|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 573
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Fotki wstawiê po weekendzie. Zapomnia³am na wyjazd zabraæ kabelka od aparatu... Ech.
#4442 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 187
|
Dziewczyny, farbowa³a która¶ z Was tymi farbami? [za³±cznik] bo chcê br±zowe w³osy, ale nie za ciemne. I zastanawiam siê miêdzy tymi dwoma farbami.
1.Joanna- dziki kasztan 222 2.Joanna-s³odkie cappucino 240 |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 959
|
¶redni br±zowy blond
![]()
W my¶lach wszystko ma pocz±tek! Edytowane przez ifrit Czas edycji: 2011-06-25 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 484
|
Kasztan na pewno wyjdzie z czerwon±/rud± po¶wiat±. My¶lê, ¿e tak jak palona kawa (bo z tych ciemniejszych br±zów tylko tym odcieniem Joanny farbowa³am) mo¿e wyj¶æ zaraz po pofarbowaniu ciemny, ale bardzo szybko siê wyp³ucze i bêdzie jak trzeba. A s³odkim cappucino farbowa³am wychodzi jak jasny br±z/ciemny blond, ale wszystkie Joa¶ki Nutrie dosyæ szybko siê wyp³ukuj±.
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasztan ogólnie wychodzi jak z pude³ka
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2011-06-25 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
co to mo¿e byæ za farba ? jak mo¿na uzyskaæ taki kolorek , ma która¶ z was taki odcieñ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
Dobra m±¿ co¶ skombinowa³ i mam ju¿ fotki po Joannie Multi Cream kasztanowy br±z. K³ad³am na w³oski zdjêcie nr 1 sprany dziki kasztan Naturii. Odcieñ wygl±da podobnie. Mimo 3 min na koñcówkach z³apa³o ciemno ale powinno siê wyp³ukaæ. Widaæ ró¿nicê z odrostami ale inaczej bez dekoloryzacji do ja¶niejszych nie zejdê
![]() ![]() ![]() Aha, napiszê jeszcze jak farbowa³am. Na odrosty na³o¿y³am ca³± farbê. Trzyma³am ok 25min mo¿e ciut d³u¿ej, nie patrzy³am na zegarek dok³adnie. Potem do buteleczki z aplikatorem zawieraj±cego resztki farby wla³am wody i potrzês³am aby te resztki farby zmieszaæ z wod± i na³o¿y³am to na koñce na jakie¶ 3-4min. Mycie, od¿ywka i gotowe.
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2011-06-25 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
Nie koniecznie musi byæ br±z a jaki¶ odcieñ ciemnego, ¶redniego blondu.
#4449 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 634
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz ja bêdê malowaæ Orzechowy br±z + naturalny blond Multi Color ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-06-28 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kasztana chcia³am spróbowaæ po tym jak zobaczy³am na próbniku, ¿e jest ja¶niejszy od orzecha i nie wygl±da³o aby mia³ czerwone refleksy. Wyszed³ jak dziki kasztan ale nie narzekam. Orzech zreszt± mam ju¿ kupiony i schowany do sierpnia ![]() Spieranie zawsze mo¿na przeciw³upie¿owym przyspieszyæ ![]()
![]() |
#4451 |
Wtajemniczenie
|
hehehhe tak tak, naturalny BLOND :
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
Sama teraz jestem br±zowow³osa
![]() Farbowa³am www delia, odcieñ miedziany br±z. Daje zdjêcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. Przejrza³am sobie Twoje blogi i powiem tylko, ¿e wkrótce jadê na wakacje w Twoje strony ![]()
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2011-06-28 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do farb Delii to ja ju¿ nawet na nie nie patrzê w sklepie... ![]()
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2011-06-28 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to udanych wakacji ¿yczê. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Wtajemniczenie
|
ale¿ ja nie lubiê tego po³ysku w swoich w³osach... tak popatrzy³am, nie podoba mi siê to wcale...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Jakiego po³ysku? Ju¿ zrobi³a¶ w³oski?
#4459 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 312
|
A ja ju¿ postanowi³am idê do fryzjera ...
Obecnie mam 2kolorowe w³osy odrost oczywi¶cie ja¶niejszy. Fryzjerka po wstêpnych oglêdzinach stwierdzi³a, ¿e po³o¿y jaki¶ br±zik ¿eby zrównaæ ca³o¶æ, lecz wczoraj widzia³am kole¿ankê po balejagu i siê zakocha³am ![]() I chyba na lato troszkê je rozja¶niê ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4460 |
Wtajemniczenie
|
nie, ale jak mi siê wymywa ta szamponetka (bo ca³y czas jest zabarwiona woda) to mi wychodzi znowu ten ¿ó³ty poblask :/ próbowa³am fotki zrobiæ ale na zdjêciach ten kolor wychodzi naprawdê ³adnie nie oddaje tego ohydnego poblasku... dzi¶ zakupi³am Garnier 100%color 533 Jasny z³oty br±z... chyba najpierw pomalujê tym odcieniem a pó¼niej dopiero t± kompozycja z blondem z Joanny, bo stwierdzi³am, ¿e je¶li bêdê kombinowaæ to nigdy tego poblasku siê nie pozbêdê... dlatego najpierw zrównam ten kolor a dopiero pó¼niej bêdê znowu kombinowaæ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ha ha w³a¶nie mi siê przypomnia³o, ¿e ka¿de rozja¶nianie w³osów z ciemnego na blondy zaczyna³am na jesieñ/zimê, obym przypadkiem znowu na blond nie chcia³a wróciæ ![]() Nieeee, blond na d³ugo odstawiam. Nie ma nic przyjemniejszego jak dotyk ciemnych w³osów, zawsze s± takie miêkkie i g³adkie i b³yszcz±ce a w blondach to takie wysuszone od rozja¶niania...
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2011-06-30 o 07:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4464 |
Wtajemniczenie
|
wziêlo mnie na ogl±danie zdjêæ i powiem Wam, ¿e mam porównanie ró¿nych farb to jednak po L'orealu w³oski wygl±da³y rewelacyjnie i ten kolorek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Wtajemniczenie
|
L'oreal preference:
1. Jasny bursztyn, 2. Mro¼ny kasztan Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-06-30 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 312
|
na poprzednich stronach te¿ da³am fotkê Mro¼nego kasztana
![]() Co do baleja¿u sama kurcze nie wiem. Ale jak pójdê do fryzjera to niech ogl±dnie moje kud³y raz jeszcze i niech wyrazi fachow± opiniê czy moje w³osy siê nadaj± na taki szok, ¿eby pó¼niej nie by³y po³amane itp... jak nie to zrównam kolor i ju¿ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Wtajemniczenie
|
ale Ty doda³a¶ mro¼ny Castinga
![]() Bahamadia a ja jako¶ nie wyobra¿am sobie Ciebie w baleja¿u :p dobrze Ci jest w tych ciemniejszych, aleeee mo¿e jak zobaczê to siê przekonam ![]() Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-06-30 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 959
|
super kolorki a na jakie w³oski nak³adany jasny bursztyn? ![]() oj kusi kusi ![]()
#4470 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 577
|
A przy jasnej karnacji ale takiej zszarza³ej, jasnych te¿ przygaszonych szaro- zielono- niebieskawych oczach jaki odcieñ br±zu najlepiej by pasowa³? Przypuszczam, ¿e jestem LATEM- le pewno¶ci nie mam. Niby powinnam mieæ zimny kolor ale twarz w nim jest jaka¶ przygaszona. Tyle czasu mia³am blond ale w koñcu stwierdzia³am ¿e ca³a twarz w³osy, oczy, cera mi siê zlewa dlatego te¿ przefarbowa³am siê na naturalny jasny, szarawy br±z, który ju¿ siê spiera- i wygl±da to nie najlepiej- w³osy s± matowe, twarz smutna w tych barwach- nawet makija¿ nie pomaga. Mo¿ecie co¶ doradziæ. Wiem ¿e bez zdjêæ ciêzko okre¶liæ- mo¿e uda mi siê je wrzuciæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.