashion w Białej, no ale okazało się że nie ma rozmiary 36 a jak się spytałam ekspedientki czy może będa jakieś dostawy to powiedziała, że nie ma pojęcia;/( czy to oznacza, że za późno zaczełam szukać?) Dzisiaj chodziłam po Kawalerysjkiej i dzieje się to samo co w sklepach albo jakieś pstrokate kolory z jakimis kwiatuszkami, różyczkami, jak na choinke;/ Może to macie jakieś pomysły gdzie mam się wybrać, a może to jest za późno/wcześnie na takie zakupy? Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź! dzięki;*
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak jakiś czas temu koleżanka kupowała sobie na wesele i były same takie bazarowe z babcinymi koronkami,cekinami,broszk ami itp. i jak ostatnio patrzyłam to się miło zdziwiłam Bombki też widziałam i to takie fajne klasyczne
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Konto usunięte
|
podzieli sie ktoras z was miejscem gdzie mozna kupic tanie kosmetyki po okazyjnych cenach? jakas drogeria czy cuś?
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, wczoraj byłam W Auchan produkcyjna i tak z ciekawości zaszłam do Solaru, zawsze tam nie zachodziłam - znałam ich magiczne ceny (ale nie dziwie sie maja na prawde swietne rzeczy) i widziałam taką świetną sukienkę była w kolorze turkusowym i taki róz wchodzący w fiolet sukienka chyba w sam raz na moje połowinki w styczniu, no ale cóż cena - 469zł.... marzenie... jak któraś lubi sklep pretty girl to akurat tam jest mała wyprzedaż, m.in. plaszcze przecienili... i w deichmanie kilka par butów przecenionych...
ps. dziewczyny, chodzilyscie przed polowinkami do fryzjera sie uczesać czy postawilyscie na klasyke: wlosy proste albo loki? A makijaż same czy kosmetyczka? |
|
|
|
#2347 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2348 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję serwetek z motywami z obrazów Klimta. Nie chcę biegać jak opętana po całym mieście na ślepo, może któraś z Was gdzieś takie widziała?
|
|
|
|
#2349 |
|
Przyczajenie
|
Witam
ponieważ nie czuję się na siłach by przeszukać całe forum to się zapytam gdzie znajdę dobrego szewca? najlepiej w okolicach centrum ale jeśli trzeba dojechać do się poświęcę. Byleby dobrze zwęził mi cholewki proszę o jak najszybsze odpisanie.
|
|
|
|
#2350 |
|
Przyczajenie
|
Dobry szewc jest w okolicach sklepu Central, naprzeciwko Rynku Siennego. Chyba będzie to ul. Młynowa. Mieści się w starej kamieniczce, ale nie zrażaj się jej wyglądem
Pozdrawiam
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Na wątku był chwalony szewc z branickiego (chyba pracuje dla teatru), praktycznie na przeciwko teatru,taki brzydki niepozorny szyld. Niedaleko jest kamienica gdzie odbiera się dowody.
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie kupię garnek do gotowania na parze ?
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam w realu w bialej za ok 130zl (ale taki zwykly garnek, nie na prad
)
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
jakos drogo zaplacilas... chyba ze to jakis duzy garnek byl. Ja kupilam w selgrosie za ok.50zl jak na mnie jedna to mi wystarcza (ma on 1 sitko bo nie ktore maja wiecej) wiem ze sa jeszcze w auchan, makro i na madro.
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie znajde skepy z biżuerią hade made ?
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
wiecie może do której godziny skupują książki w antykwariacie 'dom ksiażki' na lipowej?
i ogólnie polecacie jakies antykwariaty gdzie można oddac książki(nie podręczniki) do skupu? Edytowane przez rob4cz3q Czas edycji: 2009-12-08 o 23:48 |
|
|
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
Nigdzie nie bywam, bo mi nie wolno ... Edytowane przez Bialostoczanka Czas edycji: 2010-01-05 o 10:17 |
|
|
|
#2358 |
|
Konto usunięte
|
biżuterię hand-made ciężko dorwać w sklepach. w takim prostym, niewymyślnym wydaniu możesz znaleźć w takim żółtym sklepie przy ulicy św. Rocha.
możesz też poszukać indywidualnych artystów, którzy sprzedają swoje prace / robią biżu na zamówienie. wbrew pozorom sporo ich jest w Białym
|
|
|
|
#2359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak gdzieś do 50 zł bym kupiła może wiecie gdzie kupię foremki do pierników ( większe) ze wzorami świątecznymi gwiazdki, choinki itp.
Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-12-09 o 17:15 |
|||
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam garnek do gotowanie na parze, taki wysoki 3-częsciowy, kupiłam go dawno, bo chyba z 5 lat temu na kawaleryjskiej i z tego co pamiętam to kosztował już wtedy chyba ok.50-60 zł
|
#2361 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;1576076 1]biżuterię hand-made ciężko dorwać w sklepach. w takim prostym, niewymyślnym wydaniu możesz znaleźć w takim żółtym sklepie przy ulicy św. Rocha.
możesz też poszukać indywidualnych artystów, którzy sprzedają swoje prace / robią biżu na zamówienie. wbrew pozorom sporo ich jest w Białym [/QUOTE]Cytat:
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Konto usunięte
|
ach, no tak, słyszałam o tym sklepiku
![]() to ten prowadzony przez siostry zakonne? |
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;1577195 8]ach, no tak, słyszałam o tym sklepiku
![]() to ten prowadzony przez siostry zakonne?[/QUOTE] Kiedyś chyba o nim czytałam i wydaje mi się,że nie jest on prowadzony przez zakonnice. |
|
|
|
#2367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Galeria "Pod Aniołami" nie ma nic wspólnego z zakonnicami Wizytówka sklepu znaleziona na Handlowym Białymstoku -> TUTAJ
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
podbijam, zna ktoś jakis antykwariat, który skupuje książki oprócz DOMU KSIĄŻKI na LIPOWEJ i WARSZAWSKIEJ?
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

pamiętam jak jakiś czas temu koleżanka kupowała sobie na wesele i były same takie bazarowe z babcinymi koronkami,cekinami,broszk ami itp. i jak ostatnio patrzyłam to się miło zdziwiłam
Bombki też widziałam i to takie fajne klasyczne

)