|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4681 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 972
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
jak mozesz to pokaz jak On wyglada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
wkelilam zdjecie to poprzedniego posta
![]()
![]() |
#4683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ten kolorek co wkleilas to Cynamonowy czy Orzechowy bo ³adniusi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
Cynamonowy
![]() Jeszcze widaæ tak± lekk± czerwonaw± po¶wiatê, na pocz±tku w³osy by³y ciemniejsze, prawie czarne z po³yskiem takim w³a¶nie czerwonawym.
![]() |
#4685 |
Wtajemniczenie
|
a macie propozycje jaki to kolorek ?
jest BOSKI !!!!! MOCNO BYM CHCIALA TAKI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi to troszkê pod ciemny blond podchodzi Cytat:
![]() Moje naturalne to chyba (niech sobie przypomne)... ciemny ch³odny br±z
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-07-14 o 12:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie tez tak sadze ![]() dlatego bede robila tym czekoladowym brazem ktory napewno jest jasniejszy niz ciemny braz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 669
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobacz to ![]() mysle ze to z pewnoscia wyszlo by z fioletowa poswiata http://www.syoss.pl/index.php?id=297 ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
no farbowalam z pol roku ciemnym brazem ale z tego rezygnuje ![]() w cieniu jeszcze wygladaja jak czarny ale troszke sie spralo i w slonku widac juz blysk ![]() mysle ze czekoladowy po dlugim stosowaniu bedzie ladny ![]() to moze uzyj sobie jakiejs szamponetki co ? z Joanny sa fajne i jest duzo odcieni ![]() i jak dla mnie nadaja wlosa takiej glebi koloru ja na ciemnym brazie zrobilam kawowym brazem i naprawde dalo efekt a tego sie nie spodziewalam ![]() i sa one zmywalne takze nie bedziesz skazana na mocno ciemne wlosy bo nawet jak wyjda ciemne to zmyja sie ![]() a jak Ci sie szamponetka zmyje to wtedy bedziesz mogla sobie jakas farbke polozyc ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
mam niestety blond i musze sobie brwi podkreslac kredka zeby dobrze wygladac w ciemnych wlosach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
Ooo nie pomy¶la³am o szamponetce! Dziêki ivoncia
![]()
![]() |
#4693 |
Wtajemniczenie
|
a prosze bardzo ![]() wejdz sobie na strone Joanny tam sa szamponetki te krotkotrwale i tez szampony do 24 myc jak wolisz ![]() napewno cos wybierzesz dla odswiezenia koloru ![]() powiem Ci ze wloski mega blyszcza i po tych do 8 myc i po tych do myc 24 ![]() pokaze Ci zdj aksamitnej czerni do 24 myc ![]() Edytowane przez ivoncia16 Czas edycji: 2011-07-14 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Wtajemniczenie
|
tak wygladaly moje wlosy po tym szamponie do 24 myc
![]() wloski byly blyszczace, mile w dotyku i gladziutki . bylam zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 672
|
[QUOTE=ivoncia16;28133593]zobacz to
![]() mysle ze to z pewnoscia wyszlo by z fioletowa poswiata http://www.syoss.pl/index.php?id=297 ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- £adny,tylko,¿e to jest czerñ z fioletow± po¶wiat±,a ja bym chcia³a br±z,a tak przy okazji te farby wygl±daj± cudownie,ciekawe czy bêd± godne uwagi,czy to kolejny chwyt marketingowy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4696 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ¦liczny kolorek a jak Ci siê w³osy b³yszcz± ![]() Wesz³am na w±tek bo szukam ch³odnego br±zu. Obecnie mam ciep³e odcienie a teraz zachcia³o mi siê ch³odnego ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | ||
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=sweet sunday;28135672]
Cytat:
no ciekawe ![]() mi sie podoba ten mix czekolady z ciemnym brazem ![]() ![]() ostatnio jak bylam to niestety jeszcze ich nie bylo . ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() ale juz nie sa tak czarne hmmmm a poszukujesz ciemnego brazu czy cos jasniejszego? z ciemnym bym Ci pomogla gorzej z jasniejszym. ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- a wiesz co moze doradz sie jakiejs fryzjerki jaka farba mozna cos takiego uzyskac ![]() a ciekawe czy np jak by zmieszac jakis braz z jakims fioletem , to czy wyszlo by cos ciekawego ![]() a swoje wlosy masz ciemne ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zadomowienie
|
piekny kolorek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=sweet sunday;28135672]
Cytat:
moja kolezanka ma swoje wlosy brazowe i po uzyciu szamponetki z Joanny G³êboki Burgund miala wlasnie fioletowy polysk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=ivoncia16;28135827]
Cytat:
![]() Wstawie zdjêcia ale sama je robi³am wiêc sorka za jako¶æ, ale mo¿e co¶ mi doradzicie jak bêdzie widzieæ. Je¶li tylko znasz kolor zimny a ciemny to jestem zaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Wtajemniczenie
|
a dziekuje
![]() to Loreal Recital Preference ![]() powiem Ci tak ten kolorek w sumie nie jest taki rudy bardziej wpada w taka czekoladke ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- ale szczeze nie uwazam zeby oplacalo sie farbowac ta farba ![]() kosztuje ona 30 zl prawie a nie jest jakas super ![]() taki sam efekt mam np po Garnierze czy Joannie takze nie ma potrzeby przeplacac a co do blysku moich wlosow to moze zasluga tego ze po kazdym myciu uzywam odzywek ze splukiwaniem ktore nie obciazaja zbyt mocno wlosow ![]() i mam moj ukochany szampon ktory daje taki blysk ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- [QUOTE=Maria2008;28135967] Cytat:
Ja po ciemnym Brazie Syossa mialam zimny braz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zadomowienie
|
Sprany kolor goldwella 4BP wcze¶niej 5BP
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=ivoncia16;28135983]a dziekuje
![]() to Loreal Recital Preference ![]() powiem Ci tak ten kolorek w sumie nie jest taki rudy bardziej wpada w taka czekoladke ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- ale szczeze nie uwazam zeby oplacalo sie farbowac ta farba ![]() kosztuje ona 30 zl prawie a nie jest jakas super ![]() taki sam efekt mam np po Garnierze czy Joannie takze nie ma potrzeby przeplacac a co do blysku moich wlosow to moze zasluga tego ze po kazdym myciu uzywam odzywek ze splukiwaniem ktore nie obciazaja zbyt mocno wlosow ![]() i mam moj ukochany szampon ktory daje taki blysk ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Zdradzisz co masz za szampon ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Maria2008;28136150]
Cytat:
loreal elseve nutri blask light to ten szamponik taki w rozowej butelce fakt jest dosc drogi bo kosztuje okolo 15 zl ale moim zdaniem warto bo wloski sa fajne po nim i jest wydajny ![]() juz Ci wklejam zdj jest ladny na zywo widac ze to brazik ![]() ale naprawde ciemny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Wtajemniczenie
|
tez mialam kiedys zimny braz , ale mi przeszlo
![]() teraz bardziej mi sie podobaja cieple brazy ciezko uzyskac jasniejszy zimny braz wlasnie moze wiesz jaki to koloro wlosow takich kreconych co dalam w ktoryms poprzednim poscie ? ![]() jest taki piekny ! ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- mi wogole jest ciezko uzyskac chlodny braz poniewaz mam swoje blond wlosy i mi zawsze wcychodzi cieplo ![]() dlatego to zaakceptowalam . Edytowane przez ivoncia16 Czas edycji: 2011-07-14 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do zdjêcia z krêconymi to ¶liczny br±zik ale jaki to mo¿e byæ ciê¿ko powiedzieæ ale to ju¿ ja¶niejsze w³oski z goldwella to bêdzie co¶ chyba ze szóstek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 187
|
Mi siê strasznie podoba, z tej nowej lini Syoss`a MIX GORZKIEJ CZEKOLADY Z TOFFI
![]() A poza tym kiedy¶ jak mia³am blond w³osy i robi³am skunsa, to farbowa³am w³a¶nie jakim¶ br±zem z syoss`a i by³ piêkny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie znam wogole tej firmy ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
no trzeba przyznac ze ladne kolory ma ta nowa farba z Syossa ![]() ja chce zeby ona juz byla w sklepach ![]() chce na zywo zobaczyc ciekawe czy na wlosach tez by byly takie ladne odcienie niestety droga dosc bedzie ta farba , czytalam ze okolo 23 zl |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie niszcz± w³osów te szamponetki/szampony? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Wtajemniczenie
|
ja zniszczen nie zauwazylam
![]() a wlosy po nich ladnie lsnia i napewno sa 100 razy delikatniejsze niz farba dlatego ja tylko na odrosty uzywam farb , na calosc tylko szamponow dla odswiezenia koloru bo po co niszczyc cale wlosy tymi farbami po ktorych konce sie wysuszaja ![]() wole raz na 4 miesiace kupic tego Castinga np ![]() z Joanny tym szamponem to tylko czernia robilam ale kusi mnie tez czekoladowy braz , moze kiedys ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.