|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
No make up (1) :)
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Re: No make up (2) :)
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Re: No make up (3) :)
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Re: No make up (4) :)
I ostatnia... Oprah
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcie Ashanti mnie rozwaliło
"The true measure of a man is how he treats someone who can do him absolutely no good." Edytowane przez Smallwitch Czas edycji: 2009-02-19 o 14:08 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Tu tez kilka zdjec...
http://channel1.aolsvc.de/action_tem...sp?cid=1208842 |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Ale wiecie co jest najbardziej śmieszne? Że im (tj 'gwiazda') przydarzaja sie takie same 'wpadki' jak nam, (tj 'zwyklym' ludziom). Ale różnica polega na tym, że z nich się śmieje cały świat.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Re: britneja
O matko, jaki ten jej boygriend jest bleee
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Do galerii Britney Spears;P
Heh..tak mi przyszło do głowy, że skoro można retuszować fotki aby ktos lepiej wyglądał to spokojnie można robić też odwrotny zabieg..więc nie wiem, czy faktycznie wszystkie z fotek przedstawiają autentyczny obraz bez makijażu czy dodatkowo oszpecony..A tak BTw.. czerwona sukienka na 3 fotce..mm..mnie sie bardzo podoba sama bym chętnie w takiej wystąpiła:P
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Pokaze Wam pare zdjatek ktore mnie osobiscie rozbawily. Jak na nie patrze to mi przychodiz na mysl jedno pytanie: 'Skad one sie wziely ?!'
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Sorki, ale nie moglam sie powstrzymac przed umieszczeniem jeszcze tych
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
woooo ta
ale jak to milo wiedziec ze super gwiazda nie ma pupci niemowlaka pozdrawiam
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
hmmm
gust koszmarny...choć gdyby trochę zmodyfikować tę koronkową sukienkę Britney, wyszłaby kreacja od Valentino-b.kobieca, zmysłowa i elegancka(podkreślam-po drobnej..przerobce) co do zdjęć facjat....nie każdy umie je robić tak, żebyśmy zawsze wychodzili pięknie, nie każdy jest fotogeniczny pewnie że te idelane ciała, bosko mieniące się w światłach reflektorów, elficko doskonała cera, itp to głównie efekt jednego dobrego, uniwersalnego kosmetyku o nazwie "specjalista grafik komputerowy",ale np to zdjęcie Lindy Evangelisty...przecież widują-a raczej widywałam, bo chyba już się nie pokazuje-ją na pokazach, a tam trudno o dobry retusz, idzie się raczej "na żywca" i uważam ze jest 1 z najpiękniejszych modelek i raczej wygląda jak na tym zdjęciu po prawej...złośliwych ludzi nie brakuje, zdjęcia mozna tez przeciez na pewno retuszować in minus, poza tym kto z nas wygląda pociągająco po porannym joggingu czy po mechanicznym oczyszczaniu twarzy, w dresie, wynosząc śmieci? ![]() ale jedno zdjęcie mnie przeraziło...Kylie będzie mi się śnić po nocach..."Nieśmiertelny V"...;O |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
biedna Britney
a teraz zacytuję coś, co już kiedyś napisałam ---> a ja myślę, że obie wersje: "piękna" i "bestia" [w przypadku każdej aktorki/modelki] są nieprawdziwe [bo ekstremalne] na pewno zdjęcia takie obalają wiele mitów, ale.. to nieprawda, że one aż tak źle wyglądają - już na pewno autor strony postarał się o NAJBRZYDSZE zdjęcia. - każda z nas strzela głupie miny, - ma w swojej kolecji [albo już nie] siebie, która na fotce waży 10kg więcej [kwestia ujęcia], - jest wyniszczona tygodniową anginą - lub też jest po 1/2godzinnym płaczu.. ..tyle, że my swoje fotki możemy podrzeć.. a jeszcze wczesniej nie dać się sfotografować.. gwiazdy nie mają takiego wyboru - paparazzi są wszędzie dystans trzeba mieć do obu rodzajów zdjęć. tych pięknych [bo to dzieło makijażysty, fotografa i często photoshopa] jak i do tych 'szpetnych' [na pewno nie jedna z was miała okazję podrzeć swoją wyjątkowo nieatrakcyjną fotkę, na której wyglądała paskudnie]. moja prześliczna i zadabana koleżanka ze studiów też borykała się z jakimś ochydnym trądzikiem. nagle zaczął się pojawiać na jej gładkiej twarzy i prawie rok z nim walczyła. tyle, że tego już nikt nie pamięta.. Britney z pryszczami zobaczy każdy i choć ona już dawno się ich pozbędzie [może już ich nie ma] - fotki te latami będą krążyć po Internecie. niemniej uważam, że jest sens zamieszczać tego typu fotki na forum. nie po to, aby się nabijać z gwiazd, ale po to, aby UWIERZYĆ, że nie tylko nam-szarakom zdarza się mieć potargane włosy, podkowy pod oczami.. i że one-gwiazdy nie zawsze błyszczą tak jak na okładkach gazet.
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
pysia3ek napisał(a):
> woooo ta ale jak to milo wiedziec ze super gwiazda nie ma pupci niemowlaka > pozdrawiam ![]() choć dopiero raczkuję w Photoshopie to umiałabym bez problemu zrobić cellulit każdemu
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Ale czy przypadkiem robienie zdjeci przez paparazzi i 'upiekszanie' (obojetnie w ktora strone) ich, po czym umieszczenie w gazecie nie jest przypadkiem przestepstwem jakims? Tak jakos mi sie troche wydaje, bo przeciez 'gwiazdy' za takie falszywe zdjecia by wygrywaly wszystkie sprawy sadowe, a gazety by bankrutowaly ...
Natomiast w necie to wiadomo, kazdy jest anonimowy, to mozna pokombinowac troche. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
ja takie zdjęcia widuję tylko w necie
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Ale to co Smallwitch umieszczala to sa z gazety, widac przeciez napisy, wiec tluszczyku jej raczej nie dodali.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Te z urlopu Britneyki widzialam w tv, pokazali tez zblizenie faldek tluszczyku, jak siedzi. Takze nie tylko w internecie mozna takie zdjecia spotkac.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia.1986 napisał(a):
> Ale to co Smallwitch umieszczala to sa z gazety, widac przeciez napisy, wiec tluszczyku jej raczej nie dodali. A ja wcale nie napisałam, że wszystkie zdjęcia są "preparowane"
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Ja się Sarenkio całkowicie z tobą zgadzam.Nie chodzi tu o to żeby sie śmiać,zamieszczając te zdjęcia chodziło mi przede wszystkim zeby dziewczyny mogły łatwiej w siebie uwierzyć.
"The true measure of a man is how he treats someone who can do him absolutely no good." Edytowane przez Smallwitch Czas edycji: 2009-02-19 o 14:09 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Nie pisze tego broń Boże, żeby rozpoczynać kłótnię, ale nimoje kompleksy i tak sobie spokojnie pozostaną mi mo, że zobacyzłam zdjęcia Britey. Fakt, że nigdy nie chciałam wyglądac jak ona, bo wcale jej nie lubię, ale i tak fajne jej, że ma t6yle kasy
Jesli chodzi o to, czy którekolwiek ze zdjęć sa przerobione- na tym z brzuchem to na pewno nie britney, ale tez nie uważam, żeby zdjęci z cellulitisem, czy iinne nie mogły być prawdziwe, no bo przeciez to się zdarza każdemu. A trądzik jak widac to przypadłość nie tylko Spearsowej |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Ulu, a kto myśli o kłótni?
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
ula napisał(a):
> Poza tym, nie wszystkie z serii "z i bez makijazu" sa złe, Beyonce i tak jest łądna i Jessica Alba też. Widać paparazzi jeszcze nie przyłapali ich na "złej" minie lub w kiepskiej kondycji.. ale na pewno nad tym pracują
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Przez te pierwsze zdjęcie to ledwo piciem się nie zaksztusiłam. A sukienka. LITOŚCI!!!!! Czy nie może zatrudnić lepszych stylistów???
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
nie może
tych lepszych zarezerwowała Mandaryna |
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
A się naogladały, oj ale im ulzyło. Pewnie niejedna ze szczęścia ledwo zdążyła..... Czy ktos jeszcze w tym kraju wierzy w prawdziwość mediów?
Byłem na kilku takich spotkaniach na zywo w mediach, fajny ubaw. Ale mam do was dwa pytania: 1. Czy zauważyliście iż na jednym ze zdjeć B.S. lezy na kozetce do masażu. Te brzydkie zdjecia to przed masażem, a te ładniejsze (bo ładnyt NIET)to po masażu. 2. Jak macie przy sobie zwykły aparat, np prostą cyfrówkę lub komórke z aparatem, zróbcie sobie fotkę na najmniejszej rozdzielczości. Potem transfer na kompa i duże powiekszenie. Napewno sie przestraszycie efekt murowany. Podobnie uzyskuje sie takie zdjęcia, aby był negatywny efekt - B.S. do pieknosci fizycznych nie należy ale w tych zdjeciach też jest duża przesada. Wystarczy popatrzeć, iż są robione pod pewnym kątem, w pewnej aurze. Bidula, i cały czas pod szkiełkiem obiektywu, czy nie ma kasy na dublerke? Bidula. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.