|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ciuchowe buble ze sklepów wysyłkowych!
Witam,
Drogie Wizażanki otwieram osobny wątek zamawianych ciuchów, które okazały się nie takie jak na zdjęciu i zawiodły swoje nabywczynie ![]() Dziewczyny nie dajmy się naciągać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciuchowe buble ze sklepów wysyłkowych!
Super wąt
![]() Mój bubel ![]() Tunika- nietoperz w kolorze mint / rozmiar 36(Uk8). Wygląda na zdjęciu jakby była śliska (?) coś a'la jedwab ![]() ![]() ![]() ![]() Edit : oto link http://www.asos.com//Asos/Asos-Dippe...spx?iid=868973 Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-05-16 o 11:17 Powód: Link |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kiecka wygląda jak piżama szczerze mówiąc, bo kolor jest załamany, a cętki nie są tak intensywnie czarne. I wszystko było by ok, bo i tak kupiłam ją z zamiarem przefarbowania na czarno - ale rozmiarówka jest zawyżona, a materiał chudy. TOP SHOP.
Edytowane przez MarTynx Czas edycji: 2010-05-15 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
po prostu Łinli
|
moje największe rozczarowanie ostatnio, cardigan z boohoo link klik
jakość beznadziejna, cienki, rozwlekający się, materiał jak na (męskie) podkoszulki ![]() ![]() ogólnie to nie nadaje się kompletnie do ubrania ![]() Załącznik 3110567 oraz top z asosa, chociaz kupiony pare miesiecy temu. być może dostałam felerny model ![]() ![]() ![]() Załącznik 3110577
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2010-05-16 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
1. tunika z tulipanem z Boohoo. bardzo słaby materiał, na stronce skład niepodany, ale to poliester, a do tego jeszcze brzydko i nierówno prześwitujący. bufki niefajne, totalnie się nie układają na ramionach
2. top New Look... ehhh szkoda słów... zupełnie inny niż na obrazkach. króciutki i do tego szeroki, przypomina mi krój jakiegoś grzybka. zdecydowanie odradzam. i nie tylko ja, bo dziewczyny na wątku New Lookowym też na niego mocno narzekały. Edytowane przez olagroch Czas edycji: 2010-05-16 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To i ja napiszę co mnie rozczarowało
![]() ![]() ![]() Tutaj link, kardigan kosztował 7Ł http://www.newlook.com/browse/produc...estSellerScore |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nosze je na codzien ![]()
allevo ![]() ![]() 11 lipca desmoxan walka z nałogiem :nie pale 04.09.2014.silimed 310 hi nuance T.K.Kraków Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2010-05-24 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
A ja bardzo lubię te kardigany, mam różowy z teens i beżowo-szary z dużymi kieszeniami - na razie się nie rozciągnęły, a to, że są cienkie to dla mnie plus.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Podnoszę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja niestety nie posiadam zdjęć owych ciuszków, ale swego czasu zrobiłam sporo zamówienie (na ok. 1200zł) w ASOSie i niestety zwróciłam wszystko oprócz jednej sukienki (z droższej linii, więc była lepiej wykonana).
Może akurat miałam pecha, ale niestety, dwie sukienki były akurat fajnie przecenione - co z tego, skoro jakość była dużo poniżej dajmy na to H&M nawet (sztuczny materiał, brzydkie wykonanie, niedopracowane), podobnie SKÓRZANA torba, nie wspominając już o jej zapachu. Już niektóre rzeczy z Boohoo mają dużo lepszą jakość. Buty zamszowe, które zamówiłam były świetne, ale niestety niezgodne z rozmiarówką, więc też musiałam je zwrócić. została jedynie sukienka - w miarę ok wykonana, zwróciłabym również, gdyby nie to, że ma na prawdę wyjątkowy fason ![]() wniosek taki - nie wszystko śliczne, co jest tanie, a ślicznie wygląda na zdjęciach. po raz kolejny przekonałam się, że droższe = lepsze jakościowo niestety...
#12 |
Rozeznanie
|
coś nam podupadł ten jakże potrzebny wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
kupiłam z asosa coś co miało być sukienką, a okazało się być... piżamą.
![]() ![]() Edytowane przez hors de prix Czas edycji: 2010-08-28 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hors de prix, nie zgadzam się z Tobą
![]() jest fajna, z miłego materiału, ma ładny kolor i ciekawy dół. ja tam jestem zadowolona i uważam że jak komuś się spodobała na modelce, to nie powinien być rozczarowany, bo na żywo wygląda tak samo ![]() jakby ktoś był zainteresowany, mogę zrobić i wysłać zdjęcie
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
fajny wątek, będę tu często zaglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Wszystko, co zamówiłam z katalogu Bon Prix okazało się porażką. Ostatni raz zamawiałam kilka lat temu, być może miałam pecha - nie wiem
![]() Biżuteria ze sklepu Dorothy Perkins. Zamówiłam dwa pierścionki - na zdjęciu bardzo mi się spodobały, naprawdę dużo za duże, powykrzywiane. Zawieszka, która na zdjęciu wyglądała ładnie i okazale, okazała się bardzo malutka i tandetna ![]()
![]() Edytowane przez Kura Nioska Czas edycji: 2012-02-05 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
mnie póki co żaden ze sklepów ze zbiorowych zamówień nie zawiódł (ASOS, New Look, La Senza, Mango), za to ostatnio bardzo zawiodłam się na zakupach pierwszych (i ostatnich) w sklepie JestesModna.pl.... zamówiłam bluzkę, wygląda koszmarnie i gniecie się nawet bez noszenia.... widzialam ją w różnych sklepach i na allegro ( w różnych wersjach kolorystycznych) więc wrzucam fotkę.... nie polecam
![]()
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęciu wygląda całkiem przyjemnie ![]()
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.