|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz jakieś doświadczenia z cellulitem? | |||
Tak, wciąż borykam się z tym problemem... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
820 | 91,72% |
Tak, kiedyś miałam cellulit, teraz już nie! ![]() |
31 | 3,47% |
Nie, na szczęście nigdy pomarańczowej skórki nie posiadałam ![]() |
35 | 3,91% |
A co to jest cellulit? |
8 | 0,89% |
Głosujący: 894. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: który to stopień cellulitu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
trzeci jest wtedy kiedy jest kalafiorowaty jak ktos wspomnial...a od drugiego stopnia odroznia go to...ze jest bolesny...boli nawet bez sciskania...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanko odnośnie tego zdjęcia... Ja mam podobny cellulit i faktycznie nasila się on bardziej podczas okresu a co najciekawsze zauwazyłam, że gdy naciągnę skórę w górę to skóra jest zupełnie gładka.. nie ma zadnych nierówności i cellulit jakby całkowicie znika... Czy każda z Was tak ma??? Czy może ja nie mam cellulitu tylko mało ujedrnioną skórę??? Z tym mogę się zgodzić bo bardzo szybko tyję by potem bardzo szybko schudnac... tak samo z sibie to wychodzi, nie odchudzam sie... Zauważyłam też, że te moje nierówności znikaja gdy mam dietę ale gdy pozwolę sobie na więcej to znow się pojawiają... Nie wiem co mam o tym myslec...
Doradzce cos prosze ![]() a i jeszcze jedno pytanko co to jest ten celullit wodny?? Moze ja to mam ![]() POzdrawiam i Wesołych Świat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam tak:
1-widoczny po ściśnięciu skóry 2-delikatnie zarysowany bez ściskania 3-widoczny nawet przez materiał
![]() |
#1145 | |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
Ha! Super bo myślałam, ze to ze mną jest coś nie tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
no,a skoro to jest 2 stopień to podobno jest to zjawisko całkowicie odwracalne więc na pewno się uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
Ja juz 10 dzien walcze hihi Kupiałam nawet do tego celu masażer taki z wymiennymi pasami... masuję i masuję i ćwiczę i zobaczymy co będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
u mnie jak stoje to cellulitu na tylku w ogole nie widac,ale za to jak sie zaczynam przemieszczac ...
![]()
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
czyli mowicie ze jak ktoś ma 2 stopień cellulitu to można go jeszcze zlikwidować? a jak jest z 3 stopniem?
![]() |
#1151 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
z tego co ja wiem to jest 4 stopnie cellulitu a 3 pierwsze można zlikwidować.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
pocieszyłaś mnie bo ja mam chyba 3 :P
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
Dot.: Redukcja cellulitu moja droga do sukcesu
Cześć Dziewczyny!
Nie chciałam zakładac nowego wątku, więc podłączam sie do tego. Od dwóch dni wykonuję ten masaż http://www.obcasy.pl/cellulit/Cellul...1,195,211.html czy to rzeczywiście przedstawia masaż antycellulitowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Zadomowienie
|
Dot.: Redukcja cellulitu moja droga do sukcesu
nie wiem... jakieś pokrzywdzone jesteśmy prze los
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
Dot.: WALKA Z CELLULITEM (przylaczcie sie!)
Dziewczyny używałyście kosmetyków firmy Tołpa z borowiną na cellulit?
Czytałam na kwc i cała seria ma bardzo dobre opinie. Ale jestem ciekawa czy to naprawde działa?
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
Niestety nie używałam. Serum eveline było bardzo pomocne w zwalczaniu skórki, tylko nalezy zużyć tak z trzy opakowania, żeby w większości się jej pozbyć. No ale kosztuje 16 zł co na pewno jest dużym plusem tego produktu. Co najwazniejsze obwód od zmniejszył się o 2 cm, ale ćwiczyłam i schudłam z 1-2 kilo. Ale to musi działać , bo obwód ud prawie niegdy mi sie nie zmieniał przy takim chudnięciu, moze 1cm na 3 kg....z tym właśnie miałam problem.Cóż właśnie przeczytałam, ze po użyciu serum cellulit zmniejsza się o 60%...i tak sobie myślę, ze rzeczywiscie to prawda, ale do tego zielona herbatka plus jakieś cwiczenia, nie musi ich byc strasznie dużo , wystarczy 20 minut dziennie
![]() ![]() Może ktos używał tych tabletek? Bo ja mma taki plan-ćwiczenia, zielona herbata, serum+tabletki, peeling kawowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
blue_cat Twój plan jest ok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1158 |
Rozeznanie
|
Witam,przyłączam się do walki z kalafiorowym potworem. Z początkiem nowego roku postanowiłam zgubić nadmiar kilogramów i przy okazji zadbać o wygląd skóry. Po oględzinach przed lustrem stwierdzam niestety, że widoczne są liczne zaniedbania z mojej strony i lenistwo...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: callanetics i callulit
Witam,
długo mnie tu nie było. Piszę , bo chcę wam powiedzieć o sprawdzonym przeze mnie sposobie na cellulit. W zeszłym roku w czerwcu miałam cellulit 3 go stopnia na udach i pośladkach, zainwestowałam w zabiegi mezoterapii bezigłowej i nie żałuję niczego. Minęło już 7 miesięcy od zabiegów i cellulitu nadal nie ma! Teraz idę na zabiegi lipolizy bezigłowej na bryczesy, bo nie jestem zadowolona z mojej figury, ale o cellulicie już nie myślę. Dziewczyny nie wierzcie w cud DOMOWE sposoby lub cudowne kremy, bo one nie działają ( przetestowałam wiele), tylko dobre profesjonalne zabiegi są w stanie coś zdziałać. Namówiłam a nie dwie moje koleżanki i u każdej z nich cellulit zniknął, więc nie jest to chyba przypadek. Powodzenia w walce!!Tylko mezoterapia bezigłowa NNM! Nareszcie coś co działa.Pozdrawiam., |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Rozeznanie
|
No tak, ale nie będę sie poddawać zabiegowi, mając cellulit 1 stopnia w niektórych miejscach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gdzie go wykonywałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej znalazłem fajną stronkę o cellulicie - jeszcze jest w produkcji ale trochę ciekawych rzeczy można wyczytać np. dlaczego u niektórych narasta w ciągu dnia, i jest parę zdjęć.
www.cellulit-gone.freewebweb.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Przyczajenie
|
![]()
Slyszalam ze kawa zwalcza cellulit. Niektorzy natomiast mowia wprost przeciwnie ze gdy pije sie kawe zatrzymuje ona w organizmie toksyny i przyczynia sie do jego powstawania. Tutaj w jakims watku ktos mowil ze gdy przed treningiem napijemy sie kawy szybciej spalimy tluszczyk?? Moze wy cos o tym wiecie??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cellulit a kawa??
podobno zostało ostatnio obalone stwierdzenie,ze kawa odwadnia. nie zatrzymuje rowniez wody w organizmie co jest min przyczyna cellulitu.
ja mam nadzieje,ze w ogole nie ejst z kawa jakos zle,bo bez niej nie wiem jak bede uczyc sie do sesji ![]()
![]() |
#1165 |
BAN stały
|
ja testuje serie dove, z zielona zakretka. nie sadze zeby byly jakies wieksze zmiany w cellulicie, ale mobilizuje mnie to do masazy, wiec skore przynajmniej mam gladka.
i jak tylko sie zrobi cieplo ide biegac. wygonic kalafiora z nog i posladkow!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
Moja mama przeczytała ostatnio w jakimś prasiwie, że na cellulit dobry jest PEELING z fusów z kawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Konto usunięte
|
Ja przeczytałam gdzieś ostatnio, że najnowsze badania wykazały iż używanie kremu z 7 % koncentratem nie likwiduje cellulitu, natomiast zmniejsza obwód ud i pośladków. Przypuszczam jednak, że tutaj bardziej zadziałał sam masaż niż ten krem.
![]() To był taki eksperyment na kobietach przez pewien okres czasu, ale naukowscy stwierdzili, że być może za krótko trwała ta kuracja i dlatego nie przyniosla pożądanych efektów. A co do picia to nie wiem, są różne wersje. ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2008-01-19 o 23:09 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Przyczajenie
|
No własnie tez slyszalam z tym kremem i peelingiem. Nawet jest fajny zel do mycia pod prysznic firmy Joanna kawowy. Ale ciekawi mi co z piciem kawy hmm...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
ja stosowałam peeling z kawy i teraz cellulitu juz niemam wcale
![]() peeling z fusow kawy w połączeniu z zelem pod prysznic. masowac mocno wcierajac. potem jak juz jestesmy po kapieli wsmarowac zel antycellulitowy i zrobic masaz. Dodam ze zanim zaczelam stosowac zel to juz od samej kawy byly efekty. Ale ja peelingowalam sie z 4 razy w tyg.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.