Ciuchowe buble ze sklepów wysyłkowych! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-05-15, 11:21   #1
vera125
Raczkowanie

Ciuchowe buble ze sklepów wysyłkowych!

Witam,
Drogie Wizażanki otwieram osobny wątek zamawianych ciuchów, które okazały się nie takie jak na zdjęciu i zawiodły swoje nabywczynie(tj. złe jakościowo- materiał, wykonanie, itp). Niech dziewczyny, które ewentualnie chciałyby je nabyć, zobaczą, że nie warto wydawać kasy na badziew, a później oddawać. Wątek ma głównie ostrzegać potencjalne nabywczynie tych marnych ciuszków. Wklejajcie linki tudzież real foto wraz z opisem co jest nie teges.
Dziewczyny nie dajmy się naciągać
vera125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 12:47   #2
kycia1
Wtajemniczenie

Dot.: Ciuchowe buble ze sklepów wysyłkowych!

Super wąt

Mój bubel- ASOS

Tunika- nietoperz w kolorze mint / rozmiar 36(Uk8). Wygląda na zdjęciu jakby była śliska (?) coś a'la jedwab, a przyszła przeźroczysta sz***a , zupełnie niewymiarowa, dłuuuuuuuuuuugaśna, OBRZYDLIWA, jak sie załozyło to w ogóle nie przypominało tego co jest na zdjęciu katalogowym. Ogólnie porażka . Kosztowała bodajże 6 czy 8 funtów dlatego nie zwracałam . Real foto niestety brak (została przerobiona na cos tam- nie wiem dokładnie bo przyjaciołka ja spozytkowała ,a ja nie pytałam czy na ścierke czy na cos innego)

Edit : oto link http://www.asos.com//Asos/Asos-Dippe...spx?iid=868973

Edytowane przez kycia1
Czas edycji: 2010-05-16 o 11:17 Powód: Link
kycia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 13:56   #3
MarTynx
Raczkowanie

Kiecka wygląda jak piżama szczerze mówiąc, bo kolor jest załamany, a cętki nie są tak intensywnie czarne. I wszystko było by ok, bo i tak kupiłam ją z zamiarem przefarbowania na czarno - ale rozmiarówka jest zawyżona, a materiał chudy. TOP SHOP.

Edytowane przez MarTynx
Czas edycji: 2010-05-15 o 13:59
MarTynx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 09:26   #4
WinlyEm
po prostu Łinli

GG do WinlyEm

moje największe rozczarowanie ostatnio, cardigan z boohoo link klik

jakość beznadziejna, cienki, rozwlekający się, materiał jak na (męskie) podkoszulki kolor też trochę inny, liczyłam na ładny kremowy/beż a to taki brudny, jak znoszonej bielizny

ogólnie to nie nadaje się kompletnie do ubrania

Załącznik 3110567

oraz top z asosa, chociaz kupiony pare miesiecy temu. być może dostałam felerny model krzywo zszyty, dziurka z boku w szwie, materiał tez byle jaki - po jednym praniu nie nadaje sie do niczego. ogólnie dziwnie skrojony. od chyba roku cały czas jest na stronce, ludzie chyba go zamawiają a potem odsyłają

Załącznik 3110577

I love M*A*D minerals

Edytowane przez WinlyEm
Czas edycji: 2010-05-16 o 13:02
WinlyEm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 10:21   #5
olagroch
Rozeznanie

GG do olagroch

1. tunika z tulipanem z Boohoo. bardzo słaby materiał, na stronce skład niepodany, ale to poliester, a do tego jeszcze brzydko i nierówno prześwitujący. bufki niefajne, totalnie się nie układają na ramionach

2. top New Look... ehhh szkoda słów... zupełnie inny niż na obrazkach. króciutki i do tego szeroki, przypomina mi krój jakiegoś grzybka. zdecydowanie odradzam. i nie tylko ja, bo dziewczyny na wątku New Lookowym też na niego mocno narzekały.

Edytowane przez olagroch
Czas edycji: 2010-05-16 o 10:22
olagroch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:59   #6
fablous
Zakorzenienie

To i ja napiszę co mnie rozczarowało . Kardigan z New Look'a z działu Teens. Zamówiłam kolor Jade, który na zdjęciu wygląda jak szmaragdowy a ten który przyszedł jest jaskrawo zielony . Do tego materiał kiepski, na pewno będzie się rozciągał. Na szczęście już poleciał w świat
Tutaj link, kardigan kosztował 7Ł
http://www.newlook.com/browse/produc...estSellerScore

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:32   #7
agatasw1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
To i ja napiszę co mnie rozczarowało . Kardigan z New Look'a z działu Teens. Zamówiłam kolor Jade, który na zdjęciu wygląda jak szmaragdowy a ten który przyszedł jest jaskrawo zielony . Do tego materiał kiepski, na pewno będzie się rozciągał. Na szczęście już poleciał w świat
Tutaj link, kardigan kosztował 7Ł
http://www.newlook.com/browse/produc...estSellerScore
mam 3 sztuki kardiganów z new looka i wszystkie takie cieniutkie
nosze je na codzien

Edytowane przez agatasw1
Czas edycji: 2010-05-24 o 19:04
agatasw1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 12:58   #8
jostra
Rozeznanie

A ja bardzo lubię te kardigany, mam różowy z teens i beżowo-szary z dużymi kieszeniami - na razie się nie rozciągnęły, a to, że są cienkie to dla mnie plus.
jostra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 22:00   #9
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Jak możecie to dodawajcie real fotki

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 13:23   #10
kycia1
Wtajemniczenie

Podnoszę - Dziewczyny nie wierze, ze nie spotkałyscie jakiegoś bubla (wcale Wam tego nie życze).
Stary 2010-08-11, 10:12   #11
mi.a
Zakorzenienie

ja niestety nie posiadam zdjęć owych ciuszków, ale swego czasu zrobiłam sporo zamówienie (na ok. 1200zł) w ASOSie i niestety zwróciłam wszystko oprócz jednej sukienki (z droższej linii, więc była lepiej wykonana).
Może akurat miałam pecha, ale niestety, dwie sukienki były akurat fajnie przecenione - co z tego, skoro jakość była dużo poniżej dajmy na to H&M nawet (sztuczny materiał, brzydkie wykonanie, niedopracowane), podobnie SKÓRZANA torba, nie wspominając już o jej zapachu. Już niektóre rzeczy z Boohoo mają dużo lepszą jakość. Buty zamszowe, które zamówiłam były świetne, ale niestety niezgodne z rozmiarówką, więc też musiałam je zwrócić.
została jedynie sukienka - w miarę ok wykonana, zwróciłabym również, gdyby nie to, że ma na prawdę wyjątkowy fason i musiała zostać! (mimo, że z całego zamówienia była najdroższa). ze zwrotem nie miałam problemu, jednak za wysyłkę zwrotną zapłaciłam ok. 100zł - mam nauczkę. przelew na konto za zwrot max po tygodniu, ale mam konto w zagranicznym banku w euro.
wniosek taki - nie wszystko śliczne, co jest tanie, a ślicznie wygląda na zdjęciach. po raz kolejny przekonałam się, że droższe = lepsze jakościowo niestety...

HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED

"Wierzę w styl, a nie modę" RL
mi.a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 09:45   #12
olagroch
Rozeznanie

GG do olagroch

coś nam podupadł ten jakże potrzebny wątek
olagroch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 16:00   #13
hors de prix
Raczkowanie

kupiłam z asosa coś co miało być sukienką, a okazało się być... piżamą. pocieszające jest jedynie to, że była przeceniona na 6Ł. mam fajną piżamkę, bo na wyjście do ludzi to się na pewno nie nadaje. na chodzenie po domu też nie za bardzo. na szczęście to cudo chyba już nie jest w sprzedaży.

Edytowane przez hors de prix
Czas edycji: 2010-08-28 o 16:13
hors de prix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:00   #14
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

hors de prix, nie zgadzam się z Tobą też mam tę sukienkę, tylko brzoskwiniową i jest identyczna jak na zdjęciu.
jest fajna, z miłego materiału, ma ładny kolor i ciekawy dół. ja tam jestem zadowolona i uważam że jak komuś się spodobała na modelce, to nie powinien być rozczarowany, bo na żywo wygląda tak samo
jakby ktoś był zainteresowany, mogę zrobić i wysłać zdjęcie

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:23   #15
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
hors de prix, nie zgadzam się z Tobą też mam tę sukienkę, tylko brzoskwiniową i jest identyczna jak na zdjęciu.
jest fajna, z miłego materiału, ma ładny kolor i ciekawy dół. ja tam jestem zadowolona i uważam że jak komuś się spodobała na modelce, to nie powinien być rozczarowany, bo na żywo wygląda tak samo
Wrzućie moze real fotki, co?
Stary 2010-08-30, 18:47   #16
hors de prix
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
może brzoskwiniowa wygląda lepiej. ja do tej mojej szarej jakoś się przekonać nie mogę. jest na mnie za duża i być może to mnie tak od niej odrzuca. jakoś mi nie leży i już. ale jak Ty się w niej dobrze czujesz to super.
hors de prix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 18:30   #17
martag144
Rozeznanie

fajny wątek, będę tu często zaglądać
martag144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 08:30   #18
Kura Nioska
Zadomowienie

Wszystko, co zamówiłam z katalogu Bon Prix okazało się porażką. Ostatni raz zamawiałam kilka lat temu, być może miałam pecha - nie wiem .
Biżuteria ze sklepu Dorothy Perkins. Zamówiłam dwa pierścionki - na zdjęciu bardzo mi się spodobały, naprawdę dużo za duże, powykrzywiane. Zawieszka, która na zdjęciu wyglądała ładnie i okazale, okazała się bardzo malutka i tandetna .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pierścionek DP.jpg (23,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4958.jpg (88,1 KB, 65 załadowań)

Edytowane przez Kura Nioska
Czas edycji: 2012-02-05 o 08:32
Kura Nioska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:28   #19
tolas
Rozeznanie

mnie póki co żaden ze sklepów ze zbiorowych zamówień nie zawiódł (ASOS, New Look, La Senza, Mango), za to ostatnio bardzo zawiodłam się na zakupach pierwszych (i ostatnich) w sklepie JestesModna.pl.... zamówiłam bluzkę, wygląda koszmarnie i gniecie się nawet bez noszenia.... widzialam ją w różnych sklepach i na allegro ( w różnych wersjach kolorystycznych) więc wrzucam fotkę.... nie polecam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bef5c99a7f6f49d2023e23ca70e74875.jpg (64,8 KB, 60 załadowań)
Stary 2012-02-05, 20:25   #20
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez tolas Pokaż wiadomość
mnie póki co żaden ze sklepów ze zbiorowych zamówień nie zawiódł (ASOS, New Look, La Senza, Mango), za to ostatnio bardzo zawiodłam się na zakupach pierwszych (i ostatnich) w sklepie JestesModna.pl.... zamówiłam bluzkę, wygląda koszmarnie i gniecie się nawet bez noszenia.... widzialam ją w różnych sklepach i na allegro ( w różnych wersjach kolorystycznych) więc wrzucam fotkę.... nie polecam

Na zdjęciu wygląda całkiem przyjemnie mogłabyś pokazać jak wygląda na żywo?

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 21:17   #21
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kura Nioska Pokaż wiadomość
Wszystko, co zamówiłam z katalogu Bon Prix okazało się porażką. Ostatni raz zamawiałam kilka lat temu, być może miałam pecha - nie wiem .
Biżuteria ze sklepu Dorothy Perkins. Zamówiłam dwa pierścionki - na zdjęciu bardzo mi się spodobały, naprawdę dużo za duże, powykrzywiane. Zawieszka, która na zdjęciu wyglądała ładnie i okazale, okazała się bardzo malutka i tandetna .
zgadzam sie co do Bon Prixa, raz kupilam dawno temu i nigdy wiecej

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości