|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Zalecany to 6%, w przysz³o¶ci mo¿na by pokombinowac z 3%, uwielbiam wodê 3% poniewa¿ nie niszczy w³osów po d³ugo¶ci.
#3842 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 203
|
hej mam czarne wlosy (naturalnie jasny braz) odrosty brazowy wlosy od roku sa czarne ale farbuje odrosty na jasniejszy kolor chce zejsc z czerni i marzy mi sie braz tam na wczesniejszych obrazkach co sa 2 dziewczyny i facet to ten kolor po prawej naprawde super czy dalo by sie bez dekoloryzacji? w sumie to pyatnie kiesuje do kathy579 bo widze ze doradzaa tam innym wizazankom
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 537
|
Pomó¿cie mi: nie wiem czy w dobrym w±tku pytam?
![]() ![]() Farbowa³am w³osy w³a¶nie na br±z w pa¼dzierniku, farb±, która by³a w limitowanym opakowaniu (kupiona w Rossmanie) i za cholerê nie mogê znale¼æ jaka to by³a farba ![]() ![]() ![]() Czy to by³a Londa, Garnier, Palette, Wella czy kto tam wie???? Ratunku!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
Seona
Je¶li nikt ci nie odpowie na pytanie, spytaj ekspedientkê w sklepie.
#3846 |
Rozeznanie
|
to moze chociaz pamietasz numer tej farby czy nazwe brazu??
#3847 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie , jakiej fraby powinnam uzyc by otrzymac taki odcien jak ma dziewczyna na fotce(ona uzyla szamponetki joanny kawowy br±z)ja chcialabym identyczny odcien uzywajac jakiejs trwa³ej farby.Z gory dziekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 203
|
Cytat:
wlasnie myslalam o tek kapieli nie za bardzo wiem jak to zrobic ale moze cos poczytam o tym ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Qrcze, w³a¶nie ani tego, ani tego ![]() ![]() Takie opakowanie czerwono- bia³e z serduszkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
seona
je¿eli bardzo ci zale¿y zadzwoñ do kierowniczki sklepu, wyt³umacz kiedy to by³o i jak wygl±da³o opakowanie - my¶lê ¿e chyba powinna wiedzieæ co zamawia.
#3851 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
Witam,
moze ktos mi podpowie, jakim odcieniem powinnam zafarbowac teraz wlosy, farbowalam caly czas Majirel 4.35, troche za miedziane sa przy zmywaniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() tu masz link do ,,kawowy br±z,, https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6077008
![]() |
#3853 |
Raczkowanie
|
Dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 959
|
dziewczynki pomocy
![]() jaki to poziom bedzie i z tej paletki w którym kierunku isc ??? chce z blondu zejsc na taki br±zik idea³ ostatnie foto moje zmiany ... myslicie ok w takim kolorku .... blond niszczy okropnie moje w³osy
#3855 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 974
|
moim zdaniem to ostatnie foto to nie brazik tylko blond jakis taki
![]() we wtorek bylam w hurtowni kosmetycznej i przejrzalam kilka probnikow farb profesjonalnych wlasnie w poszukiwaniu brazu i wszystkie najjasniejsze z gam brazow wygladaly tak jak moje wlosy w avku ![]() ale dodajac sliczny kolor na ostatnim foto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
moim zdaniem kolor 6,14 najbardziej przypomina ten o który Ci chodzi
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Goldika jaki teraz masz kolor jest super.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
Dziekuje kathy 579 za podpowied¼. Wiem, ze takiego efektu nie uzyskam sama, no i u fryzjera tez bedzie ciezko, ale bardzo posoba mi sie kolor u E.Herbus
![]() ![]() http://nocoty.pl/title,Rozlaka-zaszk...wiadomosc.html Moje brazy niestety zawsze swica sie czerwienia;/nawet jakbym miala wydac duza kase u fryzjera, ktory mi zagwarantuje ten kolor to bym poszla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 974
|
teraz mam loreal excelence creamee 5 jasny braz. ale nierowno pokryl, ale za to wyplukal sie i juz jest rownomiernie. teraz jednak kupilam sobie 5 jasny braz z Vitality's, jest to farba profesjonalna, uzywalam tej firmy jak nosilam blond na poziomie 10
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Goldika a mozesz wstawiæ dodatkowo swoj± fotkê bo chcê siê przyjrzeæ refleksom, a avatarku nie da sie powiekszyæ?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3860 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 695
|
Seona tak± akcjê mia³a firma Garnier Naturals, w³a¶nie takim serduszkiem okre¶lali ulubione kolory Polek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 600
|
Dziewczyny porad¼cie
![]() Pierwszy raz bêdê farbowa³a w³osy. Tzn.mam taki zamiar, na razie dojrzewam do tej decyzji ![]() Oczywi¶cie na g³owie mam br±z. Kolor chcia³abym przyciemniæ, pog³êbiæ. Czyli przej¶æ na ciemniejszy br±z. W³osy mam d³ugie, najd³u¿sza warstwa do talii, falowane (typ 2b) Ale ja nawet nie wiem od czego zacz±æ ![]() - farbowaæ z pomoc± jakiej¶ kole¿anki czy i¶æ do fryzjera (drogo by wysz³o bo u mojego fryzjera z podciêciem ponad 200z³.) - farba czy szamponetka? Jaka firma najlepsza? Kto ma najwiêcej odcieni? I takie tam :P Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2010-12-23 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 573
|
Dziewczyny dawno mnie tu nie by³o, bardzo dawno a teraz mam ma³y problem bo chcê po³o¿yæ cynamonowy br±z z Joanny multi Cream color. Przelecia³am co nieco na wiza¿u i nawet ten w±tek ale zdjêcia wsi±k³y i nikt ich na nowo nie doda³
![]()
#3863 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Co to za odcieñ br±zu i jak± farb± dorgeryj± go uzyskam?
http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fryzura948209.htm albo taki kolor: http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fryzura948333.htm
![]() Edytowane przez ineska1986 Czas edycji: 2011-01-13 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
witajcie dziewczyny
![]() zastanawiam sie jak mozna uzyskac taki kolor jak na zdjeciu ponizej. Czy którejs z was sie uda³o ? rzecz jasna nie o w³osy Kuby tu chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 574
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Ja ostatnio testowa³am farbe Clairol w piance , delikatna dla wlosow, ale nie pokryla odrostow, wzielam najciemniejszy braz a tu lipa ![]() W lazience czeka kolejna z Clairola co dziala w 10 minut, tez najciemniejszy braz... zobaczymy czy ona sobie poradzi z odrostami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
#3867 |
Zakorzenienie
|
Hej, doradzicie mi?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kupi³am ostatnio Palette, double expresso, fajny wyszed³, lubiê te firmê, ale widzê ju¿ 4 mycie i ju¿ kolor blednie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 70
|
moja mam jej ca³y czas u¿ywa i wychodzi jej takie bardzo bardzo ciemny br±z bardziej podchodzi pod tak± naturalna czerñ a nie tak± sztuczn± jak od niektórych farb
![]()
#3870 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 695
|
Seona ciesze siê ¿e mog³am pomóc, daj znac czy uda³o Ci siê odnale¼æ ten odcieñ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.