![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Polecam czekoladowy br±z Leshera...bajeczny zimny kolor...ale zaznaczam,¿e to indywidualna opinia...ka¿dy w³os ma inny i inaczej mo¿e wygl±daæ
![]()
#242 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 740
|
Ja w poneidzia³ek farbne³am moje blond wlosy na czekoladowy br±z pallete (do 24 myæ)
fotki niezbyt wyrazne bo telefonem robione ![]() co sadzicie???
Edytowane przez sweet_mystery Czas edycji: 2006-08-20 o 12:48 Powód: USUNIECIE FOTEK :) |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Bardzo ³adny kolorek wyszed³ i moim zdaniem pasuje Ci.
Jak ja robi³am tym kolorem to mia³am czarne w³osy ![]() A czy ja dobrze my¶lê, ¿e moje w³osy zawsze wychodz± rudawe bo na naturalnie ciemne próbujê nak³adaæ ja¶niejsze kolory? Tak jak by³o z tym ciemnym popielatym blondem. Moje naturalne w³osy s± ciemno br±zowe (prawie czarne) i mo¿e dlatego wyszed³ taki paskudny odcieñ? Ma która¶ z was takie ciemne w³osy i próbowa³a robiæ ja¶niejszymi farbami? |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
kosmitka
Wiadomo¶ci: 19 465
|
Ja malujê póki co tylko u fryzjera, mo¿e dlatego ¿e zmieni³am kolor z blondu na bra¿. Nie wiem jak u was, ale moje bardzo siê wyp³ukuj± (a mówi± ¿e farby fryzjerskie s± trwalsze
![]() Tak przy okazji - w³a¶nie mój fryzjer mówi, ¿e odblask zieleni na w³osach jest wynikiem pofarbowania w³osów na zimny br±z, za¶ ruda po¶wiata zawsze towarzyszy ciep³ym br±zom. Nie wiem, na ile to prawda.
![]() |
#245 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 908
|
Cytat:
![]() A mam pytanie odnosnie farb Leshera(?) - Agulkaa, mozesz cos wiecej o niej powiedziec? To farba profejsonalna? gdzie ja mozna dostac? (poza hurtowniami fryz.) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
hej mampytanie moj kolor wlosow to farbowane czarny ktory sie juz spral i jest teraz ciemny brazz przeswitami jasnymi chcialabym zafarbowac wloosy ale zeby mi nie wyszedl znow czrny tylko taki sredni brazik to jaki kolor farby wybrac jasny braz??? albo ciemny blond??? bo jak uzyje ciemnego brazu to wyjdzie czarny prose o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 908
|
Cytat:
Jesli juz raz uzylas czarnej farby, to nie rozjasnisz go jasniejsza farba (odbarwia ci sie tylko odrosty, reszta pozostanie ciemna) Mozesz uzyc farby o ton jasniejszej niz obecny kolor lub zdekoloryzowac wlosy i pozniej dopiero nalozyc jasniejsza farbe (ktora bedzie sie splukiwac na rudo) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
laseczki, no co sadzicie o mojej zmianie kolorku??
![]()
![]() |
#249 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
A ja juz po farbowaniu...
Sieknelam sobie dzisiaj Jasny Szatyn Garniera Nutrisse i wyszedl tak jak na zdjeciach. Moglby lepiej zafarbowac odrosty, bo troche widac roznice. Siwulce tez minimalnie przebijaja, ale co tam. Nie jest rudawy, jest troche zbyt ciemny, ale wiem, ze Garniery sie splukuja, wiec po paru myciach bedzie jasniejszy. Obleci, ale nastepnym razem wyprobuje inna farbe. Aha, naturalne wlosy mam koloru ciemny popielaty blond (bardzo mysi moim zdaniem), ostatnio przez pare miesiecy farbowalam Schwarzkopfem Natural&Easy nr 570 (kasztanowy szatyn).
Moglo byc gorzej (ale lepiej tez... ![]()
#250 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 144
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 98
|
prze¶ledzi³am ten watek od pocz±tku i... no i w sumie nie wiem. Mam teraz w³osy takie hmm... niby ciemnobr±zowe, ale przy koñcach ciemniejsze, z po³yskiem czerwonkawym czy rudo-czerwonkawym (zalezy od ¶wiat³a heh)
chcia³abym miec ch³odny szatyn (i nie jestem w tym marzeniu tutaj jedyna z tego co wyczyta³am ;-)) no i nie wiem czy da³oby mi cos pofarbowanie w³osow ciemnym blondem? moze by mi ta czerwieñ zniknê³a chociaz bo ju¿ troche mi sie zbrzyd³y takie czerwone refleksy... |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 415
|
elolka:
tez kiedys mialam takie wstretne refleksy;/ poszlam do fryzjerki i pomalowala mi wlosy jakims srednim brazem ..jednak po 1 farbowaniu wynik nie byl tak zadowalajacy, gdyz po myciu przeswitywac zaczely rudawe wlosy;/ dopiero przy 3 farbowaniu bylam w pelni zadowolona . Jak nie chcesz isc do fryzjera to chyba nie jest zlym pomyslem farbniecie sie ciemnym blondem (sama bym tak zrobila! )Nie oczekuj jednak oszalamiajacych rezultatow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 171
|
a o to moj br±zik niestety na zdjeciach wyglada troszke inaczej ni¿ w rzeczywistosci jest ³adny chociaz troche dziwnie sie czuje z nim gdyz mialam baleyage blond z jasnym br±zem. Tydzien temu pofarbowa³am farb± GARNIER 100% COLOR G³ABOKI SZATYN i oto efekty niestety ruy odcien jest i tez nad tym ubolewam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
praline wiem ze cudow spodziewac sie nie moge, ale chyba sie zdecyuje na ten ciemny blond, poki wakacje sa to mozna cos poeksperymentowac a nuz akorat cos to da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
no jasne!!! koniecznie zdaj relacje jak suie udalo i moze bys zalaczyla foteczki??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 244
|
ja dzisiaj farbujê w³oski na jasny br±z szamponem Palette do 24 myæ.
wczesniej na w³osach mia³am z³oty szatyn Garniera. |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
ja mam teraz na g³owie sredni braz,ale szamponetke na spróbowanie z Palette,przyznam siez,e jestem zachwycona tym kolorem
![]() |
#260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis maluje w³osie Blondem garnier color naturals . Nazwa farby z blondem nie ma nic wspólnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Killing me softly
Wiadomo¶ci: 5 576
|
A czy która¶ z was u¿ywa³a farby Brillance, odcieñ Ciemny Br±z ? W katalogu wygl±da bardzo ³adnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
a ja sie nie moge doczekac kiedy kupie sobie ten ciemny blond i zrobie eksperyment
![]() oby mi tylko w³osy nie wypad³y ca³kiem po tym farbowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
mia³am zdac relacje z tego farbowania tym ciemnym blondem no wiec jakies pol godziny temu wysuszylam wlosy, obejrzalam w lustrze na rozne sposoby i moja relacja jest taka: farba garniera w³osow mi nie uszkodzi³a zabardzo i ³adnie sie b³yszcz±, czerwonych refleksow jest jakby mniej (a moze sie przemieni³y w rude, których jeszcze troche zaduzo jest) ogolnie to zachwycaj±cych rezultatów brak, ale te¿ nie moge powiedziec zeby nie by³o absolutnie zadnych
moze za tydzieñ czy dwa jeszcze raz sproboje z tym bondem... hmm... a tak przy okazji: s³ysza³am o p³ukankach (jakie¶ fioletowe i szaro-matowe chyba) tylko nie wiem, czy to by sie sprawdzi³o przy tym pozbywaniu sie rudawo-czerwonych refleksow??? Mo¿e sie ktos orientuje, albo probowa³?? troche mnie to zaciekawi³o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 996
|
a ja po wielu eksperymentach znów wróci³am do Vivy Welli (¶redni br±z)To jedyna farba gdzie juz od pocz±tku nie ma rudych refleksów, potem sie pojawiaj± co prawda, ale nie tak szybko jak przy innych farbach
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Mój br±z - Joanna Millady - Kawowy br±z. Wyszed³ inny ni¿ na opakowaniu, ale to pewnie efekt tego, ¿e nie mia³am siwych w³osów, a to odsiwiacz jest. W ¶wietle dziennym jest ok., mo¿e ciut rudo¶ci widaæ, ale ba³am siê, ¿e bêdzie gorzej. Farbowane przed chwil±, nie wiem jak d³ugo siê utrzyma bo podobno bez amoniaku i utleniacza
![]() Edytowane przez KatarzynaJ Czas edycji: 2006-08-22 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 46
|
ja farbuje moje brazowe wlosy na braz ;D swoj naturalny mam zimny i dosc plowy, szarawy, ciemny
ostatnio pokusilam sie na opalizujacy braz 100% garnier, ale po 3-4 tygodniach jakos zrudzial, poza tym farbe oceniam raczej przecietnie, wysuszyla mi wlosy, brakuje im polysku, brak odzywki wczesniej farbowalam londa - mocca i calkiem przyjemny kolorek wyszedl, z tym, ze po 3 farbowaniu zaczely wypadac mi wlosy i rezygnowalam (ale zaczelam tez wtedy uzywac prostownicy...), poza tym dosyc smierdzial, plusy takie, ze byla odzywka, latwo sie nakladala i wlosy wygladaly ladnie, zdrowo (zdjecie 1) wklejam tez moj opalizujacy brazik po kilku tygodniach ![]() ![]() teraz marzy mi sie jakis jasny, karmelowy braz w takim typie http://www.mcnblogs.com/thehotblog/a...ssica_alba.jpg wlasciwie podchodzacy nawet pod blond http://z.about.com/d/beauty/1/0/V/G/Jlo.jpg ale zupelnie nie wiem jak sie za to zabrac, jaki odcien farby, jaki okreslic ten odcien, chce ale boje sie isc do fryzjera, coby mi czegos nie schrzanil |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.