|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz jakieś doświadczenia z cellulitem? | |||
Tak, wciąż borykam się z tym problemem... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
820 | 91,72% |
Tak, kiedyś miałam cellulit, teraz już nie! ![]() |
31 | 3,47% |
Nie, na szczęście nigdy pomarańczowej skórki nie posiadałam ![]() |
35 | 3,91% |
A co to jest cellulit? |
8 | 0,89% |
Głosujący: 894. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cellulit:(
Watek poruszany byl setki razy.
Radze skorzystac z wyszukiwarki ale dla ulatwienia podaje linki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=poduszeczki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=cellulit http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=cellulit http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=cellulit http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=cellulit http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=cellulit http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=cellulit http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=cellulit http://www.wizaz.pl/forum/search.php...7&pp=50&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Raczkowanie
Lokalizacja: z wielkopolski...ale jestem wysiedleńcem z WROCŁAWIAl:)
|
:d
![]() |
#603 |
Zadomowienie
|
Dot.: Do wszystkich chcących pozbyć się celulitu i poduszeczek
No - ja Qpiłam emulsje AA i rano i wieczorem robie masaże - tzn. rano robie codziennie - o wieczornych czasem zapominam
![]() ![]() ![]() Spoko, do tego cwiczenia- powinno byc dobrze ![]() Jak tam wasza walka o jędrne ciałko? ![]()
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Raczkowanie
|
Ja robię wszystko naraz. Czyli
ćwiczę masuję wklepuję krem i biorę tabletki na cellulit noi dietka. Mam nadzieję że teraz się go pozbędę. Dobre też są masaż zimną i ciepłą wodą na przemian. niestety nie moge się do tego przekonać. Może spróbuję latem. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
Też się nie mogę tego cholerstwa pozbyć, mimo że ćwiczę, masuję się, smaruję kremami, no i zdrowo odżywiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Wtajemniczenie
|
Ja się właśnie kolejny raz przekonałam że najlepszym sposobem na cellulit jest RUCH,RUCH i jeszcze raz RUCH
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#609 |
Raczkowanie
|
Ja ćwiczę od 3 miesięcy. W drugim miesiącu ćwiczeń cellulit mi się powiększył
![]() Myślę że to wiele zależy od stopnia cellulitisu. Jak ktoś ma I to może po samych ćwiczeniach widzi poprawę. Ja niestety nie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Raczkowanie
|
co do tych baniek chinskich.... czy jakis tam.... to moja znajoma byla na takim zabiegu w saloniekosmetycznym i mowila ze to BRAAADZO boli i dlugo sie siniaki goja ! i chodzic nie umiala przez kilka dni (w sumie tez zalezy jaka skora) ale ze boli to ponoć norma ale ja dziekuje za taka katorge ! no i... siniaki po tym sa. Nie za duzo jak na super efekt?... ilez mozna :/
a jesli chodzi o ten masażer z Oriflame to jest rewelacyjny ![]() ![]() co do kremow to dobre sa: Cellublock AA Oceanic emulsja na dzien i żel a noc ![]() Dermedic- zel wyszczyplajacy Celludent ![]() Soraya- krem antycellulitowy (w różowym opakowaniu) lub Beauty Creator Body Program Antycellulitowy z Vichy jest rewelacyjny ale ok 100 zl kosztuje ![]() no i nie wspominam juz o kremie antycellulitowym z Biotherm bo jest boski !ale to jest tez wydatek rzedu 140 zl:/ codzienne naprzemienne natryski cieplo-zimne dieta cwiczona i efekt MUROWANY ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kolika Czas edycji: 2006-03-02 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Raczkowanie
|
czesc dzwewzyny! ja sie chcialam zapytac jak sie to masuje.Bo wiem ze mowicie ze tak jak na zegarku a jak zrobie to w 2 strone to nire zadziala? Ja dzis zaczynam
![]() Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do masazu - to powinno sie masowac w kierunku serca - czyli od dolnych partii w góre. ![]() Dziewczyny jak długo masujecie? Ja w sumie krótko - do wchłoniecia emulsji - tak serio długie masaze u mnie nie wchodza w gre, bo mnie to zniecheci... Czuje to ![]()
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Rozeznanie
|
Ja też masuję tylko do wchłonięcia,myślę ,że to starczy,byleby było systematycznie.
mao mai-jesteś zadowolona z nowego nabytku AA? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
A np.cos takiego jak szorstka rekawica z sizalu tez jest dobra??I jakie zele/balsamy wybrac?moga byc te tansze za ok.15zeta??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do żelu pod prysznic, to jest taki z serii Lirene w pomarańcowym opakowaniu o działaniu antycellulitowym. Kosztuje coś ok. 11 zł. Wiem, że serum z tej serii jest jedym z najlepiej ocenionych kosmetyków na KWC, więc może ten żel też będzie dobry. W skład tej serii, oprócz żelu i serum, wchodzi jeszcze krem na cellulit i peeling do ciała antycellulitowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Raczkowanie
|
co do tego lirene to ja mam peeling i mi sie podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: callanetics i callulit
Callanetics pomaga wyrzezbic sylwetke i nadac jej wspanialego ksztaltu. Wiem, bo sprawdzilam po sobie.
Bardzo prawdopodobne jest, ze przy regularnych cwiczeniach "wychodzi" cellulit na wierzch - ale UWaga! to jest tylko to, co i tak juz bylo, i i yak by wyszlo, tyle, ze pozniej, wiec teraz trzeba sie tym zajac jakimis kremami, odpowiednia dieta... MoniaK, dzieki slonko za linka, wlasnie chcialam kolezance cos wyslac, i nie moglam nic znalezc. Super! A czy masz moze takie na ktorych byly by filmiki pokazane jak cwiczyc a nie tylko zdjecia?
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Ja po ty masowaniu mam całe uda sine. Mój TŻ mało ze śmiechu nie zsiniał
![]() Wcześnij masowałam masażerem Zeptera, ale mnie trochę drażnił, bo duży i ciężki. Piąstkami się posiniaczyłam. Teraz kupiłam 2 masażery Faberlica (po 16 zł). Są małe i łatwo je ćwiczyć, więc mogę masować obie nogi jednocześnie. Jak to zrobić, żeby się sińce nie robiły?. Kremy się nie sprawdzają, bo po chwili już ich nie ma. Żel wsiąknie we mnie jeszcze szybciej, więc może olejek do masażu? Pisze, że idealnie się nadaje "do pielęgnacji antycelulitowej, masażu oraz zabiegów "body wrap"", czyli do owijania ciała. Czy ktoś już to przetestował? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
Mnie też robią się siniaki, mimo stosowania oliwki (której nie cierpię bo jest tłusta i pryska na całą łazienkę). MAsuję więc uda delikatnie, ale nie wiem czy to przyniesie jakiś efekt...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
Może pomogłaby witamina K?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Rozeznanie
|
Kupiłam dzisiaj ten masażer
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
Agusiu, warto! Ja dziś pierwszy raz od dłuższego czasu widzę tak duże zmiany na plus. Prawie wpadłam w podziw nad moim kuprem
![]() Masuję się dopiero od jakichś 2 tygodni, a masażerem dopiero od tygodnia. I właśnie teraz widzę efekty, wię uważam, że to ten przyrząd tak przyspieszył znikanie cellulitu. Oczywiście troszkę ćwiczę i staram sie bardziej pilnować tego co jem. No i stosuję różniaste specyfiki do smarowania. Daj znać jak Ci idzie. Trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Rozeznanie
|
Rzęsa dziekuję
![]() ![]() Wczoraj już się masowałam z balsamem nivea Q10 no i podobało się ![]()
![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
czeeekaaam...
i trzymam za słowo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
selphie22
czy to urządzenie Philipsa, to może masażer na prąd? ja mam coś takiego Zeptera i nie lubię go sporo kasy wydałam, a masuję się takimi zwykłymi mam nadzieję, że Tobie bardziej przypadnie do gustu ... i życzę dobrych efektów |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czytając Was przypomniałam sobie, że mam taki masaer z wypustkami - plastykowy z rączką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Rozeznanie
|
A ja mam jeszcze takie pytanko... Po masażach tylko schodzi cellulitis, czy centymetry tez leca?? Jak tak, to ile w jakim czasie mniej wiecej??
![]() |
![]() |
#630 |
Przyczajenie
|
Hejka!
Kupiłam w Rossmanie ten drewniany masażer i masuję się już 4 dni ![]() ![]() Mam do Was pytanie, tym masażerem to z jaką intensywnoscią się masujecie? Szybko, wolno, na zmianę? pa pa
Góry moje łaskawe, dajcie mi święty spokój kiedyś... Niechaj żyję tu z wami, a potem umrę na zielonej Połoninie... Moje góry łaskawe, dajcie mi święty spokój kiedyś... Niechaj żyję tu z wami, a potem umrę... Domem teraz i potem bądźcie mi zawsze, Bo w każdym drzewie chowam duszę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.