![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak pupy ;)
Ja jeszcze tego na sobie nie wypraktykowałam więc w 100% obiektywnie Ci nie odpowiem czy zdrowe,mogę jedynie przytoczyć słowa innych.Moja koleżanka brała i przytyła 5 kg, wiele osób wypowiadało się (zazwyczaj faceci) ,że biorą i wszystko jest Ok bo to są same witaminy,białko i węglowodany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Bunny-pie: Produkty suplementacyjne przechodzą bardzo wnikliwe badania zanim zostaną wprowadzone na rynek. Restrykcyjność jest tu bardzo wysoka.
Ja bym się jednak zastanawiała nad ostanim zdaniem z cytowanej przez Ciebie Bunny-pie wypowiedzi. Po prostu myślę, że może to być znacznie trudniejsze. A dlaczego? Bo każda osoba jest indywidualnością, ma inny metabolizm (anabolizm i katabolizm), trzeba też wziąść pod uwagę, że dla ektomorfika przytycie może być o niebo trudniejsze. I jeszcze jedno - jeśli nie wyciągnie się maximum z posiłków, nie można liczyć wówczas na rewelacyjny efekt przy stosowaniu bulków, bądź gainerów. Gdyby tak było na siłowni "przetaczaliby" się sami olbrzymi herosi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam !!
Dzis zaczynam pic niesamowity koktail mam pytanie jesli nie doda sie jakiegos skladnika lub zmieni sie go na podobny czy skresla cto cale dzialanie magicznej mikstury ![]()
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej wlasnie pije koktail ...napoczątku byl dobry teraz wydaje sie wstretny
![]() dziewczyny jak zmienilam troche skladniki na podobne to duzo zmienia ![]()
![]() |
#156 |
BAN stały
|
jaki koktail pijesz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
BAN stały
|
tez cos o tym wiem ... mi zawsez mowioli jaka ty jestes chuda przytyj troche itp. no nic moiwly mi to osoby ktore byly o wiele ze tak powiem grybsze odemnie ale ja leje na to juz, wiem ze nawet jak przytyje ibede nadal w jakis tam sposob szczupla to beda tak gadac ... takie jest zycie niestety :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() Pozdrawiam, Madzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
BAN stały
|
![]()
hej laski i jak widzicie jakies efekty po miksturce mleczno-proszkowej ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej laski ... a ja zamiast tyc to z nerwow spowodowanych z tego ze chcem przytyc chudne pomocy prosze prosze bo zostanie ze mnie koscista dziewczyna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
I jak ta dziewczynki tyjecie po tych odżywkach BULKAch i GAINER-ach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Znalazłam ciekawy artykuł to link http://olimpius.pl/index.php?show=po...ej&id=2&pid=28
wart przeczytania. Zaierzam kupić takiego Gainera i napisze jak zobaczę jakieś efekty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
To znowu ja, do tej pory jakoś nie kupiłam sobie tej cudownej odżywki TOP MASS - ale mam zamiar. Jakoś średnio z kasą było u mnie w tym miesiącu, ale teraz właśnie mam zamiar to zamówić. Czytałam troszkę na ten temat i znalazłam przez wiele osób polecany i podobno lepszy od TOP MASS - MEGA MASS!! Mam pytanie - czym one się różnią i czy faktycznie MEGA MASS jest lepszy i pod jakim względem i czy nadaje sie on dla takiej osóbki jak ja - niezbyt intensywnie ćwiczącej, zwłaszcza w zimę... No i jeszcze pytanie czy te odżywki na allegro są na pewno oryginalne czy może lepiej zamówić u producenta?? Cena nieco się różni...
http://www.allegro.pl/item89949969__...al_od_ss_.html Z góry dziękuję i pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
No dobra, sama zdecydowałam - od wczoraj wieczorem piję MEGA MASS no i oczywiście zaczynam ćwiczyć tylko jeszcze muszę sobie jakiś zestaw ułożyć.
Zobaczymy czy będą efekty... Głównie chodzi mi o to by przytyć, ale chciałabym również ładnie uformować sobie brzuszek, pupę i nogi - zwłaszcza łydki bo mam bardzo chudziutkie. Trzymajcie kciuki, będę informować o postępach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Angie144 prosze...napisz jak efekty i jaki zestaw ćwiczeń sobie ułożyłaś??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
i pokaż zdjęcia
![]()
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Jasne, że napiszę czy widać jakieś efekty.
![]() Ze zdjęciami może być nieco gorzej bo nie posiadam niestety odpowiedniego sprzętu - zobaczymy co się da zrobić. Jeszcze nawet się dobrze nie zmierzyłam, ale wiem że obecnie waże jakieś 42/43kg (160cm) mam zamiar dobrnąć do chociaż 48/49. Na ćwiczeniach niestety za bardzo się nie znam, czytam ten wątek fitness i czytam ale jakoś mi za wiele nie podpowiada. Nigdy nie ćwiczyłam systematycznie i ciężko mi coś dla siebie odpowiedzniego dobrać - nie wybieram sie na siłownię więc z profesjonalistą też do czynienia mieć nie będę. Tak na prawdę to potrzebowałabym pomocy którejś z naszych specjalistek, ale widzę ile one mają tu pracy i nie śmiem ich prosić o pomoc w ułożeniu mi całego treningu... ![]() Może ktoś mi pomoże w ułożeniu sobie treningu?? ![]() Chciałabym ćwiczyć brzuszek, nogi - całe, a zwłaszcza łydki bo mam bardzo chudziutkie, pupę i może troszkę ręce. Czy ktoś mi pomoże? Edytowane przez Angie144 Czas edycji: 2006-03-14 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
![]()
A ja juz sie pogodzilam z tym,ze mam pupe plaska jak deska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak ja Wam zaadroszczę. Ja mam odwrotny problem, natomiast moja mama ma owszem szerokie bioderka, ale płaską pupę i wszystkie ubrania świetnie na niej leżą. Na mnie wiecznie coś się ciągnie, a wielkie pośladki trudno ukryć.
Może Was nie pocieszyłam, ale starałam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Przyczajenie
|
![]()
Moim sposobem jest jedzenie wszystkiego co popadnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
widze że problem pupy wsród userek nie znikną
![]()
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
hahaha na szybkie tycie to ja mam sposoby = jesc za trzech! tylko mnie wszystki idzie w brzuch, a pupa ani rusz i tak samo uda....sero w ogole nie drgnie. moge przytyc w brzuchu do 80 paru cm, a pupa bedzie dalej rozmiaru S !!!
![]()
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Ja to w sumie na brak pupy nie narzekam, nie jest tak tragicznie. Ja mam problem ogóle z przytyciem, ważę 42kg po chorobie i wiem że bardzo ciężko będzie mi powrócić do wcześniejszego 48kg - niby to tylko 6kg róznicy ale w wyglądzie na prawdę dużo to zmieniło, nie wsominając o tym że wszystkie ciuszki na mnie wiszą. Moim marzeniem jest 50kg!! Zobaczymy co się da zrobić, pracuję nad tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
![]()
Siemka
Ja tez mam problem z brzuszkiem ![]() kurcze chcialabym znac jakis sposob zeby przytyc no ale do tego trzeba cwiczyc ja mam 162 163 a waze 51 Heeelllpppppp Będę wdzieczna za nowe mikstury sposoby na przytycie .. Kiedys tez chcialam jesc za trzech.... ale po jakims czasie nie moglam juz nic do buzi wlozyc bo jak widzialam jedzenie to ...........wiecie... chcialo mi sie <bllee>
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Może jakaś rada z tego wątku przypadnie Ci do gustu
![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Hello dziewczęta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
No ja zaczęłam ją pić (MEGA MASS) od 07.03, ale jakoś do tej pory większych efektów nie widzę - chyba jeszcze na nie troszkę za wcześnie. Ale jak tylko je zobaczę to dam znać, jeśli nie zobaczę to też napiszę żebyście nie wydawały niepotrzebnie pieniążków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź i troskę o nasze budżety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Witam..może ktoś zechciałby napisać jakie są efekty??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.