![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
![]()
Nie rozumiem - o co tyle krzyku? Forum jest po to, żeby zakładać wątki, w których siebie o coś pytamy, prosimy o radę... I mamy sobie pomagać, a nie krytykować
![]() ![]() Pamiętam, jak to było ze mną za pierwszym razem, chłopak mnie prawie udusił, tak się starał ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: Całowanie z jezyczkiem :D
tez kiedys sie bałam, jak to bedzie...ale teraz juz nie. i przyznam, ze z moim obecnym TŻ nie od razu sie tak calowalismy. cieszylo mnie, ze jest delikatny itp i nie tak jak niektorzy od razu z jezyczkiem, ale pozniej to juz sama z inicjatywa wychodzilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
hyhy, no tez pamietam jak sie cykalam przed pierwszym pocalunkiem
![]() bo to najsmieszniejsze ze to banalnie prosta czynnosc a nikt nie potrafi wytlumaczyc jak to sie robi ![]() Po tyle latach nabierania doswiadczen ( ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, najśmieszniejsze w tym jest to, że prawie każdy wie jak to się robi, ale nie wie jak podpowiedzieć, jakie dać instrukcje
![]() ![]() Życzę powodzenia i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Az mi się przypomniało jak to było podczas pierwszego pocałunku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Pamietam jakiego ja mialam stracha przed pierwszym "francuzem", i troche kiepsko to wyszlo
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
No ja się dzisiaj właśnie dałam totalnie zaskoczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
A ja pierwszy swoj pocalunek - ten z jezyczkiem mialam okolo roku temu i do tej pory z zadnym z moich pozniejszych chlopakow mi sie nie podobalo. Nie wiem czemu jakos nie moge zniesc dotyku sliny drugiej osoby i czasem przestalismy to robic bo nie robilam tego z milosci tyko z przymusu;/ No i of course kazdego z moich byłych tż- tów to wqrzało dlatego są eks;/
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
No zapomniałam ci napisać jak to się robi, więc pisze. A więc mój pierwszy pocałunek wyglądał tak: Byłam z chłopakiem już od 3 miesięcy i był to mój drugi prawdziwy chłopak ale nigdy sie jeszcze nie całowałam. Bylo to rok temu, miałam około 13 lat. Był wyższy ode mnie i nawet chodzenie sprawiało nam problem nie mówiącjuż o zwykłym buziaku (wiecie jakie to rzenujace gdy trzeba podskakiwać?) No i to był też jego pierwszy pocałunek. Prosił mnie o niego od dawna i wreszcie nadszedł ten moment. Poszlismy sobie na spacer do lasku na taką palarnie (miejsce gdzie jest pełno żolnierzy palących) akurat ktoś tam był więc szybko wyszlismy i poszlismy na muszle bo była tam jakaś zabawa. No i w drodze na muszle jakoś zachciało mi sie całowania... powiedziałąm mu o tym (nigdy nie skrywałam swoich uczuc) No i stanęłam na takim kamyku pod taką małą brzózką
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Całowanie jest cool i każdy umi się całować więc nie ma się czego bać :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
hehe to świetna sprawa!!az nabrałam ochoty
![]()
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
mnie tez ostatnio chlopak chcial pocalowac,ale nigdy tego nie robilam i sie speszylam i powiedzialam ze nie chce
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja osobiscie uwielbiam całować zarowno usta jak i jezyczek:P brac go do buzi i lekko ssac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Twoje pytanie- czy jezyk wkladac i wykladac- w teorii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
dzieki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Poniewaz Wizazanki sa takie mile (dziekuje za niesmianie) poprosze o rade, a przy okazji sie pozale.
Po alkoholu (nie bylam ani troche pijana, jeden kieliszek wina) pierwszy raz pocalowalam sie z chlopakiem. Stalo sie to ot tak, od razu jezyk :/ I nie stalo sie nic zlego, nie bylo dramatu, ale... to bylo dziwne. Nie sprawialo mi to przyjemnosci, nawet otworzylam przez chwile oczy. A bylam naprawde rozluzniona. Potem byl drugi raz i nie wiem czy dobrze rozumuje, ale staralam sie byc bardziej aktywna, co chyba wyszlo mi pokracznie, bo pocalunek sie skonczyl. Porazka :P Ale bylo trzecie, ostatnie podejscie i tutaj juz nie kombinowalam, ale wydawaloby sie, ze juz trzeci pocalunek (przerwy krotkie, 1-3 minutowe, ale wciaz sie liczy) powinien byc w porzadku. Nie byl. Co gorsza myslalam, ze przyjdzie mi to naturalnie, a ja wciaz bylam i jestem strasznie niepewna. Po prostu mam wrazenie, ze dosadnie mowiac (przepraszam) moj jezyk to kloda, ledwo cokolwiek robilam (moze robilam a nie wiem, choc watpie :P). Nie byl to moj "ksiaze z bajki", nie jestem/bylam w nim szalenczo zakochana, wielkiej chemii nie bylo, ale chyba ten chlopak umial sie calowac, ale ja czulam sie jakbym calowala plot. Teraz juz wszystkiego tak dobrze nie pamietam, jedyne co utkwilo mi w pamieci to to, ze mialam podrazniona skore od lekkiego zarostu. Wciaz mam ogolne wrazenie - jestem nienormalna. Czy to mozliwe, ze mam antytalent, co moze byc nie tak? Jakos tak wole sie tulic. Wiem, ze to brzmi smiesznie, ale ja sie nie rozkrecam, nic nie czuje, jest mi glupio. Z tym chlopakiem juz raczej nic nie wyjdzie, ale co jesli poznam kolejnego? ![]() Wiem, ze brzmi to troche jak bravo.pl, za co przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
też kiedyś szukałam odpowiedzi na ten temat w internecie i oczywiście żadna mnie nie zadowoliła bo w praktyce zawasze wygląda to trochę inaczej i trudno napisać jedną "instrukcję obsługi", kiedy wiele zależy też od drugiej strony..
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
DO CherieK !
Błagam o pomoc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Błagam o pomoc ! ;* Co mam zrobić z językiem ?? Jak nim ruszać z góry na dół czy zataczać kółka ? Tego się najbardziej obawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DO CherieK !
marttt121, całowanie z języczkiem to taki taniec można by powiedzieć
![]() ![]() ![]() Nie martw i nie bój się, będzie dobrze ![]() http://video.interia.pl/obejrzyj,fil...y_i_chłopaka_:) - obejrzyj sobie ![]()
jeden gest - a już orkanów pochód, jeden krok - a otoś tylko jest w każdy czas - duch czekający w prochu. Edytowane przez kleo14 Czas edycji: 2009-06-29 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
to prawda. kazdy caluje inaczej
![]() ![]() ![]() i nie staraj sie na siłę, bo wyjdzie tak jak jedna wizazanka opisywała - zaślinicie się, albo inne katastrofy ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo wszystko uważam, że lepsze takie delikatne pocałunki na początek, nawet to lekkie lizanie warg niż wepchnięcie od razu języka do ust (co raczej wywołuje w pierwszej chwili szok i zniechęcenie - nie mówię, że zawsze tak jest oczywiście). A tak to można się chociaż trochę oswoić z językiem partnera.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ejj fajny ten wątek ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Ja nie lubię jak językiem zjeżdza mi z ust na brodę.
w ogóle mam dłuższy język i silniejszy, więc bawimy się w językowe przepychanki... zawsze wygrywam ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
ten wątek narobił mi chęci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Gość
|
Co do mojego pierwszego razu też nie był idealny. Nie wiedziałam co zrobić z językiem hym. ale poniosłam się emocjom dałam mu się poprowadzić i jakoś to wyszło. Kazdy chlopak inaczej caluje ma inny jezyk ciala, ruchy. Mój tż osobiście uwielbia jak wciągam jego języczek do buzi i delikatnie ssam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Też mi narobiłyście chęci, ale również nie mam z kim...
A jak doświadczenia w całowaniu z języczkiem + kolczykiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.