![]() |
#931 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cellulit i rozstępy przy skórze naczynkowej
Dzięki dziewczyny za rady. Wiem że rozstępów już się nie pozbędę ale mam nadzieje że przy stosowaniu odpowiednich kosmetyków będą mniej widoczne. Na forum przeczytałam że masaż bardzo pomaga w walce z cellulitem więc postanowiłam się masować. Na naczynka od dłuższego czasu stosuje Esceven żel ale zauważyłam że pojawiają się nowe. Pozdrawiam Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lirene, kuracja antycellulitowa, działa?? :):)
przegladałam własnie KWC bo dzis sobie kupilam serum z tej serii i denerwuja mnie opinie negatywne ludzi ktorzy jak pisza uzywali to tylko 2 tygodnie ...
wiadomo ze w tak krotkim czasie nie zniknie caly ... potrzebna jest dieta a jak ktos pije gazowane i obrzera sie slodyczmi to niech sie nie dziwi ze nie dziala ![]() ja cwicze regularnie ... zdrowo sie odzywiam i bede pisac jak tam moj wspomagacz dziala ![]() a co do rozstepow to mialam je naprawde na calej pupie i dzieki kosmetyką d pielegnacji sa nie widoczne wiec niech ktos nie mowi ze w to nie wierzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge sie założyć że była czesto w barach fast dood i ze w domu też sobie pozwalała |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetyki antycellulitowe, najlepszy krem na cellulit
http://www.trimgel.pl/?gclid=CPvx94H1_5MCFQpYQgodG3n5WA
Jest reklama na wizażu, ktoś o tym słyszał? Nie znalazłam nic po polsku o tym preparacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
Ciekawe, ciekawe... jejuuu, jaka ja jestem podatna na tego typu nowości i reklamy
![]()
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
Wygląda dość ciekawie i atrakcyjnie, ale nie wiem czy bym zaufała. Trochę podejrzanie to brzmi. Wierzycie w takie rewelacje? Bo ja średnio... Chyba wolę dietę, ćwiczenia, balsamy ujędrniające i masaże, które pomagają usunąć cellulit
![]()
![]() |
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
Receptura produktu TRIMGEL, zelu wyszczuplajacego, bazuje sie miedzy innymi na slynnym juz poludniowo – afrykanskim rodzaju kaktusa Hoodia Gordonii oraz absolutnym przeboju w odchudzaniu w Ameryce czyli olejku Geranium.
Może poprostu dodawać do balsamu antycell olejek geraniowy. Mam nawet w domu, chyba spróbuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Olejek Geranium? Absolutny przebój w odchudzaniu? To niech się amertykańce wypchają, u nas już zanim Amerykę odkryto wiedźmy polskie tego używały
![]() A Hooodia... Cóż wstyd się może przyznać że wiem, ale wiem- Hoodia to nazwa preparatu na odchudzanie, na receptę, ponoć super-skuteczny i super-wyniszczający-organizm. Chętnie zobaczyłabym skład- pewnie producent strzeże receptury jak oka w głowie bo albo naładowany jest zbędnym szajsem, albo skład można wykorzystać do samodzielnej receptury, nie mniej skutecznej. Ale ten kaktus Hoodia mnie zaciekawił, bo fakt, nie można nigdzie dostać go w postaci półproduktu.
![]() |
#939 |
Raczkowanie
|
Na allegro są kapsułki z tym kaktusem, ale boje sie takie łykać. Wolałabym kremik jakiś. Są jeszcze plasterki, ale nie przekonują mnie. Może ktoś miał z nimi doczynienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie czy któraś z Was używała tej maści:
Załącznik 1551256 Mam tylko 1 saszetkę-próbkę i chciałabym się dowiedzieć czy rzeczywiście to działa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
agacior89, tak mnie zachęciłaś swoimi opisami tortur, że dziś na noc się owinę w folię
![]() a ten żel z Carrefoura faktycznie ma fajny skład ![]() ja muszę wykończyć swoje 2 ujędrniacze, dopiero potem coś kupuję, bo zalegają mi te mazidła :/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
Cellulit POMOCY:(
POMOCY!
Drogie kolezanki ![]() ![]() W związku z powyższym mam pytanie co mam zrobić aby tę część nogi ujędrnic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cellulit POMOCY:(
Odżywiaj sie zdrowo,zrezygnuj z kawy,słodyczy,chipsów,fas t food-ów.
Pij dużo wody,jedz owoce i warzywa. Rób ostre peelingi,strumienie zimnej wody,masaże rękawicą sizalową,balsam ujędrniający i masaże,masaże.... Ddużo ruchu,ćwiczen. Zrezygnuj z trzymania nogi na noge i goracych kapieli ![]() pewnie nic nowego nie napisalam ale sprobuj ćwiczyc idz moze instruktor dobierze ci jakies cwiczenia na uda ![]()
![]() |
#944 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cellulit POMOCY:(
Witaj w klubie. Ja ma cellulit od hormonów i nijak nie mogę go zwalczyć. Jedyne, co w miarę pomaga to masaże szczotką do włosów- sposób koleżanki z wizażu! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=256582
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanawiam sie też nad jakimś balsamem antycellulitowym, półki uginaja sie od tych produktów i sama nie wiem co wybiorę. Coś mi ostatnio chodzi po głowie dermedic celluend...Zobaczymy na co ostatecznie sie skuszę. ![]()
![]() |
![]() |
#946 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: kawa na cellulit?
![]() Edytowane przez renata kapera Czas edycji: 2009-07-17 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Przyczajenie
|
zlota ,Twoja wypowiedź na temat RECELLOX jest dość przekonująca ,jestem już zmęczona walką z cellulitem i mam nadzieję że Recellox pomoże .byłam w osiedlowej aptece i niestety nie ma tego preparatu ,spróbuję zamówić w aptece internetowej, dam znać jakie będą efekty ,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Przyczajenie
|
ja też biorę Recellox własnie żeby jednocześnie walczyć z cellulitem i pomóc swoim popękanym naczynkom, kończe drugie opakowanie, więc to już prawie dwa miesiące - widzę wyraźną poprawę jeśli chodzi o cellulit skóra jest gładsza i jędrniejsza ale też wydaji mi się że naczynka są mnie widoczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Raczkowanie
|
u mnie nie dziala:/ pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Przyczajenie
|
Dot.: Do dziewczyn posiadających cellulitis i rozstępy
Ja miałam 10 zabiegów endermologii a potem serie zabiegów mezoterapi bezigłowej.Efekty są zdumiewające.Z zabiegów korzystałam co 3-4 dni.Polecam Ambre Day SPA w Krakowie.Mają najnowsze technologie a na to podobno trzeba zwracać uwage aby oczekiwać rezultatów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Przyczajenie
|
Ja stosuje od 2-ch dni mam nadzieje,że na mnie też zadziała skutecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cellulit jak się pozbyłyście?
z balsamem eveline absolutnie sie nie zgadzał. Moze faktycznie pomóg innym ale na mnike zupelnie nie działał.. oprócz tego klei sie do ubrań..
![]() |
![]() |
#953 |
Zadomowienie
|
Tołpa balsam wygładzajacy z serii antycellulitowej - około 35 zł ale warto - genialny, ten balsam + masaż kiedy wcierasz balsam zdziałają cuda!!! mi bardzo pomógł!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
Ja pozbyłam się cellulitu, choć wydawało mi się to niemożliwe, ponieważ balsamy nie pomagały zbytnio, lub nie miałam czasu czy siły by je ciągle stosować.
Kiedy pytałam kosmetyczkę o zabieg, tzn jak często trzeba powtarzać, to mówiła, że to zależy od diety. Odkąd mój mąż się odchudza, dowiaduję się że wszystko zależy od diety. I tak, finalnie to schudłam w pupie i na udach, zmieniłam dietę i cellulit zniknął.
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
Zredukowałam mój celulit znacznie. zaznaczam, że był to naprawde potężny kalafior na udach i pupie. Jak mi sie to udało?
- dieta - schudłam sporo, choc zajęło mi to kilka miesięcy. Jadłam duzo warzyw, pilam dużo wody. Niby oczywiste a wcale nie takie łatwe. - codzienny masaż szorstką gabką, - ruch, ruch i jeszcze raz ruch. W moim przypadku było to bieganie, pływanie i rower. Teraz coraz zimniej więc zapisuję się na siłownię. - zabiegi "gabinetowe", konkretnie zabieg kawiorowy clareny. Ampułki, kremik i folia. Pomogło. Idealnie nie jest, ale mam 39 lat i biorę hormony więc pewnie nigdy nie będzie. Ale i tak jestem bardzo zadowolona z tego co osiągnęłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
-Ćwiczyłam: gimnastyka, stepper, rowerek.
-Zamiast żelu pod prysznic używałam peelingu i przykładalam się do masażu, raz w tygodniu peeling kawą mieloną, wyciągnietą z kubka Taty po śniadaniu ![]() -Mniej soli, gazowanych napojów, czarnej herbaty i kawy, słodyczy. -Z kosmetykow rewelacyjne są ampułki z Oriflame, one naprawde naprawde działają, ale jak każdemu kosmetykowi trzeba pomóc ćwiczeniami! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Przyczajenie
|
Jak nik wskazuje nie należe do patyczaków, więc mam konkretne uwarunkowania do cellulitu.. ale już go nie mam
![]() od poczatku dalam sobie spokuj z dzialaniem na wlasną ręke po walce z tradzikiem miałam przekonanie że to daremne ![]() w gabinecie ukochana kosmetyczka doprowadziła moja strefe krytyczną do ładu już po 1 zabiegu czyt. 60 min panierowania w kocu termicznym, foli itp ![]() dwoje nieścisłości - cały cellulit od tak nie znikł, raczej ładnie wyrównał się, a skóra stała się jędrniejsza, milutka w dotyku (bez efektu "tarki" z krosteczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolejny zabieg był już w domu z wykorzystaniem preparatów gabinetowych ![]() link do moich skarbów http://aidem.eu/index.php?option=com...d=54&Itemid=58 przy czym ja rekomenduje (bo używam) maskę saipan (przy duzym problemie) i maskę borowinową (profilaktyka musi być ![]() Na codzień zgodnie z zaleceniami producenta (JADWIGA) balsam http://aidem.eu/index.php?page=shop....mart&Itemid=58 . Chociaż ostatnio przeżuciłam się w ramach ulgi dla budżetu na serum antycellulitowe z Tołpy (seria Ultra soft, 200ml ok. 10zł) i też sobie chwale skórka aksamitna i gładka ![]() Do tego owocami walcze z wedlem ![]() W efekcie na oko jak pisałam patyk nie jestem ale za to w dotyku "kore" mam fajną ![]() p.s. zdecydowanie nie polecam rewelacji vishy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Rozeznanie
|
Dot.: Do dziewczyn posiadających cellulitis i rozstępy
nie cierpie celulitu!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Cellulit Stop Extra ( cellulitis , celuit ) - niezwykła maseczka
ostatnio na allegro zauważyłam ile osób to kupuje .. szok .. z ciekawości weszłam w komentarze dla tego allegrowicza ... drugi raz szok jak zaczęłam czytać komentarze że dziewczyny mówią że działa itp postanowiłam napisać do kilkunastu e-maile i teraz czekam na odpowiedzi ... ale może któraś z was tego używała
Nazwa produktu: "Cellulit Stop Extra!!!" Produkcja: Inter-Beta. Data ważności: 6 miesięcy Skład: cacaualt, zingiber, kofeina, olio aloes, cinamomum, aqua,alkohol Zabieg wykonasz w zaciszu domowym w kilka minut. Podobny zabieg (np. GUAM) w gabinecie kosmetycznym kosztuje grubo ponad 100 zł (obecnie 150 zł) i jest to cena tylko za jeden zabieg. A kilka takich zabiegów to już spory wydatek!!! Teraz masz okazję sama się przekonać ile pieniędzy można zaoszczędzić. ![]() 1. Redukcja i zanik cellulitu. 2. Usuwanie złogów tłuszczu. 3. Usuwanie toksyn z komórek. 4. Poprawa metabolizmu komórkowego. 5. Poprawa krążenia krwi w miejscu zastosowania. 6. Wzrost jędrności, delikatności i elastyczności skóry. Sekret tkwi w zastosowaniu odpowiednich aktywnych składników, które docierają w głąb Twojej skóry, bez udziału żadnej chemii. Skóra stanie się bardziej zwarta, jędrna i delikatna. Pupa się podniesie. Cellulit ulegnie wyraźnemu zmniejszeniu. Poczujesz ze skóra jest gładsza i odświeżona. Tak to możliwe - dzięki aktywnym i bezpiecznym składnikom !!! skopiowałam z aukcji Witam,proszę o opinie osób które tego używały ![]() oto pierwszy e-mail jaki dostałam: to nie do końca jest krem...co mnie po zakupie zaskoczyło...jest to bardziej maseczka, którą aby nałożyć rozcieńcza się jakimkolwiek balsamem, a po nałożeniu należy owinąć miejsce posmarowane folią(ja używam spożywczej), a następnie pozostaje się w takim opakowaniu 20min, najpierw odczuwa się mrowienie potem grzanie, a co najważniejsze ja na prawdę na sobie widzę rezultaty... po ciąży miałam bardzo głęboki cellulitis, a teraz prawie nie widać. Używa się tego specyfiku co drugi dzień, polecam kupić od razu przynajmniej 600ml. Podobny zabieg w salonie kosmetycznym kosztuje ponad 100zł, a tutaj z 600ml można zrobić przynajmniej 8zabiegów... Nie wierzyłam, że takie mogą być rezultaty...,a tym razem jestem naprawdę zadowolona. Pozdrawiam Hanna Sz-G |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cellulit Stop Extra ( cellulitis , celuit ) - niezwykła maseczka
No to ja poczekam razem z Tobą, aż te dziewczyny odpiszą
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.