Trądzik - cz. 3 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Zdrowie ogólnie

Notka

Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-29, 12:17   #2431
exotic smile
Raczkowanie

Dot.: Trądzik - cz. 3

Kochane co sądzicie o peelingu kawitacyjnym warto się na taki wybrać?
exotic smile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:11   #2432
Lilllith
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewelinka_00 Pokaż wiadomość
Musze wam się trochę wygadać, bo od rana strasznie smutno mi
Jak gdzieś wychodzę, do pracy, sklepu itd, to mam to gdzieś, jak wyglądam, co ludzie o mnie pomyślą, dlatego niezbyt się przejmuje tym, ze dzioby po kosmetyczce zasłaniam tona pudru (wiadomo, ze to nie wszystko zakryje), ale strasznie teskno mi za tż, bo od czasu zabiegu nie widziałam się z nim
Chce dla niego wyglądać idealnie, nie chce, aby zobaczył mnie w tak okropnym stanie, zwłaszcza, ze mam bzika na punkcie gładkiej buzi.
Wiem, ze jeżeli komuś na kimś zależy, to nie liczy się wygląd. Zawsze moge wyjasnic sprawe, ale mimo wszystko nie chce sie pokazac w takim stanie. Zwłaszcza ze jakbym się wypudrowała, to jeszcze bym go ubrudziła podkładem =/ Jak wracam z pracy prawie ryczę, ze dziś znowu go nie zobaczę.
Najchętniej bym usnęła na tydzień, by obudzić się już z zagojona buźką i moc po pracy się z nim spotkać, ale to niemożliwe...
Cholera mnie bierze jak na siebie patrze teraz i chce aby w końcu to, co stosuje, zdziałało cuda. Jutro mieliśmy razem udać się na domówkę do znajomych, ale na razie sie wykręciłam.
Jestem po prostu zrozpaczona i prawie płaczę w pracy
kochana to wiadome ze kazda chce byc idealna dla TZ. Mysle ze naprawde humor by Ci sie poprawil jakbys sie z nim spotkala na domowke nie musisz isc ale wieczorkiem mozesz sie z nim spotkac :P jakies ogladanie filmu czy cos?:P mozna przy swiecach to buzia nie bedzie wygladala strasznie zreszta napewno nie jest tak zle nos do gory

Aparatka sobie jestem
Góra->28.05.10 Dół->14.08.10
Koszta - 3860

Lilllith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 17:03   #2433
Ewelinka_00
Raczkowanie

Nos do gory nie moge, bo wlosy mi z twarzy opadna
Dzięki wielkie za pocieszenie, nie wiem tylko, kiedy go zaprosic, chcialabym chocby dzis, ale caly czas sobie powtarzam, lepiej jutro, bo twarz bedzie lepiej wygladac.
Wszystko pewnie sie okaze, jak sie umaluje i jak ocenie stan twarzy
Ewelinka_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 17:53   #2434
exotic smile
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewelinka_00 Pokaż wiadomość
Nos do gory nie moge, bo wlosy mi z twarzy opadna
Dzięki wielkie za pocieszenie, nie wiem tylko, kiedy go zaprosic, chcialabym chocby dzis, ale caly czas sobie powtarzam, lepiej jutro, bo twarz bedzie lepiej wygladac.
Wszystko pewnie sie okaze, jak sie umaluje i jak ocenie stan twarzy
Nie przejmuj się tak buźką tylko spotkaj się z chłopakiem Oni nie zwracają tak dużej uwagi na trądzik jak my dziewczyny. Ja swojego obecnego TŻ poznałam jak miałam najgorszy trądzik, wyglądałam potwornie ale widać jemu to tak nie przeszkadzało. Teraz na reszcie wyglądam jak człowiek i nadal jesteśmy razem. Najgorsze to przejmować się tym i cały czas tylko myśleć o trądziku. Będzie dobrze
Stary 2010-10-29, 21:05   #2435
Lirriel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
jaaaaaaaaaaaaakie Ty masz dlugie wlosy
Heheh, dziękuję. Lata męczarni, uwierz mi, i na dodatek są takie okropne ze swoim kręceniem się, że mogę zapomnieć o grzywkach, asymetriach i cieniowaniach, więc są przede wszystkim strasznie nijakie i denerwują mnie. Kiedyś miałam ścięte na jeża, wiem, że trudno w to uwierzyć, ale tak było. Podobało mi się. Ale szybko mi przeszło, bo najpierw wszyscy w okolicy skrócili mi imię i nazywali mnie 'Karol', a potem hardkorowo ktoś palnął 'Stefan' i wtedy znienawidziłam swoją fryzurkę...

I UWAGA - widziałam dzisiaj Mineral Flowers na promocji w Sephorze, ale zalecam zajrzenie jak najszybciej, bo może się skończyć. I trzeba się rozejrzeć po półkach, bo czasem są tak dziwnie schowane za innymi kosmetykami, jak stoją na półeczkach z produktami promocyjnymi.
Lirriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 21:07   #2436
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Lirriel Pokaż wiadomość
Heheh, dziękuję. Lata męczarni, uwierz mi, i na dodatek są takie okropne ze swoim kręceniem się, że mogę zapomnieć o grzywkach, asymetriach i cieniowaniach, więc są przede wszystkim strasznie nijakie i denerwują mnie. Kiedyś miałam ścięte na jeża, wiem, że trudno w to uwierzyć, ale tak było. Podobało mi się. Ale szybko mi przeszło, bo najpierw wszyscy w okolicy skrócili mi imię i nazywali mnie 'Karol', a potem hardkorowo ktoś palnął 'Stefan' i wtedy znienawidziłam swoją fryzurkę...

I UWAGA - widziałam dzisiaj Mineral Flowers na promocji w Sephorze, ale zalecam zajrzenie jak najszybciej, bo może się skończyć. I trzeba się rozejrzeć po półkach, bo czasem są tak dziwnie schowane za innymi kosmetykami, jak stoją na półeczkach z produktami promocyjnymi.
Oż Ty Loki są piękne i masz je lubić, bo inaczej Ci zabiorę Ale patrzyłam i rzeczywiście cudne kręcioły Czytaj podforum dla kręconowłosych, to nie będzie możliwości, żebyś ich nie lubiła

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 21:51   #2437
exotic smile
Raczkowanie

Cytat:

ile kosztował mineral flowers?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-29, 22:02   #2438
Lirriel
Zadomowienie

50% przeceny - 37 zł za 100 ml - mega wydajny krem, tak przy okazji, przypomnę, że 40 ml starczyło mi na 3-4 miesiące.

Exotic, mi kawitacja nic nie dała. :/

Jyyli, ale cały problem z moimi włosami polega na tym, że podpadają pod kategorię fryzury pt 'cy to dupa cy to głowa cy to scotka klozetowa'. No nic się z nimi nie da zrobić. Ja to zawsze chciałam mieć takie włosy jak Ty, a poza tym jesteś bardzo ładna i wyrazista, a ja jestem ładna tylko jak się odpowiednio ustawię i jak pada takie światło które jeszcze odpowiednio przekłamie to czego nie udało mi się ukryć 'odpowiednim ustawieniem' (przykład idealny to zdjęcie z avatara, jak się je skonfrontuje z dwoma zdjęciami nadmorskimi z galerii i takim w pomieszczeniu, gdzie mnie całą widać, to od razu się rzuca w oczy różnica w wyglądzie). U mnie 99% zdjęć nadaje się tylko do wywalenia, bo inaczej istnieje groźba śmierci ze wstydu, jakby ktoś te fotki zobaczył.

Edytowane przez Lirriel
Czas edycji: 2010-10-29 o 23:48
Stary 2010-10-29, 22:32   #2439
neskarta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Nie wyciskaj:pala :
Po miesiącu, dwóch powinna być już poprawa, a po pół roku ponoć można odstawić.
Ja bardzo lubiłam bratka, fajnie oczyścił cerę po ok. 3-miesięcznym piciu. Ale niestety odstawiłam i co prawda jest lepiej niż przed piciem, ale gorzej, niż w trakcie.
Łatwo powiedzieć, jak widzę zaskórniki albo biełe punkty to musze je usunąć, bo inaczej mnie coś trafi. Skóra mi się bardzo powoli goi, to chyba przez tego bratka ;/
Stary 2010-10-30, 08:50   #2440
Lilllith
Rozeznanie

aaaa... jak to mozliwe ze teraz jest ta promocja? no jak tak przed wyplata zmysly postradali czy co jak ja mam go teraz kupic o ola boga jechac za zakupy do galeri dobre 80 km ode mnie

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-10-30, 10:12   #2441
Lirriel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilllith Pokaż wiadomość
aaaa... jak to mozliwe ze teraz jest ta promocja? no jak tak przed wyplata zmysly postradali czy co jak ja mam go teraz kupic o ola boga jechac za zakupy do galeri dobre 80 km ode mnie
Zrób sobie weekendowy wypad? :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-30, 10:22   #2442
annakrk
Przyczajenie

A ja mam takie pytanie - wiem, że jest o tym już osobny temat, który czytałam, ale jak mają się kosmetyki mineralne do trądziku i w ogóle cery?
Lepsze niż te zwykłe, czy tylko mają być lepsze?
Bo ostatnio się zastanawiam nad "wymianą" moich mazideł właśnie na mineralne.
annakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 10:28   #2443
visionAM
Zakorzenienie

Kuuuurde....
Mineral Flowers w promocji, a ja jestem spłukana
Teraz nawet tych 37zł nie jestem w stanie wydać na ten krem, musze poczekać z tydzień... ciekawe czy jeszcze wtedy będą w sprzedaży...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 11:22   #2444
Lilllith
Rozeznanie

ja wklasnie tez splukana tzn albo na dojazd by mi starczylo albo na krem

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Zrób sobie weekendowy wypad? :P

nie mam za co :S

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-10-30, 12:59   #2445
Lirriel
Zadomowienie

Vision, Lilllith nie przejmujcie się, może jeszcze będzie trwać albo będzie kolejny raz.
Stary 2010-10-30, 13:09   #2446
19agusia91
Zakorzenienie

Używałyście moze podkładów Lumene? Zaciekawił mnie ten, ma świetny kolorhttp://allegro.pl/lumene-podklad-matujacy-nowosc-i1279032659.html . Vanilla
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 16:43   #2447
maryanna3
Zakorzenienie

Załamanie z tą cerą. Aktualnie mam tyle zaskórników że już nie wiem czy jest kawałek twarzy BEZ nich. +przebarwienia ..Wyglądam okropnie z nikim się nie chcę spotkać. Chodzę tylko tam gdzie naprawdę muszę. Jak idę przez ulicę zakrywam twarz włosami i chowam się przed każdym spojrzeniem. To się robi paranoja już mi się wszystkiego odechciewa. Raz że jestem przed okresem, dwa że trochę chora a wtedy zawsze jakoś gorzej ale nigdy nie było aż tak. A następny dermatolog we wtorek bo mimo wszystko chciałabym poznać drugą opinię, jakoś nie mogę się zgodzić z tym comiesięcznym oczyszczaniem ale jak nic nie powie to tak właśnie zacznę robić i potem wykupię te leki co mi przepisała. I znów będę wyglądać okropnie bo po oczyszczaniu wyglądam jak 7 nieszczęść jakiś tydzień czasu, później po lekach bo będzie pewnie wysyp chociaż ja naprawdę nie wiem gdzie jeszcze może mnie wysypać skoro już wszędzie coś jest na tej mojej twarzy. Kiedyś jeszcze wydawało mi się że jestem w miarę ładna teraz zależy mi tylko na tym żeby w ogóle jakoś wyglądać a najchętniej to bym poszła spać i obudziła się za miesiąc z inną cerą.
Przepraszam za ten straszny wywód, nie ma się komu z tego wyżalić
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 18:57   #2448
gogela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Załamanie z tą cerą. Aktualnie mam tyle zaskórników że już nie wiem czy jest kawałek twarzy BEZ nich. +przebarwienia ..Wyglądam okropnie z nikim się nie chcę spotkać. Chodzę tylko tam gdzie naprawdę muszę. Jak idę przez ulicę zakrywam twarz włosami i chowam się przed każdym spojrzeniem. To się robi paranoja już mi się wszystkiego odechciewa. Raz że jestem przed okresem, dwa że trochę chora a wtedy zawsze jakoś gorzej ale nigdy nie było aż tak. A następny dermatolog we wtorek bo mimo wszystko chciałabym poznać drugą opinię, jakoś nie mogę się zgodzić z tym comiesięcznym oczyszczaniem ale jak nic nie powie to tak właśnie zacznę robić i potem wykupię te leki co mi przepisała. I znów będę wyglądać okropnie bo po oczyszczaniu wyglądam jak 7 nieszczęść jakiś tydzień czasu, później po lekach bo będzie pewnie wysyp chociaż ja naprawdę nie wiem gdzie jeszcze może mnie wysypać skoro już wszędzie coś jest na tej mojej twarzy. Kiedyś jeszcze wydawało mi się że jestem w miarę ładna teraz zależy mi tylko na tym żeby w ogóle jakoś wyglądać a najchętniej to bym poszła spać i obudziła się za miesiąc z inną cerą.
rozumiem Cie doskonale! ale z tradzikiem mozna wygrac kiedys wkoncu leki zaczna dzialas sama jestem tego przykladem Mysle ze powinnas zmienic dermatologa bo jego zalecenie co do oczyszczania jakos mnie nie przekonuje nie mozna oczyszczac twarzy co miesiac do pozbycia sie zaskornikow sa kwasy lub inne specyfiki oczyszczac twarz mozna ale gdy juz nie bedzie zadnych stanow zapalnych
to forum jest wlasnie po to zeby sie wyzalic bo tak w realnym swiecie to nie ma niestety komu...i trudno znalesc osobe ktora w pelni zrozumie co przezywaja osoby z tradzikiem... nie wolno sie poddawac glowa do gory bedzie lepiej zobaczysz
gogela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 19:22   #2449
Lilllith
Rozeznanie

Cytat:
jakbym slyszala swoja historie tez mam mase zaskornikow... idz do 2 dermo i powiedz co on ci powiedzial...moja tez jest do kitu :/ a narazie nie mam kasy zeby jezdzic do innych miast prywatnie :/

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-10-30, 19:33   #2450
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gogela Pokaż wiadomość
rozumiem Cie doskonale! ale z tradzikiem mozna wygrac kiedys wkoncu leki zaczna dzialas sama jestem tego przykladem Mysle ze powinnas zmienic dermatologa bo jego zalecenie co do oczyszczania jakos mnie nie przekonuje nie mozna oczyszczac twarzy co miesiac do pozbycia sie zaskornikow sa kwasy lub inne specyfiki oczyszczac twarz mozna ale gdy juz nie bedzie zadnych stanow zapalnych
to forum jest wlasnie po to zeby sie wyzalic bo tak w realnym swiecie to nie ma niestety komu...i trudno znalesc osobe ktora w pelni zrozumie co przezywaja osoby z tradzikiem... nie wolno sie poddawac glowa do gory bedzie lepiej zobaczysz
dziękuję ta dermatolog mówiła że później też na pewno będą jakieś złuszczenia kwasami. Podała nr do jakiejś wg. niej dobrej kosmetyczki dzwoniłam tak orientacyjnie to oczyszczanie jest jednym z najtańszych zabiegów i kosztuje ok 200 a może dużo więcej w zależności jak zanieczyszczona czyli u mnie to pewnie będzie spoooro
niezłą kasę wydam jeśli ten drugi derm nic nowego nie powie ale cóż powiedziała mi od razu: radzę przygotować fundusze bo to będzie na pewno długo trwało na wielu stronach ma dobre opinie nie wiem czy tu można takie rzeczy pisać ale jestem z wrocławia a ta derma się nazywa Ewa Szukała.może ktoś kiedyś u niej był i akurat zaglądnie na to forum; )
nie dość że tłusta ta skóra to jeszcze gdzieniegdzie przesuszona. Sucho i czerwono istna masakra ale postaram się myśleć pozytywniej i zrobić wszystko co mogę. Już lepiej jak tu piszę
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 19:42   #2451
19agusia91
Zakorzenienie

Ja chciałabym posmarować się kremem z kwasem salicylowym 30% i złuszczyć się. Mam pełno grudek, czarnych kropek..

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

na CAŁEJ twarzy.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 20:54   #2452
exotic smile
Raczkowanie

Byłam dzisiaj w Sephorze i u nas w Lublinie nie ma promocji Ale tak się nastawiłam na Mineral Flowers, że dałam te 75zł. Mam nadzieję, że nie będę żałowała. Ja też muszę wybrać się do dermatologa. Jeśli jestem na studiach w innym mieście to idąc do dermatologa mogę iść z ubezpieczenia za darmo?
Stary 2010-10-30, 21:19   #2453
Lirriel
Zadomowienie

Dziwne, bo przecież promocje są ogólnopolskie? W Krakowie, w Gdańsku, w Warszawie i kilku innych dużych miastach z których mam znajomych są, a tam nie ma...? Jakaś dziczyzna.

Oj Dziewczynki... trzymajcie się, będzie lepiej, musi być. Ściskam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-30, 21:25   #2454
exotic smile
Raczkowanie

Cytat:
Dziwne, bo przecież promocje są ogólnopolskie? W Krakowie, w Gdańsku, w Warszawie i kilku innych dużych miastach z których mam znajomych są, a tam nie ma...? Jakaś dziczyzna.

Oj Dziewczynki... trzymajcie się, będzie lepiej, musi być. Ściskam.
Wiem, że dziwne nawet bardzo.
Stary 2010-10-31, 15:13   #2455
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

A u mnie jakaś taka nijaka cera, nie podoba mi się. cały czas te zaskórniki, już nie wiem co z nimi zrobić. Psują wszystko. i cera taka nierówna, te blizny :/ kiedy to się skończy?

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 20:12   #2456
tagogirl
Wtajemniczenie

U mnie ostatnio świetnie spisuje się mydło szare + krem ochronny bambino

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 20:19   #2457
gogela
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję ta dermatolog mówiła że później też na pewno będą jakieś złuszczenia kwasami. Podała nr do jakiejś wg. niej dobrej kosmetyczki dzwoniłam tak orientacyjnie to oczyszczanie jest jednym z najtańszych zabiegów i kosztuje ok 200 a może dużo więcej w zależności jak zanieczyszczona czyli u mnie to pewnie będzie spoooro
niezłą kasę wydam jeśli ten drugi derm nic nowego nie powie ale cóż powiedziała mi od razu: radzę przygotować fundusze bo to będzie na pewno długo trwało na wielu stronach ma dobre opinie nie wiem czy tu można takie rzeczy pisać ale jestem z wrocławia a ta derma się nazywa Ewa Szukała.może ktoś kiedyś u niej był i akurat zaglądnie na to forum; )
nie dość że tłusta ta skóra to jeszcze gdzieniegdzie przesuszona. Sucho i czerwono istna masakra ale postaram się myśleć pozytywniej i zrobić wszystko co mogę. Już lepiej jak tu piszę
200 zl za zwykle oczyszczanie twarzy? strasznie drogo ja jak poszlam zaplacilam 80 zl( tyle w tym gabinecie kosztuje bez wzgledu na to jak zanieczyszczona jest cera) tez u kosmetyczki poleconej przez dermatologa i efekt byl swietny spisala sie znakomicie
gogela jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-31, 21:44   #2458
Mante
Raczkowanie

magica, u mnie też :| Niby nie ma żadnych dużych zmian ale jakaś taka nierówna jest ta skóra i w ogóle, nieładna
Ale i tak powinnam się cieszyć, bo ostatnio ponad 48h pod rząd nie zmyłam makijażu, bo były dwie nocne imprezy i najpierw nie spałam u siebie, a potem padłam zanim zdążyłam iść do łazienki, więc powinien być sajgon
I tak swoją drogą, to Revlon rzeczywiście jest niesamowity jeśli chodzi o wytrzymałość. Ten podkład przetrwa wszystko :P
Mante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 22:11   #2459
chryja_bez_ryja
BAN stały

Miesiąc był dobrze z plecami, a teraz znowu zaczyna się to samo... Od kilku lat miałam pierwszy raz ładne plecy, co prawda były przebarwienia mimo mikrodermabrazji, ale ani jednej bolącej czerwonej guli...ale koszmar wrócił Już nie mam siły...
chryja_bez_ryja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 23:08   #2460
Lirriel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gogela Pokaż wiadomość
200 zl za zwykle oczyszczanie twarzy? strasznie drogo ja jak poszlam zaplacilam 80 zl( tyle w tym gabinecie kosztuje bez wzgledu na to jak zanieczyszczona jest cera) tez u kosmetyczki poleconej przez dermatologa i efekt byl swietny spisala sie znakomicie
No właśnie, ja też pierwsze słyszę o tym, żeby cena zabiegu była zależna od stopnia zanieczyszczenia, szczególnie, że chyba cholerka nie istnieją żadne wytyczne co to jest bardziej lub mniej lub średnio zanieczyszczona cera. Co do cen, nie będę dyskutować, chociaż ja w naprawdę drogim salonie w Krakowie zapłaciłam bodaj 150 zł... 200 to jakiś kosmos.
Cytat:
Napisane przez Mante Pokaż wiadomość
magica, u mnie też :| Niby nie ma żadnych dużych zmian ale jakaś taka nierówna jest ta skóra i w ogóle, nieładna
Ale i tak powinnam się cieszyć, bo ostatnio ponad 48h pod rząd nie zmyłam makijażu, bo były dwie nocne imprezy i najpierw nie spałam u siebie, a potem padłam zanim zdążyłam iść do łazienki, więc powinien być sajgon
I tak swoją drogą, to Revlon rzeczywiście jest niesamowity jeśli chodzi o wytrzymałość. Ten podkład przetrwa wszystko :P
U mnie też. Chociaż syfków trochę wyszło, ale też strasznie zarywam noce, źle się odżywiam, okres miałam i jeszcze do tego cały ten stres i makabra po sprawie mojej kochanej zwierzynki...
Musiałam wrócić do fluidu, Revlona właśnie, bo minerały po prostu nie były w stanie przykryć mi tego wszystkiego co mi powyłaziło. I w sumie teraz to robię tak, że daję cieniutką warstwę minerałów jako primer, bo wolę, żeby to one były bezpośrednio na skórze, a nie ta cała chemia z podkładu. Wiadomo, że to nie jest jakiś super izolator, no ale też prawdą jest, że całkiem nieźle to współgra, przynajmniej u mnie, chociaż pierwotnie sądziłam, że zrobi się maska. Nic podobnego, no i nie muszę już dawać więcej warstw Revlona, a wcześniej musiałam. Więc koniec końców narzekać nie będę. Żeby jeszcze udało mi się pozbyć tych wszystkich złych żywieniowych nawyków.......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zdrowie ogólnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości