![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak pupy ;)
no właśnie;/ ja bez większych problemów osiągnęłabym wymiary Renault Espace, ale akurat w kwestii bardziej wystającej i kształtnej pupy niewiele by to zmieniło;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanko troche nie do konca związane z tematem
![]() ![]() dodam że może to mieć związek z tym że nie mam już wfu bo mi sie skończył.. oraz póki co nie znalazłam motywacji żeby sie na aerobik zapisać, ani żeby ćwiczyć sama (kiedyś ćwiczyłam dużo) help.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
tylko że ja się boję że jak zacznę ćwiczyć to mi się jeszcze bardziej "rozbuduje" a już bardziej nie chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mięśnie rosną od odpowiedniej diety i odpowiedniego treningu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
wiem, wydaje mi sie że nie są to mięśnie, raczej zbędne kilogramy, chodzi o to że boję się że jak zacznę ćwiczyć i tłuszcz zamienię na mięśnie to wielkość pupy będzie bez zmian albo zmieni się na gorsze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
tluszcz nie zamienia się w mięśnie
![]() jesli bedziesz na ujemnym bilansie to raczej w zaden sposob nie rozbudujesz pupy
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
no tak, ale... chyba sie nie zrozumiałyśmy, bo mi chodzi o jej zmniejszenie i już sie pogubiłam.. głodzić sie i nie ćwiczyć czy ćwiczyć i głodzić się i.. no nie wiem:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
głodzić się? zartujesz prawda?
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
w zasadzie przenośnia - oznaczająca mało jeść.. i unikać kolacji..
kiedyś w połączeniu z ćwiczeniami pomagało,teraz jakoś nie do końca.. dochodze do wniosku że po 20ce fajną figurkę to tylko nieliczne szczęśliwe kobiety mają :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
ja ćwiczę jakoś z dużymi cięzarami na silowni, robię wykroki, suwnicę, przysiady ze sztangą i nic a nic mi się nie powiększylo a jem dosc sporo, wiec sie nie martwie ze od cwiczen wam sie cos powiększy. Trzeba tylko umiejętnie dostosowac ilosc powtorzen- na rzezbe musi byc ich sporo a na mase to tak z 8-10 góra z duzym ciezarem.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
ja jestem na dodatnim bilansie kalorycznym i przybieram centymetry (zamierzone)
piszesz, że nie pomaga - moze spowolnilas sobie przemianę materii po poprzednim odchudzaniu poza tym nie jedzenie kolacji jest pomyłką
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Hmmm... ja mam prawie 180 cm wzrostu i ważę tylko 56kg
![]() Mam takie pytanie, czy jeśli wszystko idzie mi w brzuszek to jeślibym jadła jeszcze więcej niż jem i ćwiczyła mocno brzuch to czy jest szansa że pójdzie gdzie indziej czy po prostu wszystko będzie się spalać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
BAN stały
|
Cytat:
bo sprawa u mnie wyglada tak: chuda nie jestem, 170cm i ok 58kg jestem zadowolona z wagi i nie mam manii odchudzania {znam duzo pan ktore przy takiej wadze i wzroscie sie glodza..}, mam 24 lata, kiedys KOMPLETNIE nie mialam tyleczka, {moja mama tez nie ma, moze to genetycznie tluszcz sie tam nie nagromadzil? } od 2 lat cwicze wlasnie na kleczaco i poprawa jest spora, jednak ja nie jestem jeszcze w pelni zadowolona, chcialabym zeby ta moja pupa jeszcze urosla i urosla i urosla ![]() ![]() ![]() prosze o jakies propozycje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
heh..suzana, bardzo jesteś tajemnicza.. a ja potrzebuję konkretów..
no cóż zmienie diete (albo przynajmniej poudaję) i zaczne ćwiczyć (serio) - może pomoże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
Witam wszytkie szczupłe dziewczynki z chudą ppupcią
![]() Dziewczynki chcecie przytyć posłuchajcie mnie: Dieta dieta i jeszcze raz dieta! Zacznijcie od znalezienia tabeli kalorycznej w necie, wypiszcie wszystkie najwyższe wartości składników...wiadomo że te o słodki, tłuste i skrobiowe są najbardziej kaloryczne a nie polecam objadać się tylko słodkościami...a jeśli już to spróbujcie tych zdrowszych słodyczy...tzn. zamiast cukru do herbaty- miód, zamiast tylko batonów, jedzcie chałwe i sezamki, makowca i dużo suszonych owoców. Czytałam o tym drinku kalorycznym...ja bym się w to nie bawiła...nie chciało by mi się a poza tym to się nie opłaca..kupcie gotowy preparat tak jak ja to zrobiłam...A preparat nazywa się "dymatize mega gainer", można go kupić na allegro, jest tano bo koszyuje w promocji 60zł, a beż 99zł. Można w Wawce też go kupić w sklepie, jest napisane w allegro w którym. Shake ten pije się 2 razy dziennie, jest pyszny ale baaardzo słodki...po nim czułam się klika godzin taka syta , że myślałam że przytyłam 2 kg..[COLOR="Red"].Jedno jest pewne, przytyjecie jeśli będziecie dostarczały więcej kalorii ile potrzebujecie..tj...przec iętnie potrzebujemy 2300-2800kcal, jeśli będziecie dostarczać dziennie przybnajmniej o 1000 więcej, efekt w ciągu miesiąca murowany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
pije ten koktail dopiero drugi dzień a juz 1 kg przytylam i ciesze sie jak neiwiem co ehhe chociaz to dopieor 1 kg ale zawsze cos
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wogole czuje sie po tym pelna ![]() ![]()
![]() |
#228 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
![]()
Odnawiam wątek dotyczący pupy - wąskie biodra i patelnia to określenia które najbardziej do mnie pasują. Do szczupłych nie należe, ale tyje tylko w brzuchu
![]() "robię przysiady głębokie, martwy ciąg i przysiad wykroczny (z obciążeniem)" Teraz niech ktoś mądry wyjaśni łopatologicznie jak to ma wyglądać ??? Pozdrawiam wszystkie patelnie -załamana patelnia |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oprocz tego 8 min buns tez pomaga zaokraglic pupcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
ja niesttey na wiczeniach sie nie znam kompletnie ale na necie bys cos znalazła
![]()
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
dołączam do wątku.
chcę dużą pupę! przez ostatnie pół roku schudłam ok. 4 kg i jest to bardzo widoczne. nie wiem jakie te ćwiczenia robić. boję się, że robiłabym je niewłaściwie i skutek byłby odwrotny - pupa by schudła.. ![]()
![]() |
#233 | |
Raróg
|
Zrobiłam sobie dziś ten koktajl, na razie powiem jedno - jest pyszny! Lepszy niż gainery
![]() Moim celem jest przytyć tak ogólnie, jakieś 7-10 kilo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Nie no , pupa u każdej kobiety być musi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
a ja mam wydaje sie inny problem niz wy wszystkie :P
chodze na silownie, chce zgubic troszke kg, wiec robie glownie aeroby i cwiczenia na brzuch, plus jestem na 'diecie' (nie jakiejs scislej, staram sie po prostu jesc zdrowiej) z zanikiem tluszczyku zauwazylam zanik mojej przedtem w miare kraglej pupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Przysiady! na pupe nikt jeszcze nic lepszego nie wymyslił. Oczywiście przysiady z dodatkowym obciążeniem, co do TAMILEE WEBB właśnie mam odklepany pierwszy dzien i usiedziec na tyłku nie mogę, tak mnie bolą mieśnie ;p dobra sprawa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
koktalj a cera
witam!
mam na imie przem i mam 18 lat. trafilem na to forum z przypadku. moze opowiem o swoim przypadku: w ciagu miesiaca od końca marca byłem chory na zapalenie gardła i 2x angina ropna. brałem antybiotyki przez dług czas. a co za tym idzie straciłem na wadze. ponad 5kg. z 74 na 69. teraz jest juz troche lepiej bo waze te 71-72 kg, ale ciagle nie moge wrocic to wagi mojej wczesniejszej. przeczytałęm o tym kaktajlu: "KUP MAŚLANKĘ TRUSKAWKOWĄ( SPRZEDAWANE SĄ W KARTONACH LITROWYCH) I ODLEJ 1 KUBEK MAŚLANKI DO WYSOKIEGO NACZYNIA , TAKIEGO ABYŚ POTEM MIAŁ MOŻLIWOŚĆ WYMIESZANIA WSZYSTKIEGO MIKSEREM NASTĘPNIE DODAJ: -mleko GRANULOWANE-ODTŁUSZCZONE (4 łyżKI STOŁOWE i czubate) DODAJ TROCHĘ WODY PRZEGOTOWANEJ TAK ABY NIE BYŁO GĘSTE ZA BARDZO. -Teraz przed dodaniem białek wymieszaj to dobrze mikserem. Następnie dodaj 1 jajko z żółtkiem i 2 JAJKA bez żółtka i kolejne składniki NASTĘPNIE DODAJ TO CO PONIŻEJ: 2 ŁYŻKI STOŁOWE (PŁASKIE) KAKAO (GRANULOWANE) 3 ŁYŻKI CZUBATE PŁATKÓW OWSIANYCH(BŁYSKAWICZNE) A POTEM OKOŁO 50 GRAM SERA BIAŁEGO,MOŻE BYĆ CHUDY LUB TŁUSTY -Teraz dokładnie wymieszaj wszystko, jeśli jest za gęste to dodawaj letniej wody przegotowanej i mieszaj. Odżywka taka zawiera około 40 gram białka i około 45 węglowodanów i około 15 % tłuszczy, wszystko ma około 410 kcal. KOKTAIL TAKI MA BARDZO WIELE CENNYCH WITAMIN TAKŻE NIE MUSISZ BRAĆ DODATKOWYCH SUPLEMENTÓW WITAMINOWYCH NIE WSZYTKIM MUSI SMAKOWAĆ SMAK ALE ZA TO JEST SKUTECZNY,CHYBA LEPIEJ PIĆ COŚ CO NIE SMAKUJE A DAJE EFEKTY ANIŻELI KUPIĆ W SKLEPIE ZA DUŻE PIENIĄDZE ODŻYWKĘ EKSTRA W SMAKU ALE KTÓRA NIE DAJE ŻADNYCH EFEKTÓW !!! PRAWDA? J PROSTY PRZEPIS ALE BARDZO SKUTECZNY I CO NAJWAŻNIEJSZE SPRAWDZONYJ DAWKOWANIE: PIJ GO 2 RAZY DZIENNIE ODSTĘP MIĘDZY PICIEM JEDNEGO A DRUGIEGO KOKTAILU MUSI WYNOSIĆ PRZYNAJMNIEJ 10 GODZIN !!! NIE PIJ GO PO POSIŁKU TYLKO NA PUSTY ŻOŁĄDEK ALE NIE PRZED ŚNIADANIEM TYLKO W CZASIE DNIA ZAŁÓŻMY JAKIEŚ 2 GODZINU PO ŚNIADANIU A NASTĘPNIE 2 GODZINY PO INNYM POSIŁKU ALE PAMIĘTAJ ŻE ODSTĘP MIEDZY JEDNYM A DRUGIM KOKTAILEM WYNOSI MINIMUM 10 GODZIN." wszystko byłoby cacy tylko ze jakis niecały rok temu miałem problemy z tradzikiem własnie przez zła diete (alkohol, słodycze itp). teraz sie z tego wyleczylem i mam gładziutka cere przez antybiotyki i trzymanie diety i nie wiem czy kiedy zaczne pic ten koktalj to czy nie bd mial kłopotów. teraz w mojej diecie wogole nie ma nabialu i slodyczy bo po nich syfki wychodza. jesli ktos cos zauwazyle u siebie prosze o opisanie tego. a jesli nie to po prostu pojde do dietetyka i dermatologa i spytam sie co i jak. pozdrawiam i dziekuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Mam 169 cm wzrostu i waże ok. 48 kg mój problem polega na tym ,że mam bardzo szczupłe długie rece ,małe dłonie ,odstajace kości na ramionach i nie tylko, 0 bioder bardzo chce przytyc ale, nie wiem jak mam sie za to zabrac. Chyba juz mi sie figura nie zmieni choc mam 18 lat a, podobno rosnie sie do 20-stki. Nie wiem juz co mam o tym myslec żaden chłopak nawet na mnie nie spojrzy bo wiadomo "wieszak" ,co kupie ciuszek to na mnie wisi nawet "S" no czy tam "M" jest najmniejsza najedno wyjdzie. Moge wrzucic foty tylko za koszmary nie ponosze odpowiedzialnosci.
![]()
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za przepis, jutro możne zrobię coś takiego.
Polecam również ćwiczenia Tamilee Webb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.