WALKA Z CELLULITEM (przylaczcie sie!) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Czy masz jakieś doświadczenia z cellulitem?
Tak, wciąż borykam się z tym problemem... 820 91,72%
Tak, kiedyś miałam cellulit, teraz już nie! 31 3,47%
Nie, na szczęście nigdy pomarańczowej skórki nie posiadałam 35 3,91%
A co to jest cellulit? 8 0,89%
Głosujący: 894. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-04-06, 07:37   #691
madziaana
Raczkowanie

Dot.: Kill Celulit !!!! Ode Mnie Dla Was :))))

Haha..wiecie jak mi się śmiać chce?
Już drugi tydzień chyba masuję sie taka gumową gąbka Fajnie wszystko, pięknie
Ale śmiac mi się chce, jak widzę że jedna noga jets szczuplejsza od drugiej Prawe udo nie ma takiej 'poduszeczki', fajne jest Podoba mi sie Tzn daleko mu do ideału ale jets okej\A to lewe... poduszeczka dalej jest I w ogóle całe udo bardziej 'flekowate'
To jest koszmar, ale póki co śmieje sie z tego Ćwiczenia wykonujetakie same...
No nie wiem Teraz chyba bardziej skupie sie na masownaiu lewego uda
Lewe codziennie, prawe co dwa dni
madziaana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-06, 08:10   #692
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Madziu moje uda też są rózne

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-06, 08:33   #693
marsi11
Zakorzenienie

Dziewczynki
Czy ktoras z Was byla na saunie na podczeriwen,u mnie na osiedlu jest taka w klubie fitness,a to co znalazlam na ich stronie na temat tego cudenka-ulatwia walke z cellulitem brzmi zachecajaco:

Jak działa sauna IR.

Słońce jest podstawowym źródłem dobroczynnego dla zdrowia promieniowania podczerwonego, które z kolei zamieniane jest na energię cieplną . Tak samo działa kabina podczerwieni - Sauna IR, z tą różnicą, że nie emituje szkodliwego dla zdrowia promieniowania UV.

W saunie znajdują się promienniki emitujące promienie podczerwieni o właściwej długości fali- które wnika w głąb skóry ludzkiej i ogrzewa ciało od wewnątrz . Naczynia krwionośne ulegają rozszerzeniu, pobudzana jest mikrocyrkulacja krwi i zwiększa się ukrwienie tkanek. Bogata w tlen krew dociera do miejsc gdzie może jej brakować, dzięki czemu skóra nabiera intensywniejszej barwy. Przebywanie w saunie IR powoduje usunięcie z organizmu wraz z potem toksyn i załogów (zbędnych produktów przemiany materii magazynowanych m.in. w skórze). Następuje przyśpieszane spalanie tkanki tłuszczowej oraz wyraźna redukcja cellulitu .

Z powodu głębokiej penetracji, powyżej 4cm w głąb skóry, przez promienie podczerwone wygenerowane przez promienniki, można stwierdzić efekt ocieplenia głęboko w tkankach mięśniowych oraz organach wewnętrznych. Ciało reaguje na ten efekt ocieplenia przez wzrost zarówno pojemności jak i częstości akcji serca. Takie korzystne obciążenie serca prowadzi do pożądanego efektu treningu i usprawnienia.

Zalety w stosunku do sauny konwencjonalnej.

Tradycyjna sauna, aby wywrzeć na nas swój leczniczy efekt, musi polegać na ogrzaniu powietrza do ok. 90°

C, następnie następuje przewodnictwo (kontakt skóry) z bardzo gorącym powietrzem . W saunach infrared powietrze podgrzewane jest przez mniej niż 20% energii podczerwonej, co pozostawia ponad 80% na jej bezpośrednie przetworzenie na ciepło w naszym ciele. Stąd też, system oparty ma podczerwieni może ogrzać swoich użytkowników na znacznie większej głębokości (4cm w głąb skóry) i znacznie bardziej wydajnie niż tradycyjna sauna. W efekcie sesja w 45-50°

C w saunie IR powoduje trzykrotnie wyższe pocenie się ciała oraz spalanie kalorii w stosunku do przebywania w saunie konwencjonalnej w 90°

C. Promienniki podczerwieni zużywają dwukrotnie mniej energii niż piece konwencjonalne, z sauny IR możemy korzystać już po 20 minutach od jej włączenia przebywając w niej 30minut, spalając w tym czasie 900 kalorii. Konwencjonalną saunę należy rozgrzać do temp 80- 90° C, co zajmuje ok. godziny a sesja ze względu na wysoką temperaturę trwa zaledwie do 10 min. W saunie IR spalamy większą ilość kalorii w łatwiejszy i bardziej przyjemny sposób przy jednocześnie trzykrotnie niższym koszcie zużycie energii elektrycznej. Saunę IR możemy podłączyć do zwykłego gniazdka sieciowego 220V, konwencjonalne sauny wymagają tzw. "siły" (gniazdko 400V) co wpływa na ich rozmieszczenie w gotowych obiektach. Wszystkie sauny wyposażone są w wysokiej jakości system audio (radio z CD + 2 głośniki). Oferowane przez nas sauny IR to najtańsze sauny w Polsce.
Sauny na podczerwień a zdrowie i uroda.

Energia cieplna powstała przy udziale promieni podczerwonych nie ma nic wspólnego z promieniowaniem ultrafioletowym (powodującym oparzenia słoneczne i uszkodzenia skóry), ani z promieniowaniem atomowym. Podczerwony segment spektrum elektromagnetycznego występuje tuż poniżej światła czerwonego, jako następne najniższe energetyczne pasmo światła. O bezpieczeństwie użytkowania świadczy fakt, że kabiny podczerwone emitują ciepło bardzo zbliżone do energii cieplnej pochodzącej ze słońca, a także tej, którą produkuje nasze ciało, spalając substancje energetyczne w celu utrzymania odpowiedniej temperatury

Promienie podczerwone wywoływane przez promienniki stwarzają efekt ocieplenia głęboko w tkankach mięśniowych oraz organach wewnętrznych. Ciało reaguje na ten efekt ocieplenia poprzez wzrost pojemności i częstości akcji serca. Takie korzystne obciążenie serca prowadzi do pożądanego efektu treningu i usprawnienia. Badania medyczne potwierdzają, iż korzystanie z sauny zapewnia uwarunkowania sercowo - naczyniowe. Ciało samoczynnie się schładza, a częstość akcji serca i przemiana metaboliczna również wzrasta.

W saunie na podczerwień oddycha się znacznie przyjemniej niż w tradycyjnej saunie. Osoba poddana działaniu ciepła może bez problemu wypocić 600 - 8 010 kcal bez niepożądanych skutków. Podczerwony system termiczny pozwala na kontrolowanie wagi, jak i warunkowania sercowo-naczyniowego. Jest to niezwykle cenne dla osób, które nie ćwiczą lub nie mogą ćwiczyć, a chciałyby kontrolować swoją wagę i utrzymywać swoje ciało w dobrej sprawności fizycznej.

Dla porównania przykłady kalorii (u osoby o wadze 68 kg), które są spalane w ciągu 30 minut ćwiczeń:

Dyscyplina

wioślarstwo
pływanie (kraulem)
jogging
jazda na rowerze
golf
spacerowanie
kręgle
squash
maraton ilość kalorii

600
300
300
225
150
150
120
510
593

Niektórzy eksperci w dziedzinie utraty wagi uważają, że nasze ciało wykorzystuje tłuszcz do rozcieńczania toksyn. Ponieważ podczerwony system termiczny jest niedościgniony w pozbywaniu się toksyn, będzie także znakomitym sposobem na usunięcie tłuszczu, który nasze ciało wykorzystuje do rozcieńczania przechowywanych przez nas toksyn.

Niezaprzeczalne efekty po korzystaniu z energii podczerwonej obserwuję się w stanach skóry. Z zatkanych porów wydostają się kosmetyki, pozostawiając skórę w znakomitym stanie . Następuje przywrócenie młodzieńczej barwy skóry. Blizny oraz bóle wokół ran i oparzeń stają się mniej dolegliwe, pokaleczenia zaś łatwiej się goją i nie pozostawiają blizn. Sauna jest również dobrodziejstwem dla młodzieńczej skóry, gdyż usuwa trądzik i zaskórniki. Skóra zyskuje naturalny zapach. Obfite pocenie się pomaga oczyścić ciało z niepożądanych toksyn i złogów, a tym samym wyeliminować cellulit.

W ciągu ostatnich 25 lat, japońscy i chińscy naukowcy i lekarze przeprowadzili szeroko zakrojone badania nad leczeniem podczerwienią. W Japonii istnieje nawet "stowarzyszenie podczerwieni". W jego skład wchodzą lekarze oraz fizjoterapeuci. W krajach Orientu i Australii sprzedano ponad 700 000 podczerwonych systemów termicznych. Terapia podczerwienią całego ciała jest wykorzystywana od ponad 80 lat przez niemieckich lekarzy.

Od wielu lat japońscy naukowcy badają dobroczynny wpływ saun infrared w leczenie wielu schorzeń, między innymi:

- zapalenia stawów
- reumatyzmu
- menopauzy
- odgięciowego urazu kręgosłupa
- zesztywnienia barków
- problemów żołądkowo-jelitowych
- trądziku
- bezsenności
- choroby ucha
Na podstawie przeprowadzonych na całym świecie badań, podczerwonemu systemowi termicznemu przypisuje się ogromne możliwości terapeutyczne. Nie należy jednak leczyć żadnych schorzeń bez konsultacji z lekarzem

Badanie w Chinach wykazały ponad 90 procentową skuteczność skutków terapii podczerwienią w następujących przypadkach:

Urazy tkanki miękkiej
Biegunka
Powysiłkowe uszkodzenia lędźwiowe
Zapalenie pęcherzyka żółciowego
Zespół bolesnego karku
Neurastenia
Rwa kulszowa
Zapalenie miednicy
Bóle menstruacyjne
Pediatryczne zapalenie płuc
Neurodermit
Grzybica skóry
Wyprysk z infekcją
Odmrożenie z zapaleniem
Infekcje pooperacyjne
Porażenie nerwu twarzowego
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-07, 18:33   #694
aniołek17
Raczkowanie

GG do aniołek17
Unhappy Wałeczki na brzuchu+cellulitis Ochydne połączenie

Moje drogie.Podajcie mi cudowne rady(jeżeli takie są)jak pozbyć się tych wstretnie uchodowanych wałków. Do tego jeszcze cały brzuch szpeci cellulitis. Wiem,że odpowiednia dieta i ćwiczenia,ale jakie?
aniołek17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-07, 18:40   #695
bitn
Raczkowanie

Dot.: Wałeczki na brzuchu+cellulitis Ochydne połączenie

spróbuj moze robić ćwiczenia Tamilee Webb ,,ja chce mięc taki brzuch''
Bardzo fajnie sie ćwiczy i czuć ze mięśnie pracują. Powinno pomóc
bitn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-07, 18:44   #696
aniołek17
Raczkowanie

GG do aniołek17

rozumiem,że znasz z autopsji Oczywiście ,że wypróbuję
dzięki serdeczne
Pozdrowionka
Stary 2006-04-07, 20:54   #697
Malwina12320
Raczkowanie

HEj dziewczyny! ja jestem szczupla ,tluszczu u mnei nei widac a odkrylam ze mam celilit , jak to jest mozliwe???? ja nie jem tlusto wrecz przeciwnie , unikam tez slodyczy itp. I ostatnio coraz wiecej dziewczyn sie skarzy an ten celulit a nie sa ani grube , ja tez nie schudlam od zawsze jestem szczupla,. Moze ktoras mi powie co zrobic i jak sie tego pozbyc?? moze jakies cwiczenia?? ja narazie robie z wykopami do tylu.Robie na przemienny prysznic , peeling , pije duzo herbatki, nawilzam cialo.
Malwina12320 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-07, 21:20   #698
Agusia=]
Rozeznanie

Dot.: Do wszystkich chcących pozbyć się celulitu i poduszeczek

Ja się masuję od kilkunastu dni i widze spore efekty Cellulitis jeszcze troszeczke jest, ale pośladki zrobiły się jedrniejsze, wiec warto
Stary 2006-04-07, 22:06   #699
Pusiak89
Zadomowienie

A ja polecam ćwiczonka na brzuch z www.modeling.pl, rozciąganie brzucha po ćwiczeniach i do tego aeroby (najlepiej skakanka i hula hop) i bieganie lub rowerek jeszcze . A dietka, to dietka redukcyjna... przede wszystkim 0 słodyczy, fast foodów i jedzenia na noc. Do tego mniej jeść a cześciej i zdrowiej i pić dużo wody niegazowanej. Ograniczyć węglowodany i tłuszcze. Do tego balsam ujędrniający . Pozdrawiam
Pusiak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-07, 22:19   #700
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pusiak89
do tego aeroby (najlepiej skakanka i hula hop) Pozdrawiam
Ekhm, to hula hop to są aeroby??? Bo takie mało męczące, nawet przy bardzo intensywnym hulaniu.
Pozdrawiam też
hihi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-07, 23:11   #701
volunteer
Rozeznanie

GG do volunteer

z autopsji wiem, ze jak czlowiek znajdzie odpowiednia metode krecenia to sie niezle zmeczy - tak to sa aeroby tj. cwiczenia gdzie organizm zuzywa duzo tlenu. ja krece po 10 minut w kazda strone i staram sie maksymalnie napinac miesnie, stac na ugietych nogach i krecic biodrami a nie calym cialem, klatke piersiowa staram sie trzymac nieruchomo, tak zeby sama talia pracowala. mnie to meczy i jest przyjemne, jasne ze nie jak jazda na rowerku, ale jednak sie poce troszke. wydaje mi sie ze wszystko zalezy od techniki.

bedzie dobrze, albo niedobrze.
volunteer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-08, 08:44   #702
Nati02
Zakorzenienie

Korzystalas z wyszukiwarki? Jesli nie to do dzieła!
Całe te forum to jedna wielka walka z nadprogramowym tłuszczem i celluitem wiec wystarczy troche poszukac.
Stary 2006-04-08, 15:19   #703
Malwina12320
Raczkowanie

czy ktos ma dla mnei jakas rade??
Stary 2006-04-08, 17:41   #704
Smallwitch
Raczkowanie

masz wodny celulit.....czy jak to się nazywa.
Stary 2006-04-08, 19:06   #705
Malwina12320
Raczkowanie

a co to takiego i jak to leczyc??
Stary 2006-04-08, 23:44   #706
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati02
Korzystalas z wyszukiwarki? Jesli nie to do dzieła!
Całe te forum to jedna wielka walka z nadprogramowym tłuszczem i celluitem wiec wystarczy troche poszukac.
Nati, podziwiam szczerze, nie dość, że śliczna jak Aniołek, to jak Anioł cierpliwa
Ja czasami się trzęsę jak widzę takie posty.
A z cellulitem walczę "Własną metodą" przetestowaną już i sprawdzoną. Walczę skutecznie
Stary 2006-04-08, 23:46   #707
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez volunteer
z autopsji wiem, ze jak czlowiek znajdzie odpowiednia metode krecenia to sie niezle zmeczy - tak to sa aeroby tj. cwiczenia gdzie organizm zuzywa duzo tlenu. ja krece po 10 minut w kazda strone i staram sie maksymalnie napinac miesnie, stac na ugietych nogach i krecic biodrami a nie calym cialem, klatke piersiowa staram sie trzymac nieruchomo, tak zeby sama talia pracowala. mnie to meczy i jest przyjemne, jasne ze nie jak jazda na rowerku, ale jednak sie poce troszke. wydaje mi sie ze wszystko zalezy od techniki.
W sumie to nie zaprzeczę, że podczas kręcenia tych 20 minut można się ciut spocić i zmachać, bo podobnie jak Ty napinam wszystkie możliwe mięsnie do granic możliwości. Ruszam głównie biodrami, podobnie jak Ty. Jest to na dłuższą metę męczące, ale mnie w sumie męczy to napięcie mięśni przez 20 minut i... jest to zmęcznie, jakie lubię, więc nie wiedziałam, że mogę to porównać do biegania czy np. Pump it, które wykańczają mnie dużo szybciej i dużo intensywniej:P
Rowerem lubię i strasznie bym chciała pojeździć, ale nie mam
Stary 2006-04-09, 09:02   #708
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi
Nati, podziwiam szczerze, nie dość, że śliczna jak Aniołek, to jak Anioł cierpliwa
Ja czasami się trzęsę jak widzę takie posty.
A z cellulitem walczę "Własną metodą" przetestowaną już i sprawdzoną. Walczę skutecznie

Milo mi to czytac Prawde mowiac tez mnie krew zalewa jak czytam posta "jaka dieta jest naprawde skuteczna" albo "jak pozbyc sie tluszczu z ud". Jednak napisze raz ladnie, ze wyszukiwarka istnieje, a jak nie poskutkuje- daje ujemna karme. A co! Niech czytaja regulamin
Stary 2006-04-09, 09:13   #709
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati02
Jednak napisze raz ladnie, ze wyszukiwarka istnieje, a jak nie poskutkuje- daje ujemna karme. A co! Niech czytaja regulamin
Hard core to się nazywa, ale... może poskutkuje?
Wydaje mi się, że każdy w miarę kulturalny człowiek jak wchodzi w na forum, to najpierw czyta regulamin, a później choć przegląda temat postów z ostatniego... tygodnia? Na pewno znalazłoby się tam coś na temat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-09, 09:28   #710
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi
Hard core to się nazywa, ale... może poskutkuje?
Wydaje mi się, że każdy w miarę kulturalny człowiek jak wchodzi w na forum, to najpierw czyta regulamin, a później choć przegląda temat postów z ostatniego... tygodnia? Na pewno znalazłoby się tam coś na temat
Jak nie dziala prosba... W koncu moze sie ludzie naucza szanowac czyjas prace (mowie tutaj ogolnie).

Prawde mowiac jak weszlam na te forum poraz pierwszy to nie czytalam regulaminu Ale rozniez troche czasu minelo jak zalozylam swoj watek. Podopinalam sie do roznych watkow i dyskutowalam. Dziewczny pomogly mi sie tutaj odnalezc i czynnie korzystalam z wyszukiwarki. Nadal korzystam, bo wielu rzeczy wciaz nie wiem albo nie jetem pewna.
Stary 2006-04-09, 09:37   #711
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati02
Jak nie dziala prosba... W koncu moze sie ludzie naucza szanowac czyjas prace (mowie tutaj ogolnie).

Prawde mowiac jak weszlam na te forum poraz pierwszy to nie czytalam regulaminu Ale rozniez troche czasu minelo jak zalozylam swoj watek. Podopinalam sie do roznych watkow i dyskutowalam. Dziewczny pomogly mi sie tutaj odnalezc i czynnie korzystalam z wyszukiwarki. Nadal korzystam, bo wielu rzeczy wciaz nie wiem albo nie jetem pewna.
To o regulaminie odwołuje się do stosowania zasad panujących na forum. Jak widać po ilości moich postów, to też zasadniczo na tym forum jestem początkująca... I nie zakładam postów z prośbą o "cudowny sposób", bo wiem, że jedyne co może być cudowne, to silna wola i wytrwałość w ćwiczeniach:P I nie wydaje mi się, aby Twój pierwszy post miał coś wspólnego z cudownymi dietami i cudownymi sposobami na* uda/brzuch/pośladki

Pozdrawiam serdecznie
A teraz idę na zajęcia!
Stary 2006-04-09, 19:31   #712
weronisiek
Przyczajenie

Kill Celulit!!!!Ode Mnie Dla Was :))

Z cellulitem walcze juz od dawna tj. cwiczenia, dieta, kremy itp. Moze pomozecie i polecicie cos skutecznego?
weronisiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-11, 10:31   #713
aniołek17
Raczkowanie

GG do aniołek17

hihi,Nati02, widzę w waszych wypowiedziach ogromny cynizm. Zupełnie niepotrzebnie,bo nie to miałam na celu. Szanuję pracę innych i przepraszam,jeśli kogoś w ten sposób mogłam urazić.Prawdą również jest,że "mea kulpa" bo przyznam że nie doczytałam wszystkich wypowiedzi do końca.Mam problem z tymi wałkami i gdy zakładałam tego posta robiłam to również pod wpływem impulsu...każdy ma przecież gorsze i lepsze dni,czyż nie? Wiem,że moje humory to moja sprawa,ale czy wam się nie zdarza...?
hihi,gratuluję,bo masz silną wolę i wytrwałość,to wielka cecha,ja nie mam,dlatego potrzebuję bata...
Jeszcze raz dziewczynki dziękuję za zwrócenie uwagi,będę na przyszłość bardziej się wczytywała...
Stary 2006-04-11, 13:23   #714
anarKa_
Raczkowanie

jesli o mnie chodzi to rzeczywiscie cellulit jest ale skora jest w swietnej kondycji jest naprezona, gladka i jedrna. niesety masazera uzywam wtedy kiedy znajde chwilke czasu wiec co dwa czasem trzy dni ale jak na takie uzywanie to efekty sa swietne. aha i szczerze powiedziawszy nie polecam drewnianych masazerow, gdyz ja stracilam prawie wszystkie kolce ze swojego teraz czekam na ten z oriflame'u. pozdrawiam
anarKa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-11, 14:36   #715
piwnookaagacia
Raczkowanie

A teraz jest ten masazer z oriflame w promocji po 19,9 wiec juz zamowilam i zamiezam masowac sie codziennie po 5 min na kazda noge z uzyciem jakiegos balsamu i jeszcze codziennie naprzemienne prysznice, a co 2-3 dni peeling z kawy. Ale to wszystko zaczynam po swietach, chociaz wprowadzilam juz peeling i prysznice. Napisze jakie mam efekty zobaczymy a noz cos mi wyjdzie a raczej zniknie
piwnookaagacia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-11, 17:26   #716
Judytka2
Rozeznanie

Smile Dot.: Do wszystkich chcących pozbyć się celulitu i poduszeczek

a moge kupic podobny masażer do tego z Oriflame np. w Rossmanie? Bo załączyliscie kilka roznych fotek i ja juz nie wiem ktory bedzie dobry. Czyli on ma byc drewniany, okrągły? Tak? podajcie jakies cechy charakterystyczne zebym rozpoznala ten wlasciwy jutro w sklepie
Judytka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-11, 18:00   #717
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Cytat:
Napisane przez Judytka2
a moge kupic podobny masażer do tego z Oriflame np. w Rossmanie? Bo załączyliscie kilka roznych fotek i ja juz nie wiem ktory bedzie dobry. Czyli on ma byc drewniany, okrągły? Tak? podajcie jakies cechy charakterystyczne zebym rozpoznala ten wlasciwy jutro w sklepie
Ja mam taki drewniany i jestem zadowolona. Wklejałam zdjęcie wcześniej. Używam go już jakiś czas i nic nie odpada. Kupiłam go własnie w rossmanie za chyba 6,90
magrest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-11, 18:13   #718
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniołek17
hihi,Nati02, widzę w waszych wypowiedziach ogromny cynizm. Zupełnie niepotrzebnie,bo nie to miałam na celu. Szanuję pracę innych i przepraszam,jeśli kogoś w ten sposób mogłam urazić.Prawdą również jest,że "mea kulpa" bo przyznam że nie doczytałam wszystkich wypowiedzi do końca.Mam problem z tymi wałkami i gdy zakładałam tego posta robiłam to również pod wpływem impulsu...każdy ma przecież gorsze i lepsze dni,czyż nie? Wiem,że moje humory to moja sprawa,ale czy wam się nie zdarza...?
hihi,gratuluję,bo masz silną wolę i wytrwałość,to wielka cecha,ja nie mam,dlatego potrzebuję bata...
Jeszcze raz dziewczynki dziękuję za zwrócenie uwagi,będę na przyszłość bardziej się wczytywała...
Rozumiem, że czasami każdy ma załamania i ciężkie dni, ale nawet wtedy trzeba choć troszkę się zastanowić.
Nie ma sprawdzonych recept i cudownych sposobów na schudnięcie i osiągnięcie pięknej figury, gdyby tak było, to wszyscy bylibyśmy piękni i szczupli, a jak jest, to sama wiesz...

Jeśli chodzi o zgubiebie oponek to akurat wcale nie jest takie straszne, gorzej jest z udami i biodrami...
Zapraszam do linkowni, czyli powieszonych tematów na samej górze spisu tematów, tam zapewne znajdziesz wszystko, bo nie sposób tu tego napisać.

Pozdrawiam.
Stary 2006-04-11, 18:19   #719
nebraska
Zakorzenienie

Ja niestety po 3 tygodniach za bardzo efektów nie widzę Może za krótko masyje bo tylko do wchłonięcia balsamu??
Ale po dłuższym czasie robią mi sie znów siniaki na udach, ech...

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-11, 21:17   #720
Mroofcia
Rozeznanie

Smile Dot.: Wałeczki na brzuchu+cellulitis Ochydne połączenie

.

Edytowane przez Mroofcia
Czas edycji: 2009-01-29 o 17:28
Mroofcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości