|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#331 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 579
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Jak my¶licie jakiego koloru farbê lub szampon kupiæ, ¿eby uzyskaæ kolor jasny br±z na moich w³osach? I jakiej firmy? Tak, ¿eby nie wyszed³ zbyt ciemny ani rudy... W³a¶ciwie nie wiem czy taki kolor by mi pasowa³, bo mam jasn± cerê, ale tak mnie kusi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
Witam
Od¶wie¿am w±tek... Sylwusia-nie wiem jak to jest w przypadku farbowania takich jasych wloskow jak masz ale myslê,¿e powinna¶ uzyæ czego¶ o nazwie ciemny blond,mo¿e nawet jasny br±z-ale obawiam siê ze ten jasny br±z na pocz±tek mo¿e wyjsc ciemny a dopiero potem sie wyp³ukaæ.S±dze,¿e ciemnym blondem otrzyma³aby¶ br±z.Je¶li chodzi o dobre farby to mo¿e Cating Loreala Polly Brillance,szampon Marion,moze cos z Loreala w ogole exellence cream albo feria..musialbys wybrac odcien. Pozdrawiam ![]()
#333 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 543
|
Je¶li nie planujesz czerni na g³ówce trzymaj sie z daleka od br±zów Paletty. I to ka¿dego odcienia. Mi zamiast ¶redniego br±zu na blond w³osach wysz³a g³êboka, smolista czerñ. Prawie pêk³am ze z³o¶ci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 473
|
tak to juz jest z br±em na wlosach ze po pewnym czasie robie sie przeblyski ja¶niejszych wloskow <tzw rude przebyski> u mnie np widac to tylko w swietle sztucznym i sie nie mam zamoiaru tym wogole przejmowaæ
zalaczam fotke moich w³osków ktore ostanio farbowalam okolo miesiaca temu wiec juz za niedlugo trzeba od¶wie¿yc kolor
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 785
|
Uh, nie przebrbnelam przez caly watek...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Dodaje pare fotek, robione z flashem i bez, w swietle dziennym.Jak widac jestem blada i takie ciemne wloski juz niezbyt mi pasuja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Rozeznanie
|
Papiszynka ¶liczne geste w³osy
![]() ![]() ![]()
#338 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 473
|
moim naturanyym kolorem wlosow tez jest blond takie ¶redi myslalm nieraz aby rozjasnic wlosy z tego ciemnego br±zu na jasny alle takie trudne to jak narazie mam farbe ¶redni br±z i zobaczymy jak wyjdzie
papiszynko odradzalabym farbowanie twoich wlosow blondem a na pewno nie garnierem moga wyjsc zolte albo w najlpeszym przypadku nie chyci
![]() |
#340 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 579
|
Dziêki boniulka i goldfish3000
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
imago ale ja nie chce zeby mi wyszedl jakikolwiek blond... chce je delikatnie rozjasnic, zeby na to nalozyc jasny braz. A rozjasniacza i dekoloryzatora nie biore pod uwage, chce zeby na mojej glowie cos pozostalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
Witam
Imago-¶liczny kolor,a te przeb³yski czyli refleksy moim zdaniem dodaj± uroku dziêki czemu kolor nie jest p³aski.Sliczne w³osy. Papiszynko-Garnier mo¿e okazac siê za s³aby poniewa¿ w³osy szczegolnie od polowy w dó³ napewno maj± wzarty pigment bo wielokrotnie byly farbowane wraz ze wzrostem malowalas odrosty po czym odswieza³as resztê w³osków napewno.W Twoim przypadku najlepiej sprawdzi³by siê rozjasniacz o kilka tonów wystarczy,¿e potrzymasz 10 minut i w³oski bêd± br±zowe w kierunku ciep³ego odcienia,mi zawsze wychodzi³y takie karmelowe bardzo ³adne,a¿ szkoda by³o zamalowywaæ ![]() Pozdrawiam ![]()
#343 |
Zadomowienie
|
Dopiero doczyta³am,¿e nie chcez rozjasniacza-ale bez niego nic m±drego nie wymodzisz
![]()
#344 |
Zakorzenienie
|
Kiedys rozjasnialam rozjasniaczem i to byl poprostu koszmar, wlosy byly gumowe... I teraz strasznie sie tego boje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Papiszynko doskonale Ciê rozumiem,jednak to jedyne rozwi±zanie aby pozbyc sie ciemnego kolorku,mozesz zrobic te¿ pasemka u fryzjera w kolorze br±zu on delikatnie rozjasni w³oski o 2 tony i bêdzie to tez niezle wyglada³o-wiem bo sama mia³am mnóstwo cieniutkich niteczek w kolorze tofie a reszta ciemny br±z
![]()
#346 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 340
|
a ja ostatnio uzywam loreal casting w kolorze ciemnego blondu chamois i dzieki temu pozbylam si ejzu clakowicie rudych refleksow , pisze ot bo wiem ze wiele dziewycnz suzka farby zbey im wyszeld kolroek zimny braz i tak wlansi ewycdoiz ta farbka a raczej szmapon koloryzujacy bo jest bez amoniaku i ma si etrzymac 6 tygodni , ale trzyma si enawet dluzej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
wlasnie siedzê z farb± na g³owie i nie moge sie doczekac kiedy minie to piekielne 30 min:P mam wellaton ¶redni br±z:P modle sie by wygl±da³o dobrze
![]()
#348 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 527
|
dominicka, jestem ciekawa, wiec wklejaj fotki
Ja tez wkleje, ale w wolnej chwili
#349 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
mam pytanie...same sobie farbujecie?
ja raz sie odwazylam sama tzn z kolezanka,ktora taz sie nie znala i poszlo "b.profesjonalnie" ![]() teraz szukam fryzjerki do domu ![]()
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcê mieæ dziecko - piêkne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ¦lubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 680
|
a mi siê ostatnio znowu podobaj± jasne br±zy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 345
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 527
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
hello! ja przez kilka lat malowa³am na czerñ, kiedys postanowi³am zmienic na br±z wiêc u¿y³am rozja¶niacza- tragedia!! w rezultacie wróci³am do czerni... jaki¶ rok temu postanowi³am spróbowaæ jeszcze raz, tym razem u¿y³am dekoloryzatora, uda³o siê!! po spraniu koloru odrazu pomalowa³am na wybrany br±z, wyszed³ extra. Dodam ¿e dekoloryzator wogóle nie zniszczyl mi wlosów mimo ¿e naturalnie mam ciêkie i delikatne;w³oski by³y takie jak przedtem-w przeciwieñstwie do utleniacza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a to moje w³oski:
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
No to chyba bede musiala sie przejsc do fryzjera... tylko problem w tym ze nie mam takiego zaufanego, za kazdym razem ide do innego i zawsze wychodze niezadowolona
![]() vicky sliczne wloski; kolorek i sciecie ![]() A co do pytania o farbowanie... ja sama sobie farbuje, kilka razy farbowaly mi kolezanki albo siostra, ale samej najlepiej mi to wychodzi wiec juz nikogo nie prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Rozeznanie
|
dziêkujê papiszynko
![]() s³uchaj a mo¿e popytaj dziewczyn na forum z twoich okolic-mo¿e doradz± ci jakich¶ sprawdzonych fryzjerów ![]() ![]() ![]()
#357 |
Raczkowanie
|
Vicky23, wiedzia³am, ¿e ³adnie Ci bêdzie w br±zie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
dziêkujê trine
![]() ![]() ![]()
#359 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 505
|
Ja mam czarne w³oski i chcialabym je rozje¶nic tak do takiego ¶redniego lub jasnego br±zu.U¿ylam ferii color ale niestety prawie nic mi nie chwici³o
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 4 (0 u¿ytkowników i 4 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.