Br±zowow³ose farbowane :) - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-07-21, 19:46   #4801
ewe11
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 234
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

Spotka³am siê na innym w±tku z wypowiedzi± ¿e czarne wyblak³e wlosy za pomoc± farby uda³o siê komu¶ doj¶æ do br±zu. Ja w najbli¿szym czasie planuje odrost zrobiæ farb± z³oty br±z a resztê w³osów szamponetkê ¿eby ich tak nie katowaæ farbami a jak wiadomo szamponetka ³agodniejsza
* seboradin
*dro¿d¿e
* wax
*olejek rycynowy
ewe11 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-21, 20:07   #4802
Kachula82
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 573

Cytat:
Napisane przez Melina Poka¿ wiadomo¶æ
Kachula, ja niczego takiego nie sugerujê, mam nadziejê, ¿e nie odebra³a¶ ¼le mojej wypowiedzi. Napisa³a¶ przedtem, ¿e "jest podane", ¿e rozja¶ni ciemny br±z dlatego spyta³am gdzie/jak to podaj±, bo nie spotka³am siê jeszcze z farba, która potrafi rozja¶niæ farbowany br±z innym br±zem, a ¿e ¶ledzê nowo¶ci i mnie to interesuje, to zapyta³am. Musia³y¶my siê ¼le zrozumieæ
Oczywi¶cie nie wiadomo jak siê kolor, który zamie¶ci³am powy¿ej, bêdzie wyp³ukiwa³, niemniej jednak dla mnie efekt jest mocno na bakier z kolorem, jakiego mog³aby oczekiwaæ osoba wybieraj±ca ten odcieñ, dlatego go pokaza³am. Zreszt±, sadz±c po po¶wiacie, moim zdaniem bêdzie siê wyp³ukiwa³, jak wiêkszo¶æ takich ciemnych br±zów, do czego¶ z kasztanow±/rudaw±, ciep³± w ka¿dym razie po¶wiat±...
Nic ¼le nie odebra³am, chyba ¯artujê!
Wiem po prostu jak wiele dziewczyn skar¿y siê, ¿e nie wyszed³ kolor jak na pude³ku i jaka ta farba jest do d.. a nawet nie zwracaj± uwagi na ulotki lub to co pisze producent (zwykle jak nie zawsze o w³osach naturalnych). Sprawdza³am tak¿e na ich stronie przez dobór kolorów i niby podano, ¿e inny odcieñ by rozja¶ni³ moje farbowane, wiêc czemu nie spróbowaæ tej kawy pomy¶la³am.
A mo¿e spróbowaæ po³o¿yæ na g³owê jaki¶ popielaty ciemny blond? Mo¿e co¶ siê uda? Jutro jadê d drogerii i mam uzbierane (w tajemnicy przed mê¿em) na wydanie tyle co na syossa w rossmannie czyli ok24z³. Mogê kupiæ du¿o farb w tej cenie. i mam dylemat. W sierpniu szykuje mi siê dobra okazja na zdjêcia w ³adnym a nie rudym kolorze i wolê wcze¶niej spróbowaæ aby potem mieæ czas siê ratowaæ. Londa i chyba wellaton odpada bo ciemno wychodz±. Po Palette zawsze lubi³am stan w³osów ale franca tez ciemno ³apie. Garnier nie ufam po w³asnym do¶wiadczeniu, Joanna nie oferuje dobrej gamy kolorystycznej i zostaje mi... Loreal albo co¶ innego co akurat bêdzie w sklepie...

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Chyba pro¶ciej by³oby i¶æ do fryzjerki ale ta zamiast blondu rud± mnie zrobi³a i tez mam opory wydawaæ na to kasê, której zreszt± teraz nie mam.
Najgorsze jest to, ju¿ dwa dni trzymam przet³uszczone w³osy aby siê farbn±æ i mam kurka dylemat!!! Ju¿ g³owa swêdzi a ja jeszcze nie wybra³am nic.

Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce...

Kachula82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-21, 20:14   #4803
201709121022
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 477

Cytat:
Napisane przez Kachula82 Poka¿ wiadomo¶æ
Nic ¼le nie odebra³am, chyba ¯artujê!
Wiem po prostu jak wiele dziewczyn skar¿y siê, ¿e nie wyszed³ kolor jak na pude³ku i jaka ta farba jest do d.. a nawet nie zwracaj± uwagi na ulotki lub to co pisze producent (zwykle jak nie zawsze o w³osach naturalnych). Sprawdza³am tak¿e na ich stronie przez dobór kolorów i niby podano, ¿e inny odcieñ by rozja¶ni³ moje farbowane, wiêc czemu nie spróbowaæ tej kawy pomy¶la³am.
A mo¿e spróbowaæ po³o¿yæ na g³owê jaki¶ popielaty ciemny blond? Mo¿e co¶ siê uda? Jutro jadê d drogerii i mam uzbierane (w tajemnicy przed mê¿em) na wydanie tyle co na syossa w rossmannie czyli ok24z³. Mogê kupiæ du¿o farb w tej cenie. i mam dylemat. W sierpniu szykuje mi siê dobra okazja na zdjêcia w ³adnym a nie rudym kolorze i wolê wcze¶niej spróbowaæ aby potem mieæ czas siê ratowaæ. Londa i chyba wellaton odpada bo ciemno wychodz±. Po Palette zawsze lubi³am stan w³osów ale franca tez ciemno ³apie. Garnier nie ufam po w³asnym do¶wiadczeniu, Joanna nie oferuje dobrej gamy kolorystycznej i zostaje mi... Loreal albo co¶ innego co akurat bêdzie w sklepie...

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Chyba pro¶ciej by³oby i¶æ do fryzjerki ale ta zamiast blondu rud± mnie zrobi³a i tez mam opory wydawaæ na to kasê, której zreszt± teraz nie mam.
Najgorsze jest to, ju¿ dwa dni trzymam przet³uszczone w³osy aby siê farbn±æ i mam kurka dylemat!!! Ju¿ g³owa swêdzi a ja jeszcze nie wybra³am nic.
A próbowa³a¶ kiedy¶ Schwarzkopf Essential Colors? Skojarzy³o mi siê teraz, bo dosyæ d³ugo farbowa³am tym w³osy mojej mamie i by³am mile zaskoczona, ¿e br±z wychodzi³ jak br±z (nie ciemny br±z, ani czarny), no i to jest farba bez amoniaku Tylko nie wiem jak z kolorami... ale zawsze mo¿esz rzuciæ okiem
201709121022 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-21, 20:15   #4804
natalkaa7522
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 20 187

Kachula, bo jestem ciekawa, no By³a¶ w S±czu?
Stary 2011-07-21, 21:07   #4805
Kachula82
Zakorzenienie

oj tak bo nie odpisa³am. By³am by³am. Wszêdzie tam dooko³a. Jutro wiêcej napisze

Stary 2011-07-22, 05:12   #4806
Kachula82
Zakorzenienie

skoro jak zwykle maluch nie ¶pi a ¶pi reszta to mam czas co¶ napisaæ. Zwiedzili¶my du¿o w okolicach i nie tylko - S³owacja te¿ zaliczona No i McDonald oczywi¶cie Pogoda jako¶ dopisa³a. A górskie s³oñce upewni³o mnie co do zmiany odcienia w³osów

A i jeszcze znalaz³am cudny odcieñ którego oczywi¶cie u nas nie ma! Przynajmniej wg producenta na Polskê. A mo¿e w sklepie co¶ znajdê?

Zauwa¿y³y¶cie, ¿e za granic± producenci farb posiadaj± w ofercie popielate kolory a u nas wprowadzaj± tylko rudo ciep³e?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 562_01.jpg (30,6 KB, 31 za³adowañ)

Edytowane przez Kachula82
Czas edycji: 2011-07-22 o 05:28
Stary 2011-07-22, 06:16   #4807
Kachula82
Zakorzenienie

Dobra ja ju¿ zwariowa³am! Mam drogeriê obok rodziców gdzie aktualnie w promocji jest Syoss Mixing Colors po 19,90z³. Postanowi³am tak... Albo znajdê Shwarzkopfa tego popielatego albo syoss albo ostatecznie Joanna Cynamon... Lub Palette 10min popielaty sredni br±z.Jak nie mogê jako¶ drogeryjnie znale¼æ ch³odnego br±zu to zapuszczam w³osy i staram siê farbowaæ coraz ja¶niej, aby potem jaki¶ ciemny blond po³o¿yæ. A ¿e kobieta zmienn± jest, to nie wiem czy do bardzo ciemnego odcienia nie wrócê. Zg³upia³am od tych wszystkich odcieni. I nie wiem czy nie dam szansy Syoss choæ mamie ciemny br±z wyszed³ jak smo³a i nawet siê nie wymywa³... Ech co zrobiæ jak siê ma ograniczone fundusze. Najwa¿niejsze ¿e w mixing colors sama dozujê odcienie wiêc dam mniej kawy
Pomêczy³am Was z rana i na razie uciekam.

Czas edycji: 2011-07-22 o 06:24

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 14:54   #4808
Kachula82
Zakorzenienie

Jestem ju¿ po zakupach i farbowaniu. Wybór pad³ jednak na Syoss Mixing Colors 4-58 mix kawy i jasnego br±zu. Efekty poni¿ej. Odcieñ ciep³y ale och³odzi³ mi nieco czerwono¶æ po kasztanowym br±zie. Ogólnie mo¿na powiedzieæ kolor jest kawowy. Dwie tubki by³y oznaczone numerami jeden i dwa i za cholerkê nie mog³am rozgry¼æ, która baza to kawa a która br±z. Bo grom ich wie. Ostatecznie stwierdzi³am, ¿e kawa to pierwsza baza i da³am jej o ciut mniej. Mimo to odcieñ kawowy jest. Kolor mimo, ¿e ciep³y bardzo ³adny. Nic a nic nie przyciemni³o mi koñcówek wiêc czarnych w³osów nie mam Wielki plus dla Syossa. Minus cena. Ja p³aci³am 19,90z³ za du¿o bo jednak kolor nie ma siê nic co do próbnika który ogl±da³am i mówiê to patrz±c na swoje ciemny blond odrosty nie farbowane. Wysz³a kawa i tyle. Ale jak zrobi³am komórk± zdjêcie opakowania farby to niby kolor podobny jak to jest z tymi aparatami? Zdjêcia robi³am fonem wiêc jako¶æ jaka jest taka jest. Ogólnie dalej mam pod ¶wiat³o z³oty po³ysk ale ju¿ mnie mniej dra¿ni.
Stan w³osów: miêkkie, lej±ce siê, specjalnego blasku nie zauwa¿y³am ale mam bardzo nadwyrê¿one s³oñcem w³osy wiêc mo¿e to powód braku super blasku. Zobaczymy co dalej bêdzie.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (36,7 KB, 65 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (23,8 KB, 40 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (46,2 KB, 69 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (12,9 KB, 21 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (29,0 KB, 31 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (26,7 KB, 31 za³adowañ)

Czas edycji: 2011-07-22 o 15:08
Stary 2011-07-22, 18:09   #4809
sweet sunday
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 672

Na trzecim zdjêciu wygl±da piêknie,ma taki fioletowawy poblask czy mi siê tylko wydaje?
sweet sunday jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-22, 18:21   #4810
natalkaa7522
Zakorzenienie

Kachula, fajny kolorek.
Stary 2011-07-22, 19:03   #4811
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Poka¿ wiadomo¶æ
Kachula, fajny kolorek.
Mi te¿ siê podoba ale patrzê momentami jakby ta farba nic nie zafarbowa³a bo taki podobny do poprzednich w³osów.
Ale zapowiedzia³am sobie, ze nastêpnym razem kupujê dwie farby jakiej¶ firmy i mieszam. Skoro nie mogê kupiæ wybranego odcienia to sama go sobie z miksujê a i bêdzie pewnie nawet na dwa razy.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 19:10   #4812
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet sunday Poka¿ wiadomo¶æ
Na trzecim zdjêciu wygl±da piêknie,ma taki fioletowawy poblask czy mi siê tylko wydaje?
Mia³am wcze¶niej kasztanowy br±z Joanny Multi Cream i czerwonaw± po¶wiatê, która teraz jest ju¿ niewidoczna, chocia¿ na tej fotce wygl±da jakbym mia³a jaki¶ fiolet. Na pewno w sobie farba nie ma ¿adnego fioletowego pigmentu. chcesz ciemny br±¿ z fioletem to polecam Palette Shampoo 341 ciemna czekolada - kolor super! Ale ³apie bardzo ciemno.

Macie jeszcze foty przy oknie (robione te¿ fonem)
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (40,0 KB, 33 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (55,1 KB, 42 za³adowañ)

Stary 2011-07-22, 19:19   #4813
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ja w przysz³ym tygodniu kupiê szamponetkê i od¶wiê¿ê kolor, bo siê robi bez wyrazu.

Kachula przepraszam, ¿e Ciê tak mêczê, ale jestem ciekawa, bo rzadko s³yszê, ¿eby kto¶ do SS jecha³ na urlop. By³a¶ w Nowym S±czu?
Stary 2011-07-22, 19:26   #4814
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w przysz³ym tygodniu kupiê szamponetkê i od¶wiê¿ê kolor, bo siê robi bez wyrazu.

Kachula przepraszam, ¿e Ciê tak mêczê, ale jestem ciekawa, bo rzadko s³yszê, ¿eby kto¶ do SS jecha³ na urlop. By³a¶ w Nowym S±czu?
Tak. Zniechêceni znalezieniem miejsc parkingowych przy Starówce zwiedzali¶my Galerie Handlowe Pojechali¶my tam na urlop bo mieli¶my dobr± cenê za nocleg i dzieci siê nie liczy³o Za to jak siê ma samochód to ¿adne miejsce nie ogranicza. A znaj±c mojego mê¿a wiedzia³am, ¿e zabierze nas w ro¿ne dziwne miejsca wiêc wspinaczka autem pod góry aby widok miasta zobaczyæ te¿ zaliczony

Stary 2011-07-22, 19:34   #4815
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Tak. Zniechêceni znalezieniem miejsc parkingowych przy Starówce zwiedzali¶my Galerie Handlowe Pojechali¶my tam na urlop bo mieli¶my dobr± cenê za nocleg i dzieci siê nie liczy³o Za to jak siê ma samochód to ¿adne miejsce nie ogranicza. A znaj±c mojego mê¿a wiedzia³am, ¿e zabierze nas w ro¿ne dziwne miejsca wiêc wspinaczka autem pod góry aby widok miasta zobaczyæ te¿ zaliczony
W tych galeriach nic nie ma Kilka fajnych sklepów, ale maj± znowu now± budowaæ. Oby Zare mi zrobili, bo mi jej brakuje. .
Czasami lepiej jechaæ do mniej znanych miast.

Mogê Ci tylko poleciæ ¶wietne miejsce. Kiedy¶ wybierz sie nad jezioro Soliñskie. By³am tam 2 lata temu i by³o cudownie. Góry i jezioro. My byli¶my jeszcze w fajnym domku, gdzie by³o w sumie tylko 5 drewnianych domków, wiêc ludzi ma³o by³o, i taki trochê koniec ¶wiata, bo droga siê koñczy. Ale to te¿ zale¿y co kto lubi, no i trzeba trafiæ na pogodê. Ale wypocz±æ tam mo¿na.

Edytowane przez natalkaa7522
Czas edycji: 2011-07-22 o 19:36
natalkaa7522 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-22, 19:42   #4816
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
W tych galeriach nic nie ma Kilka fajnych sklepów, ale maj± znowu now± budowaæ. Oby Zare mi zrobili, bo mi jej brakuje. .
Czasami lepiej jechaæ do mniej znanych miast.
Nie narzekaj bo McDonalda macie. Synek uradowany z tego bo do nastêpnego ponad 200km chyba by³o w drodze do domu.
Ja po butikach nie chodzê bo mi szkoda kasy czasem na szmatki tam wisz±ce ( a czasem nawet nie warto). Ostatnia rzecz± jak± kupi³am sobie to sukienka z "Chiñskiego marketu" w Radomiu jak okazyjnie byli¶my z bardzo dobrego materia³u i tania. A tak to na moj± nadwagê nic nie warto wydawaæ.

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

muszê uciekaæ bo mnie zganiaj± z kompa. Ech ta rodzina.

Stary 2011-07-22, 19:43   #4817
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Nie narzekaj bo McDonalda macie. Synek uradowany z tego bo do nastêpnego ponad 200km chyba by³o w drodze do domu.
Ja po butikach nie chodzê bo mi szkoda kasy czasem na szmatki tam wisz±ce ( a czasem nawet nie warto). Ostatnia rzecz± jak± kupi³am sobie to sukienka z "Chiñskiego marketu" w Radomiu jak okazyjnie byli¶my z bardzo dobrego materia³u i tania. A tak to na moj± nadwagê nic nie warto wydawaæ.

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

muszê uciekaæ bo mnie zganiaj± z kompa. Ech ta rodzina.

KFC te¿ mamy.
Stary 2011-07-22, 20:22   #4818
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 312

[QUOTE=natalkaa7522;282949 98]Ja w przysz³ym tygodniu kupiê szamponetkê i od¶wiê¿ê kolor, bo siê robi bez wyrazu.

Na jaki kolor siê zdecydowa³a¶ ... ?
Bahamadia_25 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-22, 20:30   #4819
natalkaa7522
Zakorzenienie

Na joannê multi efekt color, tylko jeszcze nie wiem: kawowy br±z czy orzechowy, bo obydwa mi siê podobaj±.
Stary 2011-07-22, 20:47   #4820
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 312

Cytat:
Na joannê multi efekt color, tylko jeszcze nie wiem: kawowy br±z czy orzechowy, bo obydwa mi siê podobaj±.

We¼ ten który bêdzie
Je¶li bêd± dwa we¼ dwa, w domu wybierzesz, jak Ci siê zmyjê zobaczysz sobie ten drugi kolor

Ja tak siedzê i kombinujê jak by tu przy¶pieszyæ rozja¶nienie mojego koloru ...

Elph

jak tam etapy rozja¶niania w³osów ?
Bo ciekawa jestem na jakim etapie jeste¶ je¶li chodzi o kolor i stan w³osów

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2011-07-22 o 20:50
Bahamadia_25 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-22, 20:51   #4821
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Poka¿ wiadomo¶æ
We¼ ten który bêdzie
Je¶li bêd± dwa we¼ dwa, w domu wybierzesz, jak Ci siê zmyjê zobaczysz sobie ten drugi kolor

Ja tak siedzê i kombinujê jak by tu przy¶pieszyæ rozja¶nienie mojego koloru ...
W sumie racja.

Ja te¿ÿ bym chcia³a jaki¶ ja¶niejszy br±z ni¿ mam. Podobno fajny jest rozja¶niacz z joanny w sprayu, bo nie niszczy tak bardzo w³osów.
Stary 2011-07-23, 06:06   #4822
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie racja.

Ja te¿ÿ bym chcia³a jaki¶ ja¶niejszy br±z ni¿ mam. Podobno fajny jest rozja¶niacz z joanny w sprayu, bo nie niszczy tak bardzo w³osów.
Je¶li chodzi o blond reflex to podsusza w³osy. Te¿ o nim my¶la³am ale najpierw od¿ywiæ je muszê po s³oñcu wakacyjnym. Mo¿e na jesieñ wszystkie siê nim wypsikamy i bêdziemy mieæ w³osy jak mu¶niête s³oñcem?
Macie fotê poni¿ej jednej wiza¿anki albo wiza¿ana bo pisze w osobie mêskiej a w dzisiejszych czasach to ciê¿ko rozró¿niæ po fryzurze kobietê od faceta...
Tu by³y w tym temacie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=52535&page=33
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wloskir.jpg (38,0 KB, 36 za³adowañ)

Czas edycji: 2011-07-23 o 06:07
Stary 2011-07-23, 09:16   #4823
ibyza
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 634

wooow ale efekt rewelacja po jakim czasie stosowania???
a kolorek po syossie fajny i tak jak mówisz jak zrobi³a¶ fotê opakowania komórk± to nawet podobny Ci wyszed³ i we¼ tu b±d¼ cz³owieku m±dry...
ibyza jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-23, 09:20   #4824
natalkaa7522
Zakorzenienie

To na pewno wiza¿an Ja jak trochê od¿ywiê moje w³osy to wtedy siê bêdê zastanawiaæ nad tym. A ¿e na razie mam du¿o wydatków, a tata nie chce p³aciæ, to na od¿ywki etc. bêdê musia³a poczekaæ.

Ale z tego co s³ysza³am, to z nim te¿ fajnie mo¿na wróciæ do naturalnych w³osów, tzn. w³a¶nie psikaæ tak stopniowo, a¿ bêdzie prawie jak naturalny a wtedy odrostów nie widaæ.

Edytowane przez natalkaa7522
Czas edycji: 2011-07-23 o 09:22
natalkaa7522 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-23, 10:19   #4825
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
To na pewno wiza¿an Ja jak trochê od¿ywiê moje w³osy to wtedy siê bêdê zastanawiaæ nad tym. A ¿e na razie mam du¿o wydatków, a tata nie chce p³aciæ, to na od¿ywki etc. bêdê musia³a poczekaæ.

Ale z tego co s³ysza³am, to z nim te¿ fajnie mo¿na wróciæ do naturalnych w³osów, tzn. w³a¶nie psikaæ tak stopniowo, a¿ bêdzie prawie jak naturalny a wtedy odrostów nie widaæ.
No raczej po ciep³ych br±zach ciê¿ko bêdzie mi wróciæ do naturalnego ciemnego blondu w kolorze mysim. Raczej rozja¶niaæ mnie bêdzie do rudawego blondu. Tak mia³am jak kiedy¶ u fryza schodzi³am z bardzo ciemnego br±zu na blond.

Stary 2011-07-23, 11:27   #4826
natalkaa7522
Zakorzenienie

A no to tak. Ja bym chcia³a mieæ taki kolor w³osów jak w moim avatarze
Stary 2011-07-23, 12:25   #4827
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
A no to tak. Ja bym chcia³a mieæ taki kolor w³osów jak w moim avatarze
Rude takie nie? Ja bym mia³a pewnie takie po gêstym baleja¿u u fryzjerki. Ale jako¶ tak ciep³ych i rudych odcieni siê bojê na sobie. Raczej brzydko by mi by³o.

Stary 2011-07-23, 13:38   #4828
ibyza
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 634

hm... a mi tak siê wymy³ ten z³oty jasny br±z z Garniera... dodaje fotkê
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytu³u.jpg (10,4 KB, 79 za³adowañ)
ibyza jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-23, 16:13   #4829
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Poka¿ wiadomo¶æ
hm... a mi tak siê wymy³ ten z³oty jasny br±z z Garniera... dodaje fotkê
Taki z³oty br±z

Ja za¶ znowu mam fio³a. Farbowanie jest uzale¿niaj±ce. Wczoraj po³o¿y³am farbê a dzi¶ mamu¶ka z zakupów przywioz³a mi prezent (patrzcie zdjêcie). Farby by³y w promocji i to sporej a skoro kupowa³a sobie to i mi kupi³a. Jasne kakao Podobno te farby wychodz± jak smo³a nie wa¿ne jaki kolor wiêc chyba bêdê uwa¿aæ. Swoj± drog± producent ka¿e trzymaæ 40min bez wzglêdu czy to naturalne czy farbowane. Chyba oszaleli. Nie dziwiê siê ¿e wychodz± dziewczynom czarne w³osy po takim czasie. Ja na pewno maks 20 min. Ale to za jaki¶ czas a teraz farba do szafki.
Ech te ciep³e br±zy kusz±...
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg thumb8081732.jpg (43,9 KB, 33 za³adowañ)

Czas edycji: 2011-07-23 o 16:23
Stary 2011-07-23, 18:38   #4830
kasia88155
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 19
Farbowanie na czekoladowy br±z

Czy kto¶ farbowa³ w³osy na czekoladowy br±z z Syoss albo z innej firmy???
Bo mam pytanko jaki wyszed³ kolor- czy bardzo ciemny czy nie. Mój kolor w³osów to ¶redni br±z i nie wiem czy nie wyjd± za ciemnie, ale jeszcze ich nie farbowa³am nigdy)!!
kasia88155 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.