Br±zowow³ose farbowane :) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-06-14, 12:57   #4381
kaps
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 620
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

Witam

Za³o¿y³am ju¿ oddzielny w±tek, ale nie ma na nim zbyt wielkiego odzewu, wiêc widz±c tyle znaj±cych siê na rzeczy Wiza¿anek w tym temacie postanowi³am poprosiæ o radê równie¿ tutaj. Mam nadziejê, ¿e to nic z³ego...

Otó¿ rok temu potraktowa³am moje w³osy rozja¶niaczem (u fryzjera) ¿eby zej¶æ z rudego. Przez ten rok mia³am bardziej lub mniej platynowe blondy, co bardzo os³abi³o kondycjê moich w³osów. Chocia¿ ogólnie mam w³oski grube i mocne to po rozja¶niaczu zaczê³y siê oczywi¶cie ³amaæ.

Tydzieñ temu uda³am siê do fryzjera, z my¶l± o jakim¶ z³otym blondzie a wysz³am no có¿, z ciemnym blondem wpadaj±cym w br±z.
Oczywi¶cie jak to na w³osach rozja¶nianych kolor zacz±³ siê zmywaæ, co niesamowicie mnie dra¿ni.

I teraz moje pytanie, czy mogê na te w³osy ju¿ teraz, albo za kilka dni na³o¿yæ jak±¶ br±zow± farbê? Czy lepiej u¿yæ szamponetki?
Je¶li tak to jakie polecacie?

Z góry dziêkujê za wszelkie rady.
Stary 2011-06-14, 15:03   #4382
Kachula82
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 573

Cytat:
Napisane przez kaps Poka¿ wiadomo¶æ
Witam

Za³o¿y³am ju¿ oddzielny w±tek, ale nie ma na nim zbyt wielkiego odzewu, wiêc widz±c tyle znaj±cych siê na rzeczy Wiza¿anek w tym temacie postanowi³am poprosiæ o radê równie¿ tutaj. Mam nadziejê, ¿e to nic z³ego...

Otó¿ rok temu potraktowa³am moje w³osy rozja¶niaczem (u fryzjera) ¿eby zej¶æ z rudego. Przez ten rok mia³am bardziej lub mniej platynowe blondy, co bardzo os³abi³o kondycjê moich w³osów. Chocia¿ ogólnie mam w³oski grube i mocne to po rozja¶niaczu zaczê³y siê oczywi¶cie ³amaæ.

Tydzieñ temu uda³am siê do fryzjera, z my¶l± o jakim¶ z³otym blondzie a wysz³am no có¿, z ciemnym blondem wpadaj±cym w br±z.
Oczywi¶cie jak to na w³osach rozja¶nianych kolor zacz±³ siê zmywaæ, co niesamowicie mnie dra¿ni.

I teraz moje pytanie, czy mogê na te w³osy ju¿ teraz, albo za kilka dni na³o¿yæ jak±¶ br±zow± farbê? Czy lepiej u¿yæ szamponetki?
Je¶li tak to jakie polecacie?

Z góry dziêkujê za wszelkie rady.
Na moich rozja¶nianych farba siê wymywa³a strasznie do prawie roku! A poniewa¿ farby s± mocne, z amoniakiem itp, u¿ywaj najlepiej przez jaki¶ czas szamponetek, szamponów koloryzuj±cych. Wybieraj o ton lub nawet dwa ja¶niejsze bo na wcze¶niej rozja¶nianych kolory wychodz± ciemno. Ja tak robi³am. Po zafarbowaniu farb± jasnych k³aczków i po jej wymyciu, nastêpn± farbê po³o¿y³am dopiero po ponad pó³ roku jak nie wiêcej.
Z szamponetek i szamponów to polecam Joannê Multi, cudo w³osy i cena i wydajno¶æ. Super. A potem jako farbê to te¿ seriê Multi, Naturii nie polecam absolutnie, u mnie siê nie sprawdzi³a.

Cytat:
Napisane przez lenka19 Poka¿ wiadomo¶æ
Prosze..!! Nie strasz nie! Bo wlasnie sobie go kupilam!!
Powiem tak, po szamponie ju¿ w trakcie mycia a¿ pl±ta³y mi siê palce od wypadaj±cych w³osów. Zauwa¿y³am to po co najmniej 3 myciach. Z od¿ywk± nieco lepiej bo nie k³adê jej na skórê g³owy i wychodzi kilka. Ale rano jak wstajê to wszêdzie na poduszce, ko³drze i prze¶cieradle s± moje w³osy i to z cebulkami!!! Mo¿e u Ciebie bêdzie lepiej, mo¿e moja reakcja jest taka ale znalaz³am w necie takie przypadki i dlatego odstawi³am przede wszystkim szampon. Jeszcze od¿ywki u¿ywam bo nie mam innej ale j± chyba odstawiam tak¿e.

Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce...

Edytowane przez Kachula82
Czas edycji: 2011-06-14 o 15:06
Kachula82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-14, 15:20   #4383
kaps
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachula82 Poka¿ wiadomo¶æ
Na moich rozja¶nianych farba siê wymywa³a strasznie do prawie roku! A poniewa¿ farby s± mocne, z amoniakiem itp, u¿ywaj najlepiej przez jaki¶ czas szamponetek, szamponów koloryzuj±cych. Wybieraj o ton lub nawet dwa ja¶niejsze bo na wcze¶niej rozja¶nianych kolory wychodz± ciemno. Ja tak robi³am. Po zafarbowaniu farb± jasnych k³aczków i po jej wymyciu, nastêpn± farbê po³o¿y³am dopiero po ponad pó³ roku jak nie wiêcej.
Z szamponetek i szamponów to polecam Joannê Multi, cudo w³osy i cena i wydajno¶æ. Super. A potem jako farbê to te¿ seriê Multi, Naturii nie polecam absolutnie, u mnie siê nie sprawdzi³a.
a co powiesz o szmponetkach Mariona? Mia³a¶ z nimi styczno¶æ? Bo zastanawiam siê nad "ciemnym blondem"
Stary 2011-06-14, 15:31   #4384
Kachula82
Zakorzenienie

Marion wyszed³ mi jak na próbniku/opakowaniu, ¿e tak powiem i mia³am orzechowy br±z. Jedyne minusy to têpe w³oski, bez blasku. I po ponad 5 myciach kolorek siê wymy³. Masz efekty poni¿ej. K³ad³am na mocno sprany ciemny blond Palette (farbê). Mocno sprany czyli widoczne mia³am jasne pasma po blondzie, który chcia³am zakryæ. Pierwsza fota to palette a potem marion
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg ciemny blond.jpg (30,0 KB, 24 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg orzechowy br±z.jpg (40,5 KB, 64 za³adowañ)

Stary 2011-06-14, 15:40   #4385
kaps
Zakorzenienie

Cytat:
Marion wyszed³ mi jak na próbniku/opakowaniu, ¿e tak powiem i mia³am orzechowy br±z. Jedyne minusy to têpe w³oski, bez blasku. I po ponad 5 myciach kolorek siê wymy³. Masz efekty poni¿ej. K³ad³am na mocno sprany ciemny blond Palette (farbê). Mocno sprany czyli widoczne mia³am jasne pasma po blondzie, który chcia³am zakryæ. Pierwsza fota to palette a potem marion
Ta druga fota to "Ciemny blond" Mariona? Chyba siê zakocha³am, jutro muszê pochodziæ po drogeriach i poszukaæ
Stary 2011-06-14, 16:17   #4386
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaps Poka¿ wiadomo¶æ
Ta druga fota to "Ciemny blond" Mariona? Chyba siê zakocha³am, jutro muszê pochodziæ po drogeriach i poszukaæ
Marion druga fotka orzechowy br±z

Stary 2011-06-14, 16:21   #4387
kaps
Zakorzenienie

Cytat:
to ja co¶ pomiesza³am ten drugi ¶liczny

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 16:25   #4388
lenka19
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 52

Cytat:

Powiem tak, po szamponie ju¿ w trakcie mycia a¿ pl±ta³y mi siê palce od wypadaj±cych w³osów. Zauwa¿y³am to po co najmniej 3 myciach. Z od¿ywk± nieco lepiej bo nie k³adê jej na skórê g³owy i wychodzi kilka. Ale rano jak wstajê to wszêdzie na poduszce, ko³drze i prze¶cieradle s± moje w³osy i to z cebulkami!!! Mo¿e u Ciebie bêdzie lepiej, mo¿e moja reakcja jest taka ale znalaz³am w necie takie przypadki i dlatego odstawi³am przede wszystkim szampon. Jeszcze od¿ywki u¿ywam bo nie mam innej ale j± chyba odstawiam tak¿e.

Musze koniecznie zwrocic na to uwage.. bo jeszcze nie mylam wlosow tym szamponem.. az sie bojeee No ale u mnie moze byc inaczej.. Mam taka nadzieje

A co do szamponetek Marion to bylam zadowolona z efektu tylko szkoda ze kolorek tak szybko sie spieral A cena powalajaca 4 zl

21-05-2011 - zapuszczanie pazurków

06-11-2009 - razem ju¿ na zawsze
lenka19 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-14, 16:36   #4389
KASIA EN
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 82

Cytat:
Napisane przez ennkaa Poka¿ wiadomo¶æ
wstawiam fotki. Zdjêcia beznadziejne, potargane bo ¿eby z³apaæ ¶wiat³o musia³am otworzyæ okno, a jest wiatr i deszcz Jednak z lamp± wy³azi trochê rudy ale to te¿ kwestia,¿e mia³am swoje dzie³o na w³osach. Bior±c to pod uwagê efekt jest mega. Dla porównania dajê swoj± star± fotkê z kolorem naturalnym. Zdjêcie jest z jaki¶ wakacji i wstane z ³ó¿ka wiêc musia³am gêbê zas³oniæ
Co do fryzjerki to jest super. Chodzê od lat tylko do niej, ale nigdy na farbê. Tylko ¶cinam w³osy a to nie jest ³atwe. Mam naturalnie mocno krêcone w³osy ale czêsto prostujê i nikt nie umia³ mi ich ¶ci±æ tak,¿eby by³y ³adne jak s± proste i jak zostawiê krêcone. Ona To robi super. A sposób w jaki strzy¿e zawsze wprawia mnie w zadziwienie. Tak tylko macha mi w³osami, jako¶ tak bez sk³adu trzepie no¿yczkami i nagle mówi : ju¿. A tam bajzel na g³owie. No to ona dmuchnie suszark± i z bajzlu wy³ania siê fryzura. Dla mnie- artystka.

Co do farbowania zap³aci³am ze strzy¿eniem 160 PLN, wiêc nie wiem czy to drogo bo to by³ mój pierwszy raz s±dzê,¿e za farbê da³am ko³o stówy bo zawsze za strzy¿enie p³acê oko³o 60. Cena te¿ chyba zale¿y od ilo¶ci farb bo ona liczy³a czego i ile miesza³a.
Mieszkam ko³o £odzi i jak kto¶ chce namiar na ni± chêtnie dam na PW.
Ja poproszê, ja! Mieszkam w £odzi i jeszcze nie trafi³am na dobrego fryzjera - ani tu ani w rodzinnym mie¶cie.
Niestety, nie ka¿dy zak³ad zas³uguje na to, ¿eby mieæ w szyldzie s³owo "Fryzjer".

Edytowane przez KASIA EN
Czas edycji: 2011-06-14 o 16:38
KASIA EN jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-14, 16:47   #4390
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Musze koniecznie zwrocic na to uwage.. bo jeszcze nie mylam wlosow tym szamponem.. az sie bojeee No ale u mnie moze byc inaczej.. Mam taka nadzieje

A co do szamponetek Marion to bylam zadowolona z efektu tylko szkoda ze kolorek tak szybko sie spieral A cena powalajaca 4 zl
Ja p³aci³am 2,90z³

Stary 2011-06-14, 17:22   #4391
lenka19
Raczkowanie

o nie co za zdzierstwo!! Skoro u Ciebie tak tanio.. to nastepnym razem jak bede cos chciala kupic albo pojsc do fryzjera to przyjade do Ciebie!!

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 19:05   #4392
ibyza
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 634

Cytat:
Napisane przez ennkaa Poka¿ wiadomo¶æ
ibyza ¶liczny masz ten kolor! jaki mia³a¶ przed farbowaniem?
wiesz co kilka postów wczesniej dodawa³am obecny kolorek w³osów... nie pamiêtam który post ale poszukam zaraz i dopiszê , ¿eby Ci ³±twiej by³o
4334

Edytowane przez ibyza
Czas edycji: 2011-06-14 o 19:07
ibyza jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-14, 19:22   #4393
ennkaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 170
GG do ennkaa

dziêki ibyza
znalaz³am. No tak..du¿o ja¶niejsze od moich jak ja Wam zazdroszczê! ¦liczne macie te w³oski!
Stary 2011-06-15, 10:51   #4394
rockandrollqueen
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 484

Dziewczyny, mam takie pytanie, który z br±zów joanny multi cream color (orzechowy, cynamonowy, czekoladowy) wychodzi naja¶niej? Wiem, ¿e by³a ju¿ o tym mowa, ale jako¶ nie mogê odnale¼æ.
Stary 2011-06-15, 13:25   #4395
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
orzechowy br±z??? a ma on co¶ wspólnego z orzechowym br±zem Joanny Multi Cream Color??? bo chyba Joanna ciemniejsza wychodzi... ¶liczny ten Marion

Cytat:
Napisane przez rockandrollqueen Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, mam takie pytanie, który z br±zów joanny multi cream color (orzechowy, cynamonowy, czekoladowy) wychodzi naja¶niej? Wiem, ¿e by³a ju¿ o tym mowa, ale jako¶ nie mogê odnale¼æ.
jak dla mnie to orzechowy, ale nie wiem, bo nie stosowa³am jeszcze ¿adnego poczekaj na dziewczyny- bardziej siê na tym znaj± maj± ju¿ sprawdzon± joannê

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 13:57   #4396
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rockandrollqueen Poka¿ wiadomo¶æ
Mi siê wydaje, ¿e trzeba patrzeæ na numery farby. Kolory co poda³a¶ to w tej samej kolejno¶ci: 39,40 i41. Jest jeszcze 38 kasztanowy br±z i na próbniku jak kiedy¶ patrzy³am wychodzi chyba najja¶niej. Najlepiej id¼ do sklepu i tam spójrz na próbnik (najczê¶ciej je maj± w Naturze i w zwyk³ych budach na bazarkach). Mi kasztan wyda³ siê ciut za jasny kiedy¶ i dlatego orzecha wziê³am. Najlepiej udaj siê do jakiej¶ budy bo tam pozwoli Ci babeczka wyj¶æ z próbnikiem i zobaczyæ kolor w s³oñcu itp. Wtedy najlepiej ocenisz sobie odcieñ, bo w lampach sklepowych to ró¿nie bywa.

Ibyza to nie ten sam kolorek. Ciemniejszy jest Joanny. Marion ma taki jasny ale ja k³ad³am na jasne w³osy, to znaczy bardzo widoczny blond spod ciemnego spranego blondu. Mo¿e dlatego tak jasno wyszed³?

Czas edycji: 2011-06-15 o 13:59
Stary 2011-06-15, 14:00   #4397
ibyza
Wtajemniczenie

Kasztanowy br±z wpada w rudy troszeczkê ,ale fakt- jest ja¶niejszy od orzechowego

no ale ten marion cudny szkoda, ¿e siê szybko zmywa :/
Stary 2011-06-15, 17:25   #4398
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Poka¿ wiadomo¶æ
Kasztanowy br±z wpada w rudy troszeczkê ,ale fakt- jest ja¶niejszy od orzechowego

Marion ma i farby i szampony koloryzuj±ce
I jejku wesz³am na ich odmienion± stronê i radzê Wam popatrzeæ na kolory!!!! Super! A i Marion taki tani!! Zobaczcie kolory w szamponach koloryzuj±cych - chyba ka¿da znajdzie odcieñ dla siebie.
http://www.marionkosmetyki.pl/oferta...ow/koloryzacja

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

I aby by³o ¶mieszniej ich nowa farba na allegro kosztuje... 4,99z³! I tam s± wiêksze zdjêcia

Stary 2011-06-15, 17:33   #4399
Kachula82
Zakorzenienie

A tam bêdziecie szukaæ macie odcienie br±zu poni¿ej i ciemny blond. Zdjêcia zapo¿yczone z allegro od RokoCosmetics i to oni maja je po 4,99z³

I kurka zastanawiam siê ostro na kolorami i kupnem teraz Mariona... Moja sklepikarka na bazarku ma Mariona i próbniki muszê obejrzeæ
Strasznie ciekawe odcienie i cena!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1647822712.jpg (47,3 KB, 49 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1647824042.jpg (51,2 KB, 63 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1647824061.jpg (48,9 KB, 49 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1647824962.jpg (49,0 KB, 50 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1647825026.jpg (50,3 KB, 51 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1647825808.jpg (50,5 KB, 55 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1647829602.jpg (51,4 KB, 37 za³adowañ)

Czas edycji: 2011-06-15 o 17:37

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 17:42   #4400
lenka19
Raczkowanie

podoba mi sie ten ciemny braz!! Ciekawe czy u mnie takie sa

Stary 2011-06-15, 17:54   #4401
ibyza
Wtajemniczenie

Dziewczyny powiedzcie mi ile trzeba szamponetek na w³osy do po³owy pleców, do¶æ gêste??? bo chyba sobie zafarbujê szamponetk± orzechowym br±zem z Joanny albo Mariona- zale¿y co znajdê
Stary 2011-06-15, 19:05   #4402
Kachula82
Zakorzenienie

Marion ma³o wydajny Joanna podobno mega wydajna. Mariona to chyba ze 3 a Joanny 2 to maks.

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
podoba mi sie ten ciemny braz!! Ciekawe czy u mnie takie sa
Wiem o co Ci chodzi, ciemny br±z jest ¶liczny. Mia³am i¶æ w ja¶niejsze kolory a ja nawet ju¿ ostatnio o czarnym my¶la³am Nie wiem tylko jak on wychodzi, czy nie za ciemny bêdzie...

Stary 2011-06-15, 19:08   #4403
Kachula82
Zakorzenienie

Znalaz³am jedn± opiniê farby. Jeszcze ze starym opakowaniem.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1

Stary 2011-06-15, 19:09   #4404
ibyza
Wtajemniczenie

ja jestem zra¿ona do tych ciemnych kolorów... po palette, jak umalowa³am ¶rednim br±zem ;] wysz³y kruczo-czarne :/ i bojê siê teraz farbowaæ tymi ciemnymi
Stary 2011-06-15, 19:10   #4405
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem zra¿ona do tych ciemnych kolorów... po palette, jak umalowa³am ¶rednim br±zem ;] wysz³y kruczo-czarne :/ i bojê siê teraz farbowaæ tymi ciemnymi
A wystarczy³o tylko wiza¿ poczytaæ i by¶ wiedzia³a, ¿e Palette ciemno-czarno wychodzi. Ale za to uwielbiam w³osy po nim. Ach ciemna czekolada mnie kusi bo teraz w Rossmanie b³yszczyk do Palette Shampoo gratis!

Stary 2011-06-15, 19:31   #4406
ibyza
Wtajemniczenie

wiedzia³am, ¿e wyjd± ciemne ale nie mysla³am, ¿e a¿ tak... to nawet poblasku br±zowo ciemnego nie mia³o tylko kompletnie czarne, dlatego teraz jestem bardzo ostro¿na w doborze farb ;p
Stary 2011-06-15, 19:36   #4407
MissWeroniqa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

Moje w³osy s± naturalnie br±zowe, s± bardzo ciemne, ale p³owiej± z prêdko¶ci± ¶wiat³a x.x Mam zamiar przefarbowaæ je farb± do 24 myæ, na pewno wstawiê zdjêcia kiedy bêdê po.
MissWeroniqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 20:24   #4408
rockandrollqueen
Zadomowienie

Cytat:
jak dla mnie to orzechowy, ale nie wiem, bo nie stosowa³am jeszcze ¿adnego poczekaj na dziewczyny- bardziej siê na tym znaj± maj± ju¿ sprawdzon± joannê

Cytat:

Cytat:
Mi siê wydaje, ¿e trzeba patrzeæ na numery farby. Kolory co poda³a¶ to w tej samej kolejno¶ci: 39,40 i41. Jest jeszcze 38 kasztanowy br±z i na próbniku jak kiedy¶ patrzy³am wychodzi chyba najja¶niej. Najlepiej id¼ do sklepu i tam spójrz na próbnik (najczê¶ciej je maj± w Naturze i w zwyk³ych budach na bazarkach). Mi kasztan wyda³ siê ciut za jasny kiedy¶ i dlatego orzecha wziê³am. Najlepiej udaj siê do jakiej¶ budy bo tam pozwoli Ci babeczka wyj¶æ z próbnikiem i zobaczyæ kolor w s³oñcu itp. Wtedy najlepiej ocenisz sobie odcieñ, bo w lampach sklepowych to ró¿nie bywa.

Ibyza to nie ten sam kolorek. Ciemniejszy jest Joanny. Marion ma taki jasny ale ja k³ad³am na jasne w³osy, to znaczy bardzo widoczny blond spod ciemnego spranego blondu. Mo¿e dlatego tak jasno wyszed³?
Dziêki , popatrzê na te próbniki jak bêdê jutro w Naturze. W sumie to nie zale¿y mi na jasnym br±zie raczej na ¶redni, lub ciemnym, ale nie za ciemnym i ¿eby nie smola. Chocia¿ Joa¶ka chyba taka nie jest? Chcia³abym zimniejszy kolorek, lub chocia¿ neutralny odcieñ o ile to w ogóle mo¿liwe w przypadku drogeryjnych farb. Podoba mi siê ten orzechowy br±z ze zdjêc Bahamadi w 4337 po¶cie, ale podobno w rzeczywisto¶ci jest cieplejszy. W sumie dziwne, bo mi na zdjêciach zawsze wszystko wychodzi rude, nawet jak mi siê wydaje, ¿e w rzeczywisto¶ci nie jest
Stary 2011-06-16, 22:46   #4409
40e7aa143a7441775369ddacb5b3fa588881a0d3_687c2372572f3
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 24

Zastanawia³am siê czy napisaæ tutaj na w±tku br±zowow³osych ale w³a¶nie tak chyba bêdzie najlepiej. Mam do Was pytanie, chcia³abym ¿eby¶cie rozwia³y moje ewentualne w±tpliwo¶ci.
Chodzi o to, ¿e obecnie mam rude w³osy. Chcia³abym to zmieniæ i pój¶æ w br±zy. Mo¿e która¶ z Was ma jakie¶ do¶wiadczenia (w³asne b±d¼ nie) ze zmian± rudy -> br±z. Bo szczerze mówi±c ja kompletnie nie wiem czego po tych moich rudo¶ciach mam siê spodziewaæ. Czy taki kolor w³osów jest ³atwy do zafarbowania? Wola³abym unikn±æ efektu zielonych w³osów Aha mo¿e jeszcze powiem, ¿e nie chcia³abym farbowaæ w³osów farb± ale czy cokolwiek innego spe³ni swoje zadanie?
Bêdê wdziêczna za wszelkie uwagi.

Edytowane przez 40e7aa143a7441775369ddacb5b3fa588881a0d3_687c2372572f3
Czas edycji: 2011-06-26 o 17:12
40e7aa143a7441775369ddacb5b3fa588881a0d3_687c2372572f3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:12   #4410
rockandrollqueen
Zadomowienie

[1=40e7aa143a7441775369dda cb5b3fa588881a0d3_687c237 2572f3;27565284]Zastanawia³am siê czy napisaæ tutaj na w±tku br±zowow³osych ale w³a¶nie tak chyba bêdzie najlepiej. Mam do Was pytanie, chcia³abym ¿eby¶cie rozwia³y moje ewentualne w±tpliwo¶ci.
Chodzi o to, ¿e obecnie mam rude w³osy. Chcia³abym to zmieniæ i pój¶æ w br±zy. Mo¿e która¶ z Was ma jakie¶ do¶wiadczenia (w³asne b±d¼ nie) ze zmian± rudy -> br±z. Bo szczerze mówi±c ja kompletnie nie wiem czego po tych moich rudo¶ciach mam siê spodziewaæ. Czy taki kolor w³osów jest ³atwy do zafarbowania? Wola³abym unikn±æ efektu zielonych w³osów Aha mo¿e jeszcze powiem, ¿e nie chcia³abym farbowaæ w³osów farb± (nie chce siê bawiæ póki co z odrostami) ale czy cokolwiek innego spe³ni swoje zadanie?
Bêdê wdziêczna za wszelkie uwagi.[/QUOTE]

Mo¿esz spokojnie k³a¶æ br±z, na rudym ¿adna zieleñ nie wyjdzie

Zieleñ to raczej efekt po³o¿enia ciemnej/popielatej farby na blond w³osy(szczególnie te rozja¶niane) wtedy dobrze jest przed po³o¿eniem ciemniejszej farby najpierw pofarbowaæ w³osy na rudo/czerwono, aby zieleñ nie wszy³a.

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.