|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4021 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 972
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Cytat:
ja uzylam tej farbki ma ladny zapach ![]() na blond odrostach wyszlo mi rudo - czerwono a na reszcie farbowanej na ciemny braz wyszlo ciemno z czerwono- bordowa poswiata |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 818
|
Cytat:
Ja obecnie jestem po nieudanej probie malowania wlosow.. Malowalam kolorem orzechowy braz tez z Joanny i niestety ale wyszedl bordowo-rudawy ![]() Generalnie szukam ladnego ciemnego, kawowo-czekoladowego kolorku i myslalam ze ta palona kawa bedzie w sam raz. Jednak chyba zryzykuje zobacze moze na moich inaczej wyjda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4024 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie mozna zaryzykowac moze akurat Tobie ladnie wyjdzie jak zrobisz to dodaj zdj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4025 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 818
|
Oka napewno wrzuce
![]() Zamierzam pomalowac gdzies na poczatku kwietnia bo tak ostatnio katuje te wlosy malowaniem co tydzien ze szok. Dodam jeszcze ze schodze z czarnego i to jest meczarnia poprostu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
![]()
no hej ja wlasnie niedawno pofarbowa³am farba brillance symfonia brazów i czarny nie wyszed³ ale taka czekolada dosyc ciemna ale po aru myciach pewnie kolor troche zejdzie ,farba jak dla mnie dosyc gêsta i trzeba troche woda sobie pomagac przy d³ugich konieczne uzcie 2 opakowañ musze tez dodac ze mam troszke siwych i pokry³a idealnie czego nie moge powiedziec o lorelach gdzie nie z³apalo mi wcale.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 959
|
Londacolor Farba w kremie 7/71 popielato-br±zowy ¶redni blond
Londacolor Farba w kremie 7/73 z³oto-br±zowy ¶redni blond w sobote farbowañko tylko nie wiem ktorym odcieniem.... na obecny kolor
#4028 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 510
|
Cytat:
![]() Dajê zdjêcie, dosyæ ciemne ale dobrze oddaje kolor. Robione niewiele po farbowaniu. Mój naturalny kolor to br±zowy, troszkê ja¶niejszy od farbowanego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Dziewczyny, jestem pewnie jedn± z nielicznych, która chce mieæ br±z z czerwonym (nie rudym!) po³yskiem. I ¿eby nie by³ czarny...
Pomó¿cieeeee ![]() Mo¿e macie za sob± neiudane eksperymenty z br±zami, które po farbowaniu okaza³y siê nieco ogniste ![]()
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-03-25 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 458
|
szukaj brazow z 5 (mahon ) lub 6(czerwien ) np. 4.6 , 4.06 ale radze tez Ci popatrzyc na palete bo kazda firma ma inne nazewnictwo i czasem takze numeracje
|
![]() ![]() |
![]() |
#4031 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 373
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4032 |
Raczkowanie
|
Z jasnej czekolady przesz³am w³a¶nie na kawowy br±z (londa naturals). Pierwszy raz farbowa³am w³osy sama (d³ugo¶æ do ³opatek) przy pomocy mamy. Wysz³y troszkê z refleksem pewnie z powodu niedok³adnie rozprowadzonej farby ale nie jest to zbytnio widoczne. Co do koloru, to powiem krótko - jest piêkny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 880
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4034 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
A jaki mia³a¶ kolor wyj¶ciowy?
![]()
![]() |
#4035 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 373
|
moj ciemny braz + wiesniackie platynowe pasemka
![]()
![]() |
#4036 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 574
|
Ja nied³ugo bede próbowaæ Sublime Mousse 41 Delicate Iced Chocolate
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 196
|
Wiecie jak to jest z odcieniem pralina z casting creme? Bardzo ciemny? Mam ochote go uzyc, a jestem blondynka, a nie wiem czy przy jasnej cerze nie wypadnie on dosc kiepsko. Ew. mysle jeszcze o jakiejs czekoladzie. Moze cos polecicie?
Edytowane przez roolka Czas edycji: 2011-03-27 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4038 |
Zadomowienie
|
roolka uwazaj na te odcienie jak czekolada bo wychodza troche rudo byc moze nie zawsze ale ja na moich wtedy blond wlosach mialam braz z odcieniem rdzy ! wygadalo to ladnie ale nie kazdy lubi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 196
|
Akurat refleks rudy/czerwony mi nie przeszkadza, chociaz trudno sie go potem pozbyc....
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4040 |
Zadomowienie
|
ale to nie byl refleks hehe ale na rozjasnionych szybko sie zmyl u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 37
|
Witam, dziewczyny od d³u¿szego czasu szukam farby wella decore ale chyba niestety j± wycofali
![]() ![]() ![]() Dziewczyny a mo¿e chocia¿ która¶ z was farbowa³a w³osy tym kolorkiem 6/7 czekoladowy br±z? Edytowane przez betty29 Czas edycji: 2011-03-29 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4042 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 272
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4043 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez playboykaa77 Czas edycji: 2011-03-29 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 272
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim
![]() uzywalyscie moze Wellaton ,,gorzka czekolada " lub ,,ciemny braz " tej samej marki ? mam naturalne wlosy blond i zastanawiam sie jak odrosty pokryla by mi ta ,,gorzka czekolada " ? pomyslalam tez zeby zmieszac te dwa powyzsze kolorki , ciekawe co by wyszlo jesli ktoras z was miala do czynienia z tymi kolorkami to prosze o opinie ;D zdjecia tez by sie przydaly . szukalam na wizazu ale malo opini jest do tych kolorkow a zdj to tylko jedno znalazlam ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 959
|
1 i 5 foto LOnda 7,7 +7,73 srednie brazowe blondy cena 54z³ za farbowanie
2foto farby revlon mix brazowych srednich rozswietlonych blondów cena 145 z³ -farba 4mycia ![]() farby nak³adane na blond i blond z przeswitami na foto
W my¶lach wszystko ma pocz±tek! Edytowane przez ifrit Czas edycji: 2011-04-01 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4048 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ja ciagle szukam mojego wymarzonego kolorku
![]() chce uzyskac taki dosc ciemny braz ktory w swietle badz sloncu bedzie mial taka lekka ciemno wisniowa poswiate ![]() albo taka bordowa ![]() moja kolezanka po Wellatonie ,,gorzka czekolada " uzyskala cos podobnego moze polecicie mi cos hm ? a uzywala ktoras z was z Palette koloru Trufla ? moze ona da mi taki efekt prosze was bardzo o rady ![]() bo niedlugo wlosy mi wypadna jak bede tyle farb wyprubowywala hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#4049 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 573
|
Ivoncia16 Mi taki ¶liczny kolor dawa³a Joanna czekoladowy br±z ale wymywa³a siê mi na rudawo... Za to Palette shampoo (¿ó³te opakowanie) nr 341 ciemna czekolada jest boski!!! Masz fotki mo¿e o taki efekt Ci chodzi A i sp³ukuje siê d³ugo prawie jak farba ale to szampon.
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2011-03-31 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4050 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o dziekuje ze sie odezwalas ![]() ooooo Palette lubie ta firme jakos najbardziej mi odpowiada a myslisz ze ten szampon pokryl by mi blond odrosty ? wpadl mi tez w oko z Palette Intensiwe color creme kolorek ,, Trufla " jak myslisz jak by ten kolor wyszedl? moze tez by wpadal w taka ladna czekoladke badz czerwien Edytowane przez ivoncia16 Czas edycji: 2011-03-31 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.