![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CELLULIT NA CZOLE
Dziewczyny jestem załamana... dostałam piękną ulotkę Avonu z załączonym cellu-testem, którym zbadałam swoje ciało w poszukiwaniu cellulitu... otóż po stwierdzeniu tego ohydztwa na brzuchu,ramionach,łydkach ,pośladkach i udach, przeprowadziłam test także na czole... Okazało się, że tam RÓWNIEŻ mam cellulit. Chyba przestanę wychodzić z domu... chyba, że kupię nowy żel avonu...? A jak u Was z czołami...?
pozdrawiam martiene [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: CELLULIT NA CZOLE
buhahahahah [img]icons/icon28.gif[/img]
ten test byl chyba tendencyjny [img]icons/icon12.gif[/img] heheheh rozbawilas mnie tym [img]icons/icon10.gif[/img] avon rulez [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moja znajoma, kiedy ktoś mówił głupoty mawiała, że "ma cellulit na mózgu" - tylko chyba niebezpiecznie to badać takim testem Avonu [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#4 |
Gość
|
Hehe... dobre.
Jesli masz jakis skorzany mebelek w domu to tez mozesz sprawdzic, bo moze fotelik na przyklad tez ma cellulit [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Buuu, mnie też według tego testu wyszło, że mam cellulit jak Słonica Baryłka (mam, ale nie taki znów straszliwy). Dodaję, że przeprowadziłam test zgodnie z zaleceniem, czyli na absolutnie suchą, niczym nie posmarowaną skórę. Więcej takich testów, a depresja murowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Aha, robiłam test mojej jamniczce Zuzi - też ma cellulit!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mater Dei, czego to już firmy nie wymyślą, by zdołować kobiety. Przestałam się tym już przejmować. Kiedy po urodzeniu małej idojściu jakim takim do siebie. Usłyszałam głos pełen podziwu jakie to piekne. Co u diabła pomyślałam. A to mój slubny odkrył fascynujące, go jakieś wzorki z rozstępów. Spytałam się czy czasem w pracy coś ciężkiego nałepetynę mu nie spadło?. Zaświadczył solennie, że nie. Kiedy mój znajomy zachwycał się rozstepami, też po dziecku, swej pani (przypominały mu płomienie)to uwierzyłam, że piękno zależy od tego, kto na ciebie patrzy. Nie muszę byc jak Pamelka (choć ponoc po odchudzaniu nie ma co w rękę wziąć [img]icons/icon10.gif[/img] )wystarczy, żeby byc zadbaną. I teraz mam w serdecznym poważaniu te nieszczęsne testery, cud smarowidełka. Kupuję sobie Bioptimale , bo ładnie pachnie i skórka jest milutka. No dobrze, kocham chemie kosmetyczna. Dużo, baaardzo dużo. Kończąc. Aby wyglądać tak jak radzą kolorowe pisemka, trzeba by było wydać majatekna................ ....operacje plastyczne. O masie kremidełek nie wspomnę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Łomatko no to fajnie [img]icons/icon7.gif[/img]
Przynajmniej teraz wiemy, że wszyscy i wszystko maja cellulit [img]icons/icon10.gif[/img] Jakby ktoś w towarzystwie się wypierał, że chodzi na jakieś algi i masaże i że u niego absolutnie nie ma to zawsze można poprawić sobie, otoczeniu i tej osobie humorek przyklejając jej karteczke i pokazując wszystkim efekty [img]icons/icon7.gif[/img] Hurra [img]icons/icon10.gif[/img] !!! Cellulit dostępny dla wszystkich !!! [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hihihihi, to klasyczny przykład tego, z jaką rezerwą należy podchodzić do wszelkich wad własnych... Jak się chce (i firmy kosmetyczne wmówią) to się ma wszystko: grube nogi, cellulitis, rozstępy, wystający brzuch, słabe włosy, za wysoką wagę, zmarszczki... i co tm jeszce dostępne z asortymentu ... [img]icons/icon12.gif[/img]
Aha, mój Monster ma podobnie przy czytaniu Encyklopedii Zdrowia... Też ma wszystkie objawy... [img]icons/icon28.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
o rany, dzieki za ten tekst, miałam już dobry humor, ale teraz mam szampański - popłakałam się ze śmiechu [img]icons/icon10.gif[/img]
Mój maż też ma cellulit. I rozstępy NA PLECACH! bo szybko rósł [img]icons/icon10.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hihihihi [img]icons/icon28.gif[/img]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PIEKNE!!!!!!!!! dobrze, ze ja tego testu nie kuowalam choc zastanawialam sie nad tym [img]icons/icon12.gif[/img] A co do rozstepow, mam troche na posladkach i tak jak napisalas moj rowniez luby je uwielbia. Stwierdzil, iz sa symetryczne [img]icons/icon10.gif[/img] hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ciekawe czy taką skórzaną kanapę z cellulitem można zareklamować w sklepie? [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mój ma z łakomstwa [img]icons/icon10.gif[/img]. Był czas, że żarł wszystko co choć trochę miało cukru w sobie. Potem rozpacz bo spodnie trzeba by sznurkiem wiązać. Schudł, ale rozstępy zostały. Piekne na czterech literach. Na czterech literach, pod nimi. Teraz się śmieje, że bedzie musiał mi robnąć trochę tych specjalistycznych smarowidełek. najlepiej ....wiadro. [img]icons/icon28.gif[/img] Bo te maleństwa to tylko sa po to, by mąż zbankrutował. Mało i drogie [img]icons/icon10.gif[/img] . Kiedys ogladaliśmy zdjęcia piekności przyłapanych bez spotkania ze sztabem fryzjerów i maijażystek. Facet był wyraźnie zniesmaczony. Troche deszczu i zamiast księżniczki ropucha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam ten test, z pisma miałam... to on jest do kupienia sam? Ile kosztuje?
A, wyszło mi, ze nie mam cellulitu, ale na czole nie sprawdzałam... a może powinnam? Hihihi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
A może to pofałdowana kora mózgowa? [img]icons/icon21.gif[/img] Ooooo, to niebezpieczne, zbyt mądra jesteś w takim razie [img]icons/icon12.gif[/img] i nie kupisz specyfiku avonu. Bo skonam.... a na uszach sprawdzałyście albo na nosie?
[img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Na uszach i nosie nie można, bo to powierzchnia duża ma być, gładka... No oprócz cell...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: CELLULIT NA CZOLE
Cytat:
![]() Masz celulit wszędzie, więc koniecznie musisz kupić ten balsam Avonu! A raczej musisz kupić ten balsam, więc masz celulit wszędzie ![]() Czego to ludzie nie zrobią, żeby zarobić ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Anka, starszego wątku nie było??
![]() Ale temat strasznie śmieszny ![]()
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale rozwaliło mnie to ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CELLULIT NA CZOLE
![]() ![]() a ja mam cellulit na powiekach i za uszami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
![]() A ten tester to jeszcze dostepny jest ??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, sama koniecznie muszę sprawdzić
![]()
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
ja też chcę ! ja też !
jak nie ten to inny ! byle celulit na czole wykrywał! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 11 (10 użytkowników i 1 gości)
Anul3k*+, megide, Neni1984, ania*aneczka, m-i-s-i-a, Mego, Kasioola, circularmotion Jaka oglądalność ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie chcę mieć celulitu na czole
![]() Żaden chłopak się za mną nie obejrzy ![]() Albo na nosie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.