![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: domowe sposoby na cellulit
Ja osobiście polecam właśnie peeling kawowy oran do tego krem wyszczuplający antycelulitowy nivea godbye celulite. a ponadto masaż podczas kąpieli szorstka gąbką lub myjką a na koniec prysznica "bicze wodne" (mam na myśli polewanie nóg, brzucha i pośladków zimną i ciepłą wodą na przemian, kończąc na zimnej) pobudzają one krążenie a zimna woda sprawia że organizm musi zużyć dużo energii aby przywrócić ciału naturalną temperaturę
![]()
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Jak myślicie regularne kąpiele w jakuzzi mogą pomóc? Walczę z cellulitem kremami, peelingiem i ćwiczeniami. Chciała bym coś jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-masaż bańkami chińskimi pomaga! U mnie bańki w połączeniu z intensywnymi ćwiczeniami i kremem Slim Therapy PHARMACY LABORATORIES działają jak nic do tej pory nie działało. Jak tak dalej pójdzie to może się pozbędę celulitu do wakacji? Fajnie by było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Witam.
Powtórzę za innymi, że nic tak nie działa jak masaż dobrym balsamem antycellulitowym i owinięcie strategicznych miejsc folią spożywczą na ok. 30min. Ze specyfików tego typu szczególnie polecam krem wyszczuplający i antycellulitowy firmy floslek. Do kupienia w aptekach. Super! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Ktoś pisał, że świetny jest masaż rękawicą szorstką. Widziałam, jak coś takiego wygląda, bo ktoś inny dał zdjęcie. Gdzie i za ile można kupić? W Rossmannie? I za ile?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Polecam piling z kawy z dodatkiem balsamu wyszczuplającego jest naprawde super lecz trzeba go stosować regularnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Kupiłam ostatnio antycellulitowe serum na noc i żel na dzień firmy lirene... słyszałam gdzieś, że są niezłe. Mam nadzieję
![]() ![]()
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
ja oprócz pilingu z kawy używam maski na celulit z Tołpy, jestem niecierpliwa i niesystematyczna więc jedyne co mi się chce to dwa razy w tygodniu robie ten piling + maska na cellulit z folią i kocykiem, widać efekty
![]() Dodatkowo kupiłam seru z tołpy - jest mało wydajne ale jak dotąd nie używałam nic lepszego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
no nie mogę z tego odkurzacza - nie ma drogie panie domowych sposobów na cellulit, bo już by dawno ktoś coś wynalazł i te wszystkie firmy kosmetyczne nie miałyby co robić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
jestem przykładem pozbycia się cellulitu w kilka tygodni,,,
- prysznic lodowato-ciepły (na początku trudno wytrzymać, ale tkanka tłuszczowa super reaguje na szok termiczny) - picie dużej ilości wody - odpowiednia dieta czyli wyeliminowanie niektórych rzeczy z jedzenia (chleb biały, ryż biały, makaron biały, sery żółte i inne tłuste, smażone mięso, zero paluszków, chipsów, czekolady!!!, ani alkoholu) cellulit to źle odkładana tkanka tłuszczowa i w zasadzie same sobie na niego pracujemy, !!! jeśli mamy słabą "silną" wolę, to zapłaćmy komuś za regularną opiekę nad nami w tym trudnym okresie - dietetykowi, kosmetyczce. mnie tak serce ściskało, że tyle płacę, że nie mogło się nie udać! jeśli nie będziemy się stosować do ich rad, to po prostu wyrzucamy ciężko zarobione pieniądze. a mnie na to nie było stać! to mechanizm psychologiczny i ekonomiczny by się zmobilizować
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Ja używam AA EXPRESSO SLIM - INTENSYWNE SERUM ANTYCELLULITOWE W żELU i jestem z niego bardzo zadowolona ma zapach kawy (który bardzo lubię) i mentolu troszkę chłodzi ciało - co dla mnie nie jest w sumie dobre ale cóż - a do tego efekty są super mój cellulit był widoczny a tu po miesiącu stosowania juz jest praktycznie wogóle niewidoczny tak, że ja ze swojej strony bardzo polecam to serum a teraz jestem na kupnie żelu modelującego brzuch i pośladki oczywiście z tej samej serii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
![]()
A ja zakupiłam ostatnio masażer Philipsa Cellesse Beuty i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() Długo szukałam tego masażera ale znalazłam, kupiłam i polecam teraz każdemu bo na prawdę warto go kupić, trzeba tylko być systematycznym. Nie używam żadnych kremów antycellulitisowych tylko po masażu Philipsem wmasowuję balsam nawilżający na całe ciało ![]() Efekty są super i polecam ten masażer każdemu. Acha, jakby ktoś chciał zakupić to ja znalazłam go na stronce www.grosso.pl w zakładce zdrowie i uroda. Z tego co wiem to ta Pani ma do sprzedania jeszcze 1 czy 2 sztuki. Pozdrawiam wszystkich tak zadowolonych jak ja z efektów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Mogłybyscie mi polecic tani a dobry krem na cellulit ??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Zawsze najpierw peeling a potem krem i owijanko
![]()
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, słuchajnie...
Peeling z kawy nie zmniejszy wam cellulitu. Wygładzi skórę (bo usunie zrogowaciały naskórek) jak każdy inny peeling. Poza tym uważajcie z nim, bo jest bardzo ostry, i nie należy stosować go zbyt często - naskórek nie regeneruje się w tak ekspresowym tempie żeby robić taki peeling codziennie lub co dwa dni !!!!! Poza tym taki peeling, lub mówiąc inaczej kofeina nie zostanie wchłonięta w tej postaci w skórę, nie ma ospowiadniego "transportera", no nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć... Efekt wygładzenia skóry to nic innego niż starcie "starych" zrogowaciałych komórek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
BAN stały
|
ja wszystkim walczącym z tym kobiecym paskudztwem polecam jako doskonałe uzupełnienie masażer z galenica
link usunięty przez moderatora stosuję już go od kilku dobrych tygodni i muszę przyznac ze jest super wygładza ujędrnia poprawia krązenie a co najważniejsze nie powoduje powstawania siniaków i pękania naczynek ( a mam do tego skłonnosc) kupilam go na allegro prawie 3x razy taniej niż w zwykłej aptece Edytowane przez Ines1985 Czas edycji: 2008-04-17 o 10:06 Powód: nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
BAN stały
|
bardzo a to bardzo polecam endermologie po 10 zabiegach cellulit znikl i sylwestka stala sie duzo zgrabniejsza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
ja uzywam kremu z AA (kofeina i ananas) i dziala. cellulit sie zmniejszyl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, a możecie napisać coś wiecej o tym Innov cellulite? jak to trzeba pić i w ogóle ile czasu i jak działa?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!!!!
Walcze z celulitem odzawsze i zawsze mam ten sam problem, co bym nie robiła:ćwiczenia, masaze, pilingi diety antycelulitowe, to niestety celulit jest ciągle na moich udach i pośladkach. Też jestem ciekawa czy te Innov cellulite działa ? Może ktoraś z was chętnie sie podzieli doświadczeniami z tym "wynalazkiem"? Warto w to zainwestować czy szkoda kasy wywalać w błoto? Jetem bardzo szczupła i mam okropny celulit. Co robić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
wiecie co? mam pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Szczrze powiedziawszy wypróbowałam linię Garniera
i na prawdę spodobała mi się. Na początku przyciągnął mnie zapach, a potem stwierdziłam że wypróbuje. Kupiłam zestaw (peeling cukrowy roll-on, balsam) muszę powiedzieć, że jestem z niego zadowolona. Do tego myłam się specjalną szorstką myjką, no i na przemian ciepła i zimna woda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.