![]() |
#2431 |
Raczkowanie
|
Dot.: Trądzik - cz. 3
Kochane co sądzicie o peelingu kawitacyjnym warto się na taki wybrać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2433 |
Raczkowanie
|
Nos do gory nie moge, bo wlosy mi z twarzy opadna
![]() Dzięki wielkie za pocieszenie, nie wiem tylko, kiedy go zaprosic, chcialabym chocby dzis, ale caly czas sobie powtarzam, lepiej jutro, bo twarz bedzie lepiej wygladac. Wszystko pewnie sie okaze, jak sie umaluje i jak ocenie stan twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zadomowienie
|
Heheh, dziękuję. Lata męczarni, uwierz mi, i na dodatek są takie okropne ze swoim kręceniem się, że mogę zapomnieć o grzywkach, asymetriach i cieniowaniach, więc są przede wszystkim strasznie nijakie i denerwują mnie. Kiedyś miałam ścięte na jeża, wiem, że trudno w to uwierzyć, ale tak było. Podobało mi się. Ale szybko mi przeszło, bo najpierw wszyscy w okolicy skrócili mi imię i nazywali mnie 'Karol', a potem hardkorowo ktoś palnął 'Stefan' i wtedy znienawidziłam swoją fryzurkę...
I UWAGA - widziałam dzisiaj Mineral Flowers na promocji w Sephorze, ale zalecam zajrzenie jak najszybciej, bo może się skończyć. I trzeba się rozejrzeć po półkach, bo czasem są tak dziwnie schowane za innymi kosmetykami, jak stoją na półeczkach z produktami promocyjnymi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 |
Zadomowienie
|
50% przeceny - 37 zł za 100 ml - mega wydajny krem, tak przy okazji, przypomnę, że 40 ml starczyło mi na 3-4 miesiące.
Exotic, mi kawitacja nic nie dała. :/ Jyyli, ale cały problem z moimi włosami polega na tym, że podpadają pod kategorię fryzury pt 'cy to dupa cy to głowa cy to scotka klozetowa'. No nic się z nimi nie da zrobić. Ja to zawsze chciałam mieć takie włosy jak Ty, a poza tym jesteś bardzo ładna i wyrazista, a ja jestem ładna tylko jak się odpowiednio ustawię i jak pada takie światło które jeszcze odpowiednio przekłamie to czego nie udało mi się ukryć 'odpowiednim ustawieniem' (przykład idealny to zdjęcie z avatara, jak się je skonfrontuje z dwoma zdjęciami nadmorskimi z galerii i takim w pomieszczeniu, gdzie mnie całą widać, to od razu się rzuca w oczy różnica w wyglądzie). U mnie 99% zdjęć nadaje się tylko do wywalenia, bo inaczej istnieje groźba śmierci ze wstydu, jakby ktoś te fotki zobaczył. Edytowane przez Lirriel Czas edycji: 2010-10-29 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Raczkowanie
|
Łatwo powiedzieć, jak widzę zaskórniki albo biełe punkty to musze je usunąć, bo inaczej mnie coś trafi. Skóra mi się bardzo powoli goi, to chyba przez tego bratka ;/
#2440 |
Rozeznanie
|
aaaa... jak to mozliwe ze teraz jest ta promocja? no jak
![]() ![]() ![]() ![]()
#2441 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Przyczajenie
|
A ja mam takie pytanie - wiem, że jest o tym już osobny temat, który czytałam, ale jak mają się kosmetyki mineralne do trądziku i w ogóle cery?
Lepsze niż te zwykłe, czy tylko mają być lepsze? Bo ostatnio się zastanawiam nad "wymianą" moich mazideł właśnie na mineralne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
Kuuuurde....
Mineral Flowers w promocji, a ja jestem spłukana ![]() Teraz nawet tych 37zł nie jestem w stanie wydać na ten krem, musze poczekać z tydzień... ciekawe czy jeszcze wtedy będą w sprzedaży... |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Rozeznanie
|
ja wklasnie tez splukana
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- nie mam za co :S
#2445 |
Zadomowienie
|
Vision, Lilllith nie przejmujcie się, może jeszcze będzie trwać albo będzie kolejny raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |
Zakorzenienie
|
Używałyście moze podkładów Lumene? Zaciekawił mnie ten, ma świetny kolorhttp://allegro.pl/lumene-podklad-matujacy-nowosc-i1279032659.html . Vanilla
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
Załamanie z tą cerą. Aktualnie mam tyle zaskórników że już nie wiem czy jest kawałek twarzy BEZ nich. +przebarwienia ..Wyglądam okropnie z nikim się nie chcę spotkać. Chodzę tylko tam gdzie naprawdę muszę. Jak idę przez ulicę zakrywam twarz włosami i chowam się przed każdym spojrzeniem. To się robi paranoja już mi się wszystkiego odechciewa. Raz że jestem przed okresem, dwa że trochę chora a wtedy zawsze jakoś gorzej ale nigdy nie było aż tak. A następny dermatolog we wtorek bo mimo wszystko chciałabym poznać drugą opinię, jakoś nie mogę się zgodzić z tym comiesięcznym oczyszczaniem ale jak nic nie powie to tak właśnie zacznę robić i potem wykupię te leki co mi przepisała. I znów będę wyglądać okropnie bo po oczyszczaniu wyglądam jak 7 nieszczęść jakiś tydzień czasu, później po lekach bo będzie pewnie wysyp chociaż ja naprawdę nie wiem gdzie jeszcze może mnie wysypać skoro już wszędzie coś jest na tej mojej twarzy. Kiedyś jeszcze wydawało mi się że jestem w miarę ładna teraz zależy mi tylko na tym żeby w ogóle jakoś wyglądać a najchętniej to bym poszła spać i obudziła się za miesiąc z inną cerą.
Przepraszam za ten straszny wywód, nie ma się komu z tego wyżalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to forum jest wlasnie po to zeby sie wyzalic bo tak w realnym swiecie to nie ma niestety komu...i trudno znalesc osobe ktora w pelni zrozumie co przezywaja osoby z tradzikiem... nie wolno sie poddawac glowa do gory bedzie lepiej zobaczysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niezłą kasę wydam jeśli ten drugi derm nic nowego nie powie ale cóż powiedziała mi od razu: radzę przygotować fundusze bo to będzie na pewno długo trwało ![]() nie dość że tłusta ta skóra to jeszcze gdzieniegdzie przesuszona. Sucho i czerwono istna masakra ale postaram się myśleć pozytywniej i zrobić wszystko co mogę. Już lepiej jak tu piszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Ja chciałabym posmarować się kremem z kwasem salicylowym 30% i złuszczyć się. Mam pełno grudek, czarnych kropek..
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- na CAŁEJ twarzy.
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj w Sephorze i u nas w Lublinie nie ma promocji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zadomowienie
|
Dziwne, bo przecież promocje są ogólnopolskie? W Krakowie, w Gdańsku, w Warszawie i kilku innych dużych miastach z których mam znajomych są, a tam nie ma...? Jakaś dziczyzna.
Oj Dziewczynki... trzymajcie się, będzie lepiej, musi być. Ściskam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Raczkowanie
|
Wiem, że dziwne nawet bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie jakaś taka nijaka cera, nie podoba mi się. cały czas te zaskórniki, już nie wiem co z nimi zrobić. Psują wszystko. i cera taka nierówna, te blizny :/ kiedy to się skończy?
#2456 |
Wtajemniczenie
|
U mnie ostatnio świetnie spisuje się mydło szare + krem ochronny bambino
![]()
![]() |
#2457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Raczkowanie
|
magica, u mnie też :| Niby nie ma żadnych dużych zmian ale jakaś taka nierówna jest ta skóra i w ogóle, nieładna
![]() Ale i tak powinnam się cieszyć, bo ostatnio ponad 48h pod rząd nie zmyłam makijażu, bo były dwie nocne imprezy i najpierw nie spałam u siebie, a potem padłam zanim zdążyłam iść do łazienki, więc powinien być sajgon ![]() I tak swoją drogą, to Revlon rzeczywiście jest niesamowity jeśli chodzi o wytrzymałość. Ten podkład przetrwa wszystko :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zadomowienie
|
No właśnie, ja też pierwsze słyszę o tym, żeby cena zabiegu była zależna od stopnia zanieczyszczenia, szczególnie, że chyba cholerka nie istnieją żadne wytyczne co to jest bardziej lub mniej lub średnio zanieczyszczona cera. Co do cen, nie będę dyskutować, chociaż ja w naprawdę drogim salonie w Krakowie zapłaciłam bodaj 150 zł... 200 to jakiś kosmos. Cytat:
Musiałam wrócić do fluidu, Revlona właśnie, bo minerały po prostu nie były w stanie przykryć mi tego wszystkiego co mi powyłaziło. I w sumie teraz to robię tak, że daję cieniutką warstwę minerałów jako primer, bo wolę, żeby to one były bezpośrednio na skórze, a nie ta cała chemia z podkładu. Wiadomo, że to nie jest jakiś super izolator, no ale też prawdą jest, że całkiem nieźle to współgra, przynajmniej u mnie, chociaż pierwotnie sądziłam, że zrobi się maska. Nic podobnego, no i nie muszę już dawać więcej warstw Revlona, a wcześniej musiałam. Więc koniec końców narzekać nie będę. Żeby jeszcze udało mi się pozbyć tych wszystkich złych żywieniowych nawyków....... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.