|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#511 |
Przyczajenie
|
![]() ![]()
#512 |
Raczkowanie
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
Sorki wielkie, ¿e tak d³ugo czeka³y¶cie, ale mia³am k³opot z kompem...
Wklejam zdj±tko wyp³ukanego kolorku Loreal Casting jasny br±z. ![]() Co o tym my¶licie? |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
Aagnieesia moim zdaniem bardzo naturalnie
![]()
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 448
|
Bardzo ³adny kolor - a w jakim kolorze s± Twoje naturalne w³osy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Moje naturalne to... chyba sama dok³adnie nie wiem.
By³ taki mysi, ciemny blond a latem to s³oneczko mi je wypala³o do ja¶niejszego kolorku. Teraz odrosty mam ju¿ du¿e ale s± bardzo ma³o widoczne. Zaznaczam, ¿e w³osy farbowa³am 13 listopada. Wiêc ju¿ do¶æ dawno... |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
aagnieesia bardzooo ladny kolor
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#518 |
Raczkowanie
|
Zaraz po farbowaniu by³ ciemny br±z. Ale po kilku myciach stawa³ siê coraz ³adniejszy. Na pocz±tku trochê by³am rozczarowana, ¿e taki ciemny ale z czasem nie mog³am siê nim nacieszyæ.
![]() Na zdjêciu faktycznie ma rudaw± po¶wiatê ale w rzeczywisto¶ci jest teraz naturalna mleczna czekolada. Do tej pory wszystkie br±zy wyp³ukiwa³y siê na mojej g³owie na ry¿awo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem zla
![]() ![]() ![]() ![]() ehh ze tez zawsze cos musi podkusic.... |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 415
|
Cytat:
w³oski masz takie fioletowe rzek³abym...kiedy¶ w LO malowa³am na taki kolor- dobrze, ¿e mam ciemniejsz± karnacjê bo przy takich kolorach zawsze wygl±da siê super blado ![]() Nie pozostaje Ci nic innego jak czekaæ i myæ w³osy szamponem oczyszczaj±cym lub przeciw ³upie¿owym- kolor szybciej schodzi i wtedy mo¿na zacz±æ kuracjê br±zami(taak kuracjê bo za 1-2 razem nie uzyskasz ³±dnego br±zu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
masz racje, wygladaja na tym zdjeciu jak fiolet, to przez te wisniowe przeblyski... nie licze nawet na braz po pierwszym farbowaniu, zdaje sobie z tego sprawe ze teraz duuuuuuuuuuuzo czasu uplynie zanim wroce do jakiegokolwiek brazu.. no chyba ze poczekam az odrosna, ale to jeszcze dluzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 415
|
Cytat:
albo zetniesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Rozeznanie
|
navi ale bardzo ³adnie l¶ni±
![]()
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 536
|
moje wlosy :P
farbowane Garnier 100% kolor ale nie pamietam ktorym odcieniem dokladnie. Edytowane przez P-o-n-y Czas edycji: 2010-02-01 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#527 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 854
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 536
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 448
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na pewno widaæ, ¿e jest on ja¶niejszy od moich naturalnych i dlatego chcia³abym je lekko przyciemniæ ale bojê siê, ¿e znowu je za³atwiê na czarno (a dopiero co uda³o mi siê wyj¶æ z czarnego). Mo¿ecie poleciæ jakie¶ kolorki (mo¿e w³a¶nie co¶ z czekolad? Bo br±zów siê bojê- zawsze mi wychodzily czarne), firma jest mi obojêtna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
To ja siê oczywi¶cie do³±czam
![]() Na zdjêciu wyszed³ ciemniejszy ni¿ w rzeczywisto¶ci. IMG_6046m.jpg Pozdrawiam wszystkie w³a¶cicielki najpopularnijszego koloru w³osów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
Bardzo ³adny kolorek!
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() IMG_6037m.jpg a teraz to przyjemny br±zik: IMG_6399.JPG Farbujê w³oski u fryzjerki, wiêc nie powiem Ci Madziu co to za farba i jaki kolor. Napewno to mieszanka 2 br±zów bo zawsze o takie co¶ proszê, ¿eby kolor nie wyszed³ za jednolity ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 347
|
Pierwsza fotka to kolor przed farbowaniem, a dwie nastêpne ju¿ po. U¿y³am Garnier Color Naturals o nazwie 'br±z' to jest chyba nr 4...
Farbowa³am co¶ ok miesiac temu ![]()
#537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj mam zamiar wypróbowaæ nowy kolorek (tak jak wcze¶niej pisa³am jaki¶ czekoladowy). Ale tyle siê naczyta³am przed chwil± o farbach, ¿e ju¿ sama nie wiem...
Wella podobno nawet jak siê kupi czekoladowy to i tak wyjdzie czarny... ![]() ![]() Jak co¶ wyjdzie z moich planów to siê odezwê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
Ostatnimi czasy d±¿ê do uzyskania ciemnego,ch³odnego odcienia br±zu na ca³ej d³ugo¶ci w³osów.
Moje naturalne w³osy te¿ s± ciemne do¶æ,ale odcieñ przybieraj± ciep³y,a do tego mam jasne przeb³yski. 3 tygodnie temu zastosowa³am po raz pierwszy Loreal Casting,kolor Creole(g³ównie ze wzglêdu na brak szkodliwego amoniaku w te farbie). Niestety Casting dosyæ szybko mi siê zmywa(myjê w³osy co drugi dzieñ)i po 3 tygodniach widaæ ju¿ wyra¼ny br±z zmierzaj±cy w kierunku ciep³ego odcienia. Mam jednak nadziejê,¿e po dzisiejszym farbowaniu kolor utrzyma siê trochê d³u¿ej,bo nie chcê nadmiernie szkodziæ w³osom czêst± koloryzacj±. Poni¿ej zdjêcia: 1.Kolor po 3 tygodniach od pierwszego u¿ycia. 2..Dzisiejsza koloryzacja ![]()
#540 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj nie napiszê ju¿ niestety nic ciekawego, bo nie wyrobi³am siê, ¿eby wyskoczyæ na zakupy
![]() Tak szperam jeszcze w internecie w poszukiwaniu fajnego koloru i zobaczy³am z Natural&Easy Pielaty Jasny Br±z (bardzo ³adnie wygl±da na opakowaniu). Je¶li która¶ z was próbowa³a to dajcie znaæ do poniedzia³ku, ¿ebym mniej wiêcej wiedzia³a czego siê spodziewaæ, ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.