|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz jakieś doświadczenia z cellulitem? | |||
Tak, wciąż borykam się z tym problemem... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
820 | 91,72% |
Tak, kiedyś miałam cellulit, teraz już nie! ![]() |
31 | 3,47% |
Nie, na szczęście nigdy pomarańczowej skórki nie posiadałam ![]() |
35 | 3,91% |
A co to jest cellulit? |
8 | 0,89% |
Głosujący: 894. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wszystkich chcących pozbyć się celulitu i poduszeczek
Aha i jeszcze jedno. Balsamu używamy po to, żeby wzmocnić efekty i je podtrzymywać, a oliwki tylko po to, żeby łatwiej nam sie masowałao i wygodniej bylo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Akne możesz spróbować krem Norel. Jest tłusty i bardzo długo się wchłania i napewno nie będziesz "szorować suchej skóry". No i podobno jest skuteczny w ujędrnianiu skóry i odcellulitowaniu jej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do "tracenia 30 minut życia" - ja zwykle masuję się przed pójściem spać i oglądam wtedy TVN24 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
No to może za niedługo (gdy wieczory będą coraz dłuższe) też sie zmobilizuję i zacznę porządnie masować. Bo teraz latem to troszkę nie mam czasu. Pół dnia w pracy, a potem korzystam z pięknej pogody. A gdy wracam późno do domu, to jedyne o czym marze, to łóżko i nie w głowie mi jeszcze pół godzinne masowanie. No ale latem to ogólnie człowiek więcej sie rusza więc nie jest źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Akane ja robię tak samo jak ty, wieczorem przd snem masuję i dodatkowo przy telewizorku, bo czas szybciej leci, ja i tak mam obejrzeć to co mam obejrzeć a przy okazji nie trace cennego czasu a masowanie mam z glowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Wtajemniczenie
|
Ja się lubię masować do południa i oglądam przy tym MTV.Albo w łazience i słucham radia.I tak dużo czasu mi ucieka na leżeniu w łóżku,więc te kilkanaście minut masowania to nie jest problem.ja masuje się ok.15 min.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
Mnie też zajmuje to ok. 15 minut. I co więcej - chyba zaczynam lubić te moje masaże. Mam nadzieję, że wejdzie mi to w krew i będę się masowała codziennie. W końcu gra jest warta świeczki, prawda ?
;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze dalej mnie to dręczy bo ten mój masażer to jest elektryczny i wystrczy ze przycisne i sam masuje i nie ma żadnych takich zakończeń jak w tych drewninaych tylko coś takiego jak załączam link... nie taki sam tylko coś w podobie i nie ma takiej czerwonej kulki tylko inny kształ(wydaje mi sie lepszy) i co o tym myślicie to też pomoze??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59571858 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Rozeznanie
|
Mam to urządzonko, tyle, że ono się nadaje raczej do smyrania po plecach a nie do walki z cellulitem (niestety).
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
A słyszałyście dziewczyny coś o bańce chińskiej do masażu? Na jakimś portalu przeczytałam o czymś takim, ale zupelnie nie mam pojęcia jak to moze wyglądać, ani wogóle co to jest
![]() Wklejam ten artykuł: Sama zrób masaż bańką chińską – pomoże ci zlikwidować cellulit. W warszawskich gabinetach kosztuje 80–120 zł. Ty wydasz na niego 26,50 zł, bo taka jest apteczna cena zestawu gumowych chińskich baniek do wielokrotnego użytku. Posmaruj uda, biodra i brzuch dziecięcą oliwką kosmetyczną. Przyłóż bańkę do ciała i lekko naciśnij od góry, tak aby wessała fragment skóry. Teraz powoli przesuwaj bańkę posuwistym ruchem od dołu do góry i z powrotem, a na brzuchu od jednego biodra do drugiego, dopóki sama nie odpadnie. Taki masaż wygładza skórę i likwiduje grudki cellulitu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Gdzieś wyczytałam wśród postów wczoraj że skórę ze skłonnościami do pękających naczynek jeśli już masować to delikatnie i max 15 minut.
Ja masuję się od jakiegoś czasu i na uda używam kremu Norel wersji do kruchych naczynek. Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Ja już od dawna posiadam ten przyrzad do masazu z oriflame, ale wrzuciłam go do szafki i o nim zapomniałam. Dopiero parę dni temu wyciągnełam go i zaczęłam masować nóżki. Z tym że używam do masazu żelu wyszczuplajacego i masuje tylko parę minut. Od dzis zwiększam czas masowania. Ciesze sie, że trafiłam na ten artykuł, bo zmobilizował mnie do cięższej pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane. Ja nigdy nie mialm problemu z cellulitem az do teraz, troche sie zaniedbalam jesli chodzi o te sprawy i ostatnio zauwazylam na tylku i udach ten okropny cellulit. Powiedzcie mi czy masowanie sie takim przyrzadem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59594999 pomoze mi sie go pozbyc? A widzialam tez u mnie na miescie takie przyrzady do masazu ale drewniane z obracajacymi sie kuleczkami tylno nie wime cyz to do plecow nie jest przypadkiem i czy nadaje sie do zwalczania celluliutu?? Dziewczyny pomozcie. A moze znacie jakies fajne cwiczeia dzieki ktorym uda mi sie pozbyc cellulitu albo polecicie mi jakis fajny balsam?? Licze na was Pomozcie Kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim. Czy myślicie, że za pomocą tego przyrządu z Oriflame uda mi się troche zmniejszyć cellulit? Mam ten przyrząd, masuję juz nim kilka dni, cos może sie poprawiło, ale niewiele... Za tydzień jade nad morze , więc fajnie byłoby do tego czasu poprawic stan ud
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Witamy witamy !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Wtajemniczenie
|
Teraz jest w AVONIE taka szczotka do masowania na cellulit dwu stronka nie pamietam dokładnie ale chyba jest promocja z 24 na 12 zł. warto kupić? pomoże??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem warto, myślę że pomoże, chociaż tak naprawde nie widziałam jej na oczy, ale z twojego opisu wnioskuję, że można się skusić Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zadomowienie
|
Dot.: TAJEMNICZA MIKSTURA !!! ... POKONAJ CELLULIT
Jeszcze ja dorzuce swoje 3 grosze - peeling jest swietny
![]() ![]() A w ogole - pierwszy raz nie mialam kawy mielonej to wiecie co zrobilam? Zmieszalam granulki kawy rozpuszczalnej ze smietanka i sola - tez bylo to niezle ![]() Takze peeling kawowy sprawdzil sie w przeciwienstwie do pasty cukrowej do depilacji - ktora w ostatecznosci wywalilam :-( i wyszperalam jakas stronke z ktorej zamowilam gotowa paste ![]() Ehhh pozdrawiam Was wszystkie i dzieki za pomysl na ten peeling ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: TAJEMNICZA MIKSTURA !!! ... POKONAJ CELLULIT
Mi juz przysłali produkty Lirene,ale jeszcze używam mojego starego produktu na cellulit,więc jeszcze nie wiem jakie to Lirene jest.W każdym razie zapowiada się fantastycznie!Może do masażu gąbką pod prysznicem będę używać żelu pod prysznic antycellulitowego z tej serii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Wtajemniczenie
|
Ten przyrząd do masażu w katalogu avonu jest bardzo podobny do mojego przyrządu do masażu,z tym,że ja nie mam takiej rączki i z drugiej strony szczotki.Ogólnie uważam,że to sie opłaca.Jeszcze ta cena...(12,90).Nic tylko kupować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() A TAJEMNICZEJ MIKSTURY CHYBA NIE MA!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Rozeznanie
|
Witam.Na allegro ten przyrząd jest za 15.90 +koszt przesyłki.Wklejam linka gdyby ktoś był zainteresowany http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59845950
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
dla wzmocnienia efektu babeczki polecam wam Balsam ujędrniający z serii Dove !!! Rewelacja !!! nie jest to jakis kolejny produkt z tych " napewno usuwajacych cellulit" ale naprawde działające cudeńko
![]() Po dwóch tygodniach regularnego wcierania widoczne sa efekty...nie mowiac juz po miesiacu-gdzie jest praktycznie niewidoczny. Jego koszt to ok.20 zł (18-19 ). + ten polecany masażer i ach ![]() hehe pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Wtajemniczenie
|
Cała przyjemność po naszej stronie!!!Cieszę się ,że mogłam ci pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
też słyszałam o tym balsamie z DOVE, moja koleżanka kupila go i codziennie się nim smarowała na brzuchu, i nie minął tydzien jak mowi ze czuje i widzi ze skora stala sie jędrniejsza, więc musi być naprawde dobry, jak dostane jakieś pieniądze to polece i go kupie chyba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.