Br±zowow³ose farbowane :) - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-08-28, 00:17   #2791
Anariel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

Bardzo ladny kolor
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-08-28, 11:46   #2792
jamboa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 219

a ja mam pytanie - farbowa³ kto¶ szamponem koloryzuj±cym do 24 myæ z Joanny Multi Soft Color? ja mam w³osy naturalne ciemny blond i waham siê miêdzy 2 odcieniami - czekoladowy br±z albo korzenny br±z i nie mogê siê zdecydowaæ.. doradzi³aby mi która¶ który jest ³adniejszy? albo najbardziej wdziêczna by³abym za zdjêcia ufarbowanych w³osów tymi kolorkami ¿eby porównaæ
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg b02ce7c0000e1db649c80a64.jpg (18,5 KB, 66 za³adowañ)
jamboa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-02, 14:11   #2793
julittaa22
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 868

Wrzucam fotke w³osów farbowanych wczoraj palette xxl v30-sexy jasny br±z. Moze komus sie przyda Farbe k³ad³am na blond w³osy z ciemnym odrostem. Fotki wrzucilam tez w posie palette xxl watek zbiorczy.Pozdrawiam
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10636.jpg (16,3 KB, 453 za³adowañ)

Moja wymiana:

Perfumy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post80378806
julittaa22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-02, 14:27   #2794
201610111032
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 37 011

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Poka¿ wiadomo¶æ
Wrzucam fotke w³osów farbowanych wczoraj palette xxl v30-sexy jasny br±z. Moze komus sie przyda Farbe k³ad³am na blond w³osy z ciemnym odrostem. Fotki wrzucilam tez w posie palette xxl watek zbiorczy.Pozdrawiam

Bardzo ³adny wyszed³ Ci ten kolor tylko ¿e ja ju¿ nie mam zaufania do farb Palette. Strasznie zniszczy³ mi w³osy, przesuszy³.
Zreszt± nie jedna fryzjerka Ci powie ¿e to najgorsza z dostêpnych farb na rynku.
201610111032 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-02, 14:34   #2795
julittaa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miszona Poka¿ wiadomo¶æ
Bardzo ³adny wyszed³ Ci ten kolor tylko ¿e ja ju¿ nie mam zaufania do farb Palette. Strasznie zniszczy³ mi w³osy, przesuszy³. Zreszt± nie jedna fryzjerka Ci powie ¿e to najgorsza z dostêpnych farb na rynku.

Wiem wiem kr±¿± ju¿ legendy o palette ale jak dla mnie zadna farba nie da³a mi takiego w³a¶nie br±zu i tak dobrze nie pokry³a

Moja wymiana:

Stary 2009-09-02, 15:24   #2796
cybercat11
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 577

julittaa22 a jaki ten blond mia³a¶ przed farbowaniem na br±z. Ja w³a¶nie mam bardzo jasny blond z odrostem i chcê przefarbowaæ siê na jaki¶ ³adny br±zik ale straszniê siê bojê co mi wyjdzie...
cybercat11 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:30   #2797
julittaa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cybercat11 Poka¿ wiadomo¶æ
julittaa22 a jaki ten blond mia³a¶ przed farbowaniem na br±z. Ja w³a¶nie mam bardzo jasny blond z odrostem i chcê przefarbowaæ siê na jaki¶ ³adny br±zik ale straszniê siê bojê co mi wyjdzie...

Mialam farbowany taki orzechowo- z³oty blond z do¶c ciemnym odrostem i wszystko ³adnie mi pokry³o.

Moja wymiana:

Stary 2009-09-02, 17:18   #2798
natee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 574

Cytat:
Napisane przez Anariel Poka¿ wiadomo¶æ
To ja sie dopisuje Po roznych eksperymentach wrocilam do swojego kolorku, ktorym jest ciemny braz Wczoraj zafarbowalam farba Loreal Excellence Creme nr.5
Cytat:
Piekne kolorki dziewczyny!
Ja musze swoj sprany Nutrisse tez odswiezyc i chyba cos innego wybiore. Dam znac po koloryzacji

natee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:21   #2799
Anariel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470

natee dzieki
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-04, 13:53   #2800
jamboa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 219

dziewczynki, bardzo proszê, powiedzcie mi jak± farb± i kolorem uzyskam taki efekt? dok³adnie na takim kolorku od dawna mi zale¿y
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg kolor%20wlosow.jpg (17,0 KB, 179 za³adowañ)
jamboa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-04, 16:43   #2801
Ashane
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 66
Unhappy Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

Hej dziewczyny-w sumie to liczê na Wasz± pomoc-mo¿e która¶ z Was mia³a taki k³opot jak ja-otó¿ kilka m-cy temu zafarbowa³am w³oski farbk± Loreal Excelle 10 min.Najpierw czekoladowym kasztanem(ale niestety spiera³ mi siê na czerwono ) wiêc po nied³ugim czasie u¿y³am kolorku Br±z z tej samej serii-maj±c nadziejê,¿e jakos wyrówna moje br±zowo-czerwonawe w³osy.Niestety i ten spiera³ sie na czerwono Poza tym mia³a strasznie nierównomierny kolor na g³owie bo farba ta bardzo szybko ³apa³a na odrostach a szybko sie spiera³a na koñcówkach i wypada³y gra¶ciami(po ¿adnej farbie tak nie mia³am ).Wygl±da³o to okropnie-bo szczerze mówi±c za tê cenê mia³am nadziejê na równomierny kolor... Postanowi³am wyrównaæ i ujednoliciæ kolor i siêg³am po Palette deluxe-aksamitny br±z.Fakt-¿e pokry³a mi w³osy bardzo równomiernie (choæ kolor by³ na poczatku bardzo ciemny) czego oczekiwa³am-niestety najgorszym k³opotem jaki mi teraz pozosta³ na g³owie to kompletny brak po³ysku.B r±z jakos tam sie powoli spiera,mam jeszcze jedno opakowanie tej deluxe i pewnie je zu¿yjê,ale co dalej? Macie jakie¶ moze przetestowane farby które kryj± równomiernie i nadaj± g³eboki blask?Mia³a która¶ z Was ten sam k³opot dziewczyny?Wiem,¿e od¿ywki robi± wiele dla w³osów,ale po tej farbie nawet od razu po farbowaniu sie nie b³yszcz±-póki nie u¿yjê od¿ywki Loreala heh... Zale¿y mi na br±zowym kolorze (wiem,¿e jasnego br±zu,czy szatyna nie mam ju¿ szans osi±gn±æ) ale mo¿e co¶ mi sie uda z nimi zrobiæ,by uzyskaæ wymarzony czekoladowy br±z....
Raz przechodzi³am przez dekoloryzacjê i nie odwa¿ê sie po raz drugi
Pozdrawiam
Ashane jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-05, 08:44   #2802
Olimpiamiko
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 213

hej, chcia³abym uzyskaæ taki kolor w³osów? jaki Casting mi w tym pomo¿e?

http://images.starpulse.com/pictures...DGG-017660.jpg

http://evilbeetgossip.film.com/wp-co...sa_hudgens.jpg

Pomó¿cie

wracam do naturalnego koloru od 11.2010 - cel prawie osi±gniêty! ju¿ 12 cm naturalnych
Olimpiamiko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-05, 09:11   #2803
aktaga13
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 872

Cytat:
PIÊKNIE ci wysz³o... zazdroszcze d±¿y³am do takiego koloru d³uuugo. niestety ka¿de farbowanie koñczy³o siê czerni± (olaboga!!) lub czerwieni±. ewentualnie efektu nie by³o - bo i tak siê zdarza³o. jak jasny blond mia³a¶ na g³owie przed farbowaniem? moze i ja siê skuszê. przy jakim ¶wietle robi³a¶ zdjecie? z lamp±? (to istotne)
Stary 2009-09-05, 10:01   #2804
julittaa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Poka¿ wiadomo¶æ
PIÊKNIE ci wysz³o... zazdroszcze d±¿y³am do takiego koloru d³uuugo. niestety ka¿de farbowanie koñczy³o siê czerni± (olaboga!!) lub czerwieni±. ewentualnie efektu nie by³o - bo i tak siê zdarza³o. jak jasny blond mia³a¶ na g³owie przed farbowaniem? moze i ja siê skuszê. przy jakim ¶wietle robi³a¶ zdjecie? z lamp±? (to istotne)

Przed farbowaniem mialam na g³owie taki orzechowo-z³oty blond(tez farbowany) z ciemnym odrostem.Zdjecie robilam w ¶wietle dziennym bez s³oñca(pochmurny dzieñ) z lampa b³yskow±.Pozdrawiam

Moja wymiana:

Stary 2009-09-05, 10:25   #2805
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Przed farbowaniem mialam na g³owie taki orzechowo-z³oty blond(tez farbowany) z ciemnym odrostem.Zdjecie robilam w ¶wietle dziennym bez s³oñca(pochmurny dzieñ) z lampa b³yskow±.Pozdrawiam
namówiê Ciê na zamieszczenie swojego zdjêcia "przed"...? baaardzo proszê
Stary 2009-09-05, 11:56   #2806
Ashane
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olimpiamiko Poka¿ wiadomo¶æ
hej, chcia³abym uzyskaæ taki kolor w³osów? jaki Casting mi w tym pomo¿e?

http://images.starpulse.com/pictures...DGG-017660.jpg

http://evilbeetgossip.film.com/wp-co...sa_hudgens.jpg

Pomó¿cie
Je¶li chcesz uzyskaæ naprawdê ciemny kolorek br±zu (ale nie czarny) to polecam casting br±z nr 400,albo(je¶li masz krótkie w³oski) loreal excelle(te¿ br±z 4.0) bo to farba na 10 minut,tak¿e jak sie ma d³ugir,to troszkê wy¶cig z czasem- naprawdê mocno ³api± i s± ciemne-nie wiem jak u innych ale u mnie casting (jak stosowa³am kiedy¶) nie zmy³ siê do koñca ale mi to nie przeszkadza³o-no i w³oski niesamowicie po nim l¶ni± ))
Stary 2009-09-05, 12:54   #2807
Olimpiamiko
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 213

Kupi³am ciemny br±z. Wieczorem bêdê farbowaæ. Chcia³abym, ¿eby by³y ciemne, ale nie kruczoczarne, bo to nienaturalnie wygl±da

Ashane dziêkujê za pomoc!

wracam do naturalnego koloru od 11.2010 - cel prawie osi±gniêty! ju¿ 12 cm naturalnych
Olimpiamiko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-05, 13:24   #2808
julittaa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Poka¿ wiadomo¶æ
namówiê Ciê na zamieszczenie swojego zdjêcia "przed"...? baaardzo proszê

Jak znajde fotke w jasnych wlosach to wysle ci na priv

Moja wymiana:

Stary 2009-09-05, 14:18   #2809
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Jak znajde fotke w jasnych wlosach to wysle ci na priv
bêdê BARDZO wdziêczna
Stary 2009-09-06, 17:02   #2810
Kelpie
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 185

Witam;]
Od d³u¿szego czasu farbujê siê na br±zowo...Br±zy by³y najró¿niejsze tylko niestety wszystkie ciemne, bardzo ciemne nawet...Na moich w³osach wszystko wychodzi ciemnobr±zowe...
Pomó¿cie...Jak± farbê wybraæ ¿eby wysz³o wreszcie ja¶niej...Liczê siê z tym, ¿e odrost bêdzie ja¶niejszy...Mo¿e jako¶ stopniowo by da³o radê coraz ja¶niejszymi kolorami? Chcia³abym jaki¶ jasny br±z albo co¶ co wyjdzie br±zowo a nie prawie czarno...
Kelpie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-07, 23:58   #2811
loona211
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 73

Ja mam podobny problem co Kelpie. Zawsze te br±zy wychodz± ciemniejsze (obecnie u¿ywam Hebanowy Br±z Londy) nawet my¶la³am ¿eby dodaæ troszkê wiêcej wody utlenionej ale podobno nie jest to dobry pomys³ na rozja¶nienie farby (akurat ta tonacja mi bardzo odpowiada tylko ¿eby by³a ciut ja¶niejsza). Wiem ¿e fryzjerki farbe rozja¶niaj± jasnymi kolorami farb. Mo¿e która¶ z Was bêdzie wiedzia³a jak rozja¶niæ Hebanowy Br±z??? Mo¿e te¿ farb± z tej serii, tylko jakim kolorem???
loona211 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-08, 10:54   #2812
Kelpie
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 185

Ja aktualnie farbowa³am siê bursztynowym br±zem te¿ londy...No i mam ciemny br±z, nawet bardzo ciemny, nawet na moim blond odro¶cie z³apa³o ciemno...
Kelpie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-09, 12:17   #2813
Ashane
Raczkowanie

Hej dziewczyny,u¿ywacie jakich¶ br±zów loreal excellence? bo chyba zdecydujê siê na br±z nr.4 ,ale nie wiem czy dobrze pokrywa(bez prze¶witów) ¿eby zakryæ t± masakrê na g³owie... i czy farbka jest wydajna?bo mam w³oski do ³opatek.Z góry dziêki za odpowiedzi i te¿ trzymam kciuki,by¶cie mia³y swoje wymarzone kolorki
Chcia³abym wreszcie znale¼æ tê ukochan± farbkê i jej siê trzymaæ

Edytowane przez Ashane
Czas edycji: 2009-09-09 o 12:20

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 13:45   #2814
saming
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 058

Szukam jakiej¶ farby, która pomo¿e uzyskaæ mi takie kolor jak na zdjêciu Mo¿e byæ trochê ciemniejszy, ale ¿eby by³ w ciep³ej tonacji...
sama szuka³am ale nie mogê nic znale¼æ :/
jakie¶ propozycje?

saming jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-10, 11:18   #2815
Mloda
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 541
Send a message via Skype™ to Mloda

Dziewczyny bardzo prosze o rade .
I od razu z góry przepraszam jezeli dubluje pytanie jakie ewentualnie kiedys tu pad³o (nie przekopalam ca³ego watku).

Moj naturalny kolor w³osow to mysi blond, nie sa ani jasne ani ciemne. Od lat farbuje je na bardzo jasny blond, wrecz platyne. Obecnie mam kolor szary.
Teraz mam ochote na zmiane, zdecydowa³am sie na braz, ale boje sie ze wyjdzie mi na czarno a takiego efektu nie chce.
W zwiazku z tym chcia³abym zapytac czy mozecie polecic mi jakas farbe ktora uzyskam naturalny, ale nie za ciemny braz w zimnym odcieniu?

Dodam jeszcze ze nie mieszkam w Polsce, wiec polskie produkty nie sa dla mnie dostepne.
Dziekuje z góry za wszystkie odpowiedzi

M³oda bloguje- http://www.82inez.blogspot.com/
M³oda rozbija sie na YT http://www.youtube.com/user/82Inez
Mloda jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-10, 12:08   #2816
saming
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 058

Widzê, ¿e jeste¶my w podobnej sytuacji - tez mam mysi kolor, potem platyna, i u¿y³am farby z Garniera - kasztan. Wyszed³ naprawdê ³adny kolor.
Mówisz, ¿e jeste¶ za granic± - poszukaj sama w necie tych firm co maj± farby i na pewno bêd± jakie¶ odcienie - na jasnych w³osów ³atwo o efekt, a czêsto z ty³u na pude³ku s± podane przyk³adowe kolory, wiadomo ¿e to nie to samo, ale zawsze co¶ zbli¿onego.
Na pocz±tek mo¿e zacznij od szamponetek kolorowych a potem dopiero we¼ siê za farbê

saming jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:11   #2817
Mloda
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 541
Send a message via Skype™ to Mloda

Saming dziekuje

M³oda bloguje- http://www.82inez.blogspot.com/
M³oda rozbija sie na YT http://www.youtube.com/user/82Inez
Mloda jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:43   #2818
goo_girl
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 69

Witam!
Poczyta³am Wasze wypowiedzi i widzê, ¿e wielu ciekawych rzeczy mo¿na siê dowiedziec o br±zowych odcieniach farb hehe
Ja nadal szukam swojego odcienia takiego wiecie idealnego, ostatnio farbowa³am clairolem i w sumie jestem zadowolona, ale zawsze jest jakie¶ ale... i nadal szukam...
W sumie to podoba mi siê kolor N.Kukulskiej, ten co ma w reklamie nie orientujecie siê mo¿e co to moze byc za kolor? lub inaczej jak mogê podobny odcieñ osi±gnac?
goo_girl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-12, 12:39   #2819
loona211
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 73

Cytat:
Napisane przez goo_girl Poka¿ wiadomo¶æ
Witam!
Poczyta³am Wasze wypowiedzi i widzê, ¿e wielu ciekawych rzeczy mo¿na siê dowiedziec o br±zowych odcieniach farb hehe
Ja nadal szukam swojego odcienia takiego wiecie idealnego, ostatnio farbowa³am clairolem i w sumie jestem zadowolona, ale zawsze jest jakie¶ ale... i nadal szukam...
W sumie to podoba mi siê kolor N.Kukulskiej, ten co ma w reklamie nie orientujecie siê mo¿e co to moze byc za kolor? lub inaczej jak mogê podobny odcieñ osi±gnac?
Z tego co wiem po ró¿nych konsultacjach z fryzjerkami tego typu odcienie mo¿emy uzyskac jedynie po zmieszaniu conajmniej dwóch odcieni farb, dobrze by³oby wiedzieæ jakich...mnie te¿ kolor w³osów Natalii sie podoba. Ja obecnie farbujê Hebanowym br±zem z Londy jest to bardzo ciemny br±z (zimny) po kilku myciach blednie i wygl±da ca³kiem nie¼le z tym ¿e wtedy pojawiaj± siê ju¿ odrosty:/ Dobrze by by³o ¿eby w tym temacie siê wypowiedzia³a jaka¶ fryzjerka
loona211 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-13, 18:37   #2820
moniska0790
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 46

Cytat:
Napisane przez munks Poka¿ wiadomo¶æ
Hi

To ja mam pytanko, jaki to mo¿e byæ kolor w³osów (pani w za³±czonym zdjêciu)? wygl±da mi na ch³odny ale nie wiem czy to kasztanowy br±z, czy mokka, czy co... mam w³osy koloru ¶redni blond i taki mi siê marzy... czy L'oreal professionell ma w swojej palecie co¶ takiego? albo matrix (do³±czam kolory matrixa color sync, bo tego bardzo lubie u¿ywaæ, ale sama nie umiem niestety okre¶liæ czy maj± taki kolor w palecie ehhh... mo¿e wam siê uda)

ca³uski dla was
To chyba jest mahoniowy szatyn
moniska0790 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.