|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Do galerii Britney Spears ewww!
Britney Spears and Shaved Kevin Federline Visit Her Dad in LA - March 20
Good God, smoking is KILLING HER FACE!! Get using proactiv Britney!! It works!! And I'm pretty sure you used it before! |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Re: Do galerii Britney Spears
Britney Spears and Kevin Federline at Justin Timberlake's Resturant - March 21
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Lalique kochana
Cos Ci sie Jennifer Lopez zaplatala Powiedz mi, Ty jestes fanka Britney Ja wprawdzie fanka nie jestem, ale wole ja od Paris Ach mam próbke nowej perfumy Britney Curious
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
słuchaj Dzwoneczku, nie przyznaję się do tego publicznie, ale mogę Ci zdradzić, że ostatnio tylko piosenki Brytki se zapodaję. Ona ma naprawdę fajne piosenki - Showdown i Touch of my Hand, osdłuchuję je na www.mp3spy.ru. Pzdr!
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Britney Spears and Kevin Federline, wearing a new watch, seem to struggle the day after his birthday party. She than buys some art after finding what looks like a masterpiece at a framing store in Santa Monica. Britney wears a "Juicy" pink outfit and gets a big dose of caffeine.
Absztyfikant Kristiny wygląda tak poczciwie. |
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj na mtv lecial program swiatowe zycie, pokazywali wlasnie te siosty hilton i wspaniale gwiazdy popu, po tym programie dostalam poprostu dola
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Do galerii Britney Spears;P
To nie jest zdjęcie Britney Spears,wklejam tylko bo dostałam szoku jak je zobaczyłam
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Nati ja może ślepa jestem, ale nie widze cellulitu, a każdej z modelek uważnie się przyjrzałam.Która to jest z tym cellulitem..?
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza od lewej w białej bieliźnie. Stoi tyłem do obiektywu. Mnie też to zdjęcie zatkało, bo nieraz słyszy się, że to modelki są wzorem do naśladowania, jeśli chodzi o urodę...
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
wow, ja na serio nie moge sie tam dojrzec szokujacego cellulitisu. nie przesadzacie czasem?
|
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
a tam cellulitis..jakie ona ma rozstepy na pupce! dokładnie takie jak ja
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie wiem to może ja jestem zbyt przewrażliwiona na tym punkcie
Pozdrawiam!!
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie powiedziałam, że jest on szokujący. Chodzi mi tylko o to, że modelki są przedstawiane przez media jako bóstwa bez skazy, a to zdjęcie pokazało, że to tylko czlowiek.
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z kolei nie widzę rozstępów.
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
czy to ze jakakolwiek modelka ma cellulitis dziala na nasza korzysc?
kazde z tych zdjec moze wyretuszowac na korzysc lub niekorzysc. kazda z gwiazdek to tylko czlowiek ale ma tyle kasy ,ze pozbedzie sie w miesiac cellulitu,rozstepow jak i kazdego zbednego kg z ktorymi my walczymy od lat. dziwi mnie ze jak zdjecie podciagniete photoshopem to krecimy nosami ze to sztuczne ,ze cycek sztuczny, ze nos sztuczny a jak zamieszczamy swoje zdjecia to tez je poprawiamy. a jak zdjecie naturalne to poprawia sie nam samopoczucie i poczucie wartosci czy to nie prowadzi do jakiegos obledu? apeluje precz z photoshopem !!!!badzmy soba z pruszczami i cellulitem przeciez ma go 90% kobiet wiec moz to cos normalnego i naturalnego?cos co trzeba zaakceptowac? ![]() pzdr paula |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, jak się uważnie przyjrze to widze ten "cellulit", a rozstąpów w ogóle...
A nie zastanawiałyście się nad tym, że to zwykła obróbka komputerowa. Pamietam jak kiedyś Sarenka napisała, że w Photoshopie(albo Corelu) można "dorobić" cellulit... |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
paula78 napisał(a):
> czy to ze jakakolwiek modelka ma cellulitis dziala na nasza korzysc? > kazde z tych zdjec moze wyretuszowac na korzysc lub niekorzysc. Jednak przyznasz Paulo, że tych zretuszowanych zdjęć "na korzyść" jest więcej, dlatego takie poruszenie jest, gdy wyłowi się "perełkę", czyli zdjęcie naturalne. > > kazda z gwiazdek to tylko czlowiek ale ma tyle kasy ,ze pozbedzie sie w miesiac cellulitu,rozstepow jak i kazdego zbednego kg z ktorymi my walczymy od lat. No właśnie. Zastanówmy się, którą kobietę można nazwać piękną: czy tą zgrabną, która osiągnęła swoją figurę poprzez ciężką pracę i ćwiczenia czy tą, która zrobiła sobie kilka operacji plastycznej+przeróbki swoich zdjęć Photoshopem? > > dziwi mnie ze jak zdjecie podciagniete photoshopem to krecimy nosami ze to sztuczne ,ze cycek sztuczny, ze nos sztuczny a jak zamieszczamy swoje zdjecia to tez je poprawiamy. Ja szczerze mówiąc nie zauważyłam, żeby na Wizażu przewinęła się jakaś ogromna ilość zdjęć zretuszowanych. > > a jak zdjecie naturalne to poprawia sie nam samopoczucie i poczucie wartosci czy to nie prowadzi do jakiegos obledu? > > apeluje precz z photoshopem !!!!badzmy soba z pruszczami i cellulitem przeciez ma go 90% kobiet wiec moz to cos normalnego i naturalnego?cos co trzeba zaakceptowac? ![]() Ja mam na ten temat takie zdanie: za czasów młodości mojej mamy nikt nie słyszał ani o cellulicie ani o rozstępach; owszem, cellulit i rozstępy istniały, ale nikt, a przede wszystkim media, nie przedstawiały tego jako problem, i nie sugerowały podświadomie kobietom:"Zrób coś z tym bo to jest beee i wyglądasz z tym brzydko". Ja uważam, że cellulit i rozstępy są tak naturalne, jak np. zarost na twarzy u faceta. |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to zdjęcie na obróbkę nie wygląda.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
powiekszyłam sobie fote
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
"Jednak przyznasz Paulo, że tych zretuszowanych zdjęć "na korzyść" jest więcej, dlatego takie poruszenie jest, gdy wyłowi się "perełkę", czyli zdjęcie naturalne"
jednak żadna z nas nie umie wskazac zdjecia naturalnego ,to jak wygladaja gwiazdki wiedza tylko one. "No właśnie. Zastanówmy się, którą kobietę można nazwać piękną: czy tą zgrabną, która osiągnęła swoją figurę poprzez ciężką pracę i ćwiczenia czy tą, która zrobiła sobie kilka operacji plastycznej+przeróbki swoich zdjęć Photoshopem?" mysle ,że większosc z nas gdyby bylo nas stac to zrobilaby operacje plastyczną ,wynajęłaby masazyste ,komsetyczke itp aby wyglądac bosko. faktycznie 20 lat temu cellulit byl normalny i nikt nie walczyl zreszta nie bylo czym obecnie wkurza mnie ze babeczki walcza ,katuja sie ,wydaja kolejne pieniadze na kosmetyki ktore nie zadziałają zamiast kupic rower i pojechac na wycieczke i cieszyc sie życiem denerwuje mnie takie bieganie za kosmetykiem a to na pryszcz na nosie ,a to na ucho a to na paznokcie po co? i tak kazda z nas sie zestarzeje a to czy ładniej czy gorzej tego nie jestesmy teraz stwierdzic . na szczescie obracam sie w srodowisku "normalnym" z cellulitem |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do galerii Britney Spears;P
może macie jeszcze jakies fotki, coby sie podbudowac ?
bo tego mi trzeba ![]() niejedna polka ma ładniejsza cerę hehehe i pupę tez ![]() Polki the Best
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
A dzisiaj nawet cos znalazłam
W sumie jak ją pomalują i uczeszą to jest bardzo ładna ale jak jest bez makijażu to ...hmmm
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Do galerii Britney Spears;P
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Britnej jest w ciazy, czy jej sie przytylo
?
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
babci ostatnio dlugo nie bylo a "na zywo" mam okazje tylko u niej w toalecie przegladac |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

?