|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
A ja mam dylemat ;] Od 2 lat farbujê w³osy na ciemne br±zy, ale mi siê znudzi³y. Poza tym mam wra¿enie, ¿e obecny kolor jest za ciemny. Farbowa³am Joanna Multi Cream Color - Czekoladowy br±z i mam baardzo ciemne w³osy, niemal czarne. Teraz zastanawiam siê nad zmiana koloru na hmm bardziej rudy ;] Mam na oku farbê Joanny - Multi Soft Color - kasztanowy br±z. Ale nie wiem czy bêdzie mi pasowa³. Ponadto zastanawiam siê czy mogê od razu na³o¿yæ go na moje ciemne w³osy? Czy powinnam stopniowo je rozja¶niaæ (tzn. przechodziæ na coraz ja¶niejsze farby a¿ do tego kasztanowego)?
Dodam, ¿e mam jasn± cerê, prawie bia³±, oczy zielono - szare. Czekam na Wasze sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 137
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Kupi³am dzi¶ Palette DELUXE nr 650 Kasztan. Jakie¶ opinie o tej farbie?
Wiem wiem, ¿e to palette ale kolor mi siê cholernie podoba ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 852
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 676
|
Hej ho
![]() Po kilku farbowaniach na odcienie oko³orude, rudy kolor mi siê ju¿ uprzykrzy³ i chcia³abym go zakryæ. Jednak nie chcê robiæ tego popiel±. Zastanawiam siê nad odcieniem ciep³ym lub z³otym (MATRIX - Socolor.beauty). I nie wiem, który wybraæ (gold, warm, a mo¿e goldgold? ![]() ![]() Je¶li mia³oby to pomóc, to do tej pory farbowa³am poziomem 7, teraz chcê przej¶æ na 6. Proszê o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3218 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
a oto moj brazik, poziom 4 coffe zmieszany z zlotym brazem , farbowany 2 miesiace temu, wyplukuje go troszke szamponem przeciwlupiezowym i rumiankiem, gdyz chce uzyc farby na poziomie 5 (jasny braz)
#3219 |
Wtajemniczenie
|
mam w³osy blond, a grzywka bardzo jasny blond czy jak po³o¿ê farbê palette ¶redni br±z wyjd± mi smolisto czarne czy w³a¶nie bêdzie ja¶niej ze wzglêdu na ten blond? bo s³ysza³am ¿e siê mocno wyp³ukuje z rozja¶nianych? a wychodzi³am rozja¶niaczem z czerni wiêc nie chcia³abym do niej wracaæ jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Raczkowanie
|
Ja na rozjasniane wlosy kladlam ciemny braz brillance i wyszly prawie czarne ale baaaardzo szybko sie wyplukaly i mocno.Po miesiacu nalozylam casting jasny braz tez wyszly bardzo ciemno ale jak sie blyszcza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
Dziewczyny czy na ciemnym br±zie palette wyjdzie mi kolor mokka br±z londy, i jak wychodzi ten kolor.mo¿e kto¶ wie?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3222 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 312
|
Kochane b³agam dorad¿cie mi.
Moje w³osy s± takie jak w za³±czniku, w miarê jasne (ogólnie moj kolorek to mysi blond, pó¼niej rozja¶nianie, w listopadzie majirel 7.11 i wyp³uka³ siê ju¿ do takiego koloru). Bardzo podoba mi siê ten kolorek który równie¿ przesy³am wam w za³±czniku. Czy mo¿ecie poradziæ mi czym mogê taki kolor osi±gn±æ na moich w³osach? Z góry baaardzo dziêkujê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 75
|
Witam
![]() ![]() moje naturalne to mysi blond. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 373
|
bardzo ³adny
![]()
#3225 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: Farbowanie na br±z - dorad¼cie
hmm... Ja mam w³a¶nie ma³y problem z tym 'br±zem', farbowa³am Palette kolorem '¶redni br±z'...a wyszed³ mi prawie czarny i nie podoba mi siê, bo mam jasn± cerê i niebieskie oczy... czy z czasem mi on zja¶nieje, po ilu myciach? czy mogê go chocia¿ troszkê rozja¶niæ? i jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 959
|
moj brazik
![]() ![]() po³owa opakowania orzech laskowy garnier color&shine ca³e opakowanie ciemny blond garnier color&shine
#3227 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 541
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Ja mia³am czekoladowy br±z ale w s³oñcu ¶wieci³ siê na czerwono
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 867
|
Moniloma piekny kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
WITAJCIE
![]() mam problem, mam naturalnie czarne w³osy, w przysz³ym tygodniu chce je rozja¶niæ, na jaki¶ odcieñ br±zu. Jednak¿e mam dylemat, poniewa¿ myje w³osy codziennie, obawiam siê ¿e kolor mi szybciej zejdzie. Co uwa¿acie, czy powinnam farbowaæ, je¶li tak to jak powinnam dbaæ o w³osy myj±c je codziennie? Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Cytat:
![]() Na Twoim miejscu dba³abym o swoje i nie farbowa³a ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dalabym sie pokroic za naturalnie czarne albo rude wlosy
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
heheheh ;d no dziêkuje bardzo ale jako¶ mi nie pomagacie:P
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 942
|
Pytasz o zdanie - czy farbowaæ, czy nie, a odpowiedzi padaj± na NIE. Przecie¿ jest to jaka¶ pomoc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 636
|
Hej wszystkim
![]() Od pewnego czasu przesz³am z blondu na br±z i jak narazie farbowa³am na zimne odcienie jednak paskudnie mi siê spieraj± ;/ Chcia³abym teraz co¶ cieplejszego, wymarzy³a mi siê ciemna czekoladka ![]() Czy móg³by mi kto¶ poleciæ farbê/szampon koloryzuj±cy który da³ by taki efekt. Tylko ¿eby refleksy nie by³y bardzo czerwone. Obecnie mam w³osy koloru br±z ale lada moment bêd± jasno- br±zowe. Pozdrawiam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 65
|
Hej, ja w³a¶nie my¶lê nad farbowaniem na jaki¶ ciemny br±z co nie bêdzie siê ¶wieci³ na rudo, bo aktualnie mam takie w³osy na górze br±z nawet jasny a koñce w³osów mam jakie¶ pomarañczowo-¿ó³te (wygl±da to jakbym farbowa³a a mi nie wysz³o). No a w ¶wietle tak rudo wygl±daj± te w³osy
![]() Mo¿e wiecie jakie farby dobrze pokrywaj± w³osy i ogólnie nie wygl±daj± rudo ani czerwono itp? Chcia³abym jaki¶ ciemny br±z. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 719
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3238 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 65
|
Cytat:
Aha i mam jeszcze pytanie, czy kolor zejdzie szybciej jak bêdê u¿ywaæ prostownicy lub lokówki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 75
|
ja farbowa³am miesi±c temu Lond± Mokka Br±z
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 39
|
Przepraszam od razu je¶li pad³o ju¿ to pytanie. Wydaje mi siê, ¿e nawet nie pasuje do tego w±tku, ale nie mam za bardzo czasu na szukanie. Wiêc trochê wyrozumia³o¶ci ludzie
![]() Mia³am w³osy w odcieniu jasnego blondu, jaki¶ rok temu zmieni³am na orzechowy br±z. Wiem, ¿e mo¿e to zabrzmieæ strasznie g³upio..ale znudzi³ mi siê. Ale musze przyznaæ, ¿e kolor jest ¶wietny. Chcia³abym teraz wróciæ do blondu. Zastanawia³am siê nad rozja¶nianiem. Jednak bojê siê, ¿e spale w³osy, ¿e bêdê ¿ó³te i bez wzgelêdu na to jaki kolor po³o¿ê, bêdzie siê "zmywa³" na ¿ó³to,a tego bym nie chcia³a. Tym bardziej, ¿e w³osy mi ostatnimi czasy naprawdê od¿y³y, zrobi³y siê gê¶ciejsze, po tym jak ¶cie³am. Je¶li kto¶ siê na tym zna, ma jakie¶ do¶wiadczenie. Czekam na odp . ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.